Lieksan palstalle kirjoittajat

Lieksan palstan kirjoittajista yhdeksän kymmenestä on muilta pakkakunnilta ja heidän päätavoitteenaan on halveerata Lieksaa. Ulkopaikkuntalaisten kirjoittelu Lieksan palstalle alkoi jo kymmenisen vuotta sitten kun somaleita alkoi tulla paikkakunnalle. Se oli joillekin suuri tapahtuma ja ihme ja siitä kirjoiteltiin palstalle eri puolilta Suomea. Lieksalaiset ovat saaneet jo tarpeekseen maahanmuuttokirjoitteluista.

Muut Pohjois-Karjalan palstat ovat lähes kuolleita, mutta Lieksan on kerännyt häiriintyneet törkykirjoittajat palstalleen ympäri Suomea. Ulkopaikkakuntalaisuuden huomaa erilaisista murteista tai meille vieraista sanoista, suuresta asioiden tietämättömyydestä, puutaheinääviesteistä, törkyaloituksista, maahanmuuttokirjoituksista, lieksalaisten ja lieksalaisuuden mollamisesta eri tavoin, asiakirjoituksiin puuttumisena ja monenmoisena muunlaisena häirintänä.

Muiden Pohjois-Karjalan paikkuntien palstoilla on pari käyntiä vuorokaudessa Joensuu mukaan lukien, Nurmeksessa puolenkymmentä ja joillakin palstoilla ei yhtään pitkiin aikoihin.

Lieksa edustaa Pohjois-Karjalan asukkaista vaan hyvin pientä osaa, joten varmaa on, että vain muutama lieksalainen henkilö kirjoittelee palstalle. Lukijoita voi olla hieman enemmän.

2

247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seli_seli

      Ei siihen montaa persua tarvittu kun Lieksan maine meni ja sitä on tunnetusti vaikea saada takaisin.

    • Niin, no, en oikein usko, miten ihmiset tietoisesti haluaisivat saattaa juuri Lieksalaiset huonoon valoon ja vieraspaikkalaisina/kin kirjoitella kielteisesti. Itse en tunne tarkoin Lieksan tapahtumia, mutta median kautta saatujen tietojen mukaan siellä elävät ihmiset,- erittäin pieni ryhmä on saanut aikaan kielteisen mielikuvan pakolaisuuteen liittyen.

      Todellisuus on, miten joka foorumille riittää omasta takaa / paikkakunnaltaan näitä puskasta huutelijoita ja erikoisesti kirjoituksia mitä sylki suuhun tuokaan. Pelkuruuden aktivoimana. Tuohon liittyen soisin pian maassamme muutettavan nettikirjoittelun kirjoittajan tunnistettavalle tasolle. Ei edes kirjautuminen riittäisi, jos ei ilmene ihmisen tunnistettavuus. Vain ja ainoastaan tällä tekijällä netti voitaisiin hyödyntää/ valjastaa ihmisen elinympäristössä erittäin hyvälle tasolle.

      Jokainen ymmärtänee, miten tunnistamattomaan kirjoitteluun liittyy aina kielteisyys eli juuri alueet, joita toit esille. Riidan lietsonta ja kieroilu - huonoon valoon saattaminen,- jolla on vaikutuksensa ihmisen ahdistavuuteen. Pimeyden teot. Aluetta syvemmin ajatellen. On täysi arvoitus, miten laaja-alaisesti tämä nettiaika / puskassa eläminen vaikkuttaa myös kulttuuriimme ja sen muutoksiin. Kulttuuriinhan vaikuttaa suoraan ihmisen sisäiset muutokset ja kielteisyyttä ajatelle juuri mahdollisuus tunnistamattomuudessa toimiminen. On siis vastakohta keskustelevasta ihmisen elinympäristöstä,joka on paras mahdolllinen lähtökohta terveelle ihmisen kehitykselle / sen suunnalle.

      Niin, sekin on todellisuutta, miten itse kirjoittelen myös kaikkialla,,, missä pohdittava aihe on kiinnostava ja en koe tekeväni väärin.

      >>Muiden Pohjois-Karjalan paikkuntien palstoilla on pari käyntiä vuorokaudessa Joensuu mukaan lukien, Nurmeksessa puolenkymmentä ja joillakin palstoilla ei yhtään pitkiin aikoihin. <<

      Mistä päättelet asian? Eihän sivuilla ole laskureita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe