Seuraa retkeilyyn/ luontoon

0000000000000

Hei, olen 44 v nainen Pohjois-Savosta. Etsin seuraa luontoon/ retkeilyyn.. Voit olla mies tai nainen.. EN etsi seksikumppania.... Myös elämänkumppanin paikka avoinna.... JOS kiinnostaa...joau10@suomi24fi.

24

2252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keskisuomi66

      Kiinnostaako Lapin retki elokuun alussa isommalla porukalla? Majoitus johonkin loma-asuntoon. Kevyitä päiväretkiä 5-15 km kevyin kantamuksin. Ehkä jotain kilpailujakin, mutta ei verissä päin, leikkimielellä.

      • Juu kyllä innostaisi...etin ittelleni sopivaa humaania porukkaa vaellukselle ...olen 48v heppu...mieluiten esim UKK puistossa tai ylä Lapissa. Minulla olisi mökki saariselällä josta voisi lähteä. [email protected]


    • Oooooooooooooooo

      Sähköpostiin jos noita tietoja sais.. Kesälomilla ollaan tuohon aikaan..:)

    • EsaKoo2

      Heipä etsin myös itse kivaa fiksua suvaitsevaista ja humaania vaellusseuraa...kevään hiihtovaellus kesän patikkaretki ja ruskavaellus Lapissa olisi tarkoitus toteuttaa. Asun Inarissa josta hyvät mahd. Lähteä vaelluksille. Yksin kaksi tai isommalla porukalla. Olen 48v mies. [email protected]. laittakaa viestiä niin suunnitellaan esim. Viikon pituinen reissu

      • 000000000000

        Mitä tarkoitat suvaitsevaisella ? Itse en ole mikään suvakki.


    • 000000nainen44

      Viimeinen viesti ei sitten ole aloittajalta. Lapsukaiset , lapsukaiset :):)

    • Anonyymi

      Hei täällä näköjään myös mieheni! tarjoutuu matkakumppaniksi 44 -vuotiaalle naiselle......

    • Anonyymi

      Edelleen retkiseura kelpaisi......

    • Anonyymi

      mitähän nuo menninkäiset saa noilla häiriköinneillään? niin, minäkin olen etsinyt joskus ihan oikeasti luonnossa viihtyvää mukavaa naista. etsin ennen jopa baarista, (-: nyt kun mittariin tuli 55, olen luovuttanut. ehkä sitten seuraavassa elämässä. meitä luontoliikkujiakin on monenlaisia, itse en ole varsinaisesti mikään vaeltaja. kuljen vuoden ympäriinsä, metsästelen, kalastelen, poimin sieniä ja marjoja, rakentelen laavuja, telttasaunoja, rakotulia, vuolen pajupillejä ja soittelen huuliharppua. varsinainen Nuuskamuikkunen siis. (-; kyllä minulla ulkonäkö ja käytöstavat riittää naisen löytämiseen, ei se siitä kiinni ole, jotenkin vaan on ennemmin tai myöhemmin askeleet vieneet eri suuntiin. ehkä jotkut on vaan tarkoitettu kulkemaan yksin.

      • Anonyymi

        Missä päin kuljet Nuuskamuikkunen? Kyselee pikkumyy :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä päin kuljet Nuuskamuikkunen? Kyselee pikkumyy :)

        oulun ja suomussasalmen välillä soi huuliharppu eniten..(-; nuuskamuikkunen oli muuten sitä mieltä että pitää joskus lähteä että voi tulla takaisinkin, mukasti sanottu, eikö totta? (-;


      • Anonyymi

        Minä kirjoittelen Keski-Suomessa. Aivan totta, se on mukavasti ja hyvin sanottu :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä kirjoittelen Keski-Suomessa. Aivan totta, se on mukavasti ja hyvin sanottu :)

        minä tunsin kerran keskisuomesta muumimamman mutta hän ei voinut sietää kun nm oli aina autonpenkit koirankarvassa! se on joskus pienestä tuo tykkääminen kiinni! (-; kiertelin pari päivää puolangan puroja, vesi vähänä eikä sääskiä ollenkaan! kyllä kelpasi taas vihellellä!


    • Anonyymi

      Hmm.... Kukaanhan Nainen ei lähde tuntemattoman Miehen kanssa....

    • Anonyymi

      eipä tietenkään. tutuksi tullaan kun jutellaan ja tavataan! niin se menee! en kait minäkään alunperin tunne kuin oman äitini! (-:

    • Anonyymi

      Voisiko palstanpitäjä kääntää tämän säikeen tuonne henkilökohtaisosastolle? Liittyykö miten paljon ulkoiluharrastukseen tämä? Humaania mukavaa hutjakkia on neito kenties hakenut, mutta mitä sitten.

    • Anonyymi

      älähän nyt! onhan se ulkoiluharrastus ja luonnossa liikkuminen paljon muutakin kuin märkien nuotiopuiden takia vesisateessa hampaiden kiristelyä! (-: rentoa meininkiä tai kiristyviä välejä ja hajoavia parisuhteita! niin, tai parhaimmillaan löytyypi se ainoo ja oikee.. aatteleppa itekki, paappa omalle kohalles..(-;

    • Anonyymi

      baarista seuraa ja luonnosta rauhaa. onkohan ihmistä edes tarkoitettu mihinkään parisuhdepaskaan? muistan jo nuorena kun oli joku kesäkissa ja kun metsästyskausi alkoi niin tyttö kyllästyi aamuyön lähtöihin melko pian ja häipyi mihinlie. jotkut koittivat kiristää että jahtitouhut loppuu tai romanssi loppuu. juuri ja juuri muistan heidän nimensä, mukavia tyttöjä kuitenkin.
      täytyypä lähteä nukkumaan että jaksaa aamulla metsälle.

    • Anonyymi

      tottakai se erällä oleminen on kullan kanssa mukavinta!
      se on vain niin että nainen viihtyy luonnossa vasta kun on täyttänyt kuusikymmentä ja sen ikäiset erämiehet ei enää huoli matkaansa niin vanhoja.

    • Anonyymi

      Hupasia viestejä vaikka onkin vanha ketju... ;) Tulee ihan hymy huulille. Voihan se olla että itekin on mukamaste yrittänyt löytää baarista eräkaveria :D ja täytyy todeta että väärä paikka se. Oishan se mukavaa kun tapaisi vain jonkun niitä näitä jutellen ja samaisen kanssa sitten vielä eräreissulle ilman sen kummempia vääntämisiä. Tuppaa vain olemaan että kun yrittää jonkun kanssa jutella niin eka kommentti on että mulla on jo poikaystävä vaikka sellaisesta ei ole edes ollut puhetta. On tullut kierreltyä .uonnosuojelualueita enkä itsekään ole mikään vaeltaja mutta pikkusen on suunnitelmia sellaisestakin. Se että oonko minä valittaja on varmaan suhteellista koska sitä valittamisen aihetta varmaan olisi. Yleensä jupisen itekseni kun kukaan ei ole kuulemassa silti väännän itteni aina perille asti. Puukko pysyy kädessä, myös itikoiden seassa retkeily on onnistunut luontevasti vaikka pidän syyskaudesta pikkusen enemmän. Tosiasia vain on että keskikesäkin on omalla tavallaan rikasta aikaa retkeillä. Niitä rikkauksia ei välttämättä syksyllä pääse näkemään. Mikään naisteniskijätaitaja en ole joten erään kommentoijan kanssa samalla linjalla että taitaapi yksinkuljeskelu olla se parempi vaihtoehto ainakin parisuhdepuolella :D joten pesää en rakenna vaikka sitäkin on tutkittu. Jääköön pesähommat linnuille ja niitä pesiä onkin mukava tutkiskella. En kuitenkaan pidä itteäni minään sysimetsän santerina. Aina se sivistykseen palaaminen on huraahuuto ja sauna tulille. Siitä nauttii aina jonkin aikaa kunnes pitää mennä töihin. Kait se retkeily tai miksi kukin sitä sanookaan on jonkinsortin vastapaino edes hetkeksi ankealle teknomaailmalle jota omalla tavallaan myös kaikki rakastaa. Pitäähän sitä olla kavereita joiden kanssa voi istahtaa ihan vaikka omalle pihamaalle ja ottaa parit ja jutustella niitä näitä. Talvella sitten hissukseen hiihdellään ja suunnitellaan mielessä samalla mitähän sitä seuraavana kesänä tekisi. Pistelee tulet hankien ympäröimälle nuotiopaikalle kuun pollottaessa ja susien ulvoessa, pistää makkarat tulille ja juo lämmintä kaakaota tai vaikka kahvia. Hissuttelee sitten autolle jonka ei talviaikaan tarviikaan olla kohteesta kaukana, elämys ja tunne on pääasia. Seuraava päivä näyttää mitä sitten, paitsi jos se on työpäivä :D

      • Anonyymi

        Tämä on aloituksen puolesta juurikin niitä ketjuja, joita kenenkään ei tulisi laittaa ja johon pitäisi vielä vähemmän vastata. Eli heitetään löysä syötti ja varmaan saadaan jonkinlainen määrä vastauksia. Ongelma on tuo "löysä syötti" eli aloitus, jonka tarkoitus on saada muutama tollukka reagoimaan. Sitten voidaan haukotella muutama viesti ja palataan pöntölle. Palstan pitäjälle toive, että nämä kaikkein tyhmimmät seuranhaku"sekoitukset" ilman päämäärää ohjataan jonnekin muulle palstalle tai deletoidaan. Nämä ei todellakaan palvele harrastuksia/ luontoretkeilyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on aloituksen puolesta juurikin niitä ketjuja, joita kenenkään ei tulisi laittaa ja johon pitäisi vielä vähemmän vastata. Eli heitetään löysä syötti ja varmaan saadaan jonkinlainen määrä vastauksia. Ongelma on tuo "löysä syötti" eli aloitus, jonka tarkoitus on saada muutama tollukka reagoimaan. Sitten voidaan haukotella muutama viesti ja palataan pöntölle. Palstan pitäjälle toive, että nämä kaikkein tyhmimmät seuranhaku"sekoitukset" ilman päämäärää ohjataan jonnekin muulle palstalle tai deletoidaan. Nämä ei todellakaan palvele harrastuksia/ luontoretkeilyä.

        sama kaveri kirjoitti kolmen tunnin välein mutta taisi välillä käyttää jotain kemiallisia aineita kun noin mieli muuttui! ensimmäinen kirjoitus oli kuin naisen kynästä ja toinen kovasti naismaisen ja katkeran homppeli tyypin käsialaa.
        mielenkiintoista joskus lukea "rivien välistä"... ;-D


    • Anonyymi

      Niin, aivan väärä palsta etsiä seuraa tai ainakaan noin epämääräisesti "etsin seuraa retkeilyyn...en etsi seksikumppania...myös elämänkumppani käy..... Täällä myös Perttulinen etsi seuraa, hävisi johonkin...ehkä löysi oikean treffipalstan.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe