SensenMann Ilpo

vastauksia_kiitos

Tietääkö missä koira tällä hetkellä on? Asiasta oikeuskäsittely tulossa lähiaikoina. Poliisi vaikenee, löytöeläintalo vaikenee. Hyvin hoidettu koira viedään omistajalta. Kaikki edellisetkin koirat ovat olleet hyvin hoidettuja.

48

1260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttavanaapurustosta

      Ei kannata vielä olettaa sellaista, etteikö takavarikointi peruuntuisi Sulla on niin vahvat näytöt vaikka viis naapuria olisi keksinyt harhoja pelätessään saksanpaimenkoiraa, että voi vielä hyvinkin voittaa jutun. Tunnen sut kirjoitustyylistäsi ja voin tulla mukaan oikeudenkäyntiin, tuomari on ammattitaidoton, mikäli pitää takavarikon tutkinnanjohtajan toimesta voimassa, eli saat varmaankin koirasi takaisin, väärinkäsitysten summa on yleensä vakio. Mitään perusteita ei koirasi takavarikolle ollut, koira ei ollut tehnyt kenellekään mitään pahaa eikä omistajakaan. Takavarikointi oli siis laiton.

    • outoatodella

      Ilpoa koulutettiin, aktivoitiin, vettä kuppi täynnä 3 krt päivässä, 2 krt kasvattajan ohjeistamaa ruokaa päivässä, lisäksi välipaloja, rustoluita ja säännölliset ulkoilut, silti poliisi haki koiran omasta kotoaan sen ollessa omistajansa kanssa aivan tavallisena iltapäivänä. Miksi koira haettiin noin vain ilman perusteluja pois, ja löytöeläintalo ei kommentoi mitään, eikä poliisi, kasvattaja eikä omistaja tiedä, missä koira tälläkin hetkellä on. 1200 oli hinta ja koira älyttömän kiintynyt omistajaansa. Omistajaan, jolla vuosikymmenten kokemus koirista, saksanpaimenkoiristakin. Ei keneltäkään voida noin vain viedä koiraa kun mitään ei ole tapahtunut edes, siksi siitä rikosilmoitus, ei omistajan toimesta.

    • huolissanikoirasta

      Miten tämän asian kanssa on käynyt? Onko koira palautettu omistajalleen jo?
      Ihan sairasta viedä koira pois ihmiseltä joka siitä hyvin huolehtii, olen sekä koiran että omistajan tavannut ja hänen koiranpidossaan ei ollut mitään vikaa. Miksi ihmeessä pitää kiusata tällä lailla, asiallisia henkilöitä suomessa on läjäpäin koiria joilla on asiat huonosti ja siihen ei puututa, sen sijaan koira jolla on asiat hyvin viedään omistajaltaan ilman syytä.

      • huohvaan

        Tiedustele asiaa elliltä, joka oli nähnyt koiran tasan yhden kerran, hyvinvoivana.


    • xgffdhdf

      Kuulemma koira lähetettiin Marsiin Elon Muskin auton takakontissa. Tollot juoruämmät.

    • sakuparka

      Ei tietoa missä koira on. Mahtaa olla omistajalla ikävä. Hoitanu pennusta asti ja hyvin.

    • hansu_n

      Miten voi olla mahdollista nykypäivänä tuollainen.Kyllähän jonkun on pakko koiran olinpaikka tietää miksi ei kerrota ???

    • minelan

      Ilmeisesti ainakin poliisi tietää missä koira on. Onhan tulossa oikeudenkäyntikin. Poliisin asia on selvittää, miksi koira vietiin, jos se oli aiheetonta.
      Ota yhteyttä poliisipäällikköön, alaisten kanssa on turha puhua mitään.

    • ihmetys_

      Mihin on hävinnyt samasta pentueesta 1.5.2016 syntynyt uros, ei näy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä?

      • Silmäkäteen

        On pitkäkarvainen ja ihan normaalisti näkyy...


      • voivoivaan
        Silmäkäteen kirjoitti:

        On pitkäkarvainen ja ihan normaalisti näkyy...

        Miksei ole kuvattu eikä käyny kokeissa tai yhtään mitään muutakaan? Taitaako olla kouluttamiskyvytön hermorakenteeltaan. Finn v. Bergm,


    • Anonyymi

      Joko koiran olinpaikka on selvinnyt???

      • koiraparka

        Ei ole selvinnyt, ei kerrota.


    • huhua-toivottavasti

      Kuulun huhua että olisi lopetettu =/, eikai se voi pitää paikkansa eihän? Jos koira on lopetettu niin on ihan mielipuolista touhua, siihen ei ole mitään syytä.

      • hfjdsaklh

        Kuka sulle noin kertoi? Tunnetko omistajan? Tai oletko nähnyt koiran?


    • hjfkäahgieoa

      Onko selvinny missä koira on? Poliisin pitäis ilmottaa omistajalle oli tilanne mikä tahansa.

      • ihmetystenihmetys

        Ei ole selvinnyt, koira on ollut kuukausia jossain ties minkälaisissa olosuhteissa eikä kerrota missä. Todella outoa. Mitähän pitäis tehdä?


      • koiruliini

        Tuntomerkit?


      • outoatouhua

        Pitäisikö todellakin? Mihin perustuen, lakiin? Sairasta jos ei kerrota. Sama jos jonkun läheinen katoaa eikä sitä koskaan löydetä.


    • etsinjalöysin

      Yritin etsiä tietoa netistä missä koira on koska mielestäni on väärin viedä koira omistajalta joka sitä hyvin hoitaa, löysin ainoastaan suomi24 viestiketjun
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15126940/vittusaatanaperkele

      siellä lukee melko alhaalla näin

      "fdsaghjkkk
      8.2.2018 18:44

      Sensenmin vikasta pentueesta piikitetty kuoliaakksi SensenMan Ilpo. Oikeudenkäynti ensi viikolla. Kin ei ole vastannut puhelimeensa viikkoon."

      Eli ilmeisesti Ilpo on koirien taivaassa.

    • hfajklhfsjka

      Koira on elossa, mutta missä. Tuntomerkit, mustaruskea, musta maskinen, valkosta tassuissa, tummanruskeat silmät.

      • havainto

        Näin tuntomerkkeihin sopivan koiran espoossa viime viikonloppuna. Arviolta n 40-50v mies ja nainen ulkoiluttivat. Kysyin koirasta mutta puhuivat ruotsia jota en ymmärrä parin perussanan lisäksi ollenkaan, he taas eivät ymmärtäneet sanaakaan suomea eivätkä englantia joten ei selvinnyt koiran nimi eikä mistä peräisin.


      • koiranomistaja
        havainto kirjoitti:

        Näin tuntomerkkeihin sopivan koiran espoossa viime viikonloppuna. Arviolta n 40-50v mies ja nainen ulkoiluttivat. Kysyin koirasta mutta puhuivat ruotsia jota en ymmärrä parin perussanan lisäksi ollenkaan, he taas eivät ymmärtäneet sanaakaan suomea eivätkä englantia joten ei selvinnyt koiran nimi eikä mistä peräisin.

        Kiitos tiedosta. Oliko koiralla kuonopanta, valjaat vai tavallinen panta? Vetikö remmissä? Voisitko antaa kadunnimen, missä näit koiran? Tai jos sinulla on sähköpostiosoite, voisitko antaa sen? Hienoa, jos koira löytyisi.


      • havainto

        Sokinsuontiellä, ihan normaali panta oli ja kulki nätisti vetämättä. Pariskunta myös vaikutti ystävälliseltä vaikka kielimuuri esteenä olikin, ei tullut sellaista kuvaa että kohtelisivat koiraa huonosti.


      • koiranomistaja
        havainto kirjoitti:

        Sokinsuontiellä, ihan normaali panta oli ja kulki nätisti vetämättä. Pariskunta myös vaikutti ystävälliseltä vaikka kielimuuri esteenä olikin, ei tullut sellaista kuvaa että kohtelisivat koiraa huonosti.

        Suurkiitokset sinulle tiedoista. Muistaisitko vielä, missä kohdassa suurinpiirtein tietä näit koiran, tie on aika pitkä. Olisiko sinulla mahdollista ottaa kuva koirasta, jos asut sielläpäin ja näet vielä koiran ja lähettää se minulle sähköpostitse? Olihan se uroskoira, jotkut luullut nartuksi, koska on niin iso, koska rakenteeltaan siro, tosin korkea. Var är det namn? Taisi mennä noin ruotsiksi. Lohdullista tietää, että näytti hyvinvoivalta edelleen.


      • satuntietämään
        havainto kirjoitti:

        Sokinsuontiellä, ihan normaali panta oli ja kulki nätisti vetämättä. Pariskunta myös vaikutti ystävälliseltä vaikka kielimuuri esteenä olikin, ei tullut sellaista kuvaa että kohtelisivat koiraa huonosti.

        Ei pidä paikkaansa...ikävää tulla tänne valehtelemaan..


      • havainto

        Ei ollut valetta, olen vain liian kiireinen ollut esikoisen syntymän jälkeen palstailemaan. Olen nyt tavannut pariskunnan uudestaan, koira ei ole Ilpo, sen nimi on Coco ja on ollut heillä pennusta asti, 3v vanha narttu. Itse eivät asu alueella mutta käyvät siellä toisinaan kävelemässä.


    • kentiestämä

      Näin erään saksanpaimenkoiran, johon tuntomerkit sopivat. Koira oli rivarin pihassa vapaana ja haukkui ohikulkijoita. Oli aika sotkusen näköinen piha ja täynnä roinaa. Jos koira on luovutettu poliisin toimesta tollaseen paikkaan, ei hyvä.

    • minnis2

      Onko vaaleeta tassuissa? Musta ruskein merkein,tavallista isompikokonen,musta naama?? Jos haluut tarkempia tietoja [email protected]!

    • hkfkfrjk

      Joko on Ilpo palannut omistajalle?

      • ÄO165

        Ei VIELÄ! Ei ole edelleenkään kerrottu, missä ILPO on. Kasvattajaa ei kiinnosta. Muu, kuin pentutehtailu. Puhelin koko ajan kiinni.


    • hkhnujvnn

      Mites tuolla edellä mainitun oikeudenkäynnin kanssa kävi?

      • fusgdaiss

        Tosiaan, tästähän oli oikeuskäsittelykin tulossa, miten sen kanssa kävi? Voittiko oikeus??


    • peukkuja

      Mitäs luulet? Oikeudenmukaisuuden pitäisi toteutua, saa nähdä.

    • oikeus2

      No...monia väitteitä tuli kumottua kun todistajat kävivät paikanpäällä eli turhia ilmoituksia tehneet. Tosiasiassa loppulausunnossa lukee, että poliisit päättivät koiran kohtalosta, eli heidän mukaansa koira voi hyvin silloin, kun se viedään turhaan omistajalta tuosta vaan keskellä päivää, ja eläinlääkäri tarkastanut koiran monesti, että on hyvinvoiva. Kohdeltu asianmukaisesti. Väitteet pahoinpitelystä kumottiin. Koiraa ei ole kohdeltu eläinsuojelulain vastaisesti. Nyt seuraavaksi selvityksen alla, miksi ammattitaidottomat poliisit ovat tarkoituksellisesti tahtoneet aiheuttaa koiralle tuskaa, kipua sekä kärsimystä

      • aspergerinfoa

        Oikeusavustaja juristi lakimies kumosi kaikki väitteet koiran mm. potkimisesta sekä lyömisestä. Todistajat olivat antaneet poliisin haastattelussa totuusvalasta välittämättä väärää tietoa muka-näkemästään.


    • poliisiilmanoikeuksia

      Asia etenee ja ammattitoidottomat rivipoliisit saavat kenkää.
      Sensenmann Ilpo tuli rääkätyksi by Helsingin poliisi, Koira todettu omistajan ohella toimineen normaalisti asiallisesti siinä mitään merkkejä pahoinpitelystä. Tämä todistettu kahden eläinlääkärin toimesta. Nyt jäädään odottelemaan, minkälainen eläinrääkkääjä tämän koira omistikaan. Joo on puhuttu kasvattajan kanssa tästä saksanpaimenkoirien yliterävyysongelmasta ja siitä, miksi pitää tahallaan teettää rotumääritelmän vastaista materiaalia. Ssm lopettelisiko ADHD koirien tuotannon.!!!!

      Täällä on kysytty, miten Ilpo voi. Vastaus tuli käräjäoikeudesta; koira poliisien päätöksellä sai kokea kovia. Koiralta ei kysytty. Koira huusi poliisien käsissä tuskasta, kun poliisit satuttivat sitä. .Tästä ei oikeudessa saanut puhua mitään.

    • ihmekumma

      Laita poliisihallitukseen, poliisin pitäis palauttaa koira. Outoa toimintaa.

    • sivustaseuraillut

      Viikissä koirat joutuvat olemaan pienissä häkeissä pahimmillaan pari viikkoa, kyseisestä paikasta ei vastaa kukaan. ei paikan omistaja eikä läänineläinsuojelueläinlääkäri välitä sittä, että siellä on eläimillä lainvastaiset olot.

    • hhhgfds643

      Erittäin taitavat eläintenkäsittelijät ottavat koiralta heti luulot pois, jos epäonnistuvat omaa taitamattomuuttaan siellä hoitamaan eläimiä. Esim. eräs koiranpentu alle 2 v, ei osattu yhtään käsitellä, niin otettiin heti luulot pois tältä koiralta eli se lopetettiin. Kiltti pentukoira. By hesan poliisi yhteistyössä Viikin hoitsut & co. Kukaan, edes paikan omistaja vähät välittää mistään. JA SINNE MENI MYÖS VÄHÄPÄTÖISET 1200 E, TOSIN RAHA EI MERKITSE YHTÄÄN MITÄÄN PUHUTTAESSA VIATTOMAN ELÄIMEN HENGENMENETYKSESTÄ.

    • aktiiviharrastaja

      Tämä

      https://www.finder.fi/Löytöeläimiä/Viikin löytöeläintalo/Helsinki/yhteystiedot/1982028


      vastaa Viikin löytöeläintalon toiminnoista, vastaava eläinsuojelueläinlääkäri on Ympäristöministeriön alaisesta Aluehallintovirastosta Elli Valtonen. Em. toiminut asiallisesti, Helsingin >Poliisi ei. Ei anneta tutkinnasta päättänen nimeä julkisesti. Elli on siis toiminut asiallisesti, eikä ole antanut mitään syytä takavarikolle. SSm ei vastaa puhelimeen, koska ei välitä kasvateistaan yhtään mitään Tuulan ohella, vain raha puhuu. Enpä olis uskonut, mutta nyt vihdoin on faktaa olemassa, että näin vaan on. Kennel ei välitä kasvateistaan. Puhelimet kiinni ja huoh. vaan ei kiinnosta, tais tulla tiensä päähän, mikä olikin jo odotettavaa. Saisivat hävetä.

    • voivoivaan

      Vähänkö outoa kirjoittelua täällä, koiraahan ei ole lopetettu. Viimeisin tieto. Turha spekuloida asiasta josta ei mitään tiedä 100 % varmasti. Kukaan ei tiedä, koska Suomessa valllitsee salailukulttuuri, mistään asioista ei voi puhua avoimesti vielä 2000-luvullakaan. Takapajulana siis pysymme.

      • gseysery

        Tää ketju varmaan jatkuu vielä 3000-luvulla


    • IlpoIloinen

      No niin. Haluatteko tietää oikeasti, kuinka kävi? Hovissa jatkot. :)

      • Koiraotettusyystäpois

        Saatpahan maksaa itsesi kipeäksi, kun häviät koko jutun.


    • asiaaseuraillut

      <kysele tutkinnanjohtajalta joka takavarikosta päätti huvikseen, hänen vuokseen koira meni psyykkisesti sekaisin oltuaan monta viikkoa jossain epäinhimillisissä ahtaissa kopeissa kun oli tottunut pitkiin metsälenkkeihin. Kysele vaikka hesan poliisien esimiehiltä. Tais tehdä pienoisen virkavirheen.

      • hah_älä

        Olen samaa miettinyt :'D, tosi humoristista katsoa kun tyyppi puhelee itsekseen


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe