Uunisepillä irtisanomisaalto!

Uuniluukku

Uunisepillä on 13 myymälää. Turun Uuniseppien rahat ovat olleet lopussa jo ainakin vuoden ja neljä myymäläyrittäjää on nyt irtisanoutunut tämän takia kerralla. Irtisanoutuneiden joukossa on kahden heidän suurimman myymälänsä yrittäjät (Vantaa ja Turku). Pääkaupunkiseudullahan Turun Uunisepillä on ollut vain yksi myymälä, eli tuo Vantaan myymälä. Vihdoinkin alkaa Turun Uuniseppien kilpailijoilla helpottamaan, kun Suomen toiseksi suurin uuniyritys siirtyy autuaammille metsästysmaille.

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Satakunta - Pori - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Pohjanmaa - Vaasa - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Uusimaa - Vantaa - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

Myyntiedustaja
Turun Uunisepät Oy - Varsinais-Suomi - Turku - Haku päättyy 23.02.2018 - kokoaikatyö - yli 12 kuukautta

70

2121

Vastaukset

 • Turun Uunisepien myymälöistä vain yhdeksän on sellaisia, jotka ovat auki säännöllisesti. Näistä yhdeksästä neljän vetäjä on lyönyt hanskat tiskiin. Uuniseppien liikkeiden myynnistä noin puolet on tullut Vantaalta ja Turusta, joten Turun Uunisepät ei enää kevättä näe.

 • Kannattaa kiertää ko. firma todella kaukaa niin asiakkaana kuin myyjänäkin, jos haluaa välttää isoja ongelmia.

  • Olen täysin samaa mieltä, kokemusta käräjöinnistä heidän kanssaan, maksun ottivat mutta eivät tehneet takkaa valmiiksi.


 • Pikkulinnut ovat kertoneet, että Turun Uunisepät ollaan asettamassa konkurssiin 30.4.2018.

  Alunperin kerrottiin, että muuttomyynti on Vantaan toimipisteessä, mutta nyt "muuttomyynti" on "kaikissa toimipisteissämme". Muistakaa, että konkurssin tullessa takuut eivät ole enää voimassa. Kukaan ei tule konkurssin tullessa Uuniseppien irronneita kaakeleita takuuseen kiinnittelemään, kun ne irtoilevat.
  https://www.uunisepat.fi/ajankohtaista/muuttomyynti-toimipisteissamme/

 • Eikö myyjäliike ole vastuussa reklamaatioista? Mitenkä noiden rautakaupoista ostettujen kanssa mahtaa olla?

 • Mistä tuollainen Uuniseppien konkurssi tieto on peräisin? Pitääkö huolestua?

 • Ehkä joku on asiaoista paremmin perillä. Joka tapauksessa Uunisepät ovaa tehneet pitkään tappiota. Viimeisin tilinpäätös on yhä toimittamatta.

  Restalla on "tehokas" myynti = huijaavat vanhuksia ja ehkä sepät saa sitä kautta uuden alun. Vanhus kun huijataan laittamaan nimi paperiin, jossa kaikki hormit massataan ja sinne tänne piipun ympärille laitetaan uuni, niin hinta on 100 000 e.

 • 1.5.2018 Turun Uunisepillä pitäisi olla uusi takkamyymälä pääkaupunkiseudulla, joten kolme arkipäivää aikaa saada muuttopuuhat tehtyä. Käytännössä Vantaan myymälän muuttomyynti on silmänlumetta ja konkelo paljastuu hitaimmallekin vapunpäivän jälkeen. Eivät ole saaneet edes tilinpäätöstä enää tehtyä, sillä tilintarkastajat eivät hyväksy ihan mitä sattuu.

  • Jo yhdeksän kommenttia olet laittanut omaan aloitukseesi.


  • Jollain taitaa olla jotain hampaankolossa uuniseppiä kohtaan kun täällä säännöllisesti kirjoitellaan talousvaikeuksista ja takkojen huonosta laadusta? Talousasioista en tiedä mitään mutta hemmetin hyvän hinta/laaatu-suhteen takkoja osaavat tehdä. 6-talvea talo lämmennyt hienosti.


 • Kovasti kuitenkin Uunisepät mainostaa paikallisesti. Mitenkähän tuo sitten on. Takkaa pitäisi kohta laittaa valmistuvaan taloon. Onkohan kukaan perillä paremmin?

 • Uunisepät eivät ole kyenneet investoimaan vuosikausiin ja tuotteet ovat jääneet ajastaan. Mainostavat muuttomyyntiä, eivätkä kykene kertomaan, mihin olisivat muuttamassa. Ainoassa pääkaupunkiseudun myymälässä jo laitettiin harjanvarsi oven eteen. Tilinpäätöstäkään viime vuodelta eivät ole saaneet julkaistua. Olisin huolissani takuun voimassaolosta...

 • Pihlajalinna tänään
  'Pihlajalinna arvioi nyt, että tämän vuoden oikaistu liikevoitto jää vuoden 2017 tasosta. '

  Useammalla pirkanmaalaisella yrityksellä osunut mustamakkara tuulettimeen ... Robit, Pihlajalinna, ...

 • Turun Uuniseppien 2017-tilinpäätökseen ilmestyi epäilyttävä lause: "Yhtiön omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä lyhyellä aikavälillä". Lyhyt aikaväli tarkoittaa taloudessa maksimissaan yhtä vuotta, joten kolmen kuukauden sisällä Turun Uuniseppien rahat ovat lopussa. Kukaan ei enää uskalla ostaa Turun Uuniseppien takkaa, sillä toiminnan päättyessä takuu ei ole enää voimassa.

 • Vuonna 2017 Uunisepillä maksettiin 456.000 euroa vuokraa lähipiirille toimitilasta. Ei hyvältä näytä.

 • Kovasti on epäkuranttia savenpalaa varastossa Uunisepillä, nimittäin varasto kasvaa kuin pullataikina:
  2015 2,5 me
  2016 2,9 me
  2017 2,9 me

  ...samaan aikaan happanevat saamiset kasvavat:
  2015 0,9 me
  2016 1,1 me
  2017 1,1 me

  ..samaan aikaan liikevaihto laskee kuin lehmän häntä:
  2015 9,4 me
  2016 9,3 me
  2017 8,2 me

  ...toimitilasta maksetaan vuokraa silti pääomistajille (Kyrölän veljekset) sama euromäärä joka vuosi:
  2015 0,5 me
  2016 0,5 me
  2017 0,5 me

  2017-vuoden tilinpäätökseen saatiin uutena "rahoittajan kanssa on sovittu limiittisopimuksen jatkosta ja yhtiön omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä LYHYELLÄ aikavälillä" ja "lyhytaikaiset velat ylittävät lyhytaikaisten saamisten määrän". Kauankohan veljekset aikovat jatkaa tätä harrastustaan?

  Lyhyt aikaväli päättyy 31.12.2018, joten jäämme seuraamaan tilannetta..

 • Ai että kun on Restan, sekä Uuniseppien kilpailujoilla menneet hermot. Varmaan vituttaa kun teidän myynti on niin alkeellisella tasolla, että voisitte suoraan lähteä alalta. Toisin tuskin se edes näkyisi näitten isojen firmojen tilastoissa 😂😂😂 Aika herttaista kun oikein jaksatte kopioida täysin samoja tekstejä JOKA IKISEEN keskusteluun, mahtaa alkaa vituttaa kun keikutte itse konkurssin partaalla? Hienoa seurata kuinka olette täälä jaksaneet 2013 asti huudella esim. RestaKodin konkurssista, mutta millai te hei muuten pärjäilette? Paljon jaxu haleja teille. Naurattaa lähinnä, ja aikuiset ihmiset. Saatte suuttua vielä enemmän ja keksi vielä juttuja joilla koitatte ”pilata” firmojen mainetta... Ainoa vaan, ettei tunnu kauheesti tuo asiaa auttamaan. Vituttaako se fakta, että tulee aina tarve hakea rauhottavia kun katsotte omaa menestystään. Eikö teitä edes se FAKTA ärsytä, että jaksatte suottaa täälä tätä paskaa näinkin pitkään? No te tiedätte kyllä miten asiat oikeesti on ja kuka tekee parhaat työt, kyllähän se varmaan pistää itkettämään 😂😂 Ilmanen vinkki, en tiedä ootteko koskaan kuullet mut kuulema silläkin pystyy menestymään ihan hyvin että parantaa omaa toimintaa, eikä puhu paskaa muista.. Aika housu äijä saa olla, että täälä jaksaa omaa arvokasta aikaansa tappaa näinkin pitkään. Resta sitä uunisepät tätä, mites te? Ei tartte edes mitään todistella, tiedätte hyvin itsekkin kuka täs on se kuka itkee.

 • Saksan päästörajojen vaatimustaso tulee voimaan Suomessa 2022. Uunimallin testaus maksaa 10.000€ tulipesältä. Ei taida löytyä Turun Uunisepiltä puolta miljoonaa euroa ylimääräistä, joten laitetaanko harja oven eteen? Kukaan ei osta Turun Uuniseppien takkoja, jotka eivät täytä kolmen vuoden päästä enää päästörajoja.
  https://www.uunisepat.fi/takkamme/mallisto

 • Restakoti on tänäkin vuonna päässyt valtakunnan ykkösmediohin - kuluttajavalituslautakunta on laittanut listoilleen. Restakodin Elementtikatto on rutkasti verovelkaa. KO päästi saneeraukseen, mutta tuskin auttaa. On niin umpisurkeaa laatua heidän työnsä.

  Restakoti on nippa nappa pärjännyt huijaamalla vanhuksia. Möyrii ovelta ovelle ja kiusaa vanhoja ihmisiä. On siinä kunniallisia ihmisiä, hyi helvetti!

 • Ihan sama miten uunisepillä menee, mutta omien kokemuksieni pohjalta voin sanoa, että pysykää kaukana ko. firman tuotteista.

 • Tänään aamulla Uuniseppien Facebook-sivuilla oli "lopetamme pääkaupungin myymälämme" ja nyt tuo uutinen on hävinnyt Facebook-sivuilta. On muuten rahat viimeistä hilua myöden lopussa Uuniseppien kassasta, kun tällaistä veivausta joudutaan tekemään.

 • Minä olen äärimmäisen pettynyt Uuniseppien asiakaspalveluun ja takan "laatuun", täysin laaduton tuote.

 • Restakodin tulos tippui 2017 1,2 miljoonasta vajaaseen 100 000 euroon vuonna 2018. Liikevaihto tuli alas 22 millistä 10 milliin. Kovasti kehuivat viellä 2018 alussa, että on yli 200 työntekijää. Nyt on luokkaa 100. Hyvin ymmärtää Restakodin tyypin avautumisen tuossa aikasemmin. Meneehän se hermot, kun huijaamalla ja paskaa tekemällä ei rikastukkaan vaan firma menee alta.

  Uunisepät tekivtä 8 millin vaihdolla millin tappiota. Ovat vuosia jo tehneet tappiota laskevin vaidoin. Omavaraisuusaste tippunut jo 6 prossaan. Tämä 2019 vuosi voi hyvinkin olla Uuniseppien viimeinen.

 • Uunisepät meni jokin aika sitten kimppaan Restakodin kanssa. Nyt Restakodin kattofirma meni konkurssiin.

 • Jotakin täytyy olla vialla,kun minulle ei meinaa tulla luukkua heloineen, syyttävät kuljetusfirmaa, Kaikki tulee tipoittain, syyllisiä on kaikki muut ,paitsi Uunisepät. Jos olisin tiennyt ennen kauppoja millaista takkuamista uunin teko on, en olisi ryhtynyt kauppoihin ollenkaan. Tässä on mennyt kuukausi aikaa odotellessa tarvikkeita, Olisi varmaan päivän homma saada uuni valmiiksi jos luukut olisi meillä, mutta herää kysymys onko niitä edes tehtaalta tilattu.
  Kaikki muu paitsi asentajan työ on ollut ala-arvoista. Kiertäkää kaukaa Uunisepät, saa niitä uunia muualtakin. T. syvästi pettynyt

 • Uunisepät on parasta mitä tiedän.

 • Natsit tekivät jo 1940 vuonna parempia uuneja kuin uunisekoilijat koskaan,näin se osaaminen näkyy...saksalaisten uuneissa oli vetoa mutta seppien ei edes vedä.

 • Samboseppo vastaa yhdeksää tavallista pellillistä.

  • Uuniseppien tilinpäätös 2018:
   Liikevaihto laski edelleen, liikevoittoprosentti oli todella kamala (-11,4 %). Tilintarkastajat olivat erikseen lisänneet tilinpäätöksen loppuun 'Haluamme kiinnittää huomiota tilinpäätökseen, jossa ilmenee, että yhtiön tilikausi on ollut edelleen tappiollinen ja että lyhytaikaiset velat ylittävät lyhytaikaisten saamisten määrän'. 8,05 miljoonan euron liikevaihdolla tilikauden tappioksi -1,03 miljoonan euroa, eräänlainen saavutus tuokin! Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Kassa on kuiva kuin beduiinin sandaali.


 • "Jotakin täytyy olla vialla,kun minulle ei meinaa tulla luukkua heloineen"

  Ei ole Turun Uunisepillä laarin pohjalla rahaa edes luukkuun heloineen:)

  • Ei täytä tämän firman takat 1.1.2022 päästörajoja, mutta ei huolta, sillä taitaa rahat loppua jo tänä vuonna.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei täytä tämän firman takat 1.1.2022 päästörajoja, mutta ei huolta, sillä taitaa rahat loppua jo tänä vuonna.

   Turun Uuniseppien liikevoittoprosentti -11,4% ja trendi on laskeva. Olen erittäin huolestunut.
   https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/turun-uunisepat-oy/09208510/taloustiedot


 • nuohooja tuntui tietävän kaiken firman asioista ja henkilöstöstä. olisiko ollut kateellinen Jukan pojille?

 • Saa olla huolissaan ylläpidoista ja takuista, koska Restakoti ja sen mukana Turun Uunisepät menossa konkeloon. Paljonkohan Turun Uunisepillä on myyntisaamisia kumppaniltaan (Restakoti) ja paljonko Uunisepille tulee alaskirjattavaa?

  Restakodin protestit 6kk ajalta
  Yritys Summa Häiriöpvm
  Restakoti OyHelsinki 41 390 € 23.9.2019
  Restakoti OyHelsinki 2 077 € 18.9.2019

  • Nyt kävi kylmät Turun Uuniseppien partnerille (Restakoti):

   KONKURSSIASIA
   Velallinen: RestaKoti Oy
   Y-tunnus: 2334240-9
   Lähiosoite: Jarru 1
   Postinumero: 40320
   Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
   Kotikunta: Jyväskylä
   Puhelin: 040 1970 487
   Sähköposti: info@restakoti.fi

   HAKEMUKSET
   Konkurssihakemus
   Tuomioistuin: Pohjanmaan käräjäoikeus
   Lähiosoite: Korsholmanpuistikko 43, PL 251
   Postinumero: 65100
   Postitoimipaikka: Vaasa
   Puhelin: 029 56 49100
   Fax: 029 56 49101
   Sähköposti: pohjanmaa.ko@oikeus.fi
   Diaarinumero: 2019/17428
   Vireilletulopäivä: 23.10.2019
   Tuomioistuimen kv-toimivalta (EU 2015/848):


  • Anonyymi kirjoitti:

   Nyt kävi kylmät Turun Uuniseppien partnerille (Restakoti):

   KONKURSSIASIA
   Velallinen: RestaKoti Oy
   Y-tunnus: 2334240-9
   Lähiosoite: Jarru 1
   Postinumero: 40320
   Postitoimipaikka: JYVÄSKYLÄ
   Kotikunta: Jyväskylä
   Puhelin: 040 1970 487
   Sähköposti: info@restakoti.fi

   HAKEMUKSET
   Konkurssihakemus
   Tuomioistuin: Pohjanmaan käräjäoikeus
   Lähiosoite: Korsholmanpuistikko 43, PL 251
   Postinumero: 65100
   Postitoimipaikka: Vaasa
   Puhelin: 029 56 49100
   Fax: 029 56 49101
   Sähköposti: pohjanmaa.ko@oikeus.fi
   Diaarinumero: 2019/17428
   Vireilletulopäivä: 23.10.2019
   Tuomioistuimen kv-toimivalta (EU 2015/848):

   Lopun alku lähestyy Turun Uunisepillä. Heidän takkansa eivät täytä 1.1.2022 -päästörajoja, joten kehittivät takan sisään laitettavan peltihökötyksen. Edelleenkin Turun Uuniseppien kassa on tyhjä, eivätkä veljekset ole suostuneet kaatamaan lisää rahaa konkurssikypsään firmaansa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lopun alku lähestyy Turun Uunisepillä. Heidän takkansa eivät täytä 1.1.2022 -päästörajoja, joten kehittivät takan sisään laitettavan peltihökötyksen. Edelleenkin Turun Uuniseppien kassa on tyhjä, eivätkä veljekset ole suostuneet kaatamaan lisää rahaa konkurssikypsään firmaansa.

   Mistä muka tiedät?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mistä muka tiedät?

   Lähes 900 euron peltilaatikko myydään Turun Uuniseppien takkaan. Varmasti on jonoa heidän ovellaan, kun takan lisäksi saa ojentaa
   900 euroa riihikuivaa😀. Nämä ovat Turun Uuniseppien kuolinkouristuksia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lähes 900 euron peltilaatikko myydään Turun Uuniseppien takkaan. Varmasti on jonoa heidän ovellaan, kun takan lisäksi saa ojentaa
   900 euroa riihikuivaa😀. Nämä ovat Turun Uuniseppien kuolinkouristuksia.

   Turun Uuniseppien omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä lyhyellä aikavälillä. Lyhyt aikaväli päättyy 31.12.2019. Tämä tarina on päättymässä samaan aikaan uudenvuodenrakettien kanssa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Turun Uuniseppien omistajat ovat sitoutuneet rahoittamaan yhtiötä lyhyellä aikavälillä. Lyhyt aikaväli päättyy 31.12.2019. Tämä tarina on päättymässä samaan aikaan uudenvuodenrakettien kanssa.

   Turun Uuniseppien liikevoittoprosentti on -11,4%. Jokaisesta 5000 euron takasta tehdään persnettoa 570 euroa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Turun Uuniseppien liikevoittoprosentti on -11,4%. Jokaisesta 5000 euron takasta tehdään persnettoa 570 euroa.

   Turun Uunisepät Oy
   Omavaraisuusaste 6%
   Liikevaihdon muutos -2,1%
   Liikevoitto -11,4%


  • Anonyymi kirjoitti:

   Turun Uunisepät Oy
   Omavaraisuusaste 6%
   Liikevaihdon muutos -2,1%
   Liikevoitto -11,4%

   Eivät ole pystyneet kehittämään uutta takkamallistoa Turun Uunisepät, joten myyvät vanhaa mallistoa. Ajattelevat ihmisten ostavan vanhoja malleja ja siihen päälle lähes 900 euron peltilaatikon täyttämään päästömääräykset...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Lähes 900 euron peltilaatikko myydään Turun Uuniseppien takkaan. Varmasti on jonoa heidän ovellaan, kun takan lisäksi saa ojentaa
   900 euroa riihikuivaa😀. Nämä ovat Turun Uuniseppien kuolinkouristuksia.

   Mitähän siellä Uuniseppien nurkkahuoneessa on mietitty, kun 900 euron peltilaatikon Uuniseppien takan sisään on suunniteltu?


 • Turun Uuniseppien tulisijojen asentaja protestilistalla:

  JOEN TAKKA & TIILI
  Kontiolahti
  Velkoja: Verohallinto
  Summa: 20478€
  31.10.2019 Protesti
  Turun Uuniseppien tulisijojen asennus, laatoitustyöt, julkisivumuuraus, muuraus, tulisijat, perustukset.

 • Olikos tämä uunisepät ja tulikivi samaa firmaa.

 • Eivät ole sama firma. Protestilistalla oleva JOEN TAKKA & TIILI asentaa vain Turun Uuniseppien takkoja. Sitä ei toki tiedä, kauanko Joen Takka & Tiili jatkaa...

 • Turun Uunisepillä oli 31.12.2018 vain 7364 euroa rahaa kassassa. Saa nähdä tuleeko noutaja ennen vai jälkeen uudenvuoden.

  • Kyseisen puljun tämän hetkisen toimitusjohtajan tavanneena en yhtään ihmettelisi vaikka firmassa nähtäisiin isompikin irtisanomisaalto.


 • Miksi hän yhtäkkiä lähti parkettivalmistaja Timberwisen toimitusjohtajan tehtävästä ja siirtyi Turun Uuniseppien myyntijohtajaksi?

 • Turun Uunisepät kehittivät Iconin, eli pellinpalan, minkä pitäisi vähentää takan päästöjä. "Peruskasetin vähittäismyntihinta tulee olemaan hieman alle 900 €." Paljonkohan maksaa parempi malli Iconista?

  Iconin kehitystyötä jatkamaan on perustettu uusi yhtiö NPI-Engineering Oy. Ei kai Turun Uuniseppiä olla lopettamassa, kun Iconia varten perustettiin uusi yhtiö, eikä Iconia laitettu Turun Uuniseppien alle?
  https://rakennusmaailma.fi/uusi-innovaatio-vahentaa-takan-paastoja/

 • Kolme takkaa uunisepiltä Säkylään. Kaikki toimii. Älkää mollatko haukutte väärää puuta, oma oksanne on heikko. Ter. Riekko takat.

  • Jos Turun Uuniseppä -iikkeesi on myynyt kolme takkaa tänä vuonna, se ei teitä pelasta. Turun Uunisepillä oli 31.12.2018 vain 7364 euroa rahaa, joten miltähän näyttää kassa tänään.


  • Saitteko myytyä kolmeen takkaanne myös kolme Ikon-pellinpalaa 900€/kpl, että takkanne täyttäisivät 1.1.2022 voimaan astuvat päästörajat?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Saitteko myytyä kolmeen takkaanne myös kolme Ikon-pellinpalaa 900€/kpl, että takkanne täyttäisivät 1.1.2022 voimaan astuvat päästörajat?

   Tietenkin, kehuivat vielä että säästivät 3000€ per takka kun ei ostanu tulikiveä.


 • Kun Turun Uuniseppien takat ovat vanhanaikaisia, aletaan haukkumaan kilpailijoita. Kuulostaa säälittävältä. Takka on mietinnässä, mutta nyt varmustui se, ettei seuraava takka ole ainakaan Turun Uunisepiltä.

  • Katsohan kuule komeaa mallistoa jota muilla ei ole.
   Olen todella tyytyväinen takkaani ja sen toimitukseen.


  • Pitääkö takkoja ostella montakin elämän aikana? Osta tiilitakka niin kestää pari sukupolvea heittämällä. Laatu-hinta ylivoimaisesti paras.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Pitääkö takkoja ostella montakin elämän aikana? Osta tiilitakka niin kestää pari sukupolvea heittämällä. Laatu-hinta ylivoimaisesti paras.

   ookko tosissasi! teen remonttia ja nurkassa on punanen tiilitakka pesä rikki ja muutenkin hirveen kokoinen mörskä etuosa pikimusta noesta,tulee uudet lattiat ja tapetit ja katon maalaus ostan kaakelipintaisen komean UUNISEPÄT TAKAN


  • Anonyymi kirjoitti:

   ookko tosissasi! teen remonttia ja nurkassa on punanen tiilitakka pesä rikki ja muutenkin hirveen kokoinen mörskä etuosa pikimusta noesta,tulee uudet lattiat ja tapetit ja katon maalaus ostan kaakelipintaisen komean UUNISEPÄT TAKAN

   Se on oikein


 • Turun Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Mikähän on tilanne tänään? 2018 kassaa paloi karvan yli miljoona.. Olemme jännän äärellä.

 • Onneksi tämän taival päättyy pian konkurssiin. Kukaan ei jää kaipaamaan.

  • Turun Uunisepät Oy
   1018 liiketappio -11,4%
   Onko takkafirmojen surkein prosentti?


 • Turun Uunisepät eivät kevättä näe. Miten Turun Uuniseppien kannattavuus voi olla noin surkea? Konkurssiin tuo menee.

 • Turun Uunisepillä on takkafirmoista toiseksi surkein liiketappioprosentti (-11,4%) heti Nunnauunin jälleen. Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Nyt on jo vuosi 2020, joten mitähän kassassa on tapahtunut viimeisen vuoden aikana....

 • Sen siitä saa, kun lopettaa tuotekehityksen. Luulevatko Turun Uunisepän miehet, että ihmiset ostavat niiden vanhoja takkoja ja lisäksi maksavat 900 euroa lisähintaa Ikon-pellinpalasta?

 • Huonolta näyttää Turun Uunisepien tilanne. Takka-alalla kilpailu on kovaa ja ilman investointeja tällaiset Turun Uunisepät firmat menevät helposti kontalleen. Melkoisen vanhahtavia malleja Turun Uunisepillä.

 • Uuniseppien rahat ja pankkisaamiset olivat 31.12.2018 vain 7364 euroa. Toukokuun alussahan nämä mestarit julkaisevat 2019 -tilinpäätöksensä. Veikkauksia, paljonko Uuniseppien tilillä oli 31.12.2019?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  65
  2908
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  55
  730
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  527
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  395