YHTEENVETO SYÖVÄN PARANTAMISESTA.

Syövänparantaminen

Yhteenveto
On tärkeätä ymmärtää, että syöpä ei ole peruuttamaton sairaus, vaan syöpäsoluiksi muuttuneet solut voidaan palauttaa alkuperäiseen toimintaan tappamalla solussa oleva bakteeri ja palauttamalla solun normaali aineenvaihdunta. Syövän nujertamiseen on siis useita tapoja, joista yleensä käytetään kolmea – neljää. Tehokkaimmat hoitomuodot vaativat kaikkien seuraavien käyttämistä:
1) Syöpäsoluja voi tappaa turvallisesti ravintoaineilla, kuten muokattu amygdaliini (B17-vitamiini), jota saa mm. aprikoosin siemenistä.
2) Mikrobeja syöpäsolujen sisällä voi tuhota turvallisesti sähköterapialla tai muilla vastaavilla tekniikoilla.
3) Verenkierrossa kulkevia mikrobeja voi myös tuhota ja varmistaa immuunivasteen tehokkaan toiminnan.
4) Immuunijärjestelmää voi tehostaa oikeilla ravintoaineilla. Tällä on myös syöpää parantavia vaikutuksia, mutta ei niin nopeasti kuin muilla tavoilla. Jotkin kasvit voivat myös parantaa infektioita ja tuhota mikrobeja.
5) Maitohapposyklin voi katkaista käyttämällä esim. hydratsiinisulfaattia. Tämä ei itsessään nujerra syöpäsoluja tai tuhoa mikrobeja, mutta se vaikeuttaa syöpäsolujen energiantuotantoa ja hidastaa syöpää antaen näin potilaalle enemmän aikaa käyttää hitaampia hoitomuotoja.
6) Kehon muita terveitä soluja voi myös vahvistaa ja ravita ravinteilla ja kivennäisaineilla. Tämä ei ole syövän parannuskeino, mutta antaa potilaalle lisää aikaa ja vahvistaa kehoa taistelemaan syöpää ja muita sairauksia vastaan. Tämän pitäisi olla aivan ensimmäinen askel taistelussa syöpää vastaan.
Syöpää vastaan voi ja pitää taistella laajalla rintamalla. Taudin ymmärtäminen auttaa laatimaan kokonaisvaltaisen suunnitelman terveyden palauttamiseksi.

R. Webster Kehr 11.10.2011

2

448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syövänparannusta

      Syövän parantaminen näiden tietojen avulla
      Järjestelmätasolla syöpä siis syntyy elimistön immuunijärjestelmän ja syöpäsolujen epätasapainosta, johon voi olla useita syitä, mutta erityisesti immuunijärjestelmän heikentyminen. Solutasolla taas syynä on ainutlaatuinen, mutta kehossa yleisesti tavattava mikrobi.
      Herää mielenkiintoinen kysymys syövän hoitomuodoista: Onko olemassa hoitomuotoja, joissa syöpä taltutetaan tappamalla mikrobit solun sisällä?
      1930-luvulla mikrobiologi Royal Rife pystyi parantamaan syövän hellävaraisella sähköterapialla, jossa käytettiin kahta eri taajuutta. Toinen taajuus tappoi syöpäbakteerin ja toinen toimi kantajataajuutena, joka mahdollisti solukalvon läpäisyn syöpäsolun sisälle. Tri Rife paransi jokaisen potilaansa syövästä, mutta Yhdysvaltojen lääkintävirasto lopetutti hänen toimintansa, kun hän kieltäytyi myymästä tekniikkaa korruptoituneelle Amerikan lääketieteen liitolle, jonka Rife epäili hautaavan koko projektin. Nykyään on herätetty henkiin molemmat Rifen rakentamat koneet GB-4000 tuoteperheen sähköterapialaitteissa.
      Riippumaton syöpätutkimusjärjestö ICRF tutkii sekä sähköterapiaa hoitomuotona, että erilaisia syöpää tappavia aineita käyttäen DMSO:ta ja MSM:ää (orgaanisia rikkiyhdisteitä) tehostamaan solukalvon läpäisyä. Hoidot ovat olleet hyvin menestyksekkäitä.
      Luonnossa esiintyy luultavasti paljon mahdollisia syöpää nujertavia aineita, joita ei vain vielä ole tunnistettu, kuten C- ja D3-vitamiinit. Nämä vitamiinit eivät pysty itsessään tappamaan syöpäsoluja, mutta ne tappavat solun sisällä olevan bakteerin, joka muuttaa solun syöpäsoluksi. C-vitamiinin tapauksessa muodostuu vielä vetyperoksidiakin. Helicobacter Pylorin tappamiseen tunnetusti paras kasvi maailmassa on inkiväärin sukuinen maustekurkuma. Se tunnetaan myös syöpää parantavana luontaistuotteena.
      On paljon helpompi tuhota mikrobeja kuin kokonaisia syöpäsoluja, jos vain vaikuttava aine saadaan solun sisälle. Useita vuosia ICRF on yrittänyt saada syöpäsoluja muuttumaan takaisin normaaleiksi soluiksi. Tämä olisi tehokkaampi tapa parantaa syöpä, kun immuunijärjestelmä ei kärsi ja kuolleet syöpäsolut eivät ole riesana.
      3. Immuunijärjestelmän vahvistaminen
      Normaalin terveen ihmisen kehossa vallitsee tasapaino immuunijärjestelmän ja syöpäsolujen välillä. Jokaisella on syöpäsoluja, mutta normaalisti immuunijärjestelmä toimii tarpeeksi tehokkaasti. Itse asiassa kehon oma puolustusjärjestelmä on niin kehittynyt ja tehokas, että jos se toimisi kaikilla täydellä teholla koko ajan, ei kellään olisi koskaan syöpää tai infektiosairauksia. On siis tavallista, että immuunijärjestelmä on rasittunut ja heikentynyt. Siksi tiedämme niin vähän immuunijärjestelmän täydestä potentiaalista.
      Immuunijärjestelmä muodostaa kahta tärkeää molekyyliä, interleukiineja ja interferoneja, jotka ovat puolustusjärjestelmän proteiineja, neuropeptidejä. Kehossa muodostuu yli 2000 erilaista neuropeptidiä, joista suurinta osaa ei ole tutkittu kattavasti syöpähoidossa. Interleukiinit ja interferonit ovat kuitenkin mestarillisia syöväntappajia. Ongelma vain on siinä, että keho ei aina pysty tuottamaan tarpeeksi näitä immuunivasteen syöväntappajapeptidejä. Syynä ovat kehon mikrobit, joita löytyy normaalisti kilon verran koko kehosta. Kyseessä ei ole siis pelkästään aiemmin mainittu bakteeri H. Pylori, vaan kaikki kehossa jylläävät mikrobit, jotka haittaavat immuunijärjestelmän neuropeptidituotantoa.
      Verenkierrossa leviävät mikrobit voidaan puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti neljän vaiheen hoitomuodolla, joka perustuu mm. Rifen sähköterapiaan ja kolmeen muuhun vaiheeseen, joille on annettu keksijänsä mukaan nimi Bob Beck Protokolla. Järjestelmä suunniteltiin alun perin vahvistamaan immuunivastetta AIDSiin sairastuneilla, mutta se toimii erittäin tehokkaasti myös syöpää vastaan. Toiminta perustuu verenkiertoa puhdistavaan vaikutukseen, jossa järjestelmä hellävaraisesti poistaa tai neutraloi verenkierrossa olevat mikrobit, eikä puutu muualla kehossa oleviin hyödyllisiin mikrobeihin, antaen näin immuunivasteelle mahdollisuuden valmistaa suurempia määriä neuropeptidejä ja ladata puolustuskyky huippuunsa. Siten immuunivaste löytää ja tuhoaa syöpäsolut nopeasti ja tehokkaasti.
      Hoitomuodon käynnistyessä mikrobien määrä veressä alkaa hitaasti laskea ja koko verenkierron puhdistamiseen menee noin kolme viikkoa. Samalla tuotettujen neuropeptidien määrä alkaa kasvaa ja immuunivasteen tehokkuus parantua. Huomattavaa on se, että Bob Beck protokollan käyttöä ei pidä lopettaa, vaikka potilas tuntisi olonsa superterveeksi ja syövästä ei olisi jälkeäkään. Kehossa on kuitenkin aina jonkun verran syöpäsoluja ja jos potilaalla on taipumus syöpään, palaa se takaisin, kun olosuhteet palautuvat ennalleen, eli syövälle otollisiksi.
      Protokollaan kuuluu osana magneettihoito, hopeakolloidi ja otsonoitu vesi. Elimistön tasapaino ja hyvinvointi on tärkeää, joten hoitoa ei voi käyttää samanaikaisesti kemoterapian tai myrkyllisten lääkkeiden kanssa. Sähköterapia helpottaa solukalvo

    • TRööt

      Erittäin hyvä kirjoitus yllä. Kun on käsityksessä tämän maailman valheista, ymmärtää tätä ns. vaihtoehtoisten syöpähoitojen mustamaalaamista kaikin mahdollisin tavoin, ts. miksi näin tapahtuu. Ja kun suurin osa ihmisistä uskoo, mitä lehdessä lukee, niin sen on oltava totta eli siis luonnonmukaiset hoitomuodot ovat vaarallisia/tehottomia ja ainoastaan luonnonvastaiset hoidot, kuten sädettäminen ja kemoterapia ovat hyvästä, vaikkakin itsessään aiheuttavat syöpää. Ja vaikka ihminen parantuisikin syövästään vaihtoehtoisin hoidoin, se on silti puoskarointia ja sitä pitää välttää kaikin mahdollisin tavoin... Ainakaan siitä ei saa puhua, tai voit olla vaikeuksissa, varsinkin jos olet lääkäri. Herätys ihmiset, tekisi mieleni sanoa ja sanonkin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3115
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2502
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2326
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2035
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe