Pihlajalinna hyvä vaihtoehto

Gyllliggi

Maakunta ottaa Ruovedenkin Soten haltuun melko pian. Pirkanmaan järjestämisasiat ovat jo hyvässä vauhdissa, jos asiantuntijoita kuuntelee. Mikä on Ruoveden sote-tilanne? Ei ole vastaavaa lääkäriä, ylilääkäri on leimasin, lääkärin paikkoja koko ajan avoinna. Kuka hoitaa kotihoidon, vanhusten yksiköt, osaston? Lakien mukaan näissä pitäisi olla vastuulääkärit. Tyhjillä lupauksilla ei ihmisiä hoideta, tätä menoa ruovesiläiset saavat todella lähteä "terveysbussilla" hoitoon. Kysytään vaan, että kuinka kauas. Valinnanvapautta ei ole, kun täällä ei ole lääkäreitä eikä hoitajia, jos Keiturin soten kelkassa jatketaan.

22

2545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhuhhuhtasaari

      jospa tämä touhoankka kyrönviita tekisikin jotain positivista ruovesiläisille ja kävisi kertomassa keiturin pellisille ym että pelleily piisasi nyt, tiet erkanevat ja korvausvaatimuspaperi lähetetään sitten kun saadaan laskettua kuinka paljon ruovesi on joutunut kärsimään tästä "yhteistyöstä".
      Toimeen kunnanjohtaja!!!!

    • Sotessa

      Niiinhän lauantain putouksessa Tanhupallo luki uutisia ja kysyi mikä on sote, vastaus oli ei sitä kukaan tiedä.

    • Tzaitziing

      Ja näitä SoteTerttuja meillä on esimiehinä sotessa, jotka monot vinossa askartelee palveluseteleitä. Mikään asiallinen toiminta ei toimi. On kaikennäköistä nimikettä, ohjaajaa, päällikköä, johtajaa. Kaikki vaan askartelee paskartelee. Ruoveden päättäjät taputtaa käsiään ja luottokortti vinkuu.

    • Lihlajapinna

      No, sinne Pihlajalinnaan mars mars

    • TaasHassuttaaNaapuriaVir

      Ihmeellistä että nokia haluaa mänttä-vilppulan kanssa yhteistyöhön vaikka välissä olisi isompikin toimija vaan ruovesi ei. Eikös kunnanvaltuustosta ole suurinpiirtein poistuneet ne änkyrät jotka pilasivat edellisen kokeilun yhteistyöstä . Ja varmaan kaikki muistaa että m-v:n yhteistyön aikaan lääkäreitä oli ja palvelu pelasi. Virrat on sellainen mafia että mitä vähemmän heidän kanssaan yhteistyötä sitä parempi. Nyt kun kyrönviidalla on työrauha spekuloimisilta pois lähtemisestä ruovedeltä niin neuvottelemaan m-v:n kanssa yhteistyöstä!!!!

      • hienokunta

        Keiturin soten irtisanomisaika on yksi vuosi. Tai, sopimusrikkomusten vuoksi voisi kai purkaa heti. Mutta ruovetiset uskoo kaikki visiot mitä tulee olemaan hienosti. Pirkko Mäenpää on hyvä maalailemaan mielikuvia. Hullu on se joka uskoo. Kyrönviita ei täältä pois lähde. Hänhän saa palkanlisää talousjohtajan töistä jotka tekee kun talousjohtajaa ei ole. Palkka oli noin 7500e/kk, siihenkö vielä talousjohtajan lisä. Täällä pysyy.


    • erkkuja

      M-V:n kanssa kävi samalla tavalla kun Keiturin soten kanssa nyt. Hullu nainen johdossa ja Ruoveden päättäjät uskoivat kieli pitkällä hänen kertomuksiaan.. Rahat meni silloinkin ja lääkäreitä oli, mutta se maksoi maltaita. Hoitajat pystyivät ja jaksoivat ottaa vastuun akuuttihoidosta, vaikka esimiestyö oli tosi syvältä. Nyt luullaan että rahaa säästyy. Hahhaa. Säästyyhän sitä kun mitään ei tapahdu, ei ainakaan Ruovedellä. Harva päättäjistä tietää, mitä yhtiön toimijatasolla tapahtuu ja miten palvelurakenne toimii. Kun sitä ei tiedä johtokaan. Kuka uskoo kauppiasta?
      Toisin kun autokaupassa, myyjällä ei ole mitään vastuuta. Tyhmä ei ole se joka myy, vaan se joka ostaa.

      • ViisasVäistääVirtain

        Silloinen yritys m-v:n kanssahan oli pshp:n alaisuudessa, nyt olisi tuo pihlajalinna yhtenä yhteistyön osakkaana.


    • Tsössöä

      Keiturin sote kauppasopimuksessa: ..palvelut säilyvät Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alueella. Toisin sanoen EI Ruovedellä. Eikä sanaakaan kuka palveluja tuottaa. Eli Attendolle menee heti kun Ruovesi pistää nimet alle.

    • Lukekaa.ny.itteki

      Piti ihan hieraista silmiään aamulla R-lehteä lukiessa, kyllä, Ruovesi on tosiaan ostamassa itselleen vähemmistöosakkuuden Keiturista, ihan vapaaehtoisesti. Voimasuhteet 6-4 Virtain hyväksi.

    • No eikös voimasuhteet ole juuri asukasluvun mukaan... Aika outoa olis 5-5!

      • pihlajalinnaan

        Jos kaksi tälläistä maaseutupitäjää laitetaan yhteistyöhön niin ihan tasapuolisen palveluiden saannin perusedellytys on hallinto tasan. Ja jos ei virtolaiset ymmärrä edellä kirjoitettua niin sanotaanko sitten että yksi ruovesiläinen vastaa kolmea virtolaista. Kääntäen pitää olla kolme virtolaista että saavutetaan yhden ruovesiläisen älykkyysosamäärä!


      • Lukekaa.ny.ittekki

        Juuri näin. 5-5 ei peilaisi tietenkään väkiluvun suhteita mutta se takaisi tasapuoliset voimasuhteet päätöksenteossa. Eihän tästä ole meille mitään hyötyä, parempi olisi ollut jatkaa tilaajana, nyt antauduttiin vapaaehtoisesti pysyvään "äänettömän yhtiömiehen" ja maksajan rooliin. Tällä siis betonoitiin Virtain pysyvä päätösvalta. Toisaalta, jokaiselle alkaa varmaan hahmottua selvemmin kuva siitä että terveyspalvelut siirtyvät emäpitäjä Virroille. Olemme siis käytännössä jo yhtä kuntaa, sillä erotuksella että oman kunnan kovapalkkaiset virkamiehet saivat pitää jakkaransa.


    • Antimonopoli

      Pihlajalinnalle on yhtä hyvä vaihtoehto Terveystalo tai Mehiläinen. Attendo on ilmoittanut harkitsevan myyvänsä terveydenhoitopalvelut. Eiköhän ostaja löydy edellä mainituista, joten Ruovedellä on taas muutoksia tulossa

      Miksi joku Ruovedellä haluaa terveyspalvelut kansainvälisille monopolin pyrkiville yhtiöille, jotka tekevät voitot veronmaksajien rahoista. Itse välttävät verot paratiisien avulla.

      Parempi olisi ensin kaataa Sote ja maakunnat ja
      sitten muodostaa terveyspalvelut julkisen ja pienten yritysten varaan. Näin markkinatalous voisi toimia.

      • Antimonopoli

        Lisään vielä, että meillä on Keiturin Sote, jonka eteen on panostettava ja saatava se toimimaan. Olen kuullut,että meidän kunnan edustajista jotkut nyt jo unelmoivat myyvänsä Keiturin osakkeet voitolla monopolille unohtaen kuntalaiset.


      • SaastaaKansalleVirrat

        Hah hah!! Vai pitäisi vielä lisätä panostusta.. Tosiaan joo, panoksia lisää kyseisen keiturin alle ja buuuummmm.. Pari vuottakos tässä on hämmästelty kun mikään ei toimi, ei oo lääkäreitä ja hoitajat lähtevät kun on tullut kuppi täyteen keiturin hallinnon syyttömästä vittuilusta. Muualla asioita käsiteltäisiin jo oikeudessa vaan ei täällä. Keiturin osake, kuka sellaisen ostaisi? Muuta kuin kyrönviita.. Ei kukaan!!! Nyt äkkiä sinne pihlajalinnan pakeille neuvottelemaan yhteistyöstä, virtolaisilla on töitä ilman ruovettäkin saada selvittyä sotkunsa.


    • Thats

      Antaa mennä vaan! Keiturin sote ei ole saanut Ruovedelle palveluja, mtt ajettu alas, sos.toimisto ajettu alas, ei vakilääkäreitä, vanhustenpaikat vähennetty! Toivottavasti joku firma ostaa nopeasti, on edes joku pakko järjestää asiat. Keiturin sote palkkaa vain lisää toimistoihmisiä, ei soteosaajia. Samat naiset päälliköivät, saavat tehdä mitä haluavat, kukaan ei vahdi ja iso palkka juoksee.

      • Osaaminenpuuttuu

        Keiturin Soten toiminnasta vastuulliset ovat yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja. Hallituksen jäsenenä on ollut usean vuoden ajan Ruoveden kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita, jonka tehtävänä olisi ollut Ruovesi edun ajaminen. Miksi hän siellä jatkaa edelleen kuten myös Ruoveden kunnanjohtajana. Syylliset ovat Ruoveden kyvyttömät kunnanhallituksen jäsenet.


      • RuovedenSote
        Osaaminenpuuttuu kirjoitti:

        Keiturin Soten toiminnasta vastuulliset ovat yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja. Hallituksen jäsenenä on ollut usean vuoden ajan Ruoveden kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita, jonka tehtävänä olisi ollut Ruovesi edun ajaminen. Miksi hän siellä jatkaa edelleen kuten myös Ruoveden kunnanjohtajana. Syylliset ovat Ruoveden kyvyttömät kunnanhallituksen jäsenet.

        Ruovedellä toimii nyt jo Terveystalo, Attendo ja Keiturin Sote. Nyt tänne halutaan vielä Pihlajalinna. Tuskinpa siitäkään apua on.

        Ruoveden ongelma on päättäjissä, jotka eivät osaa ostaa, vaatia , sopia ja valvoa.


    • Demokratiahukassa

      Muutama narsisti on ottanut vallan ja päättää kaikesta. Muut alistuvat puoluekuriin
      Kunnasta löytyisi päteviä kyvykkäitä henkilöitä vastuulliseksi päättäjiksi, mutta nykyiset puoluepomot eivät halua itseään järkevimpiä henkilöitä puolueen toimintaan oman aseman menettämisen pelossa.
      Itse halutaan roikkua mukana vaikka kyvyt eivät riitä enään tässä ajassa.

    • eiedesuhkapeliä

      Toivottavasti kunnalla on suunnitelma b valmiina. Sote kaatuu 100% varmuudella. Lyön vaikka asiasta vetoa. Mikään yksityinen taho ei ole valmis järjestämään terveydenhuoltoa nykyistä halvemmalla - he ovat voittoa tavoittelevia yhtiöitä eivät mitään muuta.

    • junameni

      kyvyttömiä ovat nämä pari ihmistä hoitamaan kunnan asioita.attendo ei aattele hoidettavia ihmisiä.vanhuspaikoista tulee säilöntä paikkoja.kaikki nämä yksityiset tahot katsoo mikä ja kuinka paljon jää voittoa viivan alle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe