Endokrinologit on räkälääkäreitä

endoräkä

Endokrinologit valehtelevat. Endokrinologit kantelevat hyvistä toisista lääkäreistä. Endokrinologit ovat täynnä mustaa vihaa kuin Pimeyden syövereistä tulleita.

46

1268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • potilaanhoitokiellot

      Ketjuotsikon faktan ovat Suomen kilpirauhaspotilaat tienneet hyvin pitkään.
      Nyt tunnutaan tietävän Saksassa asti, lukaiskaapa allaoleva:

      http://kilpirauhaspotilaat.fi/artikkeli/professori-hoermannin-vastaukset-suomalaisten-endokrinologien-lausuntoihin

      Hoermann on vain poiminut muutaman näytteen suomiendojen hulluista väitteistä.
      Endoyhdistyksen hoitosuosituksessa 5.11.2014 oli vielä kaksi melko oikeaa asiaa.
      Duodecim 1-2016:n kirjoituksesta en muista yhtään. TSH:ta on hoidettava, ei potilasta

    • endoräkä

      Miksi viestejä poistetaan? En ole kirjoittanut mitään kiellettyä. Vaativatko räkäendot ylläpitoa poistamaan nämä viestit?

    • Limaklimppi

      Säälikää niitä. Helpompaa on kirurgilla ja hammaslääkärilläkin. Endot sen sijaan eivät pysty todistamaan että osaisivat mitä ei muut lääkärit osaa.

      (Huom. En moiti kaikkia endoja, maine on mennyt muutaman räkäendon takia)

    • turhaaopiskelua

      Endokrinologi vaikuttaa turhalta lisäkoulutukselta ja -titteliltä.. ainakin oman kokemuksen ja muilta saatujen tietojen mukaan parhaimmat kilpirauhaslääkärit ovat olleet sisätautilääkäreitä ilman endon titteliä. Täällä päin kaikki endokrinologit uskaltavat/osaavat määrätä vain t4:sta vajaatoiminnan hoitoon, tosin myös suurin osa sisätautilääkäreistäkin.

      • Apuaonsaatavilla

        Mielenterveystoimistosta saat apua endokrinologeihin kohdistuvaan pakkomielteeseen.


      • turhaaopiskelua
        Apuaonsaatavilla kirjoitti:

        Mielenterveystoimistosta saat apua endokrinologeihin kohdistuvaan pakkomielteeseen.

        Ei ole provoojatrolli kyse mistään pakkomielteestä, vaan siitä tosiasiasta, että saa vaan käydä kääntymässä näiden herrojen ovella, kun eivät halua/osaa auttaa potilaitaan.


      • turhaaopiskelua

        herrojen tai rouvien.. itsellä kokemusta vain kyseisistä herroista.
        On poikkeuksiakin endokrinologeissa, mutta pääasiassa näyttää, ettei opinnot hyödytä riittävästi, johtavat osin vaan syvemmälle harhapoluille.


      • oma_kiinnostus

        ilvesmäki on ainoa varauksettomasti suositeltava ja rehellinen endo.
        Väimäki jankuttaa kymmentä nanomoolia vaikka nollaendot sentään siitä ovat luopuneet

        Vuosia alaa seurannut vertaistuki arvioi osaavien määräksi 20...30 ja ovat muiden alojen lääkäreitä, mutta kiinnostuneet kilprauhastutkimuksen uusista tuloksista.


      • rasmussss
        oma_kiinnostus kirjoitti:

        ilvesmäki on ainoa varauksettomasti suositeltava ja rehellinen endo.
        Väimäki jankuttaa kymmentä nanomoolia vaikka nollaendot sentään siitä ovat luopuneet

        Vuosia alaa seurannut vertaistuki arvioi osaavien määräksi 20...30 ja ovat muiden alojen lääkäreitä, mutta kiinnostuneet kilprauhastutkimuksen uusista tuloksista.

        Mitä tarkoitat tuolla 10 nanomoolilla?
        Välimäki tuttu henkilö ja kiinnostaisi tietää..


      • oma_kiinnostus

        T3:a 10 nanomoolia on 6.51µg ja mm. Välimäki väittää terveen kilpirauhasen tuottavan näin vähän T3-hormonia. Muualla määräksi on pitkään kerrottu 20...29µg,

        Nyttemmin asiaa on tutkittu syövän saaneilla kilpirauhasenpoistopotilailla.
        Siis kilpirauhanen moitteettomasti toimiva, mutta poistettava syövän takia.
        Vaihtelua esiintyy mutta luokassa 25µg tyypillisesti on.


      • Anonyymi
        Apuaonsaatavilla kirjoitti:

        Mielenterveystoimistosta saat apua endokrinologeihin kohdistuvaan pakkomielteeseen.

        Kyllä siinä kohtaa kun psykiatri tajuaa kilpirauhas arvojen päälle jotain ja osaa erottaa oikeat oireet mistä mikäkin johtuu.


      • Anonyymi
        turhaaopiskelua kirjoitti:

        herrojen tai rouvien.. itsellä kokemusta vain kyseisistä herroista.
        On poikkeuksiakin endokrinologeissa, mutta pääasiassa näyttää, ettei opinnot hyödytä riittävästi, johtavat osin vaan syvemmälle harhapoluille.

        Minulla on positiivista kokemusta useammasta herra endosta, ja negatiivista kokemusta yhdestä rouva tai neiti endosta, joka ei osaa edes tieteellistä ajattelua, vaan laatii diagnooseja subjektiivisesti ilman verikokeita.

        Sen voin paljastaa, että tämä rouva endo on sekä julkisella että yksityisellä metropolin ulkopuolella.


    • Turhautunut2

      Naurettava ajatus, että joku näistä kantelijalääkäreistä olisi aidosti huolissaan näiden lääkäreiden potilaiden turvallisuudesta.. eivät ne niin tyhmiä ole..vaikkakin tyhmiä ovat, mutta eri syystä.
      Kaikki kyllä tajuavat että nämä lääkärit osaavat asiansa, eivätkä sen enempää halua vaarantaa potilaidensa terveyttä, päinvastoin, haluavat olla vaarantamatta hoitamalla potilaat paremmin!
      Potilaat ovat saaneet apua ja ovat tyytyväisiä. Vain kantelijalääkärit eivät ole tyytyväisiä.. johon syynä mm. kateus, oma osaamisen ja rohkeuden puute..
      on kiva kannella jo pelkän kantelun mahdollisuuden ja siitä seuraavien mahdollisten seikkojen vuoksi.. vaikeuttaa kollegan elämää ja työtä ja potilaiden hoidon saantia, tehdä ilkivaltaa.
      Toiset lääkärit ovat edelläkävijöitä, osaavat hoitaa potilaansa paremmin, ovat hyvämaineisia, luotettavia, suosittuja, menestyviä, älykkäitä, rohkeampia jne ja potilaat tyytyväisiä.. Sehän ei käy.

      Pitäisi olla kiitollinen, että on aidosti asioista kiinnostuneita ja niihin perehtyneitä, itsensä ajan tasalla pitäviä, osaavia lääkäreitä, joihin voi luottaa ja jotka saavat ihmiset terveemmiksi, nekin, joita toiset eivät ole osanneet auttaa.
      Ihmisten elämänlaatu paranee ja valtiontaloudenkin kannalta hyvä; pystyvät paremmin opiskelemaan ja tekemään työtä.
      On tyhmää säästää perusterveydestä, isompi hintalappu siitä vain valtiolle tulee..

      Mutta ei..

      Tärkeintä on tietyt hoitosuositukset ja verikoearvojen tulkinta.. sama miten potilaat voivat; makaavatko sängyn pohjalla oireillen vai pystyvätkö parempaan elämään. Tämä on "hyvä hoitosuositus".

    • räkäendo

      Endokrinologeja ei tarvita mihinkään. Saman osaa jokainen kiinnostunut sisätautilääkäri. Endot antaa harhakuvan että endokrinologia olisi vaikeaa. Ei ole, potilaat osaavat paremmin kuin endot. Tavalliset lääkärit osaavat paremmin kuin endot.

      • Mielenterveystoimistosta

        " Endot antaa harhakuvan"

        Sinun kannattaa hakea apua harhakuviisi.


      • voittaa_6-0

        €ndokrinollogien päähänpinttymät ovat 70- ja 80-luvuilta.
        Siksi minkä tahansa alan kiinnostunut lääkäri päihittää heidät 6-0
        Lukee vaan Biancon ja Hoermannin tutkimusryhmien tuoreita raportteja


      • Anonyymi

        Kyllä se vaan on niin että endot osaavat työnsä, sitten jo potilas on odottanut jotain muuta käydessään vastaanotolla on taas eri asia.

        Joten paljon voi potilas tietää juuri omasta sairaudestaan mutta sitäkään ei voi verrata toisiin ihmisiin, kaikilla kun ei ole samoja oireita aina.

        Kyllä ensokrinologi sanoo potilaalle jos huomaa että tavallinen lääkäri on tehnyt väärän arvion. Joten turha haukkua ihmisiä heidän osaamattomuudesta joka on usein potilaan epätietoutta.
        Ja kukaan kilpirauhaspotilas ei tervehdy kädenkäänteessä .

        Kun koulutettu ja kouluttamaton keskustelevat niin pitäisi kuunnella mitä koulutettu sanoo eikä olla niin varma omasata osaamisestaan


    • endoräkää

      Endo-Camilla vain viettelee ja kiipeää tiedätte mitä pitkin asemaansa. Endo Milla-blondi ilmiantaa ja taas ilmiantaa oikein urakalla ilmiantaa, sen takia saanut työpaikan. Ällöjä räkiä.

    • endoräkää

      Milla ilmiantaa. Milla uudestaan ilmiantaa. Milla ilmiantaa, urakalla ilmiantaa. Milla sai työpaikan kun ilmiantoi, pääsi kaveriksi. Onko €ndot mukavia ihmisiä? Onko €ndot hyviä lääkäreitä?

      €ndot ilmiantavat kateellisina, osaamattomina, potilaiden halveksimina. Milla vain jatkaa ilmiantamista, jatkaa ja jatkaa. Ilmiantajien kuningatar Milla. €ndo.

    • endoräkää

      €ndot ilmiantaa, sama €ndo ilmiantaa ja tekee lausunnon, oikeudenkäyntien irvikuva. Joskus tulee kaikki ilmi, €ndot roskasakkia, räkälääkäreitä. Rahaa, €ndot haluaa rahaa, virkoja, €ndot haluaa virkoja. Räkälääkäreitä.

    • endoräkää

      Tapasin €ndokrinologin, joka osasi jotakin! Oho! Ai mutta nythän on aprillipäivä :) Aprillia, aprillia :)

    • miksi_endot_ei_osaa

      Lainaan edellistä mutta panen vielä paremmaksi: Tapasin kerran endokrinologin, joka oli aukaissut PubMedin! Oho! Mutta nythän on aprillipäivä :) Aprillia, aprillia :)

      • kiire_kiire_kiire

        PubMed ? Ei ehdi €ndokrinologit lukea mitään, kun tehokkaalla valviravainolla ovat saaneet monopolikseen hoidon T3:lla josta nimenomaan eivät mitään tiedä tutkimuksia seuraamatta


    • endoräkää

      €ndot ilmiantaa ja vainoaa. Haluavat rahaa ja valtaa, haluavat potilaat itselleen. Haluavat T3 potilaat itselleen, saavat rahaa ja valtaa. Siksi ilmiantavat muita parempia lääkäreitä.

      Kateellisia, ahneita. Tällaisia ovat Suomen €ndokrinologit. Räkälääkäreitä.

      • vainendotosaa

        Sanoisin tuon psykiatreista ja pelkät sisät. EL:n opinnot suorittaneista, jotka pelkän TSH-kokeen perusteella väittävät olevan T3:n puute. Väite on siis pseudotieteellinen, koska T3V:tä ei ole mitattu ennen väitettä, ja tiede pohjautuu vain objektiivisesti tutkittuun faktaan.

        Koko Suomen arvauskeskuksissa on se ongelma, että suostutaan mittaamaan vain TSH, ei T4- eikä T3-arvoja. Tällöin ei saada oikeaa tietoa lääkitystarpeesta. Ainoa keino selvittää asia on käydä yksityisellä endolla, joka osaa kirjoittaa tutkimuslähetteen. Vain yksityisiltä endoilta olen saanut apua vajikseen.


      • alakoulun_sivistystaso

    • räkäendo

      Millaa! Millaa! Missä olet?

      Oletko ilmiantanut viime aikoina? Oletko soitellut kiihdyksissä Valviraan? Oletko muistanut nuoleskella ylempiäsi? Näin se virkaura kehkeytyy.

    • endoräkää

      Pasii! Missä Pasi?

      Miten teet nykyisin Basedowin diagnoosin? Niinkö, että TPOab korkea? Pasi tekee sillä tavalla Basedowin diagnoosin. Ja sitten tuhoaa kilpirauhasen. Näin tekee Pasi diagnoosin ja hoidon.

      Ulkomaiset endot tulossa tänne auttamaan potilaita. Kaikki Suomi€ndojen roska käydään läpi. Julkisesti. On jo korkea aika.

      • tehokieltäytyjä

        Tapani Ebeling ansaitsisi oman epämaineselostuksensa.
        Suomen lakien vastaisesti ei ota vastaan potilasta jolla on T3:a lääkityksessä


      • Anonyymi
        tehokieltäytyjä kirjoitti:

        Tapani Ebeling ansaitsisi oman epämaineselostuksensa.
        Suomen lakien vastaisesti ei ota vastaan potilasta jolla on T3:a lääkityksessä

        Täysin hullu ukko onkohan muuten lesta? Hyvin töykeä ja epäinhimillinen. Jotenkin ylpeän oloinen ukko joka ei potilaistaan välitä olen nähny monia lääkäreitä tämä on huonoin Ebeling.


    • räkäendo

      Olen sanoittanut endo-lauluja :) Pian on jääkiekon MM-kisat, niiden kunniaksi aloitetaan Millalle laulu.

      Sävel kultajuhlista vuodelta 2011: Suomi on uusi maailmanmestari hei maailmanmestari hei maailmanmestari hei!!

      Sanat: Milla on kauhea ilmiantaja hei ilmiantaja hei ilmiantaja hei!!! Milla on kauhea ilmiantaja hei ilmiantaja hei ilmiantaja hei! Milla on kauhea...

      Näin voidaan kaikki yhdessä rallatella pari viikkoa eteenpäin :) Sitten uusia lauluja :)

    • räkäendo

      Nyt on pikkuleijonat torilla laulamassa! Tuli maailmanmestaruus pikkuleijonille! Menkää mukaan laulamaan. Laulakaa joka toinen kerta: Milla on kauhea ilmiantaja, hei ilmiantaja, hei ilmiantaja! Milla on kauhea... :) :) Joka toinen kerta laulakaa pikkuleijonille!

    • räkäendo

      Pasi: tiedätkö, potilailla on tallella kopiot potilasasiakirjoistaan. Niissä näkyy, miten olet vuosikymmenet tehnyt väärän Basedow-diagnoosin.

      Olet ollut koko ajan ihan ulapalla omasta oppialastasi. Et osaa edes perusasioita. Et osaa edes tehdä Basedowin diagnoosia. Olet koko ajan tehnyt vääriä diagnooseja.

      Potilailta on tuhottu kilpirauhanen väärin perustein. Suomalaiset endot eivät paljasta sinua, koska suomalaiset endot on räkälääkäreitä. Suomalaiset endot antavat oikeudesssakin väärän todistuksen. Mutta eivät ulkomaiset. Ulkomaiset endot ovat tulleet potilaiden apuun.

      Nimesi vedetään lokaan. Potilaat eivät unohda. Paperit ovat tallessa. Sait työssä paistatella, mutta maineesi tulee menemään. Sinut muistetaan endona, joka ei osaa tehdä edes Basedowin diagnoosia. Ehkä oikeusjuttuja on tulossa, potilaat saavat korvauksia. Lehdet kirjoittavat.

      Olet räkälääkäri. Potilaat eivät unohda teitä räkiä. Kaikki paljastetaan lehdille, ulkomaillakin. Räkäendot.

      • Huomennahetisinne

        Mielenterveystoimistosta saat apua.


      • turha_tuhovimma

        Tutulle ehdotettiin kilpirauhasen poistoa perusvajikseen.
        Olo korjautui ihan tavallisella yhdistelmälääkityksellä.
        Tottakai, terveen kilpparin erityksestä viidesosa on T3-hormonia.


    • endoräkä

      Endoräkälääkäreillä on kavereina valikoima muita räkälääkäreitä. Hyökkkäävät suomalaisen pienen lääkäriaseman kimppuun, kun pieni lääkäriasema antaa samanlaisia tarjouspaketteja kuin isot ulkomaiset ketjut. Ihan samanlaisia tarjouspaketteja kuin terveysjätitkin.

      Ainoa ero: pieni suomalainen maksaa verot Suomeen. Isot terveysjätit eivät maksa veroja Suomeen.

      Räkälääkärit pienen kimpussa. Mukana innokkaana toveripalkinnon saanut räkä. Toveripalkinnon saanut esittää mukavaa, mutta totuus näkyy: kateellinen, mustamaalaava, aggressiivinen. Sellainen räkä. Toveripalkittu.

    • Endojen_räkäaivot

      Räkälääkärit aikoo lähteä kiertueelle ympäri Suomen. Aikovat kertoa muille lääkäreille propagandaansa.

      Räkäendot ei halua, että muut lääkärit osaisivat paremmin. Siksi kiertue muistuttamaan oikeasta uskosta: yksi lääke, kaikki paranee. Yksi arvo jota mitataan, se riittää kaikille.

      Tämä on endojen osaaminen. Yksi lääke Thyroxin. Yksi mittaus TSH. Ja kaikki paranee, aivan loistavasti paranee, tulevat terveemmiksi kuin terveet, on suorastaan ihanaa saada kilpirauhasen vajaatoiminta, kun on niin ihana lääke ja ihana mittaus ja ihanat endot hymy korvassa hampaat valtavina näkyen taustalla kertomassa osaamistaan!

      Potilas on onnellinen, että on näin hyvin käynyt, saanut ihanan taudin josta kaikki paranee heti ihan terveiksi, kuin nuoriksi jälleen! Ja saa tavata ihania räkäendoja ja maksaa heille iso käyntipalkkio, todella iso palkkio, tiedosta että tämä on ihana sairaus ja on ihana lääke Thyroxin!

      Endot saa jättipalkkaa veronmaksajien rahoista tähän propagandaan. Muuta osaamista ei tarvita, räkäendot opiskelee vuosikausia Thyroxinia ja TSH:ta. Muu menee yli hilseen.

      Kompakysymys: mikä on endojen aivojen koko? Vastauksia voi laittaa tähän ketjuun.

      • koko_vaihtelee

        Ryyppäämisen jälkeen endon aivot voivat turvota jopa herneen kokoiseksi.


      • Limaisia

        Endojen aivot koostuvat lähinnä räkälimasta. Sitä välillä tursuaa enemmän, välillä räkä jäätyy.


      • selkärangattmouus

        Jospa se räkä on endoilla selkärangan lujin ja kovin materiaali?
        Saattaa ne herneen kokoiset aivotkin tarkemmin tutkien olla räkää?


    • Räkäendoja

      Milla! Miten kesä meni?

      Pystyitkö olemaan ilmiantamatta? Vai tuliko pakonomainen tarve ilmiantaa, soittaa hengästyneellä kireällä äänellä Valviraan ja ilmiantaa? Pakko, pakko. Pakko ilmiantaa. Joka viikko soittaa ja ilmiantaa.

      Räkäendo.

      • Ihanseko

        Hulluhan sinä olet.


      • Voivoi
        Ihanseko kirjoitti:

        Hulluhan sinä olet.

        Miksi hullu? Vaikuttaa vain erittäin tiedonhaluiselta!


    • Verorahoista_endopalkat

      Oletteko joutuneet räkäendon kynsiin? Kuulleet kiihtynyttä huutoa, punottavaa naamaa, sylki räiskyy suusta. Tankkaamista: Thyroxin on ainoa lääke, ainoa oikea lääke, ei ole muita lääkkeitä, ei tarvita muita lääkkeitä, kaikki paranee Thyroxinilla, jokainen maailman ihminen paranee yhdellä lääkkeellä! Näin räkäendot huutavat. Ja ilmiantavat parempia lääkäreitä. Näin loistavia räkänedoja. Korkeilla palkoilla. Verorahoista maksetuilla palkoilla.

      • TSH-ylipappeus

        Unohdit endojankutuksen, että TSH-arvonnan peustella voi sekä diagnosoida että annostella. Huolimatta TSH:ta häritsevistä paristakymmenestä muuttujasta


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe