OP-Kymenlaakson paha karapula

Yrjötulkkunen

Kuudessa vuodessa henkilökuntamäärä puolittunut. Johtajat tosi huonosti palkattuja, pitää kerätä johdolle kolehtia, että saavat volvoihinsa uudet kitkat. Muuttavat konttorinsa kirpputoreiksi, kun siten tuotto on parempi. Entisen henkilökunnat rytkyt siellä myydään. Johtajat sitten pelaavat saadut myyntituotot keskenään ja voittaja ostaa gambina pullon. Ei tarvi kärsiä piinaa, kun juo pullon gambiinaa. Meno on kuin huittisissa, sillä jolla ei ollut ihan kaikki kotona.

53

4175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YlermiRaitis

      Ei mikään yritys kestä tuottoihinsa nähden sellaista johtajien palkkatasoo,mikä op:ssa on.
      Esikunnassa juuri eläköitynyt pääjohtaja sai noin 1600000 siis 1,6 miljoonaa euron vuosipalkkaa, hänen kolme vuotta vanhempi veli tuomittiin talousrikoksesta ehdolliseen vankeuteen. Kumpikin veljes pääsi ns.munapisteillä korkeakouluun. Aika ketjua ovat !

    • YlermiRaitis

      Piti sanoa ketkuja ovat.
      Niinkuin Virojoella mielenosoituksessa huudettiin, KETKU ESIIN, sitten ilmestyi tosi luihunnäköinen kalju, naljumainen korsto ja pisti myssyn kaljulleen.
      Oli kiireinen mies, tais varpaita palella, kun kesäisillä nappaskengillä lähtee kovaan pakkaseen,musta palttoo päällä oli niin vaikuttunut, että ihan otti selfien.
      Sietäisi nyt vähän miettiä, miten asiakkailleen käy.

    • UkkoHurunen

      Karhulaan ja Inkeroisiin pitää järjestää mielenosoitus. Rollaattorimummoilla ja pyörällisillä ketkapolkku-ukoilla on nyt erityistä kysyntää. Ja nyt barrikadeille tummat ja vaaleet, kuumat ja haaleet.

    • osuuskunta

      Jäsenten päätös, kyseessähän on osuuskunta, muualla on enemmän jäseniä.

    • noipmahctseb

      !aijattiov ania tavo täjätnääkneehuP

    • Oekeeiän

      Täkhäir tavoothek aiskuhnav atasuik, ,aksap ikknap.

    • SaaraSopisko

      Reilu 20 v. sitten eräs op-päällikkö puhui, että tulevaisuudessa op valitsee asiakkaansa. Nyt on kai tultu siihen aikaan. Saattaapi op itse tulla valikoiduksi, parasta olisi heittää tuollainen pulju laidan yli. Jäseniäänkin on erottanut mm. rahamies, mahamies ja liikemies saivat mennä.

    • IloinenTyttö

      Nyt tull rämpsänkylän ilotytöl senmoinen ongelma, kun ne palvelumaksut tulloo rahana ja aina etukäteen, niin mihin sen liikarahan vie. Ei se kaikki kulu. Oli niin mukava ne taksill viijä Inkeroisten OP:hen. Kyllhän täs jäseneksi ois ollu halu, ko mutt ilo on ollu olla ilman jäsenyyttäkin.
      Ei oo tarvinnu niill boonuksill porskutella. Muut vaan niill boonuksilla makseloot kaiken. Boonuksilla saa vaikk vinettapullon siit inksan alkost. Takapuolen käynt pesemässä siin uimahallissa. On ollut niin lustii sit.

      • Mirkku67vHamina

        Jatkat vaan sitä munan lutkuttamista kuten ennenkin.


    • Ukontuhniainen

      Munakoisoo

    • Eskosenii

      Kylien viimeinen pankki saa loan niskaan, vaikka piti palveluita niin kauan ja ylikin kuin mahdollista. Muut ovat loikkineet pois jo aikoja sitten .

    • taseanalyytikko

      Op järjestössä osa pankeista meni koivunlehtipankeiksi, sitten op meni pörssiin ja otettiin pois pörssistä, sillä puliveivaamisella on pärjätty viimeiset kolme vuotta, tunnuslukuja on väärennelty arvostamalla taseen roinat huomattavan yli käyvän arvon, Kymenlaaksossa, joka väestötappioalue, pankkikonttorit ovat arvottomia, ei ne kelpaa edes kirpputoreiksi, liikehuoneistot on arvottomia, ei kukaan niitä osta, vakuusarvot ovat romahtaneet puoleen vuodesta 2008. Se pankki voi olla konkurssitilassa, jos tase oikaistaisiin niinkuin pitää, Viisainta olisi panna koko pankki säppiin ja lähtee pilkille.

    • Kjhh

      Hyvät ilmat ovat menneet jo

    • Efraiminpoika

      Kyllä ilimoja riittää jo 250 km on suksittu, tänään 12.3 oli tosi lentokeli,sit on tiiossa loma siellä, missä vetten päällä pystyy kävelemään. Nyt on sen täkäläisen op:n etsikkoaika. Järkevät kyllä nostais roponsa sieltä, täysin epäluotettava, Asiakaspalveluyrityksessä kohellaan asiakkaita
      ystävällisesti, asiallisesti ja kunnioitetaan asiakkaan vakaumusta, ollaan höölejä. Kiirettä ei saa olla.Sitä sanaakaan ei saa käyttää. Ne hommat joutaa tekemään vaikka toiletin pöntöllä istuessa,viittaan tuohon Alf Rehniin, on muuten toiseksi nuorin professori, nuorin oli H.T.Klami. Sinisessä samettipuvusssa, valkoinen paita päällä ja rusetti kaulassa luennoi. Vielä taannoinit.op:n johtajat olivat työpaikallaan kuin Volgan lautturit, polvihousuissa jonkilaisissa rievuissa, hyi ja haisi, hyi. En ole enää käynyt haistelemassa. !

    • Reviisoritarkkasilmä369

      Tietääkö T. Tapisto paljonko tuli ujutettua Op:n niskaan kuuluvia luottotappioita kaapungin taakaksi Havesalta ja tuulimyllytehtaan kiinteistöltä. Sutkit perii maan.

    • Bonusukko

      Jos niillä boonuksilla ottaa op-vakuutuksen ( terveysvakuutus ) ja joutuu op-sairaalaan ja jos sattuisi sitten olemaan liian kallis tapaus, onko henki vaarassa ?

    • Paikllisguru786

      Kun siirtää Nordeasta S-Pankkiin rahaa tai Omapankista saa myös, niin kätisestä ei ole puutetta, ei sunnuntaina eikä lauantaina, oikeastaan paras verkkopankki on S-Pankissa, toimiin se muissakin paitsi ei oikein Danskessa. Saahan tuota rahaa automaateista, jos uskaltaa nostaa, paljon on kaiken maailman vikuttimia asennettu niihin. Riskinä on nostaa automaatista, jotta automaatti on huono ja jos se nykäsee kortin ihan paska. Jos ei näe ja järki pätkii aivan hirvee.Geenivirheellistä on suomalaisista puolet. Kyllä vaan pankkineitiä tai pankkipoikaa tarvittaisiin. Sivele pankkirouvakin käy. Humalainen pankinjohtaja pysyköön visusti piilossa.

    • Repe

      Kyllä näi o...Jos ei oo lainaa eikä tarvii eikä mammonaa pursuu taskut etkä sitäkään kaipaa s-pankki hyvä vaihtoehto nääs.
      Jos haluumas pankkipalvelut o rahan saanti kassalta ja se riittää
      Mikä kenelleki sopii

      • säästöpossut

        Täysin samaa mieltä...siirryin S-pankkiin kun palveluntaso on ihan omaa luokkaa.
        Eikä ole mitään kuukausimaksuja....kannattaa käydä tutustumassa.


    • Profeetta879

      Jääpi se entinen ossuuskassa noteraamatta, eihän se ookkaan mikään pankki,monipalveluyritys on, auton suap Pasaatin parkista, ei sitä tarvihe palauttaa, siinä on sitä aatoo sittenvuan, vakkuutuksia myöp, sen Pohjolan kuappasivat, on nyt koko linnakkakkeesta riekaleet enää jälellä, söevät sen, niinkun nyt syövät tään jälellä olevan pankkityngän, ei oo kohta kuin kuivunut rotannahka siitäkään jälellä. Voip Ritaluoma katua, jos todella lähtee Ilmarisesta sinne. Piäkonttorin seinätkin ouvosti vilistää silimissä, tokko on opitinen harha, kuatuu se, kallistuupp kun Pisan torni, pehmeessä suossa on se pytinki ja koko puulaaki hunningolla.

    • Justherännyt765

      Aikoinaan köyhyyden huippu oli kun kylän yhteistä kondomia vietiin paikattavaksi, nyt Haminassa se on KELA, valtion infraan kuuluva elintärkeä laitos, joka on auki vain yhtenä päivänä keskiviikkona viikossa ja silloinkin virkailijat panee sen tunniksi säppiin, että saavat rauhassa syödä ja tehdä tarpeensa. Kymenlaakson OP:n pahaan ahdinkoon ois hyvä ratkaisu, ei tarvis sulkea konttoreita ja voitais saneerata kunnolla, että voidaan maksaa sitä hirmu suurta palkkaa kärkijohtajille 6-7:lle Höpö höpö Äijälle, joilla on ne uudet kitkat, manantaina Virojoki auki,tiistaina Hamina, keskiviikkona Karhula, torstaina Kotkansaari, perjantaina inksa ja lauantaina Kouvola ja vois mainostaa, että lauantinakin auki, mutta muuten kiinni.Taatusti hyvä ratkaisu.
      Pekkasia kaa ei tarvi viettää eikä tarvi pitää lomakirjanpitoo, ennen sen pitämättä jättämisestä annettiin kenkää. Hah ! Hah! Haaa kyllä se siperia opettaa lama täällä Kymenlaaksossa vaan jatkuu, vaikka muualla vähän helpottaa.

    • Emeritus9743

      Gebhard mitalit ja kauppaneuvoksen arvot ovat op:ssa kovin kovassa kurssissa. Hallinnossa on ollut pääpappi ja taitaa olla nyt vapaamuurari. Köyhä mummo ja sairaalloinen ukkeli niitä korkoja makselee ja nuorehko kadun tallaaja, jota puri rikkaan op-johtajan koira jalkaan.No puulaaki siitä vähitellen haihtuu. Vain terveellä talonpoikaisjärjellä pankki menestyy. Pankin johdossa oltava
      kokenut taloushenkilö, koulutus KTT, vanhoista kauppakorkeakouluista, Helsinki, Turku. Muualla huono opetus. Sontatutkinnolla ei enää pärjää, siis agrolooooogi.

    • Profeettaefraimi753

      Lähtee OP Kymenlaaksosta yhtä tehokkaasti kun aikanaan kuppa Töölöstä.
      Häviää automaatit Virojoelta, Inksasta ja Karhulasta.
      Nostakaa rahanne pois Op:sta sillä se on täysin epälolotettava pankki.
      JA tukijat samanlaisia, vakuutus, sairaalat, sähköautot ja se tytäryhtiö välitys, joka on aina ollut se kusetusyksikkö. Millähän sekin porukka elää. Maksaako veron autoetusta, puhelinetu sta, lounasetu sta, vaatetusa, seuralaisetuista, onkaan niitten lomakirjanpito tehty, sujauttaakohan ne bensaa koska luottokortilla oman auton tnkkiin, kuluttaakohan nd liikaa vessapaperia, mehän se pankkisalaisuus säilyy, kun samoissa tiloissa ollaan, sama hlö pankin johtaja kun opkk: n johtaja, tietää ihmisten talletukset yläpäällään ja johtaa tytäryhtiöt alpäällään. Ne ei korreloi.
      Naurattaa se op:n touhu kun keväistä linnunpersettä.!!!

    • Kultapossukerhonjäsen999

      Vieläkö ne yt:t jatkuu, n ostakaa hyvät ihmiset rahat pois op:sta, mahtava asiakaskokemus, kun ne nostaa ja viep toiseen pankkiin ja vähän jättää itelleen, juop, syöp ja naip sit niillä lopuilla kunnolla.

    • Etsilviisii479

      Ne täkäläisenä op:hen liittyneiden fusioituneiden op:den tj:t ovat väistyneet tappamalla itsensä viinaan tai stressiin moni. Voinette kuvitella, miten niitä op:ta on hoidetut, on huorattu ja paljon,on kiusattu asiakkaita ja paljon, on erotettu alaisia, vaikka syystä, että ei ole suostunut eroamaan kirkosta. Mitä mielikuvituksillisinta touhua on vietetty. JA tämän on sallinut op:n demokratiaelin et, hallintoneuvosto, joka valitsee tj:n entisen tj:n tai vielä elossa olevan johtokunnan höperöimpien esityksestä. NÄIN SE MENEE ! Niissä luottamustehtävissä on pappi, yrittäjiä,jotka rahan tarpeessa,rahaliikenteen ohjailijoita, metsä-,liha-viljarahojen ohjailijoita, joku vosu, kun naisiin pitää olla, silmän lumeen joku toistaitoinen rehtori ja silleen.

    • RikollisetKuriin

      Valuuttakauppiasta odottaa pian vähintään seitsemän vuoden vankeustuomio riippumatta siitä, myytiinkö varat köyhälle, keskituloiselle, varakkaalle vai todella rikkaalle. Hallituksen hyväksymän lakiesityksen uskotaan menevän läpi eduskunnassa viimeistään kesäkuussa.

      Valuuttakaupan rankaisemisen ohella laki lupaa uhreille henkistä ja fyysistä terveydenhuoltoa sekä koulutusta. Tarkoitukseen perustetaan erityinen rahasto ja vastuu tämän kaltaisen toiminnan torjunnasta annetaan nettipoliisille ja uudelle perustettavalle virastolle.

      – Laki on voitto niille 1,2 miljoonalle ihmisille, jotka matkustavat vuosittain ulkomaille, viime vuoden mielenilmauksen järjestänyt vapaan valuutanvaihdon oikeuksia puolustava Kaija Salmi sanoo. Hän jakoi vuoden 2015 Kauppalehden talouspalkinnon Helsinkiläisen Maija Joksanin kanssa.

    • Muistionhyvä679

      Sinetti on se, että op:n Virojoen, Inkeroisten ja Karhulan konttorit kuopataan jo ennen sulia. Noin vuodessa lähtee automaatitkin, ei ole tarpeeksi käyttäjiä. Ja saletti on, että loputkin konttorit häviää, meni maine OP:lta täällä ja samantien luottamus. Ilman luottamusta ei mikään palveluyritys voi elää. Tosiasioiden tunnustus on kaiken viisauden alku. Ihmisten kuuluu saada ihmisen kohtelua. Ei edes nykykoiralle ärjyillä, ei hakata puhelinluuria korvaan. Sanottiinpa jopa, kun valuuttalainaa myönnettiin, eikä pysynyt takaisinmaksamaan, että tapa itses.

    • Tarkkkana

      OPn nimissä on liikkeellä huijaussähköposteja, joilla kalastellaan asiakkaiden pankkitunnuksia ja yhteystietoja. Viestin lähettäjäksi on väärennetty esimerkiksi OP verkkopalvelu ja allekirjoituksena on asiakaspalvelu. Viestissä kerrotaan, että tiedot tulee päivittää ja tehdä järjestelmäpäivitys kirjautumalla viestin linkistä. Huijausviestissä viitataan pankkipalveluiden rajoittamiseen perustuen rahanpesulakiin.

      Jos huijaussivustolla on antanut henkilökohtaisia tietoja, saattaa huijari soittaa urkkiakseen puhelimitse avainlukuja. Älä luovuta huijarille mitään tietoja!

    • oikeinko

      Kuusi vuotta sitten piti kaapata pikkupankit jotta saadaan voluumia nyt lopetetaan taitaa olla liikaa voluumia

    • OPdiileri

      Haluan siksikin asian mahd. julkiseksi että ei tule spekulointeja sitten että mitä siellä on puuhattu kun kuka tahansa voi käydä katsomassa kamerakuvaa OP-konttorista. Sivuston sivustolla olevien tuotteiden tuotto käytetään pankkialan edistämiseen Suomen ja Ruotsin yhteistyöhankkeella. Kotkan konttoreihin taitaa kuitenkin tulla ensin kamerat, koska hanke on niin pitkällä täällä. Sivuilla ei myöskään ole kenekään mitenkään pakko käydä niin silloin ei tarvitse valittaa jos aukaisukoodi on 70cnt, mahd. tuotto pankkialan automatisoinnin edistämiseen mahdollisimman lyhentämättömänä, tämä on ollut suunnitelmani, korostan että sivuilla ei ole kenenkään mikään pakko käydä koska joku valittaa maksullisesta sivusta kumminkin.

    • Selvännäkijä987654

      Inksan, Virojoella ja Karhulan konttorista tulee sitten vapun jälkeen pupit oikeat vanhan ajan räkälät. Virojoella ja Inksassa tarjoillaan kiljua maitokärryillä 40 litran tonkasta. Kenkää saaneet pankkileidit tarjoilee sen topless asussa. Kenkää saaneet dirikat seisovat munasillaan ovella.Kyrvät niiltä on syynätty ja syyhytoukat häädetty Haminan konttorin kellarin satiaissaunassa. Karhulassa väkevät tarjoillaan kolmipyöräsillä kottikärryillä ja sammuneet heitetään kanjoniin. Konttorit tuottaa tällä tavalla aika hyvin. Kalkyylit on tehty. Quick-ratio tosi hyvä ja moni palveluyritys toimii ja asiakas saa ainutlaatuisen mahtavan asiakaskokemuksen.

    • TopiKottarainen696969

      Haminassa menee nyt paljon paremmin. Psykopaattisia juoppoja ei tarvi pelätä, ne on tuhkana.Joku entinen tukipylväs vielä horjuu torilla.Kela muuttuu viitenä ( 5 ) päivänä aukiolevaksi. Piti kannella ihan eduskunnan oikeusasiamiehelle. Tervettä talonpoikaisjärkeä pitäisi käyttää, jos sitä on. Nähtävästi sitä ei sitten ole kuin TopiKottaraisella täällä Haminassa.
      Muuten ikiliikkuja Vilniemen lintutornin vieressä olevan sillan alle olisi huomattavasti parempi turistiatrappi kuin ne lipputouhuilut.Siinä vesi liikkuu kuun vetovoiman vaikutuksesta eestaas. Ikiliikkujasta saa sähköä, ei se kannata vaan se matkailullinen arvo. Siihen nousee nopeasti pikku kaupunki, jonne saadaan koivunlehtipankki.Se on jo nyt kansainvälinen onkipaikka. Siellä on paljon harvinaisia lintuja mm. Kaakanoita.

    • Itkumuurinvuotuiskävijä

      Olenpa ihmetellytkin, miten härskiä tekstiä tää palsta hyväksyy. Nyt yksi on poistettu.
      Palveluyrityksen kolme tärkeintä kilpailukeinoa on asiantuntevuus, luotettavuus ja tehokkuus.
      Asiakaspalvelija esiintyy kuin Hangon keksi. Eleet, ilmeet, kehonkieli ovat tärkeät viestit.
      Pitää haista hyvälle ja pukeutua hyvin ei kuitenkaan saa olla kuin laakson Lilja.
      Asiakaspalvelijaa seurataan myös yksityisesti, ei olutta saa juoda terassilla, autolla pitää ajaa tasaisesti ja ei missään tapauksessa ylinopeutta, välillä käytävä jossain uskonnollisessa tilaisuudessa, missä huomataan, pitää osata näytellä köyhää ja nöyrää. Jos ei näitä taitoja osata, seuraa saneeraus, yritys pienenee, häviää ja siitä ei kohta ole kuin muistot jäljellä ja ei kohta niitäkään.Kuka enää muistaa vakuutusyhtiö Pohjolaa.

    • 9i554

      Pyhtään Siltakylän konttori suljettiin, yhtään valitusta en ole asiansuhteen kuullut.
      Siltakylä kehittyy koko ajan:

      * uusi s-ryhmän kauppa
      *kerrostaloan rakentaminen alkaa
      *matonpesupaikkaa kunnostetaan
      *liikuntahallin lähistöllä kymmeniä uusia "sadan vuoden taloja"

    • TipuTietäväinen

      Suomessa pitäisi olla mielivaltaisen kohtelun kielto.
      Op monesti myönsi lainaa yli kohteen käyvän arvon. Johti hirvittäviin tilanteisiin. Moni kulki kerjuulla muutaman vuoden jälkeen. Moni menetti luottotietonsa loppuiäkseen.Velka saneerausta.
      Ihmiset hunningolla perheineen. Joku tappoi itsensä.
      Saatiin tarkastukselta synninpäästö oli yleinen sanonta.
      Kaupat sekä K että S toimivat kyllä pankkina ja ottavat opläiset avosylin vastaan. Ei tarvi lähtee Kouvolaan, Kotkansaarelle tai Haminaan silmään pissittäväksi. Eikä kunnon suomalainen lähekkään. OttakooT opjohtajat vappua vatsaan ja vetäkööt perseet olalle, sais joku tietävä selittää, mitä se tarkoittaa.

    • Kepulainen

      SOTE ON MÄTÄ, SE PITÄÄ KAATAA !

    • Siniset987

      NIIN ON !

    • Harvardinkäynyt864

      Op johtajat tehkää netissä psykopaattitesti, jos arvo yli 20 voitte olla huolestunut.
      Tehkää se rehellisesti ja ei tarvi kertoa kenelle käännöstä, hyvä että itse tiedätte. Se ansioton raha, kun tahtoo nousta päähän, kun ei oo koulusta, kuin korkeintaan juristi tai maisteri huonoista yliopistoista.

    • Åboakademinläpikäynyt983

      Poistakaa nyt äkkiä ne likvidoitujen kuvat sivuiltanne. On vähän härskiä pitää heidän irvistyksiään ja vehnäselle tekoviännettyä turpoo siellä. Piästähän sen immeisen tunnistaa, joskus ahterista, joskus naljusta kaljusta, joskus hammasraudoista,joskus juopon habituksesta, joskus huonosta seurasta, hyvin usein huonosta käytöksestä. Kymenlaaksossa ja erityisesti Haminassa ois hyvä lukee se joskus 70luvulla laadittu Valitut palat laati, Hyvän käytöksen kirja. Sen luettuaan ymmärtää, että kukin brändää itsensä sillä sekunnilla, kun astuu kotiovesta ulos ja joku näkee.
      Huonolla brändillä ei onnistu mikään. Myös sanalliseen ja suulliseen verbaliikkaan pitää kiinnittää huomiota. Siis älkää tehkö niin kuin tämän kirjoittasja tekee vaan niinkuin hän neuvoo.

    • Heka22

      Mainoksen mukaan nurkanvaltaukset ei onnistu, on niin laaja omistajakunta. Saas nähä saako nurkanvaltaaja "Ahneus" vallattua koko pankin, laajasta omistajakunnasta huolimatta.

    • Profeettaa5678

      Ei ole mitään kiinnostusta vallata kaatuvaa opta.
      Se pyörii rahalla niinkuin muutkin yritykset. Marginaali on pieni yhden paikkeilla. Lainoistahan se marginaali menee. Jos ostat velalla volvon 90.000 on sen arvo tuhat kun ajat sen liikkeestä ulos. Merkki on sitten kosla, niinkuin muillakin kiesseillä. Jos ostat kämpän sen arvo on yhtä tyhjän kanssa, paitsi keskustoissa Linnoitus hamina, kotkansaari kotka ja Kouvolassa siinä Hansa keskuksen liepeillä. Siinä niillä on vähäinen arvo. Arvoa ei osaa määritellä täällä oikein kukaan. Joku Ykv tai AKA osaa, mutta eihän niillä ole mitään arvoa, jos kohteen omistaa sellainen jolla on huono stigma. Ei nikita vugantenilta osta kukaan mitään. Tää on vaan esimerkki. Mutta juopot eikä aateliselta tai vapaamuurari lta osta kukaan mitään. Jokainen brändää itsensä niinkuin brändää. Eikä yhtään ymmällään että paskoo omaan pesänsä. Siis op saa vähän palkkioita, jotain leasinmaksuja jne. Mutta ei kestä sellaisia 30000 euron kuukaisipalkkalaisia ja siinä sitten liki samantapaisia hännystelijöitä. Loppu tulee. Niin eihän se ihan loppu vaan Fuusioitu johonkin isompaan, kun on se yhteisvastuu. Turpiaan vehnäsellä näyttelee moni netissä.
      Raadollista se on. Mutta kun vapaus koittaa Naattikee vappaudestanne ,ennen oli taksin katolla Vapaa, kun ei ollut asiakkaita naattivat vappudestanne. Kyllä katuu se ilamarisensen mies kun tuli kaatuvaa Open, sitä se ahneus tekee.siis nurkkia ei ole tarkoitus eikä voikaan vallata, vaan jos menee luottamus ei mikään onnistu, kaatuu mikä tahansa yritys, nomiakin kaatuI paska ahneuteen. Sananvapaus se on se on ja jos sitä haluaa käyttää niin miksei, kun ei tarvi kumarra lla opta

    • PaikkakunnanParoni67

      Sinne Ophen on ajautunut kaikkein toimintakyvyttömimmät asiakkaat, eivät opi digiaikaan. Parikymmentäviisi vuotta sitten lainkorko oli 16 ja talletukset le sai max. 6,marginaali 10, nyt korkeintaan yksi,konttorit ois pitänyt pitää auki, koska nyky digitaalinen menee juntturuun, jos söheltää kaksi kertaa kurttu salla kämmenen sormen päällä tietokonetta.Nyt on tosi paha tilanne ja mistä kysyt sille vasikalle nimen, kun kohta Heluna poekii, sieltähän sekin kysyttiin.Kannattaa antaa Haminan kaupungille myyntiin ne tyhjät konttorit, hyviä olleet myymään, osaavat myydä silleen, että tappiolla. Se on uusi ilmiö, kuka niin pystyy tekemään.Ei se ole hullu, joka pyytää,vaan joka maksaa, mutta virolainen ostaa ja saa rahaa, ennenkuulumatonta.Mutta Nobelin palkinnon arvoinen on se, että millä ne sen op: n noin johtokuusikon palkat maksetaan.Löytyiskö Kymijoen ta sellaisia kaloja, joiden suusta löytyis hopearahoja. Tokko, ennen Kymijoen lahnoista roikkui matoja, mutta miten lie nyt kun vesi on vähän puhdistunut. Nyt pitäs fakiiri palkata hommiin tai Sarasvuo ent. Kauppat yo Heinonen mutta rahhoo tarvittaisiin, jotta jaksettais ajjoo akotkan ja kouvolan väliä ja pitäs poiketa joskus haminaan kin.
      ,

    • Entkenkäkauppias

      Ottakaa nyt ne poispotkittujen pärstät pois sivuiltanne ja sitä mukaa kun lisää saa kenkää.
      Tuli aikanaan itse pidettyä kenkäkauppaa ts. Op tytäryhtiötä. Asiakkaat sanoivat niin.
      Aika paljon mietin mitä se tarkoitti, mutta tulin sen ymmärtämään kyllä kantapäänkautta.
      Mietin sitä pari vuotta, ostin naapurikaupungista toimitilat ja ryhdyin tekemään sitä samaa kuin ennenkin.Tokko kukaan voi uskoa, kuinka hyvin pärjäsin.On se op hyvä koulutuspaikka, niin paskamisissa olosuhteissa sai työskennellä.Jopa vessanpytyllä ja pienemmällä tarpeella ollessaan tein kauppaa. JA SITTEN TULI SITÄ KENKÄÄ, OIKEA ONNENPOTKU !

    • kohtullisempi.luukku

      Vaihtakaa S-pankin osakkaiksi, sitten ollaan kaikki samassa konkurssissa kun se joskus kaatuu!

    • Taseguru753

      Op:hen sulautuneiden pankkien taseet olivat aika kuralla ja ylipäänsä jonkinlaisia väärennyksiä. Siellä taseessa puhdas raha on sitä 100 % rahaa. Siellä on aivan yliarvostettua propertya, eihän täällä Kymenlaaksossa liike- ja toimistotiloilla ole mitään arvoa.Pankkikonttoreita ei voi edes kirpputoreina käyttää.Haminassa jo on lähes kymmenen kirpputori, siis täydellinen terve kilpailutilanne, ei Inksassa eikä Virojoella eikä Karhulassa kaa menesty enää kirpputori, Karhulassa on jo niitä ja ne menestyy, jotka homman osaa, mutta just ja just voip leivässä pysyä, kun ei ole laiska. Asuntojen ja kiinteistöjen vakuus arvoa ei op:ssa osata, se taito on niin vähissä täällä ja korkeampaa taitoa ei ole, pitää olla hajua ja tietoa niin laajasti melkein vaan tutkinto kaikista tiedekunnissa, ehkäpä vain ydinfysiikka voi olla tarpeetonta osata.Se korkea johtajien palkkataso sumentaa ajattelua ja valta turmelee, se on kuviteltu valtaa ja kohdistuu sellaisiin, jotka on pahasti sidoksissa vain op:hen, olkaa ainakin kahden mieluummin useamman pankin asiakas, jos suinkin voitte se on suurta viisautta, pankkiuskollisuus on hyvin paha asia, se voi viedä terveyden, sielunruhan, kukaies käy oikein huonosti.

    • Nälkäkurppa47652

      Edellisen laman kourissa op:den käsiin retkahti korpi hotelleja, kiinalainen meijeri ja niistä tuli huomattavat luottotappiot.Jossain vaiheessa ei enää pystytty lainottamaan tämän ajan viljelijöitä.
      Nyky viljelijöille on siinä parisataahehtaaria peltoa. Pitää olla kunnon koneet, että homma pyörii.
      Jos pitää lehmiä, pitää olla siinä 100. Ei se navetta silloinkaan halpa oo. Paperitehtaita pantiin kiinni, kun liian kallis työvoima ja tuottavuus heikko, eikä voileipäkone toiminut ja tuotetta oli liikaa väärässä paikassa. Heinäseipäistä tuli koristeita eikä ollut enää hevostöitä metsissä, Ponsse teki ajot ja metSurin työt. Op johtajat tuskin osasivat tietokonetta avata. Hermot oli kireällä.
      No se viina oli hyvä lääke. Viina on huume. Jos hommia tekee viinanhuurussa taI krapulassa.Tulee huono jälkee. Hyvät työntekijät lähtee tai ne ajetaan pois. Tulee luottotappiot kun järki ei pelaa ja kyvyt on heikonpuoleiset.On monta, jotka osaavat pissiä sellaisten pankkiiri en silmään.
      Ei se oo tyhmä, joka paljon pyytää, vaan se joka paljon maksaa.

    • Visionääri753

      Kaikki op:sta vapautetut. Paras potku onnenpotku.
      Seuraavaksi Hamina ja Kotkan saaren ja Kouvolan parhaat tilat vuokrataan.
      Näin se loppu lähenee, valmistautukaa se vastaanottamaan ennen seuraavia sulia.
      Pikkuhiljaa moni siirtyy kadun toiselle puolelle tai pikkasen vasemmalle.

    • Kaikenkärsinyt784

      Op järjestö oli kauhea kiristysjärjestö, jota tuskin moni ymmärtää. Siellä oli Eläkesäätiö, jonka sääntöjä ei kukaan voi ymmärtää, vaikka lukisi ne kuinka monta kertaa. Yhtä sekava kuin oli aravalainsäädäntö. 12 vuoden aikana sitä piti kattaa 458.000 markkaa.Siis pieni lopulta yhden henkilön firma maksoi 38.000 markkaa joka vuosi tuota maksua. Tosiasiassa se piti maksaa noin 100.000 markan vuosimätkyissä, kun oli jäänyt aiemmin maksamtta, kun piti maksaa velkaa, joka oli aiemmin otettu toisen velan maksuun, että se ensimmäinen velka voitiin maksaa, jolla oli ostettu ylihintaan op:n entinen konttori op:lta. Mieletöntä meininkiä Suomessa. Tämä Eläkesäätiö maksu on jotain ylimääräistä maksua siis lakisääteinen normaali eläkevakuutusmaksu noin 25 % palkoista on se normaali, sehän menee aina. Säätiö ilmoitti johtajansa allekirjoituksella, että sitä säätiön eläkettä tulee saamaan noin 6000 markkaa kuussa. Ei saa. Totuus on noin paristataa kuussa sitä saa. Siis euroo nykyisin. Älkää vaan luottako osuuspankkiin. Siihen ei tosireaalielämässä voi luottaa. Tiedän sen nahoissani.

    • Sikamaista

      Taloni oli Kouvolan OP välityksellä myynnissä. Pankin suosituksesta asiaa hoiti "myyntipäällikkö". Mikään ei tuolta nyt jo kenkää saaneelta herralta onnistunut. Taloa hän ei saanut kaupaksi eikä häntä saanut usein puhelimella kiinni. Vaihdoin välittäjää ja talo meni kaupaksi kovemmalla hinnalla kuin se tuolla Op.n ketkulla oli myynnissä. Jälkeenpäin kuulin, että OP.n päällikkö ei taloa lähtenyt näyttämään jos ostajaehdokas on ulkomaalainen. SIKAMAISTA !

    • Efraim58432

      No niitä op konttoreita, Virojoki, Karhula, Inkeroinen kauppaa yksityinen kiinteistönvälittäjä. Ei ole omalla välittäjällä kykyä niitä myydä. Kyllä se on toisiasia, että siellä kun tuli oltua hommissa, niin ois pitänyt käydä liki viikottain Helsingissä pelaamassa jotain piirileikkiä. En lähtenyt.No eihän sitä hyvällä katsottu. Kun siinä välityshommassa tarvii autoa Suomessa ( muuten Israelin Nataniassa sähköpyörällä ajelevat kiinteistönvälittäjät mm. REMAX ) niin se piti kirjottaa, että kun piti niin hirveesti pankin porukkaa ajeluttaa erityisesti Johtajia kyydittää, kun eräästä tietystä syystä ei voi itse ajaa autoa.
      Mutta kun ei ois ollu aikaa sellaiseen.
      Mutta kun niitä reissuja piti lähtee tekemään, aamuvarhain jo klo 5, tai vapaalla, jos sitä saattoi pitää,
      Joskus lauantaina, mutta saattoi silloinkin joutua niihin kyydityshommiin. Tosi epämiellyttävä olla sidoksissa sellaiseen, jolla on rahavalta ja härski kyky kyykyttää.

      • ZaissePihalle

        Se on tänäpäivänä osattava/tehtvävä vähä enempi mitä vaaditaan palkaan. Muuten se ovi vaan käy. Ja se on oikeastaan ihan hyvä juttu. Erottuupahan jyvät akanoista.


    • Molotof

      Mitä köyhät purnaa,ottakaa mitä teillä on ja menkää vituun!! ma jolla on rahaa jäämme.

    • tottatämäkin

      Ei ole Kouvolan Opkk.n välittäjillä ammattitaitoa eikä moraalia. Luottamukselliset keskustelut asunnon myyjän kanssa vuotavat ostajille. Välittäjät käyttävät myyjän taloudellista ahdinkoa hyväksi. Välittäjä neuvoo ostajaa tekemään huonon tarjouksen, koska myyjä on rahapulassa ja asunto on pakko myydä. Näin välittäjä ampuu lopulta itseään polveen, onneksi. Entinen myyntipäällikkökin oli käytökseltään sairas ja sikamainen.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe