Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lieksan palstalle kirjoittajat

Lieksan palstan kirjoittajista yhdeksän kymmenestä on muilta pakkakunnilta ja heidän päätavoitteenaan on halveerata Lieksaa. Ulkopaikkuntalaisten kirjoittelu Lieksan palstalle alkoi jo kymmenisen vuotta sitten kun somaleita alkoi tulla paikkakunnalle. Se oli joillekin suuri tapahtuma ja ihme ja siitä kirjoiteltiin palstalle eri puolilta Suomea. Lieksalaiset ovat saaneet jo tarpeekseen maahanmuuttokirjoitteluista.

Muut Pohjois-Karjalan palstat ovat lähes kuolleita, mutta Lieksan on kerännyt häiriintyneet törkykirjoittajat palstalleen ympäri Suomea. Ulkopaikkakuntalaisuuden huomaa erilaisista murteista tai meille vieraista sanoista, suuresta asioiden tietämättömyydestä, puutaheinääviesteistä, törkyaloituksista, maahanmuuttokirjoituksista, lieksalaisten ja lieksalaisuuden mollamisesta eri tavoin, asiakirjoituksiin puuttumisena ja monenmoisena muunlaisena häirintänä.

Muiden Pohjois-Karjalan paikkuntien palstoilla on pari käyntiä vuorokaudessa Joensuu mukaan lukien, Nurmeksessa puolenkymmentä ja joillakin palstoilla ei yhtään pitkiin aikoihin.

Lieksa edustaa Pohjois-Karjalan asukkaista vaan hyvin pientä osaa, joten varmaa on, että vain muutama lieksalainen henkilö kirjoittelee palstalle. Lukijoita voi olla hieman enemmän.

2

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seli_seli

      Ei siihen montaa persua tarvittu kun Lieksan maine meni ja sitä on tunnetusti vaikea saada takaisin.

    • Niin, no, en oikein usko, miten ihmiset tietoisesti haluaisivat saattaa juuri Lieksalaiset huonoon valoon ja vieraspaikkalaisina/kin kirjoitella kielteisesti. Itse en tunne tarkoin Lieksan tapahtumia, mutta median kautta saatujen tietojen mukaan siellä elävät ihmiset,- erittäin pieni ryhmä on saanut aikaan kielteisen mielikuvan pakolaisuuteen liittyen.

      Todellisuus on, miten joka foorumille riittää omasta takaa / paikkakunnaltaan näitä puskasta huutelijoita ja erikoisesti kirjoituksia mitä sylki suuhun tuokaan. Pelkuruuden aktivoimana. Tuohon liittyen soisin pian maassamme muutettavan nettikirjoittelun kirjoittajan tunnistettavalle tasolle. Ei edes kirjautuminen riittäisi, jos ei ilmene ihmisen tunnistettavuus. Vain ja ainoastaan tällä tekijällä netti voitaisiin hyödyntää/ valjastaa ihmisen elinympäristössä erittäin hyvälle tasolle.

      Jokainen ymmärtänee, miten tunnistamattomaan kirjoitteluun liittyy aina kielteisyys eli juuri alueet, joita toit esille. Riidan lietsonta ja kieroilu - huonoon valoon saattaminen,- jolla on vaikutuksensa ihmisen ahdistavuuteen. Pimeyden teot. Aluetta syvemmin ajatellen. On täysi arvoitus, miten laaja-alaisesti tämä nettiaika / puskassa eläminen vaikkuttaa myös kulttuuriimme ja sen muutoksiin. Kulttuuriinhan vaikuttaa suoraan ihmisen sisäiset muutokset ja kielteisyyttä ajatelle juuri mahdollisuus tunnistamattomuudessa toimiminen. On siis vastakohta keskustelevasta ihmisen elinympäristöstä,joka on paras mahdolllinen lähtökohta terveelle ihmisen kehitykselle / sen suunnalle.

      Niin, sekin on todellisuutta, miten itse kirjoittelen myös kaikkialla,,, missä pohdittava aihe on kiinnostava ja en koe tekeväni väärin.

      >>Muiden Pohjois-Karjalan paikkuntien palstoilla on pari käyntiä vuorokaudessa Joensuu mukaan lukien, Nurmeksessa puolenkymmentä ja joillakin palstoilla ei yhtään pitkiin aikoihin. <<

      Mistä päättelet asian? Eihän sivuilla ole laskureita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe