Apple on paras!

AppleOnLaatutuote

Sitä kaikki muusikotkin käyttää.

41

1337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäilijä

      kaikki?

      • AppleOnLaatutuote

        No joo, korjataan: AMMATTIMUUSIKOT. Harrastelijat erikseen.... Sellaisella voi olla vaikka android.


      • Androidparempi

        Mä tiedän kyllä monta ammattimuusikkoa jolla ei ole iphonea.


      • AppleOnLaatutuote
        Androidparempi kirjoitti:

        Mä tiedän kyllä monta ammattimuusikkoa jolla ei ole iphonea.

        Sanoinkin, että muusikot käyttävät Applea. Kas, Apple on paljonn muutakin, kuin iPhone....


      • Eiapplea
        AppleOnLaatutuote kirjoitti:

        Sanoinkin, että muusikot käyttävät Applea. Kas, Apple on paljonn muutakin, kuin iPhone....

        Mistäköhän sä tavallinen tallaaja voit tietää mitä merkkiä kukakin käyttää😂 mä en oikeen usko että apple on mitenkään erityisessä asemassa muusikkopiireissä.


      • AppleOnLaatutuote
        Eiapplea kirjoitti:

        Mistäköhän sä tavallinen tallaaja voit tietää mitä merkkiä kukakin käyttää😂 mä en oikeen usko että apple on mitenkään erityisessä asemassa muusikkopiireissä.

        Olenko tavallinen tallaaja? Mistä tiedät, mitä tallaan? En ainakaan taateleita.


      • Eiapplea
        AppleOnLaatutuote kirjoitti:

        Olenko tavallinen tallaaja? Mistä tiedät, mitä tallaan? En ainakaan taateleita.

        No tallaa mitä tallaat, mutta viestin pointti ei selvästikkään auennut sinulle😂


    • 8765

      Analoginen Apple? En tiennytkään...

    • sam-__-sung

      😆😀😁😂🤣😃😄😅😂😂

    • tekemätönpaikka.-

      Ilman Applea suurin osa maailman musiikista olisi jäänyt tekemättä

      • AppleOnLaatutuote

        Applella tehdään myös laatuisia animaatioelokuvia. Pixarin studioidenkaikki laitteet on Appleja.


      • kaikkikädettömiä

        Musiikin tekeminen loppui 80-luvun puolivälissä! Ei voi liittyä mitenkään Appleen.


      • Mitääh

        Sano että tuo oli vitsi😂😂😂😂 mites kun applea ei ole aikanaan ollut olemassakaan niin säkö väität että musiikkia ei silloin ole tehtykkään. Joillakin menee nyt kyllä aika pahasti yli tuon applen puolusteleminen😉



    • DoorisKarjalainen

      Olen tässä muutaman vuoden ihmetellyt musiikin, iskelmien, hittien tasoa, mitä paskoo radiosta tulee. Katos vaan Applen vehkeillä tuotetaan n 90% peetä. Onneksi tämäkin paljastui. Heti kun levykannessa lukee mastered Appeli niin jätän ostamatta.

      • AppleOnLaatutuote

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Pixar

        No ihan paskoja leffojahan nää on tehneet, kato vaikka. Sinähän voit jättää katsomatta, useimmat kyllä katsovat, ainakin lapsille parasta mahdollista, aikuisista nyt tiiä....

        😃


      • Näintäämenee

        Ottaahan Applen menestys suomalaisia ihan hirveästi päähän, työnsihän iPhone markkinajohtaja Nokian syvälle suohon.

        Elämä on.


      • Anonyymi
        Näintäämenee kirjoitti:

        Ottaahan Applen menestys suomalaisia ihan hirveästi päähän, työnsihän iPhone markkinajohtaja Nokian syvälle suohon.

        Elämä on.

        Luulisi ottavan iphone-lampaita päähän kun maksavat järkyttävän ylihinnan, kaikilla näyttö rikki ja muutaman vuoden jälkeen akku ei pidä virtaa, mutta ei ole varaa korjauttaa eikä vaihtaa uuteen ellei huijaa vakluutusyhtiötä, onneksi jäävät siitäkin kiinni.


    • lustia

      SUUSEKSIN TULEVAISUUS: NUOLE PUHELINTA!
      13.3.2017 19:00
      Suuseksin tulevaisuus on nyt täällä.

      CamSoda lanseerasi hiljattain O-Castin, jota se kuvailee "suuseksin iTunesiksi naisille". Kyseessä on mobiilisovellus, johon voi nauhoittaa "ideaalin oraaliseksin" mallin.

      Jotta seksisessiosta tulisi varmasti toivotunlainen, on suositeltavaa kirjaimellisesti nuolla puhelinta. Mikäli puhelimen nuoleminen ällöttää, voi kuviot hätätapauksessa luoda myös sormin tai hiiren avulla.

      Kunhan sovelluksen omistajalla on hallussaan myös Lovensen bluetoothilla varustettu Lush-vibraattori, pääsee hän kokeilemaan luomiaan malleja käytännössä. Mikäli omat oraalitaidot eivät vakuuta, on sovelluksesta mahdollista ladata myös muiden luomia malleja.

      Sovellus on tarjolla iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin.
      https://www.seiska.fi/Hotnow/Suuseksin-tulevaisuus-nuole-puhelinta/1119571?_ga=2.64149167.1617663294.1519833305-428104332.1519833305

    • Anonyymi

      Juu Apple on hyvä, mutta heidän markkinoinnistaan johtuen myyjäliikkeiden myyjät. esittelevät kovin Nihkeästi tuotetta ja se johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että Applen tuotteilla ei pysty tekemään niin hyvää katetta kuin kilpaileville merkeillä

    • Anonyymi

      Pillipiiparit.

    • Anonyymi

      Ja kun Lucia lähti, Casanova "heittelehti huumauksen ja pelon välillä ja tarvitsi yliluonnollisia voimia, jottei olisi syöksynyt syvyyteen"

    • Anonyymi

      Mainoksessa irvaillaan fanaattisille iPhone- ja Android-faneille, joiden keskinäinen nokittelu lähtee käsistä häissä.

      Seurauksena on täysi rähinä ja tappelu, kun Android-fanit haukkuvat Apple-faneja ”iLampaiksi” ja iPhone-fanit mollaavat Androidien jättinäyttöjä. Kaiken keskellä kaksi tarjoilijaa pohtii, että loppuisiko tappelu, jos osapuolet olisivat kokeilleet Lumiaa.

    • Anonyymi

      Puhelin ja tabletti on oma juttunsa ja Mac ja tietokoneet oma. Kaikki ovat kovin kalliita, mutta niinhän laatu maksaa. Itsellä on monen anroidin jälkeen eka iPhone (12 mini 128) ja kyllä sitä voi pitää viimeistellynä. Onhan se sellainen että sama taho on tehnyt suunnittelun, ohjelmiston ja toteutuksen. Ainahan näissä on pieniä asioita , mutta silti.

    • Anonyymi

      Varmimmin menettää rahansa, ensin ostaessa ja sitten huijareille. Amerikkalaiset menettäneet 82 miljoonaa euroa, milloinkahan tekevät samaa Euroopassa.
      https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000007794623.html

    • Anonyymi

      iOS:n omituisuudet ja epäloogisuudet. HINTA . Applen pyhä kolminaisuus.

    • Anonyymi

      Hinta, iOS omituisuudet, epälooginen. Applen pyhä kolminaisuus.

    • Anonyymi

      Edullisesta älypuhelimesta haaveileva ei osta iPhonea.
      Oikein hyvästä älypuhelimesta ei enää tarvitse maksaa useita satoja euroja.
      Ostaja saa juuri sellaisen iPhonen kuin Apple on sen suunnitellut olevan.

    • Anonyymi

      Androidista on todella moneksi
      Android-puhelimien valikoima pullistelee hyviä vaihtoehtoja useilta eri valmistajilta. Valikoiman laajuus varmistaa sen, että Androideista löytyy se oikea useimmille, halusit sitten kaikkien kilkkeiden lippulaivapuhelimen, takuuvarman peruspuhelimen tai vaikkapa sähäkän pelipuhelimen. Plussana Android-käyttöjärjestelmän vahvuuksiin kuuluu se, että puhelimesta saa helposti tehtyä itsensä näköisen eri sovelluksilla.

      Valinnanvaraa on niin puhelimen muotoilun, näytön koon, ominaisuuksien kuin prosessorin tehojenkin suhteen. Vanhoista malleista löytyy jo klassikoiksi muodostuneita puhelinmalleja, kun taas uusimmat Android-mallit tuovat teknologian tuoreimmat tuulahdukset käden jatkeeksi.

      Valikoiman edessä ei kuitenkaan tarvitse ahdistua. Mieti tarpeitasi ja tutkaile arvosteluja, ja löydät varmasti pikaisesti sinulle parhaan Android-puhelimen. Valikoimissamme on nimittäin perinpohjainen kattaus suurimpien valmistajien Androideja jokaisessa hintaluokassa, todennäköisesti aina halvempaan hintaan.

      Android-käyttöjärjestelmä on suosittu ja joustava järjestelmä
      Kaikissa Android-puhelimissa on mukana nimensä mukaisesti Android-käyttöjärjestelmä. Android on Googlen omistama käyttöjärjestelmä, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin ja taipuu joustavuutensa ansiosta moneen. Laitevalmistajat voivatkin helposti muokata sen sopimaan omiin laitteisiinsa.

      Android on myös maailman käytetyin puhelinten käyttöjärjestelmä. Siksi sille löytyykin laaja ja tiuhaan päivittyvä sovellusvalikoima, joka ulottuu hyödyllisistä toimisto-ohjelmista mobiilipeleihin. Puhelimesta saakin räätälöityä sekä sovelluksilla että järjestelmän puolesta helposti itsensä näköisen.

      Android-käyttöjärjestelmän käyttöliittymä on myös intuitiivisen tuntuinen ja helppo oppia. Androidin bonuksena on toki myös se, että vaihtaminen mallista toiseen on sujuvaa – ominaisuudet saattavat lisääntyä, mutta käyttöliittymä pysyy samana.

      Android-puhelin joka makuun
      Paras Android-puhelin on se, joka vastaa täydellisimmin tarpeitasi. Sopiva puhelinmalli solahtaa ominaisuuksiltaan helposti mukaan elämäntapaasi ja tekee elämästä vaivattomampaa, ei mutkikkaampaa.

      Androideista löytyykin puhelin sekä sovellusten suurkuluttajalle, ammattitason näpsijälle että sosiaalisen median selailijalle. Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota säilytystilan kokoon, kameran tasoon ja sopivan isoon ja kirkkaaseen näyttöön.

      Pelaajat hyötyvät tehokkaasta prosessorista ja kunnon kokoisesta näytöstä, joka pysyy mukana joka kentän joka käänteessä.

      Työkäyttöön taas sopii Android, jonka akunkesto on vaikuttava ja ominaisuudet tukevat esimerkiksi useamman sovelluksen pyörittämistä samaan aikaan tai useamman sim-kortin käyttöä.

      • Anonyymi

        Android hodastuu käytön myötä, android saastuu helposti, androidiin ei voi koskaan olla varma mitä ohjelmia uskaltaa asentaa, sovellukset huonolaatuisia.


    • Anonyymi

      Ammattilaiset köyttää tonnin puhelinta koska he saavat ne yrityksen piikkiin! Tavallisella ihmisellä jo 500€ kone on kova! Itse olen juuri hankkinut vajaan 900€ iphne minin ja toivon että maksan sen parin vuoden sisään. Eka erä oli jo 100€

    • Anonyymi

      iPhone siis on liian kallis, ei se ole edes vaihtoehto. Edullisille älypuhelimille on avautunut markkinarako, jossa riittää kilpailua. Oikein hyvästä älypuhelimesta ei enää tarvitse maksaa useita satoja euroja.

      • Anonyymi

        Ei iPhonestakaan tarvitse maksaa sen enempää kuin vastaava tehoisesta Android puhelimesta.
        iPhonesta ei saa niin huonoa ja tehotonta mallia kuon Amdroid puhelimista on saatavana, eli jotain 50€-100€ Nokiaa esimerkiksi.
        Myös yksikään Android ei ole iOs, eli ihan eri käyttöjärjestelmä.

        iOs on ihan kaikessa edellä Androidia, Android matkii ja tulee perässä monessa asiassa.
        iOs yksinkertaisesti toimii ja on tehty ihmisille eikä apinoille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei iPhonestakaan tarvitse maksaa sen enempää kuin vastaava tehoisesta Android puhelimesta.
        iPhonesta ei saa niin huonoa ja tehotonta mallia kuon Amdroid puhelimista on saatavana, eli jotain 50€-100€ Nokiaa esimerkiksi.
        Myös yksikään Android ei ole iOs, eli ihan eri käyttöjärjestelmä.

        iOs on ihan kaikessa edellä Androidia, Android matkii ja tulee perässä monessa asiassa.
        iOs yksinkertaisesti toimii ja on tehty ihmisille eikä apinoille

        Se on tehty lampaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei iPhonestakaan tarvitse maksaa sen enempää kuin vastaava tehoisesta Android puhelimesta.
        iPhonesta ei saa niin huonoa ja tehotonta mallia kuon Amdroid puhelimista on saatavana, eli jotain 50€-100€ Nokiaa esimerkiksi.
        Myös yksikään Android ei ole iOs, eli ihan eri käyttöjärjestelmä.

        iOs on ihan kaikessa edellä Androidia, Android matkii ja tulee perässä monessa asiassa.
        iOs yksinkertaisesti toimii ja on tehty ihmisille eikä apinoille

        Iphonessa on aina erittäin huono hintalaatusuhde, muista merkeistä löytyy paljon parempia, mutta myös huonoja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on tehty lampaille.

        Niin on, Amdroid on todellakin tehty lampaille, kerrankin olet oikeassa mikä on ihme, aina puhut paskaa ja olet yleensä kaikessa väärässä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iphonessa on aina erittäin huono hintalaatusuhde, muista merkeistä löytyy paljon parempia, mutta myös huonoja

        Millä tavalla huono?
        Muista merkeistä et löydä iOs käyttiset


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin on, Amdroid on todellakin tehty lampaille, kerrankin olet oikeassa mikä on ihme, aina puhut paskaa ja olet yleensä kaikessa väärässä

        2007 alkoi iLampaiden aikakausi ja se jatkuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä tavalla huono?
        Muista merkeistä et löydä iOs käyttiset

        Ei käyttis tee siitä parempaa, monessa suhteessa sekin huonompi ja muuten ominaisuuksiltaan onneton suhteessa hintaan.


      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä kukaan levittää ties minne sormenjälkiään, kasvojensa tunnistusta, iris-tunnistusta, puhettaan... En käyttäisi koskaan mitän noista, avaan aina koodilla, noilla muilla pystyy sivullinenkin avaamaan vaikka nukkuvalta tai pakottamalla.


    • Anonyymi

      Joo. Käyttäähän Trumpikin iPhonea. Tarkoittaako se sitä, että Apple on hyvä?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe