Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Greenmaster kiinalainen pyöräkuormaaja VAROKAA

Kramerii

Greenmaster kiinalainen pyöräkuormaaja. Löysin netistä Oululaisen yrityksen, joka tuo
maahan kyseistä merkkiä. Soitin yritykseen ja sain vaikutelman kuin siellä olisi vastannut 16-vuotias ammattikoulupoika viisaan ja ylpeän oloisesti "Greenmasterilla" Heti alkumetreillä kävi selväksi, että kyseisestä yrityksestä ei saa asiantuntemusta ja asiakaspalvelua. Takuuksikin kertoivat vain yhden vuoden varaosatakuun osille, mutta ei työlle. Tämäkin on hieman outoa. Hetken mielenhäiriössä pyysin lähettämään tarjouksen sähköpostiin, mutta onnekseni sitäkään ei kuulunut. Muutaman päivän päästä yritin soittaa yritykseen, niin siellä laitettiin useasti luuri korvaan. Useaan eri numeroon. Sain myös myöhemmin tietää, että yksi paikkakuntalainen oli ostanut kyseisen merkin pyörökuormaanjan ja ongelmia oli ollut heti alkumetreillä. Yhteydenpito ollut hidasta ja luokatonta. En millään tavalla voi suositella kyseistä yritystä, Varokaa näitä Oululaisia yrittäjiä ja kiinalaisia pyöräkuormaajia. Itse ajelen onnellisesti Kramerilla.

30

12581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvää ja halpaa ei ole keksitty. Mökki traktoriksi.

    • Anonyymi

      Edullisia vehkeitä voi ostaa aina kaksi, siis toinen varalle?😷😷😷

    • Anonyymi

      Ei kai kukaan vakavissaan konetta tarvitseva tämmöisiä edes mieti? Laatu todella heikko vielä ylikovaan hintaansa nähden(vs laatu). Toki ovat halvempia kun merkki laitteet. Mutta eivät verrattavissa laisinkaan merkki laitteisiin.
      Mökille haravointi jätteen siivoamiseen kesällä kun voi kuulosuojat päässä ovi auki ajella. (jottei tukehdu pakokaasuun). On ollut käyttäjillä päänsärkyä useammista syistä.

      • Anonyymi

        Voi miettiäkin. Green Master sinällään hauska nimi. Ei taida vaan paljon "vihreää" olla kuin nimessä. Tekniikka ja laatu eri vuosituhannelta kuin oikeissa laitteissa . Takuut varaosa takuita kertoo varmaan riittävästi laadusta. Huoltotöistä vastaa jokainen itse jne. Onnea hankintaan!


    • Anonyymi

      Pommeja nuo laitteet ovat, vaikka hyvin yksinkertaista tekniikkaa niin aina jos vuotaa joko polttoainetta tai hyd.öljyä. ei vissiin yhtään kuukautta että jotain vikaa on. 😅😅😅. Pehmiää metalli

    • Anonyymi

      Tuommonen greenmaster ja muut kiina paskat kannattaa kiertää kaukaa. Vaikka länsimainen kone maksaa enemmän sen saa takaisin toimivuudessa, laadussa ja varaosissa mitä näihin kiina pommeihin pitää repussa kantaa. Esim. Yksi greenmaster kone oli jossa ei etes uutena toiminut ilmastointi .

    • Anonyymi

      En tiedä Green Masterista mitään mutta aika monen niin sanotun merkki koneen pienet pyöräkoneet tehdään nykyään Kiinassa.

    • Anonyymi

      Kiinastakin saa monenlaisia laitteita . Hyviä ja huonoja riippuen tietenkin hinnasta. Nämä "SmokeMasterit" on niitä jälkimmäisiä. Jos paskaan laittavan rahan haluaa menettää niin ei muuta kun kone kaupoille.

      • Anonyymi

        Meillä GOES MÖNKKÄRI ON TOIMINU Lienee kiinasta. Jos sillä puita ois ajettu mehtästä olisin varmaan toista mieltä..


    • Anonyymi

      Miten nuo kiina koneet yleensä toimii suomessa? Esim. Tämä greenmaster

    • Anonyymi

      No sitä voi miettiä minkä takia annetaan vain varaosa takuu.

    • Anonyymi

      Ei ammattikäyttöön.

    • Anonyymi

      Onko näissä Kiinan paskoissa jotain vakio vikoja? Olisiko palstalla henkilöä joka omistaa tai omisti koneen?

      • Anonyymi

        Kolmisen vuotta menty ja muutamaa letkurikkoa lukuun ottamatta ei vikoja. Tunteja ei ihan älyttömästi mutta muutaman hevostallin paskat on saatu hyvin hoidettua ja kymmenkunta pihaa lumesta vapaaksi talvisin. Itseltä onnistuisi korjaukset tarvittaessa ja huollot on tehtykin. Hyvä ja halpa kone jos ei vaadi liikoja. Ai niin, akut vaihdoin. 2x70€.


    • Anonyymi

      Mökille ja tuommoiseen harrastekäyttöön soiva peli mutta ei suosittele jos on leipä kiinni koneesta.

    • Tähän on pakko laittaa palautetta, ensinnäkin jos osaat käyttää konetta asianmukaisesti ja ammatti taidolla, niin Greenmaster on hintaansa nähden tosi hyvä kone, tehokas, uusi, hyvännäköinen perinteinen linkkukone jolla pystyy tekemään työt siinä missä 3 kertaa kalliimmalla ja 10th ajetulla Volvolla, ei ole äänekäs normi töissä, maantiellä kylläkin, lähes ilmaiset varaosat ja ainakin meillä pohjois-suomessa osat löytyy hyllystä, itsellä n.40v. kokemusta kaikista maanrakennus koneista, että tiedän ehkä jotain, siis hinta/laatusuhde näissä Kiinan koneissa on kohdillaan, kun muistaa huoltaa konetta ja osaa myös käyttää sitä pehmein käsin.

      • Anonyymi

        Itsellä ollut 3.5 vuotta 380A malli, ja olen kyllä aika samoilla linjoilla tuosta ettei kone sovellu missään tapauksessa ammattikäyttöön. Itse korjaan koneita ja laitteita ammatikseni, ja käyttö on ollut lähinnä lumihommiin, ja halkojen kantoon, n iin valinta on ollut ihan hyvä, mutta jos olisi leipä kiinni tästä koneesta, niin ei tulisi kesää. Esim letkujen ja piuhojen läpivientejä ei ole mietitty yhtään, vaan kaikki hankaa kiinni tärinässä, ja rikkoo itsensä läpivientien reunoihin, joita on maahantuoja yrittänyt parannella jollain spiraalipäällisillä(siinä onnistumatta). Sähköt on todella luokattomat, ja sisusta on oikeasti vitsi. Sisustan muovit(joihin siis on kiinnitetty kaikki napit ja säätölaitteet) on vajaan millin paksua haurasta harmaata muovia. Muunmuassa sammutusnuppi nousi vaijereineen ylös jo muutaman käyttökerran jälkeen. Moottorin letkut (esim öljynsyöttö jakopumpulle) räjähtelee vuorotellen. Uudet tilalle suomalaisesta letkuliikkeestä, niin on kestänyt. Laturi sanoi sopimuksensa irti 80 käyttötunnin, ja vuoden iässä. Tilalle sovitin landcruiserin laturin, niin on kestänyt. Hytti vuotaavähän joka paikasta, eli ei säilytystä ulkona( hytin pokkaukset on tehty rälläkällä viiltämällä pelti soiroiksi, ja taitelty, ja suoraan muovikittiä päälle. 200 h kohdalla oli jo linkun tapit väljät, vaikka rasvattu ahkerasti.(rakennevirhe kun ei ole pronssi/messinkiheloja tapin ympärillä, vaan rauta vasten rautaa). Tähän rakensin uudet pakettilaakerit, ja vaihdettavat tapit.
        Hinta silti houkutti, ja ostaisin varmaan uudestaankin, jos laatu edes hieman olisi parantantunut, kun mallisto on uudistunut tässä välissä. Vähän sama kuin ostaisi paljon ajetun laatukoneen. Nämä tosin maksaa vielä ihan oikeaa rahaa käytettynäkin, mutta hinnan saa todnäk paremmin takaisin vanhana, kun vaihdon aika tulee.


    • Anonyymi

      Noniin elikkä oli pakko tulla tänne kirjoittamaan oma kokemus Green Masterin pyöräkoneesta, on sen verrran raskasta luettavaa osa kommenteista. Meillähän tosiaan on ihan AMMATTIKÄYTÖSSÄ tälläinen uuden mallisarjan 810T. Koneessa on kubotan moottori ja italialainen hydrauliikka, kone toimii oikein moitteetomasti vielä yli vuoden käytön jälkeen. Koneella on tehty samat työt kuin esimerkiksi avantilla. Olen kuullut, että aikaisemmissa malleissa on ollut vikoja, mutta tuota en usko että greenmasterilta ei saa kunnollista ja ammattitaitoista asiakasapalvelua, puheluihin vastataan ja apua annetaan jos sitä tarvii. Koneen käyttöikä monesti riippuu myös käyttäjästä, jos konetta huoltaa ja pitää hyvin niin monesti se lisää käyttövuosia. On meidän koneella tehty myös raskaampiakin hommia eikä kone ole niistä hajonnut. Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen kone, jolla pystyy tekemään monipuolisesti erinlaisia hommia. Ps. Helppo tänne kirjoitella anonyyminä ja kirjoittaa herjaa ilman omakohtaisia kokemuksia, minä en tee ja pystyn omien sanojeni takana seisomaan

      Naom Palvelut
      Niko Mattila

      • Anonyymi

        Helppohan sitä on positiivista palautetta antaa/mainostaa tuotetta omalla nimellään, mutta aina hankalampaa olla vähääkään kriittinen sen pelossa että palvelu huononee jatkossa omalle kohdalle. Toki tämäkin keskustelupalsta on täynnä trolleja, jotka eivät varmasti ole kommentoimiaan asioita koskaan edes nähneet.


    • Anonyymi

      Miksiköhän nuo isot greenmasterin mallit on poistuneet mallistosta? Pelkkä 810 näytti olevan.

    • Anonyymi

      Joo!!
      Ite menin ja vaihdoin -07 380 Kramerin keväällä tähän kiinan paskaläjään. 825T oli malli kun kuljetusliikkeen auto puotti sen pihaan niin teki mieli sanoa että ajaa takas vaan kyytiin. Kauhea meteli,jäykkä kun helevetti, hydrauliikka täysin hallintakelvoton ON/OFF yritin heti purkaa kauppoja mutta meni muka vaikeaksi enkä kerenny enempää vääntämään. Noh tehtii pakolliset nostot mitä oli ja kävin hakee -16 mallin kramerin ittelleni ja vein ton kapularattaan sinne pihaan myyntiin. Ne 6h mitä se oli meillä maksoi 4000e/h saatana!! kun neljäs tarjous tuli niin hyväksyin sen heti ajattelin että näin huonoon kauppaan en edes pysty enää koskaa.

    • Anonyymi

      Kyllä on täysi huijari tämä porvoon kauppias, ei voi puheisiin luottaa pätkääkään. Älkää hyvät ihmiset ostako mitään tästä puljusta.

    • Anonyymi

      Ei yllätä yläpuolen kommentit. Erehdyin kysymään kyseistä laitetta. Tuonti ilmeisesti lopetettu?? Nyt Intialaisia traktoreita. Onnea ostajille uusille ja vanhoille. Myykää kun romu rauha hyvässä hinnassa!

    • Anonyymi

      Kokemuksella voin sanoa, että tähän yritykseen ei voi luottaa pätkääkään.

    • Anonyymi

      Mites tuommoinen greenmaster 320 on toiminut? Onko kokemuksia

    • Anonyymi

      Todellisuushan on se että valmistusmaa ei merkitse mitään, ainoastaan se että minkälaisista osista koneet tehdään. Jos kaikki Kiinalaiset olisi huonoja niin miksi esim. Valtra teettää A-sarjansa nykyään siellä? Myös kaikilla ns merkkikoneilla on valmistusta Kiinassa koska työ ei maksa siellä juuri mitään. Katsokaa vaikka merkkikoneiden virallisilta sivuilta ns sivukarttaa niin kyllä Kiinan kohdallakin on täppä. Ainoa mistä ei tunnu kuuluvan mitään huonoa on QuattroX, siellä tuntuu asiat hoituvan eivätkä yritä peittää alkumaata niin kuin Flexitrac, kyseessä saman tehtaan tuote karvalakkimallina ja muka Ruotsalainen, hah https://www.shangqihitech.com/
      Käykää itse toteamassa.

    • Anonyymi

      Jaahans Green Master oy Oulun myymälä lopetettu. Ei muuta jäljellä kun kyltti pihalla. Taitaa olla lopun alkua. Pääpaikkana mainostavat...

    • Anonyymi

      Kellään tietoa nykytilanteestä tän puljun suhteen?

    • Anonyymi

      810malli ollut 3 vuotta suht kevyessä käytössä 500h, tähän mennessä ollut vikoina puomistosta 2 tappia katkennut mitkä on sorvarilla tehty uusiksi kunnon tavarasta.

      Kauhan lukkosylinteri on korkannut, mikä vaihdettiin parempaan pääkytkin vaihdettu, polttoainepumpun releessä hapettumaa ja samalla vaihdettiin uusi pumppu.

      Tämä siis kubotan koneella oleva.

    • Anonyymi

      Täytyy sanoa, että heiltä on saanut todella nopeaa ja hyvää palvelua. Naurettavaa mustamaalausta. Laitteet tosi hyviä kevyempään käyttöön. Meillä ollut 5 vuotta piha ja metsähommissa. Varaosia ja huolto-osia kulunut alle 1000€ arvosta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe