Kehutaan suomalaisia julkkiksia

Kulttuurin.kääntöpuoli

Nettikeskustelut tursuavat negatiivisia kommentteja varmaankin jokaisesta julkkiksesta mitä maa päällään kantaa, vaikka loppujen lopuksi hekin ovat aivan tavallisia ihmisiä. Jos ihminen ei ole tehnyt mitään laitonta tai pahaa, niin hän ei silloin ole ansainnut alentavaan sävyyn kirjoitettuja kommentteja.

Mitäpä jos kerrankin kehuttaisiin jotakuta suomalaista mediassa tunnettua henkilöä?

Kerro siis jonkin julkisuudessa nähdyn henkilön nimi ja pohdi syitä, miksi arvostat häntä. Oletko esimerkiksi pystynyt samaistumaan häneen? Onko hän piristänyt sinun elämääsi? Onko hän saanut jotakin arvokasta/hyvää/tärkeää aikaiseksi? Onko hänellä hyvä luonne tai onko hän erityisen taitava jossakin asiassa?

17

709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suominoususuhdanteessa

      Näyttelijät Kiti Kokkonen ja Jenni Kokander ovat hauskoja, persoonallisia ja rohkeita naisia. He todistavat, ettei naisen tarvitse näyttää missiltä ja olla mallin mitoissa ollakseen rakastettava.

      Kyläkauppias Vesa Keskinen on menestynyt bisnesmies, mutta nöyräluonteinen ja käyttänyt itsensä sijaan valtavat määrät omaisuudestaan meidän tavallisten kansalaisten viihdyttämiseen ja ilostuttamiseen Kyläkaupassaan. Hänen hotellissaan jokainen voi yöpyä kuin kuninkaallinen eikä hintakaan ole mahdoton ja lapset ovat saaneet jo monena kesänä ilmaisen tivolin. Hän on myös luonut suuren määrän työpaikkoja kylän pienestä koosta huolimatta.

      Laulaja Saara Aalto on tehnyt aina kaikkensa unelmiensa eteen. Hän on osallistunut lukuisiin laulukilpailuihin ja ollut aina ikuinen kakkonen, mutta se ei ole koskaan häntä lannistanut. Hän on myös luonut uraa Kiinassa ja opiskellut Kiinan kieltä.

      Presidentti Sauli Niinistö halusi pienempää palkkaa työstään - Suomen hyväksi!

    • kiitoskiitostack

      Olen ylpeä Jasmin Mäntylästä, kun hän on aloittanut työnteon, eikä ole vielä neljääkymmentä! Kiitän samaa henkilöä monista makeista nauruista, joita hänen elämänohjeensa ja elämäntyylinsä on antanut!

    • ArmanJuttaJohanna

      Arman Alizad on tehnyt kiinnostavia tv-ohjelmia, joissa on näytetty maailman eri kolkkia, niiden kulttuureja ja näytetty mitä esimerkiksi köyhyys on.

      Jutta Gustafsberg on iloinen, kannustava ja kaiken kokoiset ja näköiset ihmiset hyväksyvä personal trainer ja hyvinvointiyrittäjä.

      Johanna Tukiainen on saanut ikävän kohublondin leiman keltaisen lehdistön ansiosta, mutta kaikki jotka hänet todella tuntevat, tietävät että hän on oikeasti jalat maassa oleva ihminen, omalla persoonallisella tavallaan kaunis ja äärettömän hyväntahtoinen ja ystävällinen ihminen.

      • höpöhöpöä

        Jos oot tosissas, niin puhut paskaa, kun Tuksusta puhut. Muista en tiedä


    • exäexäexäexäääääääuuuuuu

      Ex-tangokuningas ja iskelmälaulaja Aki Samuli, olet todella taitava laulaja ja jalat maassa -tyyppi. Mainittakoon lisäksi vielä että yltiöpäisen komeat kasvosi sekä hiustyylisi tekevät sinusta Tom Of Finland -piirroshahmon näköisen. No, Tom Of Finland saattaa olla monien mielestä hieman kyseenalainen brändi, mutta tarkoitukseni ei ollut loukata vaan kertoa että olet todella epäinhimillisen komea ja varmasti naisisissa herää kiinnostus sinua katsoessaan!

      Ex-mäkihyppääjä Matti Nykänen, olet pyörinyt monenlaisissa kohuissa ja ollut valitettavan perso viinalle, mutta kaikillahan meillä on paheemme ja ainakin selvinpäin ollessasi vaikutat fiksulta ja aivan tavalliselta ihmiseltä, jopa symppikseltä!

      Ex-salarakas Martina Aitolehti, olet todella vahva nainen niin fyysisesti kuin henkisesti ja siksi hyvä esikuva monille nuorille naisille!

      Ex-huippumalli Ninja Sarasalo, vaikka oletkin suomalainen, näytät geishamaisella tavalla mystisen kauniilta. Nykyiset naisellisen muodokkaat kurvisi sopivat sinulle, ole niistä ylpeä!

    • aitouskunniaan

      Janna Hurmerinta, sinulla oli varmasti vaikeaa kun selvisi, että Juno petti sinua Cheyenne Järvisen kanssa kun olitte olleet vasta puolisen vuotta naimisissa. Silti et hakenut asialla julkisuudessa huomiota ja sääliä, vaikka monet muut julkkikset kerjäävät huomiota ja sääliä paljon vähäpätöisimmilläkin vastoinkäymisillä. Teit aivan oikein pitäessäsi henkilökohtaiseen elämääsi liittyvät asiat yksityisasioina!
      Olet myös aidosti todella kaunis, koska et ole hurahtanut täyteainepistoksiin, kauneusleikkauksiin, pidennyksiin tai tekorusketuksiin! Pukeutumistyylisi on aina asiallinen, eli et paljastele provosoivasti, kuten monet kollegoistasi.

    • kateellinen.kansa2018

      Suomalaiset eivät osaa kehua tai kiittää muita ihmisiä, ei edes parhaita ystäviään tai elämänkumppaneitaan. Sen sijaan haukkua ja arvostella negatiivisessa valossa kyllä osataan, vaikka toisen ihmisen kehumisesta ja iloiseksi saamisesta voisi tulla itsekin iloiseksi.

    • saaraaaltofanforeverXOXO

      SAARA AALTO, olet tehnyt aivan valltavasti töitä urasi eteen. Se, että kerroit julkisuudessa masentuneesi, vahvistaa ajatukseni siitä että olet perfektionisti. Perfektionistisuus eli täydellisyyden tavoittelu on tottakai hyödyllistä uralla etenemisessä, mutta ongelmaksi voi muodostua se, ettet voi koskaan olla itseesi täysin tyytyväinen ja todella nauttia elämästä ja tästä hetkestä.

      Olet osallistunut useisiin eri kilpailuihin, Kotkan merilaulukilpailut, Talent Suomi, Uuden musiikin kilpailu, Voice of Finland ja X-Factor. Olet tehnyt useita albumeita, esiintynyt Aasiassa ja Yhdysvalloissa ja päässyt antamaan äänesi moniin animaatioelokuviin. Silti tahdot yhä edelleen enemmän ja enemmän, sinulle ei mikään riitä. Sinulle ei riitä toinen sijoitus laulukilpailuissa, vaan sinulle riittää vain ensimmäinen sija - jos sekään.

      Arvostan sinua todella, mutta muista ettei täydellisyyttä ole olemassa ja toinenkin sijoitus on aivan yhtä hyvä kuin ensimmäinenkin. Maailmassa on monia ihmisiä jotka pitävät sinua ykkösenä ja täydellisenä. Kilpailut ovat vain televisioviihdettä ja leikkiä, ne eivät määrittele sitä miten hyvä oikeasti olet. Sinun ei saisi uuvuttaa itseäsi sillä juuri se laukaisee masennuksen.

      Ymmärrän, että julkisuus tuo paineita. Netti on täynnä ikäviä kommentteja ihan jokaisesta julkisuuden henkilöistä ja ne on useimmiten anonyymien ja kateellisten kirjoittamia. Sinun ei saa välittää niistä. Ei ole olemassa sellaista ihmistä joka pystyisi miellyttämään kaikkia, edes Jumala ei pysty siihen.

      • poiuytrs

        Saara on säälittävä, ei oikeesti onnistu oikeen mikään. Mukamas valloittaa nyt Eurooppaa. Juupajuu


    • heikkihurstillatänään

      Heikki Hursti, olet tehnyt paljon enemmän köyhien hyväksi kuin koko muu Suomi yhteensä. Sinulla on hyvä sydän ja osaat asettua toisen asemaan. Valitettavaa, että rikkaat haluavat viedä köyhiltä sen vähäisimmänkin, mitä saavat. Suomen sanotaan olevan hyvinvointivaltio, mutta silti täällä on niin paljon pahoinvoivia ihmisiä ja esim. avioeron takia kodittomaksi joutuneita.

    • jonihesselgrenbiggestfan

      Joni Hesselgren (tubettaja, BB-tähti)
      avoin, rohkea
      international
      superhauska
      opettavainen
      persoonallinen
      - vähäpukeinen
      - kaljuuntunut
      - diiva

    • PasilanNaiset

      Jari Aarnio. Palkittu ja upea poliisi, joka sai täysin syyttömänä tuomion ja menetti työnsä ja vapautensa.

    • Kaaanz

      Anneli Auer, upea pullantuoksuinen äiti, joka joutui istumaan vankilassa pitkään miehensä murhasta, mitä ei ollut tehnyt. Onneksi lopulta vapautettiin syyttömänä ja sai jättikorvaukset.

    • Peräkammarinpojat

      Martina on tuottanut "salarakkaana" iloa ja hetken lohtua niin monelle, jos ymmärrätte mitä tarkoitan?

    • grgergbaer35353yg

      Alina Voronkova oli nappivalinta Miss Suomeksi 2018, venäläisistä sukujuuristaan huolimatta. Alina näyttää perisuomalaiselta, niin luonnolliselta ja terveeltä! Hänellä ei ole silikonirintoja eikä täytettä huulissa. Kulmakarvat ja ripset eivät ole yliampuvat, toisin kuin lähes kaikilla muilla nykyään.

      Miss Universum -kisoissa on vuosikaudet suosittu silikonirintoja, näyttävyyttä ja tummia latinoita, mutta meidän suomalaisten pitäisi siitä huolimatta kantaa itseämme ylpeydellä eikä matkia muiden maiden kauneusihanteita. Erotutaan siitä seksipommimassasta viileydellä, vaaleudella ja sillä että olemme omia itsejämme.

    • Anonyymi

      Joni Virtanen, olet rohkeasti lähtenyt toteuttamaan projektia kohti Ihmis-Kenin ulkonäköä. Se on pitkä, kallis, riskialtis ja kivulias taival, josta varmasti joudut kuulemaan kritiikkiä aika ajoin sillä aihe on melko tabu. Olet inspiraationa monille miehille ja näytät, että myös miehet voivat huolehtia ulkonäöstään.

      Tiesi ei ole ollut helppo romanitaustasi ja homoseksuaalisuutesi vuoksi muutenkaan. Hienoa, että olet tuonut niitäkin asioita julkisuudessa esille.

      Toivon että saisit toteutettua unelmasi Ihmis-Kenin ulkomuodosta sekä kauneusalalle pääsystä.

    • Anonyymi

      Tanhupallo on ainut jota voin vilpittömästi kehua

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe