Aihe

Kuin vakuutuslääketiedettä tappavassa ensiavussa

Huomaatteko samankaltaisuuden? Potilasta näkemättä hutkitaan ja tuomitaan, tökerössä ensiavussa jopa kuolemaan:

"Nainen kärsi muun muassa hengitysvaikeuksista. Ambulanssi oli hälytetty paikalle, ja ambulanssin miehistö konsultoi hoidon tarpeesta puhelimitse Tampereen yliopistollisen sairaalan lääkäreiden kanssa.

Ambulanssin miehistö kertoi lääkäreille, että potilaan oireet johtuvat keuhkoveritulpasta.

Potilasta näkemättä päivystävä ensihoitolääkäri ja päivystävä lääkäri totesivat, että potilas ei ole sellaisen akuutin lääketieteellisen avun tarpeessa, että hänet pitäisi välittömästi kuljettaa sairaalaan ensiapuun.

Lääkäreiden ohjeiden mukaisesti ambulanssin miehistö jätti naisen kotiinsa. Seuraavana päivänä nainen kuoli kotonaan keuhkoveritulppaan."

- Noin menehtyi kolmen lapsen äiti.

Kohteesta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005574919.html

29

742

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lääkäriin

   > Pirkanmaan sairaanhoitopiirin toimialajohtaja tiedottaa, että lääkärit ottivat kantaa vain siihen, tarvitseeko potilas ambulanssikyydin, ei siihen, tarvitseeko hän akuuttia hoitoa. Lääkärin mukaan tarvetta ambulanssikuljetukseen ei ollut....

   Kuljetusten määrääminen, muuttaminen onkin lääkärin ensisijainen tehtävä?
   Vaikka ambulassikin on jo paikalla!

   • Mitä siinä iniset ja puolustelet tuollaista tappokoneistoa!

    Lisää uhreja tulee koko ajan:

    Ambulanssi ei nähnyt tarvetta lähteä tehtävälle Lahdessa - potilas löytyi kuolleena seuraavana päivänä
    http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804232200896339_u0.shtml

    "-- mitä opittavaa prosessissa on."

    Ottakaa ihmisten oireet tosissaan, saatana!
    Luuletteko kenenkään vaivaavan kaltaisianne idiootteja turhaan, ellei pakko olisi!


  • Turhayleistys

   Sanasinko yleistää provosoivasti. Ruma tapa, en pidä tyylistä. Kiukuttelustasi päätellen jokin rauhoittava lääkitys toimisi kohdallasi.

   • faktaako.tämäkkii

    Eihän sitä sontaa saa valtamediassa edes julkaista nykyisin, faktaa vaan ! Pitääkö olla suvaitsevaistoinen. THÄ ?

    Lääkäri kako sia ja ja lääkäri sekko siako liikaako vai mitä tämä oikein on ??? HÄ ?
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005654084.html

    Vai rahanahneita omaa etuaan vain ajattelevia moraalittomia rahastajia ja "siedättäjiä" ?
    MITÄ ?
    http://lauricollan.fi/korruptiosta-suomalaisessa-terveyden-ja-sairaanhoidossa/

    Mediako yleistää ? HÖH ? Vai vi*****tuneet " hekin jo pikkuhiljaa siedätyshoitoihin" ja siihen kun moneen sairauteen jotku innokkaimmat laiskat välinpitämättömät kynän pyörittelijät pukkaavat sitä "toiminnalista häiriötä." HEH HEH ei heveletti ?

    Eihän näitä yleistetä, sen enempää kuin mitä lääkäritkään melkein joka tilanteessa kun työkalut ja tietotaito on hukassa ja argumentit myös.

    Tuossa yksi hyvä eseimerkki siitä: "Kiukuttelustasi päätellen jokin rauhoittava lääkitys toimisi kohdallasi."

    Paskamainen tapa sultakin "Turhayleistys." Luehan tästä juttuja ja pullistele sitten jos on vielä aihetta pullistella jos olet lää käri.

    https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kaleva-laakareiden-paihdeongelmat-yha-pahempia-alkoholin-lisaksi-huumeita-ja-laakkeita/5901602#gs.xpzuFg8

    ""Toiminnallinen häiriö voi pahimmillaan invalidisoida ihmisen ja aiheuttaa työkyvyttömyyttä. Lievänä se on riesa, joka haittaa arkielämää."" Sanoo siedättäjä.

    Lääkäreilläkin näköjään ! Mutta ei nyt silti yleistetä kuitenkaan.


   • "Turhayleistys
    25.4.2018 6:28

    Sanasinko yleistää provosoivasti. Ruma tapa, en pidä tyylistä. Kiukuttelustasi päätellen jokin rauhoittava lääkitys toimisi kohdallasi."

    - Kuulehan Nasse-setä, kuka on sanonut, ettei pidä provosoitua, kun provosoidaan?

    Voimien ollessa vähissä ei jouda jokaista kissanristiäistä noteeraamaan, ja Siperia opettaa kiinnittämään huomiota kaikkein oleellisimpaan eli siihen, mihin itse voi vaikuttaa; toisin sanoen omaan tekemiseen ja olemiseen. Omia juttuja olen täällä vaan kirjoitellut tietämättä juuri, mitä niihin on vastailtu. Paremminhan tää toimii näin. Ennen saatoin loukkaantua Ylelläkin jostain kommentista niin, etten kirjoittanutkaan niitä mukavia juttuja, joita aioin. Provosoiduin, kun provosoitiin.

    Mitäs jos aloittaisit kuurin rauhoittavia itse, jos pystyt vielä reseptinkin kirjoittamaan?

    Meikähän on sattuneesta syystä ollut suorastaan kalmanrauhallinen jo pidemmän aikaa.

    Soon moro taas lupaamatta lukea kirjoituksianne tai vierailla täällä ollenkaan!


  • Lääkäri2

   Ensihoitajat kysyvät lääkäriltä mitä mieltä lääkäri on, tarvitsisiko ambulanssikyytiä heti ensiapuun. Ei lääkäri sitä kiellä, potilas saa ambulanssillakin hakeutua ensiapuun tässä tilanteessa, tosin jos edelleen ensiavussa ollaan sitä mieltä ettei ambulanssikyyti olisi ollut välttämätön vaan esim. taksillakin olisi voinut tulla niin potilas maksaa itse sen ambulanssikyytinsä sitten. Jos taas lääkäri on sitä mieltä että nimenomaan ambulanssilla oli tarpeen tulla niin sitten potilas maksaa ambulanssikyydistä vain ns. omavastuun. Ei se ambulanssikyyti ilmainen ole kummassakaan tapauksessa, jos se lääkärin mukaan oli tarpeellinen niin omavastuu on muistaakseni jotain 12 - 18 euroa ja jos kyyti ei tarpeen ollut niin ambulanssifirma veloittaa koko osuuden potilaalta, riippuen matkan pituudesta esim. 150 - 200 euroa. KELA maksaa aina erotuksen ambulanssifirmalle, ne ovat yksityisiä firmoja jotka Pelastuslaitokselle näitä kyytejä hoitavat. Saa sinne ensiapuun hakeutua itsekin vaikka taksilla tai omaisen tuomana. Lääkärinkin on vaikeaa aina etänä sanoa onko kyyti tarpeellinen, kun ei edes näe potilasta itse eikä sitä itse ole päässyt tutkimaan. Vakuutuslääkärillä on taas käytössään laaja lausunto erikoislääkäriltä, jossa erikoislääkäri on kuvannut potilaan terveydentilan tarkkaan ja tehty laajat tutkimukset jo etukäteen ja vakuutuslääkäri sitten sen lausunnon pohjalta tarkastaa täyttyykö korvauskriteerit, vakuutuslääkärin ei ole tarpeen itse tutkia jo kertaalleen laajasti tutkittua potilasta eikä asialla ole mikään kiire kuten hätäensiaputapauksissa. Ei voi verrata mitenkään. Ei niitä potilaita joista kysytään arviota tarvitaanko ambulanssikyytiä vai eikö ole tutkittu magneettikuvilla ja verikokeilla ja erikoislääkäreiden toimesta siellä kotona jo valmiiksi etukäteen. Helppoahan se olisi siinä sanoa puhelimessa että ai massiivinen infarkti menossa magneetin perusteella, laittaakaapas vain ambulanssilla tulemaan!

   Kyllä on eräillä typerät jutut tällä palstalla. Toiminnalliset häiriöt ja ympäristöyliherkkyys sekoittavat näköjään pään.

   • hyvii.juttui.tääl

    Lääkäri2 ja siedättäjäsetä Sainio sekoittaneet TOIMINTAHÄIRIÖN = VIKA (se korjaamaton homevaurioisessa rakennuksessa) ja toiminnallisen häiriön keskenään. "Sainiolaisuus" on sekoittanut pahemman kerran Lääkäri2:n nupin ja olet täysin lääkärikunnan turmelija tyyppi ja haitaksi koko lääkärikunnan arvostukselle. Media pukkaa faktaa ja on oikealla asialla kertoessaan näiden sekoilevien lääkäreiden toilauksista jotka ovat vaaraksi syyttömille potilaille ja jopa itselleenkin varmaan. En kuitenkaan "yleistä" sillä ei kaikki lääkärit käytä huumeita, viinaa eikä rauhoittavia lääkkeitä. Mitähän tämä Lääkäri2 oikein käyttää? Jotku jutut viittaavat kyllä siihen, että voisi olla "sekokäyttäjä" vaikka . Totuuteen perustuvia juttuja täällä jaellaan ja kirjopitellaan Lääkäri2 koita kestää.


  • Lääkäri2

   ""Toiminnallinen häiriö voi pahimmillaan invalidisoida ihmisen ja aiheuttaa työkyvyttömyyttä. Lievänä se on riesa, joka haittaa arkielämää."" Sanoo siedättäjä.

   Kyseinen "siedättäjä" on eräs Suomen parhaimpia ammattilaisia juuri näiden häiriöiden hoidon ja asiantuntemuksen osalta. Ei ketä vain dosenttia päästetä Lääkäripäiville kouluttamaan lääkäreitä ja julkaisemaan artikkeleita lääketieteellisissä ammattijulkaisuissa asian osalta.

   Tiedätkö edes mitä yliopistolliseen dosentuuriin vaaditaan. Tai johtavan neurologin virkaan Työterveyslaitoksella?

   http://laakaripaivat.fi/2017/huoli-ruokkii-toiminnallisia-hairioita/

   TUNNISTA TOIMINNALLISET HÄIRIÖT
   – Terveydenhuolto ei saisi missään nimessä tukea oireilua. Turhat tutkimukset lisäävät potilaan huolta. Näissä ilmiöissä on se vaara, että lähdetään seuraamaan potilaan toiveita lisäselvityksiin.

   Sainion mukaan toiminnallisista oireista on todella paljon tietoa, mutta häiriön toteaminen menee yleensä poissulkututkimusten kautta eikä häiriön tunnistuksen kautta.

   – Emme osaa riittävästi selittää potilaille, mistä heidän oireensa johtuvat. Ei riitä, että todetaan, että taustalla ei ole sairaus.

   – Kaikki oireet ovat todellisia, mutta koska taustalla on eri syitä, niiden hoito ei ole samanlaista. Toiminnalliset oireet ovat läsnä myös sairauksissa. Otetaan esimerkiksi astma. Jos ihmisellä on toiminnallista häiriötä, kroppa reagoi ärsykkeisiin kokonaisvaltaisesti. Keuhkoputkien ja elimistön stressireaktioiden oireet ovat päällekkäisiä. Sairauden oireet tulisi erottaa toiminnallisista oireista, koska niille ei ole sama hoito. Kortisoni yksinään ei riitä hoidoksi, jos oireena on merkittävä huolestumisen laukaisema oireilu. Helposti jää selittämättä potilaalle, mistä oireet johtuvat.

   OSAAMISKESKUS HYKSIIN
   Peruskoulutuksessa tarvitaan lisätietoa aiheesta.

   – Lääkiksessä toiminnallisista oireista ja häiriöistä puhutaan tosi vähän. Sama oire voi olla sekä sairauteen liittyvä että toiminnallinen. Erot olisi hyvä tunnistaa.

   Syövän ja kivun kokonaisvaltaisessa hoidossa ollaan Sainion mielestä edistyksellisiä.

   – Toiminnallisten häiriöiden tunnistamista tarvitaan vielä muillakin erikoisaloilla. Kollegat toimivat pääasiassa hyvin, mutta petrattavaakin on.

   Oikean tiedon puute netissä lisää epätietoisuutta. Kun potilas alkaa itsenäisesti etsiä lisätietoa netistä, hän ahdistuu. Vaihtoehtohoidot houkuttelevat.

   Mutta mitä terveydenhuolto voi antaa?

   – Tarvitaan lisää erityisosaamista terveydenhuoltoon ja osaamiskeskus toiminnallisista häiriöistä kärsiville. Sellaista yritetään perustaa Hyksiin. Potilaille pitää antaa keinoja, miten hoitaa toiminnallisia oireita.

   Toiminnallisista vaivoista ja häiriöistä johtuvasta sairastamisesta ja toimintakyvyn menetyksestä tulee Sainion mukaan valtava kakku yhteiskunnalle. Tarvitaan tunnistus- ja hoitopolkuja, joiden tavoite on toimintakyvyn parantaminen.

   Sainio on eräs Suomen parhaita luennoitsijoita, Youtubestakin löytyy erinomaisia luentoja, joita on ilo kuunnella, Sainio osaa pitää kuulijan otteessaan ja pitää mielenkiinnon yllä.

   Esim.:

   https://www.youtube.com/watch?v=Hb59Gfw9RQI

   kohdasta 18:55, aivan mahtavaa "tykitystä"!

   samaten kohdasta 30:30 !!

   • halveksin.syvästi

    Olen kärsinyt pitkään tuki ja liikuntaelinvaivoista, jotka lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden mukaan oli vaan näitä toiminnallisia häiriöitä. Ravasin lääkärit, fysioterapeutit, kuntoutuksen ja jopa HYKS: n kipuklinikan, josta sain vahvan opioidilääkityksen tähän toiminnalliseen häiriöön. Mitään ei ymmärretty tai haluttu ymmärtää.

    Olin kipujen kanssa jo itsemurhan partaalla, kunnes löysin ortopedin, joka tajusi mistä on kyse ja halusi auttaa. Sain leikkauksesta avun, koska kyse oli mekaanisesta, fyysisestä viasta, eikä toiminnallisesta häiriöstä.

    Tämä pitkään jatkunut tila on aiheuttanut pysyviä lisävaurioita kroppaani, mm. nivelsiteiden löystymistä, eikä minusta koskaan tule kivutonta. Altistuin lisäksi homeelle, jonka jälkeen tuli erityyppisiä kipuja ja sain fibromyalgia diagnoosin.

    Tässä sitä onkin selvittelyä, että mikä oli muna ja mikä kana. Juu, aivoissa on varmaan muutoksia kaiken kärsimyksen jälkeen, sehän on selvä. Myös tahallista kiusaamista lääkäreiden taholta on tullut koettua.

    Toiminnallinen häiriö eli TH tarkoittaa, että tohtori on huono, eikä ymmärrä mistä on kyse. Laitetaan vaan lääkäreiden tietämättömyys tai suoranaiset mokat jonkun epämääräisen häiriön piikkiin, jolla potilasta voidaan halventaa tai pitää hysteerisenä. Vastuuta ei kanna kukaan.


   • Niin.minäkin.HALVEKSIN
    halveksin.syvästi kirjoitti:

    Olen kärsinyt pitkään tuki ja liikuntaelinvaivoista, jotka lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden mukaan oli vaan näitä toiminnallisia häiriöitä. Ravasin lääkärit, fysioterapeutit, kuntoutuksen ja jopa HYKS: n kipuklinikan, josta sain vahvan opioidilääkityksen tähän toiminnalliseen häiriöön. Mitään ei ymmärretty tai haluttu ymmärtää.

    Olin kipujen kanssa jo itsemurhan partaalla, kunnes löysin ortopedin, joka tajusi mistä on kyse ja halusi auttaa. Sain leikkauksesta avun, koska kyse oli mekaanisesta, fyysisestä viasta, eikä toiminnallisesta häiriöstä.

    Tämä pitkään jatkunut tila on aiheuttanut pysyviä lisävaurioita kroppaani, mm. nivelsiteiden löystymistä, eikä minusta koskaan tule kivutonta. Altistuin lisäksi homeelle, jonka jälkeen tuli erityyppisiä kipuja ja sain fibromyalgia diagnoosin.

    Tässä sitä onkin selvittelyä, että mikä oli muna ja mikä kana. Juu, aivoissa on varmaan muutoksia kaiken kärsimyksen jälkeen, sehän on selvä. Myös tahallista kiusaamista lääkäreiden taholta on tullut koettua.

    Toiminnallinen häiriö eli TH tarkoittaa, että tohtori on huono, eikä ymmärrä mistä on kyse. Laitetaan vaan lääkäreiden tietämättömyys tai suoranaiset mokat jonkun epämääräisen häiriön piikkiin, jolla potilasta voidaan halventaa tai pitää hysteerisenä. Vastuuta ei kanna kukaan.

    Minä halveksin vielä enempi. HELVETISTI !

    Tässä lisää sitä "tykitystä" sainiolaiseen siedättämiseseen homerakennukseen
    ja Lääkäri2 paskanjauhantaan.

    Tässä "tykitystä" hometautiselle Lääkäri2 . Tyypille kenen salakku ja varmaan muutakin meni tai tuli "toiminnallinen häiriö" nuppiin siinä homeisessa terveyskeskuksessa missä tämä lääkäreiden arvostuksen murentaja sai ilmeisesti potkun perseelleen kun lähtö tuli.

    Kun ei ole olemassakaan mitään hometalosairautta tai sisäilmasairautta käypähoitoporukan mukaan niin miksi pitää sitten mennä jonku huuhaajuttuun mukaan sisäilmaoireita poistamaan suggestoimalla tai jollain huuhaa menetlmillä. Minulla oli ainoa oikea lääke heti pois tiloista missä oireita ja jos roppa on kunnossa, niin kyllä se sen ilmoittaa, että helvetin pian pois täältä tai noutaja tulee.

    Homekohteet voi hyvä kirves ja rehellinen mies saada kuntoon ja jollei, niin, sitten esson baarista löytyy paremmat työkalut ja palokunta valvomaan se homeremppa. MUTTA jos oma roppa ei mitään ilmoita ja oleskelet vuosia rakennuksessa missä myrkyllinen sisäilma, niin pahinta mitä voi tapahtua on siinä... arvasitko ? Varsinkin jos hometoksisiinit ovat karsinogeenisia (syöpää aiheuttavia).

    ""Toksiineilla on myös karsinogeenisia (syöpää aiheuttavia) vaikutuksia. Esim. Penicilliumin tuottama okratoksiini A saattaa aiheuttaa virtsatiesyöpiä ja munuaisvaurioita. Trikotekeenit ovat immunosupressiivisia (kehon puolustustasoa laskeva toim. huom.) ja zearaleonilla on todettu estrogeenivaikutuksia eläimiin ja ihmisiin. Stachybotryksen tuottama satratoksiini H on äärimmäisen myrkyllinen toksiini, jonka on eläinkokeissa todettu aiheuttavan mm. keskenmenoja ja joka suurina annoksina, tai pitkäaikaisessa matalassakin altistuksessa, voi olla tappava. ""

    http://www.homepakolaiset.fi/tutkimustietoa_the_validity.html

    Mutta jokainenhan saa tätä peliä pelata omien sääntöjensä mukaan ja vastata itse itsestään. Jollet usko, niin kokeile onneasi altistua pitkään sisäilmaltaan myrkyllisessä ilmastossa pakkohengittäen myrkkyjä.


  • Jegsie

   Mitkä olivat potilaan PESI-pisteet? On valitettavaa, että kuoleman todennäköisyyttä arvioidaan tilastojen valossa, mutta tässä tapauksessa kyse oli alle keski-ikäisestä naishenkilöstä joka kykeni puhumaan itse. Miten sinä olisit ratkaissut tapauksen? Täysi paniikki päällä aina?

   http://www.kaypahoito.fi/web/kh/suositukset/suositus?id=hoi50022

  • LYME.ja.mould.biotoxins

   Google käännös tässä: Lue Sanasinko lisää!!

   "Lopullisessa huomautuksessa, jos sinulla on jo diagnosoitu Lyme-infektio tai ko-infektio, kuten Rickettsia tai Babesia, on erittäin todennäköistä, että sinulla on myös myrkyllisyys, koska Lyme-taudin potilaat ovat alttiimpia homebiotoksiineille."

   "On a final note, if you have already been diagnosed with a Lyme-related infection or co-infection such as Rickettsia or Babesia , it is highly likely you also suffer from mould toxicity as Lyme disease patients are more susceptible to mould biotoxins."

   http://reclaimyourhealth.com.au/mould/

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Borrelioosi

   Täällähän on tänään hyviä ja totuudenmukaisia juttuja Sanasinko hei !

   Taitaa olla se toiminnallinen häiriö, nyt Lääkäri2 sinun nupissa ja vappu noin lähellä sekä vappuviinat juomatta.. . Oletko Lääkäri2 Sainion sukulainen vai TTL:n vakuutuslääkäreistä yksi siedättäjä? Vai ehkä TTL:n kätyri.

   "TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRI, SISÄILMASTOASIAT
   Työterveyslaitos"

   TTL hakee muuten "sisäilmalääkäriä" eihän sinne montaa soveliasta erikoisosaavaa edes ole olemassakaan tästä maasta kuin Tuula Putus, Vile Valtonen, Tamara Tuuminen ja se kaunis nuori nainen joka minutkin pelasti kosteusvaurioisesta homeasunnosta viime tipassa missä oli "mould biotoxins" ja homeentappoaineiden kuten otsonoinnin , MCF PHMG myrkyn sekä Germasert Super myrkkyjen jäämiä toksiineita tuottavien homeiden, VPC paskan ja solumyrkkyjen kovassa cocoktailissa. Muntersin työnjohtajakin tunnusti sen petollisen hässäkän jä'keen, että "Oli teillä kova cocktai siellä ............ homeasunnossa mutta ei kuitenkaan raporteissaan siitä mitään maininnut. MIKSIHÄN ei? HEI?

  • Homesairas22

   Lääkäri Lauri Collanin kirjoitus muutaman kuukauden takaa:

   http://lauricollan.fi/vakuutusyhtioiden-vallasta/

   Tämä tuli itselle aikoinani aikamoisena yllätyksenä.

   Jos bruttopalkkasi on 2000 e/kk niiin vakuutusyhtiön tilille kilahtaa joka kuukausi sinun tekemästäsi työstä/palkasta n. 500 e/kk.

   Eli pelkästään lakisääteisten vakuutusmaksujen ansiosta vakuutusyhtiöt ottavat/ saavat bruttopalkastasi n. 25 % joka kuukausi.

   ... ja tämän päälle vielä kaikki vapaaehtoiset vakuutukset ... ???

   .... .... ja mitä tapahtuu 1/3 osalle sairastuneista ihmisistä jotka näita lakisääteisiä etuuksia työkyttömyytensa takia hakevat vakuutusyhtiöiltä ???

   http://www.kela.fi/ajankohtaista/-/asset_publisher/mHBZ5fHNro4S/content/id/8529837

   ""Valtaosa hylkäävän työkyvyttömyyseläkepäätöksen saaneista on tulevina neljänä vuotena työttömänä tai saa vaihtuvia sosiaalietuuksia, osoittaa Kelan ja Eläketurvakeskuksen tuore tutkimus."

   …. …. jokohan vihdoin tulee julki että kaikki vakuutuslääkärin ”ihmeparannuksen” saaneet ovatkin todellisuudessa työkkärissä työkyvyttöminä työnhakijoina, saadakseen edes työmarkinatuen (n. 500 e/kk) ...


   … jotten sanoisi niin … voihan …. vakuutusläketiede ….

   • vakuutukset.kunnossa

    Lääkäri2 onks kaikki ok ? Ei millään pahalla, mut vaikuttaa silt, et voit huonosti .


   • Homesairas2

    En ole Lääkäri2, mutta kyllä, voin huonosti. ... ... ja hienoa että sinulla on vakuutukset kunnossa...

    Vaikka minä voin huonosti niin se ei poista sitä tosiasiia että sinäkin maksat joka kuukausi 25% bruttopalkastasi vakuutusyhtiöille erinäisiä lakisaateisiä (pakollisia) maksuja. + vapaaehtoiset vakuutukset ...

    Itseasiassa, voin tosi huonosti, olen ollut työkyvytön (yhtäjaksoisella sairaslomalla vakituisesta työsuhteesta 4/- 12 alkaen),

    ... ja kuitenkin esim..
    viimeisimmän kuntutushakemukseni työeläkeyhtiöni ( ELO) hylkäsi perusteluinaan- vakuutuslääketielisen näkemyksen perusteella: ei ole vielä edes havaittavissa työkyvyttömyyden uhkaa-

    Mutta .... ... Kommentistasi päätellen et edes lukenut laitamiani linkkejä ..... vai onko totuus liian ruma???

    Minä olen vain yksi monista ,,,
    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005003345.html - Työkyvyttömiä roikkuu yhä kortistossa – ”70 000:lla ei mitään asiaa työmarkkinoille”

    Hienoa että sinulla on edelleeen "illuusio" hyvinvointivaltiosta jossa sinusta pidetään huolta jos satut sairastumaan. ... ... tälläinen "harhaluulo" minullakin oli .... ennenkuin sairastuin ja jöuduin työkyvyttmäksi .... ...


   • vakuutukset.kunnossa
    Homesairas2 kirjoitti:

    En ole Lääkäri2, mutta kyllä, voin huonosti. ... ... ja hienoa että sinulla on vakuutukset kunnossa...

    Vaikka minä voin huonosti niin se ei poista sitä tosiasiia että sinäkin maksat joka kuukausi 25% bruttopalkastasi vakuutusyhtiöille erinäisiä lakisaateisiä (pakollisia) maksuja. + vapaaehtoiset vakuutukset ...

    Itseasiassa, voin tosi huonosti, olen ollut työkyvytön (yhtäjaksoisella sairaslomalla vakituisesta työsuhteesta 4/- 12 alkaen),

    ... ja kuitenkin esim..
    viimeisimmän kuntutushakemukseni työeläkeyhtiöni ( ELO) hylkäsi perusteluinaan- vakuutuslääketielisen näkemyksen perusteella: ei ole vielä edes havaittavissa työkyvyttömyyden uhkaa-

    Mutta .... ... Kommentistasi päätellen et edes lukenut laitamiani linkkejä ..... vai onko totuus liian ruma???

    Minä olen vain yksi monista ,,,
    https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005003345.html - Työkyvyttömiä roikkuu yhä kortistossa – ”70 000:lla ei mitään asiaa työmarkkinoille”

    Hienoa että sinulla on edelleeen "illuusio" hyvinvointivaltiosta jossa sinusta pidetään huolta jos satut sairastumaan. ... ... tälläinen "harhaluulo" minullakin oli .... ennenkuin sairastuin ja jöuduin työkyvyttmäksi .... ...

    Niin kysymys oli kyllä osoitettu Lääkäri2. Odotan Lääkäri2 vastausta edelleen.

    Mut eihän tuokaan ole aivan oikein ! http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705202200140194_u0.shtml


  • Kuinka raskasta onkaan muistella kauheita asioita ja vielä vaikeampaa kirjoittaa niistä. Mieli haluaisi kiertää kaiken sen kärsimyksen kokonaan ja keskittyä vain mukavampiin asioihin. Varpuset sirkuttavat jo ulkona - ihanat linnut, joiden konsertista saa nauttia kaikkialla. Pipojakin valmistuu hirveät määrät, vaikka lämpö auttaa vain oireisiin, muttei poista itse kipua myssyn alta.

   Joutuu todella miettimään, mihin voimat tässä kaikkialle levinneessä kusetuksessa ja petoksessa riittävät. Eihän kaikki ole ollenkaan niin hyvin kuin väitetään lukujen puhuessa puolestaan, vaikka tilastointia aivan tarkoituksella laiminlyödään.

   Ettei totuus valkenisi ja ihmiset tietäisi.

   Ihmishenki on Suomessa magneettikuvausta ja jopa ambulanssikyytiä halvempaa, vaikka koulutetun väestön ja veronmaksajien uhraaminen hoitovirheissä tulee yhteiskunnalle monin verroin kalliimmaksi.

   Näsäviisaat lääkärit, joita tälläkin foorumilla esiintyy, ovat luoneet systeemin, jossa ovat tietävinään kaiken niin paljon sairaita paremmin. Kun henki on kyseessä, ihmiset soittavat muka huvikseen ambulanssin, joka ei saavukaan paikalle kuljettamaan potilasta sairaalaan! Kun särkee ja sattuu liikaa ja tietää jotain olevan pielessä, moni on kuollut jo siihen, ettei ole päässyt edes magneettikuvaukseen!

   Nykyisessä systeemissä vain sen luoneet kuninkaat, eli lääkärit voivat hyvin, jättäessään ihmiset kylmästi kärsimään ja toverien siivotessa tilastot.

   + + +

   Näin hoitovirheet tappavat Suomessa: 25-vuotiaan päänsärkyä ei otettu vakavasti – kuoli aivokasvaimeen
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005657013.html

   "HOITOVIRHE tappaa Suomessa arviolta 1 000 potilasta vuosittain. Tarkkaa lukua ei tiedetä, mutta asiantuntijat uskovat luvun olevan 700–1 700 välillä. --

   Vuonna 2016 Suomessa kuoli liikenteessä 258 ihmistä. Hoitovirheestä johtuvia kuolemia on siis joka vuosi moninkertainen määrä liikennekuolemiin verrattuna."

   + + +

   Hoitovirhe tappaa Suomessa useammin kuin liikenne – ”Ovat nämä karmeita lukuja”
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005654084.html

   "Satoja ihmisiä kuolee vuodessa hoitovirheisiin, mutta tilastoja asiasta ei kuitenkaan kerätä.
   Koska tehokasta, yhden viranomaisen alaisuudessa toimivaa tilastointijärjestelmää ei ole, kukaan ei tiedä esimerkiksi hoitovirheiden vuoksi turhaan kuolevien ihmisten määrää. Osa asiantuntijoista kritisoi voimakkaasti nykyjärjestelmää, jossa tietoa ei kerätä."

   + + +

   Onko Suomessa ongelmia potilasturvallisuuden kanssa? Näin asiantuntijat vastaavat
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005653949.html

   "Onko Suomessa tarpeeksi tietoa hoitovirheestä johtuvista kuolemista päätöksenteon tueksi?

   Maiju Welling: Tietoa on, mutta sitä ei ehkä osata käyttää ja hyödyntää. Dataa ja tietoa on vaikka kuinka. Haluamme avoimemmin viestiä asioista ja tarjoamme tietoa edelleen tutkijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille.

   Joni Siikavirta: Tietoa ei ole oikeastaan ollenkaan saatavilla. Nimettöminäkään ratkaisuja ei saa, vaikka laki itse asiassa sitä edellyttäisi. Toki nämä ovat aina yksittäistapauksia. Tietoa saisi olla enemmän yleisen edun kannalta.

   Risto Roine: Ei, koska tietoa ei järjestelmällisesti kerätä. Pitäisi olla valtakunnallinen toimija tässä asiassa. Potilasvahinkokeskuksen saama tieto riippuu ilmoitusaktiivisuudesta. Mutta se ei ole luotettavaa, vertailukelpoista tietoa esimerkiksi sairaanhoitopiirien välillä.

   Pitäisikö hoitovirheistä puhua enemmän julkisuudessa?

   Maiju Welling: Toivoisin, että potilasturvallisuudesta puhuttaisiin enemmän. Se on laajempi asia kuin vaikkapa yksittäinen hoitovirhe. Suurin osa virheistä on pieniä. Kaikista tapahtuneista vahingoista pitäisi tietenkin ottaa opiksi.

   Joni Siikavirta: Pitäisi, säännöllisesti ja laajasti. Se kun voi sattua kenelle tahansa, eivätkä viralliset tahot tuota tietoa tarpeeksi.

   Risto Roine: Pitäisi. Yleinen keskustelu tekisi hyvää. Ja potilaat pitäisi saada mukaan keskusteluun. Ja potilaat voisi ottaa mukaan estämään niitä virheitä. Hoitohenkilökunnalta voisi hyvin kysyä esimerkiksi, että pesittekö kätenne ja käytittekö käsihuuhdetta ennen kuin koskitte minuun."

   + + +

   Kansanedustaja järkyttynyt potilasvahinkojen määrästä Suomessa – ”Hiljainen tappaja!”
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005657603.html

   "Kansanedustaja Arja Juvonen (ps) syyttää hallitusta ja valtiovarainministeriötä vähättelystä potilasvahinkojen suhteen. Juvonen ihmettelee erityisesti sitä, ettei valtion budjetissa ole enää tietoja sattuneista potilasvahingoista ja niiden määräennusteista. Luvut ovat olleet budjetissa vuoteen 2016 saakka.

   – Ihmettelen, miksi se puuttuu. Eikö tajuta, mistä asiasta on kysymys, eikö tätä asiaa pidetä merkittävänä, Juvonen kysyy.

   – Tuntuu karmaisevalta välillä, kun näistä asioista ei saa tietoa. Ja näihin asioihin on palattava aina uudestaan, onpa sitten hallituksessa tai oppositiossa, Juvonen sanoo."

   "– Meillä on hiljainen tappaja paljon lähempänä kuin me arvataankaan, Juvonen sanoo."


   • sanasinko

    Poika sanoi: "Muista äiti aamusivut" tietäessään, etten mene nukkumaan ilman niiden kirjoittamista loppuun. Juupa juu, mutta sisälläni kiehuu ja kysymys on siitä, kuinka paljon ihminen pystyy nielemään ilman, että alkaisi oksentaa sitä pois. Hiljaiselon aikana juttuja ja uutisia on mennyt kirjanmerkkeihin tasaiseen tahtiin, mutta jostain syystä nyt yöllä mittani täyttyi luettuani https://tinyurl.com/s67yl3s tämän ja https://tinyurl.com/y2ze8e5c tämän. Ensiksi Tenhon äiti ja sitten Tenhon isä, vanha sotaveteraani, joutuivat lääkärin saattohoitopäätöksen kohteeksi:

    "– Isän ja äiti halusivat aina asua kotona, vaikka vähän joka puolelta tuli paineita, että heidän pitäisi siirtyä vanhainkotiin. Kun äiti 96-vuotiaana joutui virtsatietulehduksen takia sairaalaan, häneltä meni kahdessa viikossa liikuntakyky ja sairaalassa tehtiin minulta kysymättä päätös saattohoidon aloittamisesta. Kun kuulin asiasta, niin sanoin, että eikö olisi oikeampi aika aloittaa nesteytys ja lääkitys? Äiti virkistyi, ja pian tuon jälkeen äiti ja isä viettivät 75-vuotishääpäiväänsä, äiti antoi lehtihaastattelujakin ja eli vielä yli vuoden, Tenho kertoo."

    "Tauno Tikkanen oli viety sairaalaan kuumeilun takia 6. helmikuuta. Hänellä todettiin keuhkokuume. 9. helmikuuta hän menehtyi. Poikansa Tenho vieraili sairaalassa joka päivä.

    7. helmikuuta illalla hoitaja oli kertonut Tikkaselle, että 'lääkäri näyttää tehneen saattohoitopäätöksen'. Tauno Tikkasen potilastietoihin oli myös merkitty 'muuten yt:n laskiessa ei sitten elvytystoimenpiteitä'.

    – Totesin ykskantaan (hoitajalle), että tunnen potilaan ja omaisen oikeudet tällaisissa asioissa, eikä minun kanssani ole puolella sanallakaan keskusteltu mistään isäni hoitoon liittyvästä hoitosuunnitelmasta, DNR- ja saattohoitopäätöksistä nyt puhumattakaan, Tenho Tikkanen toteaa.

    Tenho Tikkanen kertoi jo aiemmin Iltalehdelle, että hän kummastelee, minkä takia hänen isänsä lääkitys ja nesteytys oli keskeytetty.

    Hänen mukaansa Tauno Tikkanen oli lauantaina 8. helmikuuta hyvässä kunnossa kuumeen laskettua ja ruokahalu oli hyvä. Tenho Tikkanen jututti tuolloin isäänsä videolle. Video, joka sisältää dokumentaatiota Tauno Tikkasen viimeisistä päivistä sairaalassa, esitettiin perjantaina muistotilaisuudessa.

    – Isän huoneeseen kello 10.50 sunnuntaiaamuna (9.2.) mentyäni jouduin heti tulemaan käsitykseen, että isäni hoitotoimet oli kokonaan lopetettu. Tiedusteluuni, mitä oikein oli tekeillä, käytävältä tavoittamani hoitaja sanoi, että lääkäri tulee pian ja on ensin määrännyt otettavaksi verikokeet, minkä jälkeen aloitetaan siitä ilmenevän tiedon mukainen lääkitys. Vasta kello 12.35 tietämissä tuli lääkäri isän huoneeseen ja silloin ainoastaan toteamaan isäni kuolleeksi, Tenho Tikkanen toteaa."

    Viikonlopun lukemistoksi aiheesta aiemmin kirjoittamaani:

    Vanhusten pahoinvointi - kunnioittavan kohtelun sijaan laiminlyönnin ja kuolemantohtoreiden uhrina
    https://tinyurl.com/u4zacc8

    Tarttis tehdä jotain vanhusten aseman parantamiseksi:

    "Professori Sirkka-Liisa Kivelä vaatii vanhusten suojaksi lakia sekä vanhusasiamiestä."
    https://tinyurl.com/sxekctn

    "Suomen lähi- ja perushoitajaliitto vaatii vanhuksille samankaltaista ulkoilutusdirektiiviä kuin lehmillä."
    https://tinyurl.com/rpn2tlv


  • Jk. Kesken aamusivuliuskan kirjoittamisen mieleeni tuli vielä, ettei ketään tosisairasta pitäisi jättää kyydistä pois tilattuaan itselleen ambulanssin. Mikä hyvinvointivaltio sellainen oikein on, että ihmisen pitää kuolla heitteille jätettynä tuskiinsa, kun ambulanssi ei ole tullutkaan tai kuljettanut hoitoon? Ajatelkaa omalla kohdallanne, miltä sellainen kuolema "hyvinvointivaltiossa" tuntuisi. Noiden ressukoiden puolesta kuuluukin olla vihainen, kun eivät itse pysty sitä enää tekemään ja puolustamaan itseään täysmätää koneistoa vastaan.

   • Jemias

    Kyllä Suomi on hyvinvointivaltio. Sinäkin kirjoittelet energisesti tekstejä yhteiskunnan kustantamana.


   • Jemias kirjoitti:

    Kyllä Suomi on hyvinvointivaltio. Sinäkin kirjoittelet energisesti tekstejä yhteiskunnan kustantamana.

    "Jemias
    27.4.2018 9:43

    Kyllä Suomi on hyvinvointivaltio. Sinäkin kirjoittelet energisesti tekstejä yhteiskunnan kustantamana."

    - Ahaa, kun puolen vuoden jälkeen jaksan hikisesti lukea vääristelysi ja valheellisen kommenttisi maanpäällisessä helvetissäni, elämme hyvinvointivaltiossa, jossa "hyvinvointipalvelujen" kirjeetkin toimitetaan irvokkaasti metsään niille, joille hyvinvointivaltiossa ei ole asuntoa.

    Mieluummin olisin terve kuin kärsisin kroonisista sairauksista sadistien valtakunnassa, jossa ihmiset joutuvat kuolemaan hoitovirheisiin luokattoman https://goo.gl/iB7sJh huonossa terveydenhuollossa.


   • sanasinko kirjoitti:

    "Jemias
    27.4.2018 9:43

    Kyllä Suomi on hyvinvointivaltio. Sinäkin kirjoittelet energisesti tekstejä yhteiskunnan kustantamana."

    - Ahaa, kun puolen vuoden jälkeen jaksan hikisesti lukea vääristelysi ja valheellisen kommenttisi maanpäällisessä helvetissäni, elämme hyvinvointivaltiossa, jossa "hyvinvointipalvelujen" kirjeetkin toimitetaan irvokkaasti metsään niille, joille hyvinvointivaltiossa ei ole asuntoa.

    Mieluummin olisin terve kuin kärsisin kroonisista sairauksista sadistien valtakunnassa, jossa ihmiset joutuvat kuolemaan hoitovirheisiin luokattoman https://goo.gl/iB7sJh huonossa terveydenhuollossa.

    Palaisin vielä tuohon https://goo.gl/Yxu7Su "energiseen" tekstien kirjoittelemiseen, minkälaista se on ollut 26.1.2017 jälkeen vuodepotilaana. Tuolloinhan ylilääkäri kävi näytösluonteisesti ilman neurologista tutkimusta tekemässä minulle selkäydinpunktion prillit otsallaan ilman hengityssuojainta, jota ei ollut hoitajallakaan. Oli vain tuurin varassa, etten saanut hengenvaarallista infektiota vähätellyn tulkinnan päälle. Ensinnäkin sisäinen sienilääkitykseni terbinafiini- ja flukonatsolikuureineen vei maton alta koko negatiiviselta sieniviljelytulokselta puolen vuoden lääkityksen parannettua jopa 13 vuotta kärsimäni https://goo.gl/SWfpam silmän siipikalvon, pterygiumin. Ja vaikka Fimlabin sivuilla https://goo.gl/S3SZfn ja muualla kerrotaan, ettei negatiivinen nukleiinihappotestitulos sulje pois borreliaa, ylilääkärillä ei ollut siinäkään mitään ongelmaa ilman, että nykyinen Elisa-testi tunnistaisi edes spirokeetan pyöreitä muotoja, joiden vasta-aineita on monilla jäädessämme tyhjän päälle kärsimään. Viitteitä borreliasta löytyi likvorista nykyisellä huonollakin testillä Li-BorrAbG:n oltua alle 4.5, mutta kun vähättelemään päästiin, rinnakkaisia verikokeitakin oli helppo mitätöidä: "Lausunto: 25.10.2016 ja 26.1.2017 näytteet ajettu rinnakkain. Hyvin matala positiivinen IgM, ei muutosta (25-23 AU/ml). IgG edelleen negatiivinen, eikä IgG serokonversiota voida osoittaa. Täten IgM todennäköisesti epäspesifistä reaktiivisuutta." - Just joo, hieno juttu, kun IgM on ollut meikällä positiivinen koko tämän ajan vuoden 2012 punkinpureman jälkeen tarkistettuani sen juuri, niin borrelioosihelvetissä ilman oikeaa hoitoa on jo seitsemäs vuosi menossa punkkiseudulla rannikolla vietetyn lapsuuden jälkeen! Eipä silloinkaan virtsanpidätysongelman vaivatessa opparissa terveydenhoitajalla ollut mitään käsitystä taustalla mahdollisesti vaikuttavista syistä ääreisverenkiertonikin oltua niin heikko, että sain paleltumista vesikelloja varpaisiini, borrelioosin aiheuttaessa molempia, sekä virtsanpidätysongelmia että https://goo.gl/JrHY4H Raynaudin oireyhtymää.

    Ilman oikeaa hoitoa borrelioosiinkaan, kuinka energisenä sitä tässä on pysynytkään kirjoittaessani tätäkin vällyjen alla sängyssä, elettyäni koko tämän ajan vuodepotilaana vuonna 2017 tehdyn selkäydinpunktion jälkeen pahoinvoinnin jatkuttua silloin yli viikon huomatessani samalla lämpimien peittojen lievittävän kipuja niin paljon, että sängystä tuli pysyvä tukikohta. Läppärin alle en todellakaan kaipaa mitään jäähdytystä, vaan paraikaakin se lämmittää kipeitä reisiäni. Paperitelineenä toimii tarvittaessa norsu, jonka olen hommannut tarkoitusta varten pehmoeläimeksi. Tyynyn vieressä on myös rukousliina, jota pidän öisin poskeni alla, katkaistu sukkahousun lahje kipeää kättä hoitamassa, sekä otsapanta ja tietenkin pipo, jota olen käyttänyt öisin jo kevättalvesta 2015 lähtien lievittämään otsaontelon ja nupin särkyä oikean avun sijaan, jota Suomen kaltaisessa hyvinvointivaltiossa https://goo.gl/aEiYWy ei luonnollisestikaan ole tarjolla.

    Suomen terveydenhuoltojärjestelmä Euroopan pohjasakkaa
    https://goo.gl/fN6Psc


   • Mitenkäs sitä oikein voidaan herättyään hirveän sairaana unien katkettua kaameaan reisikipuun ja tärinään stressireaktion seurauksena siitä, miten lääkärit kävelevät potilastietojeni päältä ja kusevat jokainen vuorotellen niihin.

    Lainaus https://goo.gl/qVP5DP edeltä:

    "Viitteitä borreliasta löytyi likvorista nykyisellä huonollakin testillä Li-BorrAbG:n oltua alle 4.5, mutta kun vähättelemään päästiin, rinnakkaisia verikokeitakin oli helppo mitätöidä: 'Lausunto: 25.10.2016 ja 26.1.2017 näytteet ajettu rinnakkain. Hyvin matala positiivinen IgM, ei muutosta (25-23 AU/ml). IgG edelleen negatiivinen, eikä IgG serokonversiota voida osoittaa. Täten IgM todennäköisesti epäspesifistä reaktiivisuutta.' - Just joo, hieno juttu, kun IgM on ollut meikällä positiivinen koko tämän ajan vuoden 2012 punkinpureman jälkeen tarkistettuani sen juuri, niin borrelioosihelvetissä ilman oikeaa hoitoa on jo seitsemäs vuosi menossa punkkiseudulla rannikolla vietetyn lapsuuden jälkeen! Eipä silloinkaan virtsanpidätysongelman vaivatessa opparissa terveydenhoitajalla ollut mitään käsitystä taustalla mahdollisesti vaikuttavista syistä ääreisverenkiertonikin oltua niin heikko, että sain paleltumista vesikelloja varpaisiini, borrelioosin aiheuttaessa molempia, sekä virtsanpidätysongelmia että https://goo.gl/JrHY4H Raynaudin oireyhtymää."

    Lausunnon edellä on allekirjoittanut H. Flinck, jonka googlasin olevan mikrobiologi mitätöidessään potilasta näkemättä tämän sairauden ja kärsimyksen kuin vakuutuslääkärit konsanaan.

    Kuinka monella lisäkseni onkaan vuosien varrella lukenut tuo sama teksti "Täten IgM todennäköisesti epäspesifistä reaktiivisuutta", jolla potilas on voitu jättää ilman hoitoa hoitavien lääkärien pokkuroidessa noitakin "vakuutuslääkäreitä" omissa potilasmerkinnöissään toistaen tuota samaa mantraa.

    Ylilääkärineurologinkin todettua https://goo.gl/kQCKmr ilman neurologista tutkimusta, ettei kyseessä ole neurologinen sairaus, joka on todettu tremorin osalta jo aiemmin, terveyskeskuslääkäri hokee 6.9.2018 samaa mantraa ja vieläpä väittää, ettei borrelioosia tarvitse tutkia enää, koska se on tutkittu jo vuonna 2017 tällä lopputuloksella:

    "Lausunto: 25.10.2016 ja 26.1.2017 näytteet ajettu rinnakkain. Hyvin matala positiivinen IgM, ei muutosta (25-23 AU/ml). IgG edelleen negatiivinen, eikä IgG serokonversiota voida osoittaa. Täten IgM todennäköisesti epäspesifistä reaktiivisuutta."

    Punkki ei ole voinut purra siis vuonna 2018 uudestaan, koska asia on tutkittu jo vuonna 2017. Samoin neurologista sairautta ei voida todeta ilman neurologista tutkimusta, jota ei tehdä, eli kaikki on kusettamisen suhteen ok, mitä nyt potilaalta menee mielenrauha ja unet hulluksi tekemisen tekniikassa, jonka lääkärit ammattilaisina hallitsevat parhaiten kävellessään potilaidensa päältä, jota Claes Andersson kuvaa kirjassaan Luova mieli näin:

    "Dialogin jännite syntyy ihmisten välisestä valtataistelusta. Suhde on alitajuisesti määriteltävä uudestaan. Dialogissa joko kielletään toisen käsitys omasta asemastaan tai se vahvistetaan. Kaikkein ahdistavinta ja nöyryyttävintä on toisen kohteleminen ikään kuin häntä ei olisi lainkaan olemassa, tai hän ei merkitsisi yhtään mitään. Toinen esineellistetään. Samaan kategoriaan kuuluu myös toisen ohi puhuminen kolmannen kanssa, ikään kuin toinen ei olisi lainkaan läsnä. Kaikki nämä suhtautumistavat ovat alistavia, halventavia ja ahdistusta herättäviä. Tästä syystä ne ovat myös kirjallisuudessa ja draamassa kaikkein koskettavimmat ja eniten jännitteitä herättävät.

    Hulluksi tekemisen tekniikat, kuten muun muassa Harold Searles on niitä kuvannut, perustuvat siihen, että toinen osapuoli dialogissa viestittää samanaikaisesti täysin vastakkaisia, toisilleen ristiriitaisia asioita joihin toinen ei voi suhtautua mitenkään. Nämä niin sanotut kaksoissitovat viestit – double bind -viestit – herättävät myös lukijassa/katsojassa voimakkaita ja ristiriitaisia tunteita."

    Vasta kun borrelioosiin https://goo.gl/ZNvXVb suhtaudutaan samoin kuin toiseen spirokeetan aiheuttamaan sairauteen, https://goo.gl/PnLXNY syfilikseen, ymmärretään, kuinka pahasta taudista on oikeasti kyse:

    "Kuppa on Treponema pallidum -bakteerin aiheuttama krooninen ja monioireinen yleisinfektio."

    Niin on borrelioosikin, krooninen ja monioireinen yleisinfektio, jota sairastavat jätetään häpeällisellä tavalla heitteille.

    "Kupan hoitoon käytetään tavallisesti päivittäisiä penisilliinipistoksia. Hoidon pituus riippuu taudin vaiheesta. Hoidon onnistuminen varmistetaan jälkitarkastuksessa."

    - Borrelioosiin sairastuneet eivät saa mitään pistoksia tai muutakaan eikä heidän vointiaan seurata millään tavalla "satutaudissa" https://goo.gl/A4A2gw eikä edes kuolemantapauksessa kuolinsyytä https://goo.gl/gHkXSi viitsitä tutkia.


   • "Vasta kun borrelioosiin https://goo.gl/ZNvXVb suhtaudutaan samoin kuin toiseen spirokeetan aiheuttamaan sairauteen, https://goo.gl/PnLXNY syfilikseen, ymmärretään, kuinka pahasta taudista on oikeasti kyse:

    'Kuppa on Treponema pallidum -bakteerin aiheuttama krooninen ja monioireinen yleisinfektio.'

    Niin on borrelioosikin, krooninen ja monioireinen yleisinfektio, jota sairastavat jätetään häpeällisellä tavalla heitteille.

    'Kupan hoitoon käytetään tavallisesti päivittäisiä penisilliinipistoksia. Hoidon pituus riippuu taudin vaiheesta. Hoidon onnistuminen varmistetaan jälkitarkastuksessa.'

    - Borrelioosiin sairastuneet eivät saa mitään pistoksia tai muutakaan eikä heidän vointiaan seurata millään tavalla 'satutaudissa' https://goo.gl/A4A2gw eikä edes kuolemantapauksessa kuolinsyytä https://goo.gl/gHkXSi viitsitä tutkia."

    - En oikein jaksaisi paahtaa näitä kirjoituksiani loppuun, mutta kirjoittaminenhan on sitä, että yksi ajatus johtaa toiseen ja ne kulkevat eteenpäin.

    Kun nyt jätetään borrelioosin uhrit heitteille, mitä jos tehtäisiin samoin toista spirokeettatautia eli syfilistä sairastaville ja annettaisiin heidän kärsiä helvetintuskia vaan ilman parantavaa hoitoa ja tarjottaisiin vain kipulääkkeitä.

    Borrelioosin sietämättömistä kivuista ja sairaiden kärsimyksestä lääkäreillä pitäisi olla piikkinä lihassa oman kollegansa kohtalo päätettyään kauhistuttavan taudin kurimuksessa itse päivänsä, niin https://goo.gl/oix6tZ olen ymmärtänyt - kuoltuaan "kroonisen borrelioosin uuvuttamana" kuten muistokirjoituksessa lukee, vain 64-vuotiaana.

    Kun jo se muistokirjoitus ottaa kantaa kroonisen borrelioosin puolesta, eikö teitä lääkärit yhtään hävetä, ettei mikään ole tänä aikana kehittynyt, kun kolleganne on kroonisen borrelioosin kurimuksessa heittänyt henkensä kohta jo kymmenen vuotta sitten.

    Missä vaiheessa olette aikoneet tarttua härkää sarvista ja poistaa tämänkin epäkohdan päiväjärjestyksestä? Lähistöllä on Kaivannon sairaala vapaana ja muualtakin löytyy tiloja, joissa voitaisiin tutkia ja hoitaa niin borrelioosin uhreja kuin homesairaitakin puhtaissa tiloissa.

    Jostain syystä kysyntä ja tarjonta ei tänä päivänä lääkäripalveluissa kohtaa Suomessa, jossa on vaikka kuinka paljon ihmisiä ilman hoitoa heitteillä samaan aikaan, kun sairaaloita kehdataan pitää tyhjillään.


   • lääkärinmukaantervemies

    Jatka kirjoittamista jonkun se pitää taistella meidän oikeuksien puolesta.T


  • erittäinharmistunut

   Älkää hyvät ihmiset luottako lääkäreiden ja ensiavun antajiin.
   Teille kun tehdään heti äärä diaknoosi niin se seuraa koko elämän ajan , ja se elämä jää yleensä hyvin lyhyeksi.
   Itsellä kävi juuri siten , onneksi oli koulua käymätön liukuhihnatyöläinen joka tiesi
   systeemin. Minua lääkittiin ummetus lääkkeillä 6viikkoa ja olin räjähtäimisilläni.
   Ulostetta änkesi suuhun mutta ainoa lääke oli lääkäräiden ja erikoislääkäreiden mukaan ulostuslääkkeet. He eivät millään suostuneet uskomaan ettei minuun kerta kaikkiaan mahdu yhtään tippaa ei niin mitään.
   Sisaren kanssa keskustelussa hän sanoi VITTU EI SULLA MIKÄÄN UMMETUS OLE
   SULLA ON RUANSULATUSONHELMA. Hae apteekista ruuansulatus entsyymiä.
   Niin sain lääkeitykkeen ja kahden tunnin päästä alkoi paksuun suoleen virrata tavaraa. Menin vastaanotolle kun pysyin nyt pystyssä ja sanoin että ongelmaan on saatava apua. Tulihan sitä lopulta kun otettiin koepalat tsalaukusta.
   Määräys lääkkeestä tuli kotiin , että antibiootti kuureja kaksi päälekkäistä heti
   koska teillä on Helikobakteereja RUNSAASTI.. Alku diagnoosi oli aika kaukana
   todellisuudesta. Jokainen voi kuvitella kuuden viikon mönjät sisällä minkälaisia kouristuksia se saa aikaan.
   Kyseen alaistaakaa niiden sanomiset. Pintapuolisisissa kokeissa näkyy vain pintapuolista ja ylimalkaista tietoa, eli ei yhtään mitään kun on noinkin yleisestä bakteerista kysymys kuin heigobakteeri ja esiintyy 60vuotialialla yli puolella ja 70V yli 80 % on tuo ongelma. Herää kysymys mitä lääkärit oikein tietävät terveyskeskuksissa. Ovatko nuo arvauskeskuksia vai väkivuvun harvennukseen tarkoitettuja laitoksia.

   • lääkärinmukaantervemies

    Ammattaito puuttuu ja lempinimi arvauskeskus on tuttu jo vuosikymmenien takaa. Tämän päivän trendi on tulkita kaikki psyykkiseksi ja ladata potilas täyteen lamaannuttavia lääkkeitä, että kans pysytään pois sieltä vastaanotolta. Kyllä rahaa säästyy!! (ja ihmisiä kuolee)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   356
   8072
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   6404
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   333
   5914
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   239
   4160
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   84
   1961