Uunisepillä irtisanomisaalto!

Uuniluukku

Uunisepillä on 13 myymälää. Turun Uuniseppien rahat ovat olleet lopussa jo ainakin vuoden ja neljä myymäläyrittäjää on nyt irtisanoutunut tämän takia kerralla. Irtisanoutuneiden joukossa on kahden heidän suurimman myymälänsä yrittäjät (Vantaa ja Turku). Pääkaupunkiseudullahan Turun Uunisepillä on ollut vain yksi myymälä, eli tuo Vantaan myymälä. Vihdoinkin alkaa Turun Uuniseppien kilpailijoilla helpottamaan, kun Suomen toiseksi suurin uuniyritys siirtyy autuaammille metsästysmaille.

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Satakunta - Pori - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Pohjanmaa - Vaasa - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Uusimaa - Vantaa - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Varsinais-Suomi - Turku - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

107

13610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ossi.Siekkinen

      Turun Uunisepien myymälöistä vain yhdeksän on sellaisia, jotka ovat auki säännöllisesti. Näistä yhdeksästä neljän vetäjä on lyönyt hanskat tiskiin. Uuniseppien liikkeiden myynnistä noin puolet on tullut Vantaalta ja Turusta, joten Turun Uunisepät ei enää kevättä näe.

    • Polka87

      Kannattaa kiertää ko. firma todella kaukaa niin asiakkaana kuin myyjänäkin, jos haluaa välttää isoja ongelmia.

      • EiKoskaanEnää

        Olen täysin samaa mieltä, kokemusta käräjöinnistä heidän kanssaan, maksun ottivat mutta eivät tehneet takkaa valmiiksi.


      • Anonyymi

        Surullinen juttu kun tämä vanha uuniyritys menee konkkaan 😟
        Valmisti erittäin hyvät ja kestävät uunit.
        Mulla 30 vutta vanha klassikko ja toimii kuon uusi.


    • kylllästynyt99
    • Konkurssiin

      Restakoti on käytännössä konkurssissa. Viranomaiset tulevat hakemaan Restakodin konkurssiin, sillä tilinpäätös on myöhässä. Tilinpäätös olisi pitänyt toimittaa viimeistään helmikuussa 2018, joten Patentti- ja Rakisterihallitus tulee poistamaan Restakodin rekisteristä.
      https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/restakoti-oy/23342409/taloustiedot

    • Turku-Pekka

      Pikkulinnut ovat kertoneet, että Turun Uunisepät ollaan asettamassa konkurssiin 30.4.2018.

      Alunperin kerrottiin, että muuttomyynti on Vantaan toimipisteessä, mutta nyt "muuttomyynti" on "kaikissa toimipisteissämme". Muistakaa, että konkurssin tullessa takuut eivät ole enää voimassa. Kukaan ei tule konkurssin tullessa Uuniseppien irronneita kaakeleita takuuseen kiinnittelemään, kun ne irtoilevat.
      https://www.uunisepat.fi/ajankohtaista/muuttomyynti-toimipisteissamme/

    • Takaton

      Eikö myyjäliike ole vastuussa reklamaatioista? Mitenkä noiden rautakaupoista ostettujen kanssa mahtaa olla?

    • Reklamaatio

      Mistä tuollainen Uuniseppien konkurssi tieto on peräisin? Pitääkö huolestua?

    • aikojaoneletty

      Ehkä joku on asiaoista paremmin perillä. Joka tapauksessa Uunisepät ovaa tehneet pitkään tappiota. Viimeisin tilinpäätös on yhä toimittamatta.

      Restalla on "tehokas" myynti = huijaavat vanhuksia ja ehkä sepät saa sitä kautta uuden alun. Vanhus kun huijataan laittamaan nimi paperiin, jossa kaikki hormit massataan ja sinne tänne piipun ympärille laitetaan uuni, niin hinta on 100 000 e.

    • Aurajoki

      1.5.2018 Turun Uunisepillä pitäisi olla uusi takkamyymälä pääkaupunkiseudulla, joten kolme arkipäivää aikaa saada muuttopuuhat tehtyä. Käytännössä Vantaan myymälän muuttomyynti on silmänlumetta ja konkelo paljastuu hitaimmallekin vapunpäivän jälkeen. Eivät ole saaneet edes tilinpäätöstä enää tehtyä, sillä tilintarkastajat eivät hyväksy ihan mitä sattuu.

      • hoh.hoijaa

        Jo yhdeksän kommenttia olet laittanut omaan aloitukseesi.


      • Kaukopartiomies

        Jollain taitaa olla jotain hampaankolossa uuniseppiä kohtaan kun täällä säännöllisesti kirjoitellaan talousvaikeuksista ja takkojen huonosta laadusta? Talousasioista en tiedä mitään mutta hemmetin hyvän hinta/laaatu-suhteen takkoja osaavat tehdä. 6-talvea talo lämmennyt hienosti.


    • epätietoinen44

      Kovasti kuitenkin Uunisepät mainostaa paikallisesti. Mitenkähän tuo sitten on. Takkaa pitäisi kohta laittaa valmistuvaan taloon. Onkohan kukaan perillä paremmin?

    • Lasse53

      Uunisepät eivät ole kyenneet investoimaan vuosikausiin ja tuotteet ovat jääneet ajastaan. Mainostavat muuttomyyntiä, eivätkä kykene kertomaan, mihin olisivat muuttamassa. Ainoassa pääkaupunkiseudun myymälässä jo laitettiin harjanvarsi oven eteen. Tilinpäätöstäkään viime vuodelta eivät ole saaneet julkaistua. Olisin huolissani takuun voimassaolosta...

    • Tapola

      Pihlajalinna tänään
      'Pihlajalinna arvioi nyt, että tämän vuoden oikaistu liikevoitto jää vuoden 2017 tasosta. '

      Useammalla pirkanmaalaisella yrityksellä osunut mustamakkara tuulettimeen ... Robit, Pihlajalinna, ...

    • Varoitusmerkki

      Turun Uuniseppien 2017-tilinpäätökseen ilmestyi epäilyttävä lause: "Yhtiön omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä lyhyellä aikavälillä". Lyhyt aikaväli tarkoittaa taloudessa maksimissaan yhtä vuotta, joten kolmen kuukauden sisällä Turun Uuniseppien rahat ovat lopussa. Kukaan ei enää uskalla ostaa Turun Uuniseppien takkaa, sillä toiminnan päättyessä takuu ei ole enää voimassa.

    • piiripieni

      Vuonna 2017 Uunisepillä maksettiin 456.000 euroa vuokraa lähipiirille toimitilasta. Ei hyvältä näytä.

    • Mynämäki

      Kovasti on epäkuranttia savenpalaa varastossa Uunisepillä, nimittäin varasto kasvaa kuin pullataikina:
      2015 2,5 me
      2016 2,9 me
      2017 2,9 me

      ...samaan aikaan happanevat saamiset kasvavat:
      2015 0,9 me
      2016 1,1 me
      2017 1,1 me

      ..samaan aikaan liikevaihto laskee kuin lehmän häntä:
      2015 9,4 me
      2016 9,3 me
      2017 8,2 me

      ...toimitilasta maksetaan vuokraa silti pääomistajille (Kyrölän veljekset) sama euromäärä joka vuosi:
      2015 0,5 me
      2016 0,5 me
      2017 0,5 me

      2017-vuoden tilinpäätökseen saatiin uutena "rahoittajan kanssa on sovittu limiittisopimuksen jatkosta ja yhtiön omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä LYHYELLÄ aikavälillä" ja "lyhytaikaiset velat ylittävät lyhytaikaisten saamisten määrän". Kauankohan veljekset aikovat jatkaa tätä harrastustaan?

      Lyhyt aikaväli päättyy 31.12.2018, joten jäämme seuraamaan tilannetta..

    • Oivoivoi

      Ai että kun on Restan, sekä Uuniseppien kilpailujoilla menneet hermot. Varmaan vituttaa kun teidän myynti on niin alkeellisella tasolla, että voisitte suoraan lähteä alalta. Toisin tuskin se edes näkyisi näitten isojen firmojen tilastoissa 😂😂😂 Aika herttaista kun oikein jaksatte kopioida täysin samoja tekstejä JOKA IKISEEN keskusteluun, mahtaa alkaa vituttaa kun keikutte itse konkurssin partaalla? Hienoa seurata kuinka olette täälä jaksaneet 2013 asti huudella esim. RestaKodin konkurssista, mutta millai te hei muuten pärjäilette? Paljon jaxu haleja teille. Naurattaa lähinnä, ja aikuiset ihmiset. Saatte suuttua vielä enemmän ja keksi vielä juttuja joilla koitatte ”pilata” firmojen mainetta... Ainoa vaan, ettei tunnu kauheesti tuo asiaa auttamaan. Vituttaako se fakta, että tulee aina tarve hakea rauhottavia kun katsotte omaa menestystään. Eikö teitä edes se FAKTA ärsytä, että jaksatte suottaa täälä tätä paskaa näinkin pitkään? No te tiedätte kyllä miten asiat oikeesti on ja kuka tekee parhaat työt, kyllähän se varmaan pistää itkettämään 😂😂 Ilmanen vinkki, en tiedä ootteko koskaan kuullet mut kuulema silläkin pystyy menestymään ihan hyvin että parantaa omaa toimintaa, eikä puhu paskaa muista.. Aika housu äijä saa olla, että täälä jaksaa omaa arvokasta aikaansa tappaa näinkin pitkään. Resta sitä uunisepät tätä, mites te? Ei tartte edes mitään todistella, tiedätte hyvin itsekkin kuka täs on se kuka itkee.

    • harjaaja

      Saksan päästörajojen vaatimustaso tulee voimaan Suomessa 2022. Uunimallin testaus maksaa 10.000€ tulipesältä. Ei taida löytyä Turun Uunisepiltä puolta miljoonaa euroa ylimääräistä, joten laitetaanko harja oven eteen? Kukaan ei osta Turun Uuniseppien takkoja, jotka eivät täytä kolmen vuoden päästä enää päästörajoja.
      https://www.uunisepat.fi/takkamme/mallisto

    • toksu11

      Restakoti on tänäkin vuonna päässyt valtakunnan ykkösmediohin - kuluttajavalituslautakunta on laittanut listoilleen. Restakodin Elementtikatto on rutkasti verovelkaa. KO päästi saneeraukseen, mutta tuskin auttaa. On niin umpisurkeaa laatua heidän työnsä.

      Restakoti on nippa nappa pärjännyt huijaamalla vanhuksia. Möyrii ovelta ovelle ja kiusaa vanhoja ihmisiä. On siinä kunniallisia ihmisiä, hyi helvetti!

    • Mikekk

      Ihan sama miten uunisepillä menee, mutta omien kokemuksieni pohjalta voin sanoa, että pysykää kaukana ko. firman tuotteista.

    • HuolissaanTakuunVuoksi

      Tänään aamulla Uuniseppien Facebook-sivuilla oli "lopetamme pääkaupungin myymälämme" ja nyt tuo uutinen on hävinnyt Facebook-sivuilta. On muuten rahat viimeistä hilua myöden lopussa Uuniseppien kassasta, kun tällaistä veivausta joudutaan tekemään.

    • Anonyymi

      Minä olen äärimmäisen pettynyt Uuniseppien asiakaspalveluun ja takan "laatuun", täysin laaduton tuote.

    • Anonyymi

      Restakodin tulos tippui 2017 1,2 miljoonasta vajaaseen 100 000 euroon vuonna 2018. Liikevaihto tuli alas 22 millistä 10 milliin. Kovasti kehuivat viellä 2018 alussa, että on yli 200 työntekijää. Nyt on luokkaa 100. Hyvin ymmärtää Restakodin tyypin avautumisen tuossa aikasemmin. Meneehän se hermot, kun huijaamalla ja paskaa tekemällä ei rikastukkaan vaan firma menee alta.

      Uunisepät tekivtä 8 millin vaihdolla millin tappiota. Ovat vuosia jo tehneet tappiota laskevin vaidoin. Omavaraisuusaste tippunut jo 6 prossaan. Tämä 2019 vuosi voi hyvinkin olla Uuniseppien viimeinen.

    • Anonyymi

      Uunisepät meni jokin aika sitten kimppaan Restakodin kanssa. Nyt Restakodin kattofirma meni konkurssiin.

    • Anonyymi

      Jotakin täytyy olla vialla,kun minulle ei meinaa tulla luukkua heloineen, syyttävät kuljetusfirmaa, Kaikki tulee tipoittain, syyllisiä on kaikki muut ,paitsi Uunisepät. Jos olisin tiennyt ennen kauppoja millaista takkuamista uunin teko on, en olisi ryhtynyt kauppoihin ollenkaan. Tässä on mennyt kuukausi aikaa odotellessa tarvikkeita, Olisi varmaan päivän homma saada uuni valmiiksi jos luukut olisi meillä, mutta herää kysymys onko niitä edes tehtaalta tilattu.
      Kaikki muu paitsi asentajan työ on ollut ala-arvoista. Kiertäkää kaukaa Uunisepät, saa niitä uunia muualtakin. T. syvästi pettynyt

    • Anonyymi

      Uunisepät on parasta mitä tiedän.

    • Anonyymi

      Natsit tekivät jo 1940 vuonna parempia uuneja kuin uunisekoilijat koskaan,näin se osaaminen näkyy...saksalaisten uuneissa oli vetoa mutta seppien ei edes vedä.

    • Anonyymi

      Samboseppo vastaa yhdeksää tavallista pellillistä.

      • Anonyymi

        Uuniseppien tilinpäätös 2018:
        Liikevaihto laski edelleen, liikevoittoprosentti oli todella kamala (-11,4 %). Tilintarkastajat olivat erikseen lisänneet tilinpäätöksen loppuun 'Haluamme kiinnittää huomiota tilinpäätökseen, jossa ilmenee, että yhtiön tilikausi on ollut edelleen tappiollinen ja että lyhytaikaiset velat ylittävät lyhytaikaisten saamisten määrän'. 8,05 miljoonan euron liikevaihdolla tilikauden tappioksi -1,03 miljoonan euroa, eräänlainen saavutus tuokin! Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Kassa on kuiva kuin beduiinin sandaali.


    • Anonyymi

      "Jotakin täytyy olla vialla,kun minulle ei meinaa tulla luukkua heloineen"

      Ei ole Turun Uunisepillä laarin pohjalla rahaa edes luukkuun heloineen:)

      • Anonyymi

        Ei täytä tämän firman takat 1.1.2022 päästörajoja, mutta ei huolta, sillä taitaa rahat loppua jo tänä vuonna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei täytä tämän firman takat 1.1.2022 päästörajoja, mutta ei huolta, sillä taitaa rahat loppua jo tänä vuonna.

        Turun Uuniseppien liikevoittoprosentti -11,4% ja trendi on laskeva. Olen erittäin huolestunut.
        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/turun-uunisepat-oy/09208510/taloustiedot


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei täytä tämän firman takat 1.1.2022 päästörajoja, mutta ei huolta, sillä taitaa rahat loppua jo tänä vuonna.

        Täällä on hyvä huudella etukäteen asioita, mutta olitpas väärässä. :)


    • Anonyymi

      nuohooja tuntui tietävän kaiken firman asioista ja henkilöstöstä. olisiko ollut kateellinen Jukan pojille?

    • Anonyymi

      Saa olla huolissaan ylläpidoista ja takuista, koska Restakoti ja sen mukana Turun Uunisepät menossa konkeloon. Paljonkohan Turun Uunisepillä on myyntisaamisia kumppaniltaan (Restakoti) ja paljonko Uunisepille tulee alaskirjattavaa?

      Restakodin protestit 6kk ajalta
      Yritys Summa Häiriöpvm
      Restakoti OyHelsinki 41 390 € 23.9.2019
      Restakoti OyHelsinki 2 077 € 18.9.2019

      • Anonyymi

        Nyt kävi kylmät Turun Uuniseppien partnerille (Restakoti):

        KONKURSSIASIA
        Velallinen: RestaKoti Oy
        Y-tunnus: 2334240-9
        Lähiosoite: Jarru 1
        Postinumero: 40320
        Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
        Kotikunta: Jyväskylä
        Puhelin: 040 1970 487
        Sähköposti: [email protected]

        HAKEMUKSET
        Konkurssihakemus
        Tuomioistuin: Pohjanmaan käräjäoikeus
        Lähiosoite: Korsholmanpuistikko 43, PL 251
        Postinumero: 65100
        Postitoimipaikka: Vaasa
        Puhelin: 029 56 49100
        Fax: 029 56 49101
        Sähköposti: [email protected]
        Diaarinumero: 2019/17428
        Vireilletulopäivä: 23.10.2019
        Tuomioistuimen kv-toimivalta (EU 2015/848):


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt kävi kylmät Turun Uuniseppien partnerille (Restakoti):

        KONKURSSIASIA
        Velallinen: RestaKoti Oy
        Y-tunnus: 2334240-9
        Lähiosoite: Jarru 1
        Postinumero: 40320
        Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
        Kotikunta: Jyväskylä
        Puhelin: 040 1970 487
        Sähköposti: [email protected]

        HAKEMUKSET
        Konkurssihakemus
        Tuomioistuin: Pohjanmaan käräjäoikeus
        Lähiosoite: Korsholmanpuistikko 43, PL 251
        Postinumero: 65100
        Postitoimipaikka: Vaasa
        Puhelin: 029 56 49100
        Fax: 029 56 49101
        Sähköposti: [email protected]
        Diaarinumero: 2019/17428
        Vireilletulopäivä: 23.10.2019
        Tuomioistuimen kv-toimivalta (EU 2015/848):

        Lopun alku lähestyy Turun Uunisepillä. Heidän takkansa eivät täytä 1.1.2022 -päästörajoja, joten kehittivät takan sisään laitettavan peltihökötyksen. Edelleenkin Turun Uuniseppien kassa on tyhjä, eivätkä veljekset ole suostuneet kaatamaan lisää rahaa konkurssikypsään firmaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lopun alku lähestyy Turun Uunisepillä. Heidän takkansa eivät täytä 1.1.2022 -päästörajoja, joten kehittivät takan sisään laitettavan peltihökötyksen. Edelleenkin Turun Uuniseppien kassa on tyhjä, eivätkä veljekset ole suostuneet kaatamaan lisää rahaa konkurssikypsään firmaansa.

        Mistä muka tiedät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä muka tiedät?

        Lähes 900 euron peltilaatikko myydään Turun Uuniseppien takkaan. Varmasti on jonoa heidän ovellaan, kun takan lisäksi saa ojentaa
        900 euroa riihikuivaa😀. Nämä ovat Turun Uuniseppien kuolinkouristuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes 900 euron peltilaatikko myydään Turun Uuniseppien takkaan. Varmasti on jonoa heidän ovellaan, kun takan lisäksi saa ojentaa
        900 euroa riihikuivaa😀. Nämä ovat Turun Uuniseppien kuolinkouristuksia.

        Turun Uuniseppien omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä lyhyellä aikavälillä. Lyhyt aikaväli päättyy 31.12.2019. Tämä tarina on päättymässä samaan aikaan uudenvuodenrakettien kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turun Uuniseppien omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä lyhyellä aikavälillä. Lyhyt aikaväli päättyy 31.12.2019. Tämä tarina on päättymässä samaan aikaan uudenvuodenrakettien kanssa.

        Turun Uuniseppien liikevoittoprosentti on -11,4%. Jokaisesta 5000 euron takasta tehdään persnettoa 570 euroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turun Uuniseppien liikevoittoprosentti on -11,4%. Jokaisesta 5000 euron takasta tehdään persnettoa 570 euroa.

        Turun Uunisepät Oy
        Omavaraisuusaste 6%
        Liikevaihdon muutos -2,1%
        Liikevoitto -11,4%


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turun Uunisepät Oy
        Omavaraisuusaste 6%
        Liikevaihdon muutos -2,1%
        Liikevoitto -11,4%

        Eivät ole pystyneet kehittämään uutta takkamallistoa Turun Uunisepät, joten myyvät vanhaa mallistoa. Ajattelevat ihmisten ostavan vanhoja malleja ja siihen päälle lähes 900 euron peltilaatikon täyttämään päästömääräykset...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähes 900 euron peltilaatikko myydään Turun Uuniseppien takkaan. Varmasti on jonoa heidän ovellaan, kun takan lisäksi saa ojentaa
        900 euroa riihikuivaa😀. Nämä ovat Turun Uuniseppien kuolinkouristuksia.

        Mitähän siellä Uuniseppien nurkkahuoneessa on mietitty, kun 900 euron peltilaatikon Uuniseppien takan sisään on suunniteltu?


    • Anonyymi

      Turun Uuniseppien tulisijojen asentaja protestilistalla:

      JOEN TAKKA & TIILI
      Kontiolahti
      Velkoja: Verohallinto
      Summa: 20478€
      31.10.2019 Protesti
      Turun Uuniseppien tulisijojen asennus, laatoitustyöt, julkisivumuuraus, muuraus, tulisijat, perustukset.

    • Anonyymi

      Olikos tämä uunisepät ja tulikivi samaa firmaa.

    • Anonyymi

      Eivät ole sama firma. Protestilistalla oleva JOEN TAKKA & TIILI asentaa vain Turun Uuniseppien takkoja. Sitä ei toki tiedä, kauanko Joen Takka & Tiili jatkaa...

    • Anonyymi

      Turun Uunisepillä oli 31.12.2018 vain 7364 euroa rahaa kassassa. Saa nähdä tuleeko noutaja ennen vai jälkeen uudenvuoden.

      • Anonyymi

        Kyseisen puljun tämän hetkisen toimitusjohtajan tavanneena en yhtään ihmettelisi vaikka firmassa nähtäisiin isompikin irtisanomisaalto.


    • Anonyymi

      Miksi hän yhtäkkiä lähti parkettivalmistaja Timberwisen toimitusjohtajan tehtävästä ja siirtyi Turun Uuniseppien myyntijohtajaksi?

    • Anonyymi

      Turun Uunisepät kehittivät Iconin, eli pellinpalan, minkä pitäisi vähentää takan päästöjä. "Peruskasetin vähittäismyntihinta tulee olemaan hieman alle 900 €." Paljonkohan maksaa parempi malli Iconista?

      Iconin kehitystyötä jatkamaan on perustettu uusi yhtiö NPI-Engineering Oy. Ei kai Turun Uuniseppiä olla lopettamassa, kun Iconia varten perustettiin uusi yhtiö, eikä Iconia laitettu Turun Uuniseppien alle?
      https://rakennusmaailma.fi/uusi-innovaatio-vahentaa-takan-paastoja/

    • Anonyymi

      Kolme takkaa uunisepiltä Säkylään. Kaikki toimii. Älkää mollatko haukutte väärää puuta, oma oksanne on heikko. Ter. Riekko takat.

      • Anonyymi

        Jos Turun Uuniseppä -iikkeesi on myynyt kolme takkaa tänä vuonna, se ei teitä pelasta. Turun Uunisepillä oli 31.12.2018 vain 7364 euroa rahaa, joten miltähän näyttää kassa tänään.


      • Anonyymi

        Saitteko myytyä kolmeen takkaanne myös kolme Ikon-pellinpalaa 900€/kpl, että takkanne täyttäisivät 1.1.2022 voimaan astuvat päästörajat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saitteko myytyä kolmeen takkaanne myös kolme Ikon-pellinpalaa 900€/kpl, että takkanne täyttäisivät 1.1.2022 voimaan astuvat päästörajat?

        Tietenkin, kehuivat vielä että säästivät 3000€ per takka kun ei ostanu tulikiveä.


      • Anonyymi

        👍👍


    • Anonyymi

      Kun Turun Uuniseppien takat ovat vanhanaikaisia, aletaan haukkumaan kilpailijoita. Kuulostaa säälittävältä. Takka on mietinnässä, mutta nyt varmustui se, ettei seuraava takka ole ainakaan Turun Uunisepiltä.

      • Anonyymi

        Katsohan kuule komeaa mallistoa jota muilla ei ole.
        Olen todella tyytyväinen takkaani ja sen toimitukseen.


      • Anonyymi

        Pitääkö takkoja ostella montakin elämän aikana? Osta tiilitakka niin kestää pari sukupolvea heittämällä. Laatu-hinta ylivoimaisesti paras.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö takkoja ostella montakin elämän aikana? Osta tiilitakka niin kestää pari sukupolvea heittämällä. Laatu-hinta ylivoimaisesti paras.

        ookko tosissasi! teen remonttia ja nurkassa on punanen tiilitakka pesä rikki ja muutenkin hirveen kokoinen mörskä etuosa pikimusta noesta,tulee uudet lattiat ja tapetit ja katon maalaus ostan kaakelipintaisen komean UUNISEPÄT TAKAN


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ookko tosissasi! teen remonttia ja nurkassa on punanen tiilitakka pesä rikki ja muutenkin hirveen kokoinen mörskä etuosa pikimusta noesta,tulee uudet lattiat ja tapetit ja katon maalaus ostan kaakelipintaisen komean UUNISEPÄT TAKAN

        Se on oikein


    • Anonyymi

      Turun Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Mikähän on tilanne tänään? 2018 kassaa paloi karvan yli miljoona.. Olemme jännän äärellä.

    • Anonyymi

      Onneksi tämän taival päättyy pian konkurssiin. Kukaan ei jää kaipaamaan.

      • Anonyymi

        Turun Uunisepät Oy
        1018 liiketappio -11,4%
        Onko takkafirmojen surkein prosentti?


    • Anonyymi

      Turun Uunisepät eivät kevättä näe. Miten Turun Uuniseppien kannattavuus voi olla noin surkea? Konkurssiin tuo menee.

    • Anonyymi

      Turun Uunisepillä on takkafirmoista toiseksi surkein liiketappioprosentti (-11,4%) heti Nunnauunin jälleen. Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Nyt on jo vuosi 2020, joten mitähän kassassa on tapahtunut viimeisen vuoden aikana....

    • Anonyymi

      Sen siitä saa, kun lopettaa tuotekehityksen. Luulevatko Turun Uunisepän miehet, että ihmiset ostavat niiden vanhoja takkoja ja lisäksi maksavat 900 euroa lisähintaa Ikon-pellinpalasta?

    • Anonyymi

      Huonolta näyttää Turun Uunisepien tilanne. Takka-alalla kilpailu on kovaa ja ilman investointeja tällaiset Turun Uunisepät firmat menevät helposti kontalleen. Melkoisen vanhahtavia malleja Turun Uunisepillä.

    • Anonyymi

      Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Toukokuun alussahan nämä mestarit julkaisevat 2019 -tilinpäätöksensä. Veikkauksia, paljonko Uuniseppien tilillä oli 31.12.2019?

      • Anonyymi

        Muutosilmoituksia ei ole näkynyt. Tilinpäätöstä odotellaan kahden kuukauden sisällä.


    • Anonyymi

      Kirjanpitolain mukaan tilinpäätös on laadittava 4 kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Ellei ensi viikon torstaina julkaista tilinpäätöstä, Turun Uunisepät rikkoo lakia. Yleensä tällainen rikkominen kertoo vaikeuksista.

      • Anonyymi

        Huhtikuu päättyi kaksi päivää sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huhtikuu päättyi kaksi päivää sitten.

        Tilinpäätös myöhässä jo tasan kuukauden. Miksi Turun Uunisepät rikkoo lakia?


    • Anonyymi

      Taitaa uusi takka mallisto olla sopiva uusiinkin taloihin, pieniä takkoja ihmiset nykyään haluaa jos sitäkään. Lämpöpumput tulee ja hävittää takat taivaan tuuliin.....

    • Anonyymi

      Aika tiiviisti joku seuraa kyseisen takkafirman asioita.
      Onko muita yrityksiä myös seurannassa?
      Olisi mukavaa tietää miten muillakin eri alojen yrityksillä menee. Nyt corona aikana voisi kiinnostaa mm. palvelualan suhdanteet.
      Jos aloittajalla on aikaa, voisiko laittaa v astaavaa tietoa yleensäkin kaikista yrityksistä.

      • Anonyymi

        Kuorma-autokin näyttää jo olevan Tori.fi-sivulla. Ei hyvältä kuulosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuorma-autokin näyttää jo olevan Tori.fi-sivulla. Ei hyvältä kuulosta.

        Millä ne nyt kuljettaa vai kuljettaako ollenkaan?


    • Anonyymi

      Tori.fi-sivuilla myyvät loput pois ja se on sitten siinä. Ei siinä mitään kuorma-autoja enää tarvita.

      • Anonyymi

        Menikö kuorma-auto kaupaksi:)?


    • Anonyymi

      Eivät sitten saaneet tilinpäätöstään lain määräämässä aikataulussa pihalle (huhtikuun loppuun mennessä). Olisin erittäin huolissani, jos tällaisen firman kanssa asioisin.

    • Anonyymi

      Oho. Taitaa olla hommat levällään kuin ne kuuluisat jokisen eväät?

    • Anonyymi

      Kaakelit tippuu muutamassa vuodessa. Kallis hinta /huono laatu.

    • Anonyymi

      Minä luulin että konkassa jo koko firma.

    • Anonyymi

      Onko näiltä tullut mitään uutta viimeiseen 10 vuoteen?

      • Anonyymi

        Joka vuosi tulee upeita uuneja niin myös vuonna 2022 niitä piirrän jatkuvasti asiakkaille Suomen ylivoimaisin takka mallisto,käy katsomassa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka vuosi tulee upeita uuneja niin myös vuonna 2022 niitä piirrän jatkuvasti asiakkaille Suomen ylivoimaisin takka mallisto,käy katsomassa

        Höpö, höpö...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka vuosi tulee upeita uuneja niin myös vuonna 2022 niitä piirrän jatkuvasti asiakkaille Suomen ylivoimaisin takka mallisto,käy katsomassa

        Vieläkö piirrät tuskin.taidat nyt piirtää takkoja kortistossa.toivottavasti saat palkkaturvasta palkkasi.hyvät joulut


    • Anonyymi

      Aloittaja ilmeisesti töissä jollain kilpailijalla?
      Kirjoitt jo 4 vuotta sitten että ko. firmalla rahta loppuivat 5 vuotta sitten ja on konkurssikypsä.
      Aika hidas konkka menossa jos kestää yli 5 vuotta eikä vieläkään oon konkassa kuten aloittaja ilmeisesti on?

      • Anonyymi

        Viiminen sammuttaa valot, uuni sammuu itestäänkin.


    • Anonyymi

      Lain mukaan Uuniseppien pitäisi antaa vuoden 2021 tilinpäätös 30.4.2022 mennessä. Ellei näin tapahdu, rikotaan lakia ja tämä on erittäin huolestuttavaa.

    • Anonyymi

      Onko Uunisepät konkurssissa, kun eivät tilinpäätöstä saaneet lain määräämässä ajassa julkaistua?

    • Anonyymi

      Olkaa te Nunnauunilla hiljaa. Tekin rikotte lakia, ettekä ole julkaisseert 2021 -tilinpäätöstä määräajassa.

    • Anonyymi

      Kovin on katkeran oloista kirjoittelua tällä konkurssin povaajalla, itse et liene koskaan mitään yrittänyt? Ei tuotteessa mitään vikaa ole, toimarin jos vaihtaisi niin voisi asiat mennä eteenpäin

    • Anonyymi

      Tilintarkastaja kertoo 2021 -tilinpäätöksessään Uunisepistä:
      "Haluamme kiinnittää huomiota tilinpäätökseen ja sen liitetietoihin, joista ilmenee, että yhtiön lyhytaikaiset velat ylittävät lyhytaikaisten saamisten sekä rahojen ja pankkisaamisten määrään."

      Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2021 vain 29 956,23€.

      Olisin tämän firman kanssa todella huolissani.

    • Anonyymi

      Kiitos tiedosta.

    • Anonyymi

      Uuniseppien Facebookissa useampi asiakas kertoo tilaamiensa takkojen olevan kuukausia myöhässä, mutta rahat perittiin heti. Varokaa!

    • Anonyymi

      No nyt on koko roska viimein konkurssissa

      • Anonyymi

        Loistavaa, loppui huijaus !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loistavaa, loppui huijaus !

        Kerrotko huijauksesta vähän lisää?


    • Anonyymi

      Harmi ku meni nurin. Ihme jankuttajia täällä. Harvinaisen hyviä takkoja tekivät. 20v olen tuolla lämmittänyt ja ei moitteen sanaa. Mökillä on toisen ison valmistajan takka, eikä pärjää ominaisuuksissaan lähtemäänkään uunisepän takalle. Vaikka on lähes 20v uudempi. Uuniseppien harkkojen lämmönvarauskyky on kokoonsa nähden erinomainen.

      • Anonyymi

        Olet uuniseppien myyjä.Myös todella suuri typerys


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet uuniseppien myyjä.Myös todella suuri typerys

        Sain tänään takan tupaan asentajat teki loisto työn purki vanhat vuolukivet pois ( parven rätin väriset yök sanoi vaimo) nyt komea vaalea takka
        suosittelen en ole myyjä 😀


    • Anonyymi

      Hyvin edukkaasti sieltä nyt saa takkoja ostettua

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe