Aihe

Apple on paras!

AppleOnLaatutuote

Sitä kaikki muusikotkin käyttää.

31

496

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • epäilijä

   kaikki?

   • AppleOnLaatutuote

    No joo, korjataan: AMMATTIMUUSIKOT. Harrastelijat erikseen.... Sellaisella voi olla vaikka android.


   • Androidparempi

    Mä tiedän kyllä monta ammattimuusikkoa jolla ei ole iphonea.


   • AppleOnLaatutuote
    Androidparempi kirjoitti:

    Mä tiedän kyllä monta ammattimuusikkoa jolla ei ole iphonea.

    Sanoinkin, että muusikot käyttävät Applea. Kas, Apple on paljonn muutakin, kuin iPhone....


   • Eiapplea
    AppleOnLaatutuote kirjoitti:

    Sanoinkin, että muusikot käyttävät Applea. Kas, Apple on paljonn muutakin, kuin iPhone....

    Mistäköhän sä tavallinen tallaaja voit tietää mitä merkkiä kukakin käyttää😂 mä en oikeen usko että apple on mitenkään erityisessä asemassa muusikkopiireissä.


   • AppleOnLaatutuote
    Eiapplea kirjoitti:

    Mistäköhän sä tavallinen tallaaja voit tietää mitä merkkiä kukakin käyttää😂 mä en oikeen usko että apple on mitenkään erityisessä asemassa muusikkopiireissä.

    Olenko tavallinen tallaaja? Mistä tiedät, mitä tallaan? En ainakaan taateleita.


   • Eiapplea
    AppleOnLaatutuote kirjoitti:

    Olenko tavallinen tallaaja? Mistä tiedät, mitä tallaan? En ainakaan taateleita.

    No tallaa mitä tallaat, mutta viestin pointti ei selvästikkään auennut sinulle😂


  • 8765

   Analoginen Apple? En tiennytkään...

  • sam-__-sung

   😆😀😁😂🤣😃😄😅😂😂

  • tekemätönpaikka.-

   Ilman Applea suurin osa maailman musiikista olisi jäänyt tekemättä

   • AppleOnLaatutuote

    Applella tehdään myös laatuisia animaatioelokuvia. Pixarin studioidenkaikki laitteet on Appleja.


   • kaikkikädettömiä

    Musiikin tekeminen loppui 80-luvun puolivälissä! Ei voi liittyä mitenkään Appleen.


   • Mitääh

    Sano että tuo oli vitsi😂😂😂😂 mites kun applea ei ole aikanaan ollut olemassakaan niin säkö väität että musiikkia ei silloin ole tehtykkään. Joillakin menee nyt kyllä aika pahasti yli tuon applen puolusteleminen😉  • DoorisKarjalainen

   Olen tässä muutaman vuoden ihmetellyt musiikin, iskelmien, hittien tasoa, mitä paskoo radiosta tulee. Katos vaan Applen vehkeillä tuotetaan n 90% peetä. Onneksi tämäkin paljastui. Heti kun levykannessa lukee mastered Appeli niin jätän ostamatta.

   • AppleOnLaatutuote

    https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Pixar

    No ihan paskoja leffojahan nää on tehneet, kato vaikka. Sinähän voit jättää katsomatta, useimmat kyllä katsovat, ainakin lapsille parasta mahdollista, aikuisista nyt tiiä....

    😃


   • Näintäämenee

    Ottaahan Applen menestys suomalaisia ihan hirveästi päähän, työnsihän iPhone markkinajohtaja Nokian syvälle suohon.

    Elämä on.


  • lustia

   SUUSEKSIN TULEVAISUUS: NUOLE PUHELINTA!
   13.3.2017 19:00
   Suuseksin tulevaisuus on nyt täällä.

   CamSoda lanseerasi hiljattain O-Castin, jota se kuvailee "suuseksin iTunesiksi naisille". Kyseessä on mobiilisovellus, johon voi nauhoittaa "ideaalin oraaliseksin" mallin.

   Jotta seksisessiosta tulisi varmasti toivotunlainen, on suositeltavaa kirjaimellisesti nuolla puhelinta. Mikäli puhelimen nuoleminen ällöttää, voi kuviot hätätapauksessa luoda myös sormin tai hiiren avulla.

   Kunhan sovelluksen omistajalla on hallussaan myös Lovensen bluetoothilla varustettu Lush-vibraattori, pääsee hän kokeilemaan luomiaan malleja käytännössä. Mikäli omat oraalitaidot eivät vakuuta, on sovelluksesta mahdollista ladata myös muiden luomia malleja.

   Sovellus on tarjolla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin.
   https://www.seiska.fi/Hotnow/Suuseksin-tulevaisuus-nuole-puhelinta/1119571?_ga=2.64149167.1617663294.1519833305-428104332.1519833305

  • Anonyymi

   Juu Apple on hyvä, mutta heidän markkinoinnistaan johtuen myyjäliikkeiden myyjät. esittelevät kovin Nihkeästi tuotetta ja se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että Applen tuotteilla ei pysty tekemään niin hyvää katetta kuin kilpaileville merkeillä

  • Anonyymi

   Pillipiiparit.

  • Anonyymi

   Ja kun Lucia lähti, Casanova "heittelehti huumauksen ja pelon välillä ja tarvitsi yliluonnollisia voimia, jottei olisi syöksynyt syvyyteen"

  • Anonyymi

   Mainoksessa irvaillaan fanaattisille iPhone- ja Android-faneille, joiden keskinäinen nokittelu lähtee käsistä häissä.

   Seurauksena on täysi rähinä ja tappelu, kun Android-fanit haukkuvat Apple-faneja ”iLampaiksi” ja iPhone-fanit mollaavat Androidien jättinäyttöjä. Kaiken keskellä kaksi tarjoilijaa pohtii, että loppuisiko tappelu, jos osapuolet olisivat kokeilleet Lumiaa.

  • Anonyymi

   Puhelin ja tabletti on oma juttunsa ja Mac ja tietokoneet oma. Kaikki ovat kovin kalliita, mutta niinhän laatu maksaa. Itsellä on monen anroidin jälkeen eka iPhone (12 mini 128) ja kyllä sitä voi pitää viimeistellynä. Onhan se sellainen että sama taho on tehnyt suunnittelun, ohjelmiston ja toteutuksen. Ainahan näissä on pieniä asioita , mutta silti.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   iOS:n omituisuudet ja epäloogisuudet. HINTA . Applen pyhä kolminaisuus.

  • Anonyymi

   Hinta, iOS omituisuudet, epälooginen. Applen pyhä kolminaisuus.

  • Anonyymi

   Edullisesta älypuhelimesta haaveileva ei osta iPhonea.
   Oikein hyvästä älypuhelimesta ei enää tarvitse maksaa useita satoja euroja.
   Ostaja saa juuri sellaisen iPhonen kuin Apple on sen suunnitellut olevan.

  • Anonyymi

   Androidista on todella moneksi
   Android-puhelimien valikoima pullistelee hyviä vaihtoehtoja useilta eri valmistajilta. Valikoiman laajuus varmistaa sen, että Androideista löytyy se oikea useimmille, halusit sitten kaikkien kilkkeiden lippulaivapuhelimen, takuuvarman peruspuhelimen tai vaikkapa sähäkän pelipuhelimen. Plussana Android-käyttöjärjestelmän vahvuuksiin kuuluu se, että puhelimesta saa helposti tehtyä itsensä näköisen eri sovelluksilla.

   Valinnanvaraa on niin puhelimen muotoilun, näytön koon, ominaisuuksien kuin prosessorin tehojenkin suhteen. Vanhoista malleista löytyy jo klassikoiksi muodostuneita puhelinmalleja, kun taas uusimmat Android-mallit tuovat teknologian tuoreimmat tuulahdukset käden jatkeeksi.

   Valikoiman edessä ei kuitenkaan tarvitse ahdistua. Mieti tarpeitasi ja tutkaile arvosteluja, ja löydät varmasti pikaisesti sinulle parhaan Android-puhelimen. Valikoimissamme on nimittäin perinpohjainen kattaus suurimpien valmistajien Androideja jokaisessa hintaluokassa, todennäköisesti aina halvempaan hintaan.

   Android-käyttöjärjestelmä on suosittu ja joustava järjestelmä
   Kaikissa Android-puhelimissa on mukana nimensä mukaisesti Android-käyttöjärjestelmä. Android on Googlen omistama käyttöjärjestelmä, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja taipuu joustavuutensa ansiosta moneen. Laitevalmistajat voivatkin helposti muokata sen sopimaan omiin laitteisiinsa.

   Android on myös maailman käytetyin puhelinten käyttöjärjestelmä. Siksi sille löytyykin laaja ja tiuhaan päivittyvä sovellusvalikoima, joka ulottuu hyödyllisistä toimisto-ohjelmista mobiilipeleihin. Puhelimesta saakin räätälöityä sekä sovelluksilla että järjestelmän puolesta helposti itsensä näköisen.

   Android-käyttöjärjestelmän käyttöliittymä on myös intuitiivisen tuntuinen ja helppo oppia. Androidin bonuksena on toki myös se, että vaihtaminen mallista toiseen on sujuvaa – ominaisuudet saattavat lisääntyä, mutta käyttöliittymä pysyy samana.

   Android-puhelin joka makuun
   Paras Android-puhelin on se, joka vastaa täydellisimmin tarpeitasi. Sopiva puhelinmalli solahtaa ominaisuuksiltaan helposti mukaan elämäntapaasi ja tekee elämästä vaivattomampaa, ei mutkikkaampaa.

   Androideista löytyykin puhelin sekä sovellusten suurkuluttajalle, ammattitason näpsijälle että sosiaalisen median selailijalle. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota säilytystilan kokoon, kameran tasoon ja sopivan isoon ja kirkkaaseen näyttöön.

   Pelaajat hyötyvät tehokkaasta prosessorista ja kunnon kokoisesta näytöstä, joka pysyy mukana joka kentän joka käänteessä.

   Työkäyttöön taas sopii Android, jonka akunkesto on vaikuttava ja ominaisuudet tukevat esimerkiksi useamman sovelluksen pyörittämistä samaan aikaan tai useamman sim-kortin käyttöä.

   • Anonyymi

    Android hodastuu käytön myötä, android saastuu helposti, androidiin ei voi koskaan olla varma mitä ohjelmia uskaltaa asentaa, sovellukset huonolaatuisia.


  • Anonyymi

   Ammattilaiset köyttää tonnin puhelinta koska he saavat ne yrityksen piikkiin! Tavallisella ihmisellä jo 500€ kone on kova! Itse olen juuri hankkinut vajaan 900€ iphne minin ja toivon että maksan sen parin vuoden sisään. Eka erä oli jo 100€

  • Anonyymi
   UUSI

   iPhone siis on liian kallis, ei se ole edes vaihtoehto. Edullisille älypuhelimille on avautunut markkinarako, jossa riittää kilpailua. Oikein hyvästä älypuhelimesta ei enää tarvitse maksaa useita satoja euroja.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   270
   5948
  2. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   164
   3897
  3. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   210
   3821