hedmanilta rakkaus kirjeitä kaverille

teppox

Elikkäs kaverille on tullut näitä kirjeitä jo 2015 lähtien ja samaa ovat itkemässä perää tuossa eilen tuli kaverille postiluukusta yllätys jossa mainittiin että maksa 600 euroa tai mennään jatkotutkimuksiin / oikeuteen. Kaveri ei maksa eikä ole ollut yhteydessä heihin kysyisin että onko muille tullut tätä ¨¨jatkotutkimus¨¨ uhkauksia? Ja mitä teitte asialle

18

3003

  Vastaukset

   • hedman partners voi haistattaa pitkät.väittää kans et oon jakanu jotai sarjoi.miten sä voit jakaa netflixistä.outooo touhuu.


  • Näitä riittää, ei kannata maksaa eikä vastata. Kannattaa googlettaa aihe, esim. lauseella "Hedman Partners huijaa". Kyseinen tahkonnut kiristyskirjeillään satoja tuhansia pelokkailta suomalaisilta, kun ihmiset menevät heti kauhuissaan maksamaan nämä kohtuuttomat vaatimukset, kun pelkäävät oikeudenkäyntiä - ovat ladanneet tai eivät. Hyvin ruokkii häpeää vielä se, että ilmeisesti syyttävät useimmiten vielä pornon lataamisesta. Lähettelevät tuhansia kirjeitä vuodessa, oikeuteen joutuminen on hyvin, hyvin epätodennäköistä. Onneksi markkinaoikeus on ryhdistäytynyt, ja asettanut edes jotain rajoja näiden vilunkimaakarien toiminnalle, markkinaoikeudella ei ole mitään intressiä tutkia suurella vaivalla syytöksiä parin elokuvan lataamisesta. Kansalaisten oikeusturva laahaa taas vuosia perässä, mutta onneksi tietoturva-asiat ovat menossa parempaan suuntaan.

  • Korjaus edelliseen: Siis jakamisestahan he syyttävät, ei lataamisesta.

   • On vielä mahdollisuus ellette ole maksanut kiristyskirjettä tai poliisit viennyt tietokonetta.


   • Laita viestiä niin Annan tarkempia neuvoja mitä kaverisi voi tehdä jos tietokonetta ei ole takavarikoitu usb tikkuja kiintolevyä tai mitään miksi en kerro asiaa Tässä nyt? jos viranomainen vakoilee tätä palstaa voin lähettää ohjeet yksityiskohtia viestinä itsellä Tässä ei ole mitään hätää kun Käytän vpn joka on yhdistetty Sveitsiin operaattori näkee ja poliisi näkee että telialta lähtee kaistaa mutta se on salattu lähetä viestiä niin lähetän ohjeet.


  • On se Hedman vienyt ihmisiä oikeuteen. Joskus voittanut, joskus hävinnyt.

   Tässä on kyse vähän niin kuin käänteisestä lotosta. Jos maksat muutaman satasen, ei tarvitse pelätä kymmenientuhansien eurojen menettämistä oikeudenkäynnissä.

   Itse en varmaan maksaisi. Mutta minulla onkin varaa maksaa jokunen kymppitonni, jos käy huonosti ja päädyn häviämään oikeudessa.

  • Onko käytössä ollut avoin verkko?

  • Vastaa mahdollisimman nopeasti ja jutellaan facebookissa.

  • Hedman Partnersin lakimies Eetu Ahosen avustajan mukaan on heidän päämiehelleen Crystalis Entertainment UG;lle ERITTÄIN TÄRKEÄÄ saada korvaukset oikeilta syyllisiltä. Kun maksuvaatimus tulee suoraan IP-osoitteen haltijalle on kyseinen väite hataralla pohjalla. Rahat pois ja hyvä tulee.

   • Totta on. Itse kärsin sen verran noista kirjeitä ja maksoin, vaikka ikinä en ole kyseistä latausohjelmaa koneelleni laittanut. Vaikka kerroin monia muitakin mahdollisia käyttäjiä olleen osoitteellani , ei se tieto asiaan vaikuttanut! Eipähän kyselty saati maksettu rahoja takaisin, eli paskaa puhuvat.


  • Pahin erehdys on maksaa, sillä tällä toimenpiteellä TUNNUSTAA jakaneensa. Seurauksena on lisää kiristyskirjeitä, myös muilta yrittäjiltä.

   Kun ei maksa, eikä siis tunnusta, ei tule seurauksia, ikinä ei kannata tunnustaa mitään, paras kommentti kaikkeen on "NO COMMENTS"

  • Jos halluatte immuttaa verkosta niin paljon kun sielu sietää niin käyttäkää nord vpn ei maksa paljoa 2vuoden tilaus ja käyttäkää prepaid.

  • Voi vittu mitä neuvoja annetaan. "Voi haistattaa pitkät".
   No vittu kun ei voi. Jos vetävät oikeuteen niin kusessa olette. Tulee tuhansien eurojen lasku ja jos ei ole varaa edes elokuvasta maksaa niin miten helvetissä maksaa sitten sakot ja kulut.
   Vitun jonnet.
   Maksakaa se perkeleen summa. Olisitte kerrankin rehellisiä saatanan rikolliset.

  • miten prepaidilla voi jäädä kiinni jos lataa sen aina kioskilla?

   • Jos tiedostoja on salaamattomana tietokoneellasi, niin ainahan sitä voi kiinni jäädä, jos kone esimerkiksi jostakin syystä poliisille päätyy.


  • Ei jää kiinni kun käyttää myös proxy serveriä ja kokemusta on 8 vuodelta ja laaja kirjasto kaikkea kivaa salatuilla kovalevyillä. Vain tyhmät jää kiinni nykyisin kun ottaa huomioon laittomien latausten määrän joka päivässä maailmalla yli 47 miljoonaa kappaletta. Kiinni jää noin 2,3%

  • On verrattavissa vähä niinkuin ennen tv lupa tarkastajiin, aikasa kutakin.mutta pian loppuu se kyttääminen!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Suosikkiräppäri Gettomasa särki Erika Helinin sydämen – ”Sattui paljon, kun sain tietää uudesta kumppanista!”
  • Näyttelijä Jessica Alban tytär Honor, 12, on kuin ilmetty äitinsä, pukeutuvatkin samoin - katso!
  • Heikki Kovalaisen patsasta myydään nettihuutokaupassa pilkkahintaan - katso kuva! "Maalipinta on hieman rapistunut"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   598
   9759
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   66
   1301