Miten helposti yksinhuoltajuus

Viimeinenniitti

Olen päättänyt hakea yksinhuoltajuutta, asianajajalle aika muutaman vkon päästä. Mutta haluaisin kuulla muiden kokemuksia kuinka kauan kestänyt tms.
Minulla tilanne se että lasten isän kanssa erottu v.2016. Isä on ennen käyttänyt aineita ja syksyllä vanhempi tytöistä kertoi ihme asioita. Äitini teki ls ilmoituksen isästä kun nimenomaan oli mummille asioista puhunut ja jonkin verran minulle. Mutta äitini ehti sen ensin tekemään. Noh lastensuojelu ollut siitä asti pelistä ja kävi ilmi että eron jälkeen aloittanut uudelleen (voi olla että myös yhdessä olon aikana koska reissut aina kestivät joko yön yli tai pari pvää, Aloin epäillä samana vuonna kun erosimme asiaa)... Isä oli katkolla kesällä mutta retkahti tässä hetki sitten uudelleen (on myös retkahduksia tätäkin ennen tapahtunut mutta ei yhtä pahoja) ja viimeinen niitti oli se kun nykyinen vaimo oli alkanut epäilemään että edellis kerralla kun lapset olivat siellä niin käyttänyt (vaimo ei käytä).
Selville tuli kun päihdetyöntekijä minulle soitti että seuloissa näkyi kannabis, amfetamiini ja bentsot. Tämä oli se viimeinen niitti joten tilasin asianajajalle ajan oikeusaputoimiston kautta. Mutta kuinka hyvillä perusteilla yksinhuoltajuuden saa ja kuinka kauan käsittelyssä saattaa mennä koska käräjien kautta lähdetään, Isä ei vapaaehtoisesti suostu antamaan?
Nyt ei ole lapsiin pitänyt yli viikkoon mitään yhteyttä, toissa vkon lauantaina nähnyt viimeksi lapset kun kävivät porukalla vanhemman synttäreillä meillä.... vanhempi yrittänyt soittaa isälleen viime vkon keskiviikkona mutta ei vastannut eikä ole tähän päivään mennessä myöskään soittanut takaisin.

1

265

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Eiolehelppoasaada

   Et välttämättä saa yksinhuoltajuutta mutta tapaamiset voi muuttua valvotuiksi. Miksi haluat juuri yksinhuoltajuuden etkä erilaisia tapaamisia?
   Käytännössä yksinhuoltajuus ei tuo ratkaisua tapaamisiin koska ne ovat kaksi eri sopimusta kuten varmaan jo tiedät eikä etävanhemman mielipidettä tarvita moneenkaan arkiseen asiaan joten sillä ei paljoa merkitystä ole mikä huoltajuussopimus teillä on. Hätätilanteissa myös vain toisen vanhemman lupa riittää.
   Tuo exäsi perhe on varmaan myös lastensuojelun asiakas ja mikäli isä ei lopeta aineiden käyttöä niin heidän lapset saatetaan sijoittaa pois kotoa isän elämäntavan vuoksi.
   Senhän varmaan jo tiesitkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   165
   2204
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   31
   1667
  3. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   54
   1370
  4. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   98
   1338
  5. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   120
   1212
  6. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   209
   1048
  7. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   68
   1018
  8. Hyvä kuolema?

   Niin.. minulta taas raskaamman puoleinen aloitus.. Olen kuunnellut äänikirjaa hyvästä kuolemasta keskiajalla ja siinä o
   Sinkut
   100
   997
  9. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   77
   995
  10. Ollila työt

   Ei kyllä ole kehumista näiden töistä!!Paitsi isä Ollila kyllä jaksaa ajella ja kyylätä mitä muut tekee.
   Oulainen
   22
   988
  Aihe