MV-lehden kuolema

BUAAAAAAHHHAHHHAHAAAA

33

595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HubaBaba

      Oletko sinä joskus myynyt jotain? Jos olisit, niin varmaan ymmärtäisit enemmän :)

    • HinttienParatiisi

      Mitäs ite myynyt? Persettäkö?!

    • Totuuttasinulle

      Eihän rasistit lehteä tarvitse. On rasisteja ollut ilman lehteäkin.

    • Assalla_palelee

      Suuri on harmitus ja pahamieli Keuruulla kun vokit suljettiin. Vaan kyllä sitä edelleenkin voi pullaa leipoa ja villasukkia kutoa. Niitä halajavat Lähi-itäkeskuksen lapset.

    • mv-lehti-ei_kuollut

      Hyvinhän tuo lehti jaksaa

      • OnJapysyy

        Joo, oikeat asiat oikein toimiettuna löytyvät MV-lehdestä. Korruptoituneeseen valtakunnan lehdistöön ei voi luottaa!


    • Tarpee

      Helsingin sanomat :-) ja taas oli väärä tieto niinku ennenki tuosa mätälehdesä!

    • Munaonmennytmvstä

      Pitkäpiimäinen lukemisto on nykyinen MV. Ennemmin luen vaikka Seiskaa.

    • Seikkaonsale

      Onpa suvakeilla ollut taas pitkät piuhat. Pikkasen jäljessä maailmanmenosta, tämähän ei ole ainut asia, mutta todistaa monta seikkaa.

    • tyhjänpäiväset-karvarane

      Miljoona vierailijaa viikossa MV-lehdellä, kyllä karvaranteet tunnetaan ja näitten aikomukset.

    • Helena32

      Olen lueskellut MV-lehtiä aika alusta asti. Jutut ampuu välillä vähän yli ja ehkä joskus ovat vähän rasistisiakin. Artikkelit eivät kuitenkaan yleensä kohdistu rotuun, tai kansanryhmään, vaan siirtolaisiin. Sikäli ne eivät ole lain pykälien mukaan rasistisia. Jos ne sen sijaan kohdistuisivat iltapäivälehtien tavoin kokonaiseen kansaan (esim. Venäjä), silloin ne olisivat rasistisia ja ilman muuta poliisiasia. Valtamediat voivat tehdä täysin rasistisia artikkeleita Venäjästä, mutta kukaan ei ei esim. Syyriasta tai Irakista.
      No nyt perinteinen MV-media on menneen talven lumia. Liiketoiminta on myyty uudelle yrittäjälle. Uudella nimellä (ja uudella Y-tunnuksella) jatkaa MV-media. Se lähtee puhtaalta pöydältä ja ei luonnollisestikaan vastaa vanhoista MV-lehden asioista.

      Toivon onnea ja menestystä, niin kuin myös kaikille vaihtoehtoisille medioille. Valitettavasti on totta, että jos elämme vain valtamedian uutisoinnissa, suurta osaa Suomen ja maailman tapahtumia jäisi tietämättä. Myös moni uutinen kerrotaan yksipuolisesti ja vääristettynä.
      Hyvä esimerkki tästä on ex-kaksoisagentin Sergei Skripalin myrkytystapaus. Myrkytys tapahtui toisen maailman sodan aikaan venäläisten kehittämällä myrkyllä. Neuvostoliiton hajotessa myrkkyä salakuljetettiin kymmeniin maihin ympäri maailmaa. Asiasta syytettiin ensin Venäjää. Pelkät epäilyt saivat laajaa kannatusta ja jo ehdittiin mennä diplomaattien häätöihin. Nyt kuitenkin on paljastunut että myrkyttäjänä toimikin muu taho ja asiassa Venäjä ei ollut millään tavoin mukana. Tämän virheen myöntäminen näyttää olevan valtamedialle nyt tuskainen paikka. Parhaaksi on katsottu että asiasta ei Suomessa uutisoida. Kansainvälisesti virhe kyllä uskalletaan tunnustaa. Tulee mieleen niin Irakin joukkotuhoaseet. Presidentti kerettiin hirttää ilman oikeuden käyntiä ja koko maan infa tuhota, siirtää öljyvarannot USA:n omistukseen. Niitä joukkotuhoaseita ei ole löytynyt vieläkään, vaikka ovat olleet virallinen hyökkäyksen syy.

      Tästä lehdestä (nykyisin MV-media) voin lukea artikkeleita, joita samoja voin lukea myös muista kansainvälisistä lähteistä, mutta en perinteisistä suomalaisista medioista. Syynkin tiedän. Suomen nykyisten valtamedioiden omistuspohja menee pitkälti länteen rapakon taakse ja luonnollisesti mediat ajavat sitä mikä on heidän agenda.

      Isoisäni oli niin rasisti että oli 1939 estämässä ihan fyysisesti maahan tunkeutumisen. Nyt hän on tuolla sankarihaudassa. Enää ei ole sankari. Nyt häntä pidetään aikansa rasistisimpana henkilönä. Tuolloin katsottiin että suomenkansan yli 8000 vuotta vanha alkuperäiskulttuuri on puolustamisen arvoinen. Sitä pidettiin parempana kulttuurina kuin esim. Venäjää tai Saksaa. Myös aikoinaan Tanska ja Norjakin ovat yrittäneet kulttuuriamme sekoittaa, mutta silloinkin se väkivalloin tyrmättiin. Nykyään on vaikea taistella vastaan kun ei tulla yöllä metsien kautta rajan yli, johon voisi puuttua. Sen sijaan tullaan keskellä päivää ja bussilla. Tämä ei näytä rikolliselta toimelta ja puuttuminen on vaikeaa. Jos ikää on 18 vuotta tai enemmän, pakolaisstatuksella ei pääse. Jos ikää on liikaa ja passikin vanha, ongelmasta pääsee eroon heittämällä sen metsään. Ilman papereita kun nyt pääsee Suomeen. Pääsee hakemaan turvapaikkaa ja pitkään byrokraattiseen käsittelyyn, jonka jälkeenkään ei todennäköisesti tarvitse poistua. Tänä aikana saa ruuan, majoituksen ja noin 600€/kk käyttörahaa. Tästä veronmaksajien osuus on SPR:n ilmoituksen mukaan pikkuisen vajaa 300€/kk/hlö, yli 7 mil./vrk. Kukaan ei voi tehdä mitään. Rajavartiosta voisi, mutta nyt se on kielletty. Sata vuotta vanhat toimintaperiaatteet ovat muuttuneet vuonna 2015. Sitä ennen 97 vuoden ajan maahan tultiin vain voimassa olevilla asianmukaisilla asiapapereilla.

      Moni katsoo edelleen että Suomenarvokkain omaisuus on kulttuurimme. Tätä ei voi varastaa. Ainoa tapa mitenkä tämän voi tuhota, on tuoda tänne toisia kulttuureja, sellaisia tavoiltaan ja arvoiltaan täysin erilaisia. Vieläpä sellaisia jotka eivät integroidu paikalliseen kulttuuriin millään tavoin. Nyt menee valitettavasti niin että ainoa joka integroituu on suomalainen. Kehitys menee ihan samoin kuin Ruotsissa. Nyt tapahtuu juuri sitä mitä on pelätty.
      Kysyä voi itseltään rehellisesti onko turvallisuutemme heikentynyt viimeisen kolmen vuoden aikana? Jos on niin miksi? Mitä vastaat itsellesi niin että et mielestäsi ole rasisti. Pitäisi aloittaa ne hyvät teot ihan omasta asunnosta. Eli lukot pois ovista.

      Erityisen harmittavaa on se että nyt Suomella ei ole työkaluja estää suurten massojen maahantuloa. Jos jossakin EU:n ulkopuolisessa maassa on yllättävä kriisi, se saattaa tarkoittaa käytännössä Suomi -yrityksen konkurssia. Vaikka esim. Venäjältä (EU:n ulkopuolinen maa) marssii tänne kriisin johdosta 4%, tarkoittaa se miljoonaa ihmistä. Nyt Suomella ei ole kansainvälisiä sopimuksia, jotka sallisivat olla ottamatta heitä vastaan. Tällaisten määrien ollessa kyseessä, joudutaan menemään pakkosijoittamiseen normaalitalouksiin. Iljalle tsemppiä.

      • kilometrikaupalla

        Sinä se osaat kiteyttää ja kirjoittaa lyhyen ytimekkäitä kirjoituksia!


      • Saa-tana-paha-sana
        kilometrikaupalla kirjoitti:

        Sinä se osaat kiteyttää ja kirjoittaa lyhyen ytimekkäitä kirjoituksia!

        Mutta pelkkää asiaahan tuossa oli joka sana. Taitaa suvakkia harmittaa kovasti kun ei keksi mitään kunnollista vastaukseksi.


    • AsiantuntiJamme

      Höpön Löpö !!!

    • lööppejäriittää

      jokos se Ilja on suomessa?
      eikä taida tullakkaan
      näin se politikointi menee
      jos tiedätte?

    • SuurinOsaEiYmmärrä

      Suomen valtamediaa hallitsee suvakkilesboarmeija, joka mädättää koko kansan, jos ei herätä ajoissa, mutta kyllä lesbot mädättävät ensin myös valtamedian!

    • SirkkaMarja27

      "ex-kaksoisagentin Sergei Skripalin myrkytystapaus"

      MV-media oli sitten kuitenkin oikeassa. Valtamedia valehteli.
      Kyllä nyt Suomi on joutunut noloon tilanteeseen diplomaatin karkotuksen vuoksi.

      Myrkky ei ollut Venäläistä hermomyrkkyä, vaan tavallista ihan muuta mitä on saatavana käytännössä ihan mistä vaan.
      Myrkyttäjä oli Sergei Skripalin tyttären entinen poikakaveri ja Venäjä ei liittynyt asiaan mitenkään.
      Myrkky ei tullut oven kahvasta vaan ravintolasta jossa ruokailtiin ennen oireilua. Myrkyttäjä ei tiennyt että appiukko Sergei Skripalin oli mukana ja hänkin sai myrkkyä syötyään samaa ruokaa.
      Englanti teki tietoisesti törkeän valheen edesauttaakseen omia EU -eroneuvotteluja. Tähän valheeseen liittyi myös usea muu maa tietoisena siitä että julkisuuteen esitetty tieto ei ollut totta.

      Nyt jos Suomi olisi vastuuntuntoinen, esittäisi se välittömästi nöyrän syvän anteeksipyynnön Venäjältä ja antaisi diplomaatin palata tehtäviinsä. Diplomaatilla on 30 vrk aikaa poistua ja poistuminen ei ole vielä tapahtunut, jolloin päästäisiin helposti nyt tässä vaiheessa vain poistumispyynnön perumisella.

      Kaikkien hullunkurisinta tässä on se että Suomen valtamedia ei korjaa uutistaan, vaikka heillä on kiistaton fakta ja kaikki muut kansainväliset tahot tunnustavat virheensä.
      Jos tämä pimitetään Suomen kansalta, herää epäilys mitä kaikkea muuta meille valehdellaan ja nimen omaa tietoisesti.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-5514907/Sergei-Skripals-daughter-Yulia-dating-secret-service-agent.html
      http://www.moonofalabama.org/2018/03/no-patients-have-experienced-symptoms-of-nerve-agent-poisoning-in-salisbury.html
      https://www.theguardian.com/uk-news/2018/mar/28/skripals-poisoned-from-front-door-of-salisbury-home-police-say
      https://inews.co.uk/news/former-russian-spy-may-poisoned-home/
      https://www.reuters.com/article/us-britain-russia-poison/nerve-agent-planted-in-luggage-of-russian-agents-daughter-the-telegraph-idUSKCN1GS0NT
      http://nordic.businessinsider.com/officials-reportedly-think-sergei-skripal-poisoned-via-car-door-2018-3?r=US&IR=T
      https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/russian-businessman-on-vladimir-putin-12238329
      https://www.opcw.org/news/article/opcw-marks-completion-of-destruction-of-russian-chemical-weapons-stockpile/
      https://www.opcw.org/news/article/opcw-director-general-commends-major-milestone-as-russia-completes-destruction-of-chemical-weapons-stockpile-under-opcw-verification/
      https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/10/dark-past-porton-secret-nerve-agent-tests-led-death-serviceman/
      http://www.bbc.com/news/av/uk-43335148/porton-down-britain-s-secret-research-facility
      https://www.thetimes.co.uk/article/spy-mystery-rare-poison-may-be-traced-to-single-lab-skripal-putin-poison-bzhtwrwlw
      https://www.reuters.com/article/us-britain-russia-williamson/uk-to-invest-48-million-pounds-in-new-chemical-weapons-defense-center-idUSKCN1GR1IR
      http://www.salisburyjournal.co.uk/news/journalnewsindex/16089098.New___48m_chemical_weapons_defence_centre_at_Porton_Down/
      https://www.opcw.org/news/article/destruction-of-syrian-chemical-weapons-completed/
      http://www.bbc.com/news/world-middle-east-22424188
      https://www.globalresearch.ca/syria-un-mission-report-confirms-that-opposition-rebels-used-chemical-weapons-against-civilians-and-government-forces/5363139

    • SirkkaMarja27

      "ex-kaksoisagentin Sergei Skripalin myrkytystapaus"

      MV-media oli sitten kuitenkin oikeassa. Valtamedia valehteli.
      Kyllä nyt Suomi on joutunut noloon tilanteeseen diplomaatin karkotuksen vuoksi.

      Myrkky ei ollut Venäläistä hermomyrkkyä, vaan tavallista ihan muuta mitä on saatavana käytännössä ihan mistä vaan.
      Myrkyttäjä oli Sergei Skripalin tyttären entinen poikakaveri ja Venäjä ei liittynyt asiaan mitenkään.
      Myrkky ei tullut oven kahvasta vaan ravintolasta jossa ruokailtiin ennen oireilua. Myrkyttäjä ei tiennyt että appiukko Sergei Skripalin oli mukana ja hänkin sai myrkkyä syötyään samaa ruokaa.
      Englanti teki tietoisesti törkeän valheen edesauttaakseen omia EU -eroneuvotteluja. Tähän valheeseen liittyi myös usea muu maa tietoisena siitä että julkisuuteen esitetty tieto ei ollut totta.

      Nyt jos Suomi olisi vastuuntuntoinen, esittäisi se välittömästi nöyrän syvän anteeksipyynnön Venäjältä ja antaisi diplomaatin palata tehtäviinsä. Diplomaatilla on 30 vrk aikaa poistua ja poistuminen ei ole vielä tapahtunut, jolloin päästäisiin helposti nyt tässä vaiheessa vain poistumispyynnön perumisella.

      Kaikkien hullunkurisinta tässä on se että Suomen valtamedia ei korjaa uutistaan, vaikka heillä on kiistaton fakta ja kaikki muut kansainväliset tahot tunnustavat virheensä.
      Jos tämä pimitetään Suomen kansalta, herää epäilys mitä kaikkea muuta meille valehdellaan ja nimen omaa tietoisesti.

      http://www.dailymail.co.uk/news/article-5514907/Sergei-Skripals-daughter-Yulia-dating-secret-service-agent.html
      http://www.moonofalabama.org/2018/03/no-patients-have-experienced-symptoms-of-nerve-agent-poisoning-in-salisbury.html
      https://www.theguardian.com/uk-news/2018/mar/28/skripals-poisoned-from-front-door-of-salisbury-home-police-say
      https://inews.co.uk/news/former-russian-spy-may-poisoned-home/
      https://www.reuters.com/article/us-britain-russia-poison/nerve-agent-planted-in-luggage-of-russian-agents-daughter-the-telegraph-idUSKCN1GS0NT
      http://nordic.businessinsider.com/officials-reportedly-think-sergei-skripal-poisoned-via-car-door-2018-3?r=US&IR=T
      https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/russian-businessman-on-vladimir-putin-12238329
      https://www.opcw.org/news/article/opcw-marks-completion-of-destruction-of-russian-chemical-weapons-stockpile/
      https://www.opcw.org/news/article/opcw-director-general-commends-major-milestone-as-russia-completes-destruction-of-chemical-weapons-stockpile-under-opcw-verification/
      https://www.telegraph.co.uk/news/2018/03/10/dark-past-porton-secret-nerve-agent-tests-led-death-serviceman/
      http://www.bbc.com/news/av/uk-43335148/porton-down-britain-s-secret-research-facility
      https://www.thetimes.co.uk/article/spy-mystery-rare-poison-may-be-traced-to-single-lab-skripal-putin-poison-bzhtwrwlw
      https://www.reuters.com/article/us-britain-russia-williamson/uk-to-invest-48-million-pounds-in-new-chemical-weapons-defense-center-idUSKCN1GR1IR
      http://www.salisburyjournal.co.uk/news/journalnewsindex/16089098.New___48m_chemical_weapons_defence_centre_at_Porton_Down/
      https://www.opcw.org/news/article/destruction-of-syrian-chemical-weapons-completed/
      http://www.bbc.com/news/world-middle-east-22424188
      https://www.globalresearch.ca/syria-un-mission-report-confirms-that-opposition-rebels-used-chemical-weapons-against-civilians-and-government-forces/5363139

      • RonaldandDonald

        Trollitehtaan tuotoksia...


    • eiolemielenpahoittijille

      todisteleppa yksikin asia mikä ei ole oikein?
      MV on ja pysyy

    • veroelätti

      Aamun uutisissa oli, että poliisi on tehostanut kielteisen turvapaikka päätöksen saaneiden kotouttamisia. Oli mm keskisuomalaisessa juttu , sekä uutisotsikoissa telkkarissa yleisemminkin.
      Niin ne loppuu pitkätkin lomat.

    • dhlaamuksisikotiin

      joutsenoon tekevät lisä tilaa "sopeutumattomille"
      lento kenttä on naapuri pitäjässä
      mistä on jo "kotoutus lentoja "lähtenytkin
      outti popsijat ym häiriköt päivystää hki.n "malmön" kentällä

    • Galicia

      Vai niin. Opettelepa kirjoittamaan.

      • buuri_Eerik

        Siis sä oot niin oikeessa. Mutta eikös aloittaja harjoita sitä parempaa väärinkirjoitusta? Annetaan kaikkien suvakkien suvaita tyylillään. Ai miksikö? Koska me nuivat voimme. Eiks jeh :)


      • lepa--

        Opettelepa....heheheeeheeeheeeeheheeheee


      • W1nkw1nk

        Ihan vain vanhaan palatakseni: opetteletko kommentoimaan oikein ja oikeaan kohtaan, kiitos. Tämä suvakkien puolueellisen suvaitsemisen seuraaminen on haastavaa ilman, että joutuu miettimään mitä kirjoitusta ne kommentoivat.

        Jos et osaa, kysy neuvoa tai lue edes ne ohjeet.


      • vinkvink--

        Ymmärrän kyllä että luetun ymmärtäminen on sinulle haastavaa, älä kuitenkaan masennu vajavaisilla lahjoilla varustettu ihminenkin voi pärjätä ihan hyvin.


      • 0wn3d
        vinkvink-- kirjoitti:

        Ymmärrän kyllä että luetun ymmärtäminen on sinulle haastavaa, älä kuitenkaan masennu vajavaisilla lahjoilla varustettu ihminenkin voi pärjätä ihan hyvin.

        Taas yksi rassukka joka ei tiedä mistä puhutaan, eikä osaa kommentoida.. hahahaha. Se voi vain suvakin älynlahjoilla olla vaikeata ymmärtää. Ottaen huomioon, että onhan tämä foorumi mitä edistyksellisin ja näin ollen kommentoinnin käyttäminen on vain joillekin liian haastavaa. Mutta kuten aiemmin mainitsin, kysy neuvoa tai lue edes ne ohjeet. ;)

        Kokoajan seuraan miten vajaavaisilla älynlahjoilla olevat suvakit tänne kirjoittelevat, en kuitenkaan sanoisi, että ne pärjäävät. ;)


    • provoprovo

      Näin helposti saadaan rasuilta porot sieraimiin. Tämä on hauskaa. Provosoituminen on rasuille yhteinen piirre.

      • Keuruun_laku

        Niin, sinä kai edelleen kudot villasukkia ja leivot pullaa pienokaisille.


    • Ponvojaats

      Ai jai, kun päästään helposti ihon alle.

      • Säälittävää

        Ottaa silmiin ja sieluun kun et osaa käyttää noin kaksikymmentä vuotta vanhaa foorumia, vieläkään. :D:D:D:D

        Yksinkö sinä täällä trollaat?


    • voelapsparat

      suvakki opet vetää "kristallit" heti sieraamiinsa
      kun on pilekku vierässä paigassa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe