Kyllä maksaisin

Mummomaaltakin

paljon, jos saisin elää edes hetken rauhassa, ettei tässä kodissa alkaisi iltaisin jumalaton sihinä, ja tökkiminen, kun olisi joku viisas ihminen joka ymmärtäisi tiedonsiirron ja liian sähkön (akuilla tiedonsiirtoon tuotetun) yhteyden, onkohan maailmassa sellaista ihmistä olemassakaan joka ymmärtäisi, miksi joku tarvitsee käyttää kotiani tukiasemana, tai konettani, puhelintani; ovatko rikolliset jakaneet yhteys tietoni ympäri maailmaa ja nyt mobiilisäteilyllä tai jollain ultraäänellä tai laserilla, aiheutetaan minulle fyysistä pahoinpitelyä; silmääni tulee yhtäkkiä kuin siihen pistettäisiin jollain terävällä, ja kun käyn nklkumaan, alkaa kuulua kummallinen jumina, kuin skannerin ääni, tai jonkun infrapunalaitteen paikantamisen ääni, ja pian alkaa polttaa ja nukkuminen ei onnistu..
Microsoft tilini ilmoittaa ettei konettani löydy, eli minun tietokoneeni on kaapattu, kuin puhelimenikin...en voi soittaa mitään tapaamisia etteikö tietty porukka jo seuraa minua, onko minut biotunnistettu ja olen kuin elävä tukiasema..ainakin kun menen uloskin ..alkaa selkääni polttaa, kuin siihen tarttuttaisiin santapaperilla....

Olen asunut kahdessa paikassa joissa on ollut netille kaapeli yhteys, ja nyt kun muutin tänne korpeen, nämä pirun häntäkärpäset seuraavat perässäni tännekin, ja ajelevat peräkärryt autojen perässä, onko heillä jotkut palvelimet ja tukiasemalinkit tallennettuina joihonkin siirrettäviin systeemeihin..

Taloomme on tultu poissa ollessani tiirikoimalla, ja täältä on skannattu sisäsähkö asennus linjat, ja niin päästään seuraamaan jollain ohjelmalla olemistani ja etenkin mihin menen nukkumaan tai yllensäkin mihin vain siirrynkin, onko Cell Mapper tämä ohjelma kaapattu silloin kun sitä uteliaisuuttani kokeilin omassa puhelimessani, ja kirjauduin siihen sähköposti tililläni....

Täällä talossa vetää kuin tänne olisi asennettu ominpäin ilmastointia, ja kun täällä sisällä huoneissa tulee kylmä, alkaa tuntua sellaista inhottavaa hajua, kuin ilmastointi laite olisi infrapunalla toimiva ja siitä syntyy se vastenmielinen haju huoneisiin, on myrkyllinenkin, lukemani mukaan.

Joku rikollisryhmä haluaa kuvata vanhaa akkaa, ja lähettää livekuvaa infrapunan avulla pitkin maailmaa, kun vain eivät menisi lastemme koteihin..pn havaintoja jo siitäkin, että kieppuvat heidän kotien ympärillä, ottavatko jo radiosignaalia jo sielläkin, surettaa jos lastenkin ja lastenlastenkin pitää kärsiä tällaisesta elämästä mitä minä olen saanut viimeiset kolme vuotta..

Entisessä kerrostalossa jossa asuimme, oli röyhkeää rikollista porukkaa..ja kukaan ei huomaa mitään. Naapurin akka kalkkuna esim. etsi kaksi viikkoa Facebookin yhteystietojeni puhelin numeroita ja nyt käyttävät niitä ilm. rikollisen toimintaan - tämä akka toisen lutkan kanssa kyseli jo aiemmin minun sukulaisten puhelin numeroita ja kun en pitänyt kännyköissäni yhtään yhteystietoa, ne piti onkia kai Fonectan kautta. Yksi mustalai ukko kävi kyselemässä kesäpaikalla ihan asiakseen että onko minulla venäläisen naapurin puhelin numeroa..mitähän varten, no sai sillä tavalla taas yhteyden sinne päin, ja voi yhdistää kesäasuntomme sähköt ja minun puhelimeni taas venäläisiin yhteys tietoihin..eli jokin tarkemman tutkinnan paikka olisi selvästi tarpeen Elisalla ja Telialla, ja sähkö muuntajallakin ilmeisesti on käyty...

Nämä samaiset porukat nyt jäiden aikaan parkkeeraa tuohon jäälle, ilm.tarvitaan linkkejä ja sähkövirtaa..

Eli tässä pikk upätkä palapeliä, jos löytyi joku viisas joka ymmärtää yhdistää USB:n ja Television, sekä tietoverkkojen siirron yhtälön, niin annan teille tämän tehtäväksi, sillä joistain hajanaisista päätelmistäni on ihan turha virkavallalle ilmoittaa, he ei tajua mitään esim. miksi autoani seuraillaan, minä olen ihan varma että se on liitetty lämmityksen yhteydessä samaan tietoverkkoon, ja jotain asennuksiakin sinne on tehty, koska aina kun menen autokorjaamolle, niin jo joku näistä kriminaaleista on pian siinä lähietäisyydellä, eli onko autossani bluetoot yhteys liitetty linkitetty johonkin näitten seuraajien autoihin, ei auta mennä edes laakkoselle, kohta on joku persekärpänen perässä..ja kas..auton tietokoneen lukulaitteen pää onkin rikki..ei saa historiaa luettua..no sopiva henkilö sielläkin lahjottuna..

Minua vituttaa niin perkeleesti nämä ..no enpä sanokkaan..mutta tekijät tiedän kun vaan saan palapelin koottua..tai teistä joku oivaltaa jujun...

9

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samanenakka

      ..jatkan vielä, ..

      Kun nämä seurailijat on yrittäjiä, mitä helvettiä he oikein täällä suhmuroi, ilmaisia puhelin yhteyksiäkö?
      Ainakin silloinen naapuri kertoi, että kun on otettu taloyhtiön kaapelin kautta nettiyhteys niin sitten on ilmainen puhelinyhteys koko perheelle, minä ainakaan sellaista diiliä ole saanut mistään tai miltään operaattorilta!!

      Ja pitää olla kyllä helvetin kannattava bisnes, kun kannattaa ajella helvetti pitkin maata minun perässä ja kuka maksaa bensat..näillekin nulkeille..joku pornofirmako, ensin kuvataan perheiden elämää salaa ja sitten perheiden perseet laitetaan maailmalle, lastenkinko?!!

      Sitten vielä valehellaan pitkin maakuntaa päältäni, että muka huonosti kohdellut omaishoidettavaani, ja se on vale..tottakai jos tämä hoidettava alkaa tulla päälle niin on vaikka äänenvoimalla saatava tilanne haltuun, ja kun ihminen luuttuaa saraan miehen kusta joka helvetin reissun jälkeen, niin hyvähermosempikin ottaa jo pulttia..nämä perkeleet käyttävät keppihevosenaan ja oikeuttavat panettelullaan rikollisen toimintansa.
      Eikö nuo yrittäne saada sairaan ukonkin vihille..HA..jo toppas.

    • Mielisairas.olet

      Olipas lennokas tarina, totuuden kanssa tolla ei ollut mitään tekemistä.

    • äly.hohoi.hohoi

      Kannattaa aloittaa kirjailijan ura. esikoisteos esim. "Siunattu hulluus".
      Eikun sehän on jo kirjoitettu.

    • tosidorkaa

      Juju lienee siinä että kohtalaisen vahva lääkitys on jäänyt ottamatta..

    • UUDET_LÄÄKKEET

      Juu, keskustelehan lääkärin kanssa LÄÄKITYKSEN muutoksesta niin taas helpottaa.

    • samaakkavaan

      Menkääpä räkyttäjät ja kuriirit muualle ohjeinenne.
      Tänne ei tarvitse tulla kuin klo 21 jälkeen ja seuraatte liikennettä Villalaan päin, sieltä löytyy yksityinen mobiilitukiasema ja palvelinkin.
      Ja te räkyttäjä kuriirit - kuka teille maksaa bensakulut, kun te ajatte joka päivä ilm. ottamassa yhteyttä yksityisestä Elisan sivuliikkeestä, turha teidän on siellä huudella paskaa kriminalistit.

      • räkyttäjäkuriiri

        Minulla on yksityinen tukiasema villalassa ja bensat maksatan louhimalla bitcoineja lähiälueen tietokoneilta.. mahtaisiko sinun tietokone ja muut " sähköongelmat" johtua siitä?


    • SyrjäkylänUkko

      Aloittajan kannattaa hankkia sähkoton talo Itä- tai Pohjois-Suomesta. Saa halvalla, murto-osalla kaupunkiosakkeen hinnasta, eikä ole pelkoa vakoilusta. Kännykkä pitää haudata siitten lähimetsään - - - syvälle . Lankapuhelinverkothan on moneltakin seudulta jo purettu.

    • sätelyonkivaa

      Meillä sama tilanne, mutta ratkaisu oli kinkkufolio, sitä seinille ja oman pään ympärille, niin johan alko helpottaa. Aloittaja ei ole huomioinut tv-satelliittien mikroaalto säteilyä, mutta folio auttaa siihenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe