Ylipainoiset parhaimpia seksissä

pitää_saada_otetta

Ylipainoiset ihmiset nauttivat seksistä enemmän, kuin esimerkiksi fitness ihmiset. Varsinkin naisissa tämä korostuu.

Tiukkaa treeniä vetävät naiset, joiden rasvaprosentti hipoo nollaa ovat hirviöitä. Mielialan vaihtelut, kuiva emätin , epäsäännölliset kuukautiset. Kuka jaksaa katsoa kireän oloista naista, jonka henki haisee kalmalta ja alapää kuolemalta.

23

1317

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • makuasioita_nääs

      Tämä pitää paikkansa. Seurustelin kerran kuukauden fitness typyn kanssa. Oli nälkäinen ja huonotuulinen aina, ja henki ja alapää tosiaan tuoksahtivat överi dietin ja ylitreenaamisen takia. Keho tuntui kovalta, ei seksikkäältä.

    • painoindeksikorkeella

      Minä olen ylipainoinen ja saanut siitä kuullakin muilta naisilta.. Mitäs siitä välittämään, pääasia että, miehelle kelpaa. Hänelle olenkin mukava ja pehmoinen eikä hän ymmärrä mollaajia, hän on ottanut minut sellaisena kuin olen.. seksi onkin meillä loistavaa..

    • nojaa_

      Itselläni ei ole varsinaisesti fitness naisista kokemuksia kilpailukauden kynnyksellä kuten aloittajalla, mutta normaalia, hoikkaa ja ylipainoista on tullut kokeiltua. Ylipainoisien naisten kanssa seksi ei ole kummoista , eikä kauheasti halut herää. Valitettavasti aloittaja taitaa olla ylipainoinen nainen.

    • Hurlumheihei

      Ketjun aloittaja on oikealla tiellä. Seksi runsaiden ihmisten kesken on vailla näyttämistä. Siinä on kysymys himosta, joka vain laajenee ja syvenee toiminnan jatkuessa.
      Minä miehenä tunnen suurta nautintoa saadessani nuolla runsaan naisen tärisevään orgasmiin. Vasta tuon jälkeen alkaa sisään ja ulos leikki. Saatan joskus käydä lisäkielaritkin sipaisemassa. Se että lihavilla olisi seksi jollain tavalla rajoittuneempaa on ihan silkkaa paskanjauhantaa. Ne on niitä taitamattomien ja komattomien puheita.
      Tuo fitnes vartaloisten pilluntuoksuminen on ihan totta...kolme vuotta on tullut haisteltua ja päälle muutama lyhyempi tarina.

    • Hellärakastaja69

      Runsaamman naisen pillu tuntuu paremmalta naidessa. Johtuu kait siitä, että kun myös pillun ympärillä on täydempää, niin lemmenttunneli on täyteläisempi mut silti pehmee. Aaiemman sutjaakan jälkeen työntyminen pulleaan naiseen tuntui uskomattoman hyvälle..

    • xlkanssa

      Puolisoni on XL-tyttö ja kyllä meidän seksi on hyvin yksipuolista. Hän kyllä nauttii niin kuin minäkin mutta asennot rajoittuu kahteen. Ratsastaminen ei onnistu kunnolla, liikaa läskiä tiellä.

      • mieskertoo

        Samaa mieltä. Takaapäin surkeaa kun ei edes pillu näy, vaan se on vaan siellä jossain ja sitten kun nainen tulee päälle, niin ei kauhean kiihottavaa sekään kun sitä painoa ja massaa vaan on ihan liikaa siihen, et sen vois kokea naisellisena ja kiihottavana. Ikävää todeta, mutta näin se vaa on. Pieni ja näppärä tyttönen kiihottaa enemmän.


      • kokemusta-asiasta-on

        Asennot ovat rajoittuneet jos molemmilla on rajusti ylipainoa. Jos vain naisella on ylipainoa niin osa akrobaattisemmista asennoista on vaikeita toteuttaa mutta tavallisimmat menevät ongelmitta. Takaapäin, lähetyssaarnaaja suoraan ja naisen jalat miehen olkapäillä tai miehen käsien varassa ei mitään ongelmia. Ratsastuksessa saattaa joutua leikkimään tyynyjen paikoilla. Meritähti toimii aivan hyvin, lusikassa voi olla vaikeaa jos vyötärön leveys tekee liikaa korkeuseroa. Patjojen kimmoisuus vaikuttaa myös asiaan.

        https://www.cosmopolitan.fi/keskustelu/14578/ketju/seksiasentoja_ylipainoiselle

        Sellaiset asennot ovat tietty vaikeita joissa miehen pitäisi kannatella naisen painoa, ellei mies sitten ole todella vahva.


    • Jaasoh

      Kyllähän se on selvä että kun nautinnoista tykkää oikein paljon, niin se näkyy ulospäinkin. :) Muistaakseni jonkun australialaisen tutkimuksen mukaa ylipainoiset naiset on kiimaisempia tai jotain. Helppo uskoa.

    • kyllä ylipainoinen nainen on ainakin kiimaisempi kuin fitness vartaloinen nainen, ylipainoiselle naiselle kun antaa kunnon kielihoidon alkuun niin sehän kostuu tosi liukkaaksi ja sitten vasta alkaa nussia sitä edestä ja takaa ja ratsastuskin onnistuu hyvin

    • M_47_017

      Onhan se seksi vähän kömpelömpää ison naisen kanssa mutta kuitenkin sen arvoista...itse olen nauttinut todella paljon kiimaisesta varatusta naisesta jo vuosia....kun kotona on hiljaista niin minun kanssa haluaa sitten nauttia kaikin tavoin ....

    • Hurlumheiheihei

      Mies kertoo ja xlkanssa vai mitä nää nimimerkit ny olikaan. On tietty olemassa se iänikuinen pikkujuttu, jolla on tietty aikaspaljon merkitystä: KULLIN KOKO.
      Itellä ei oo koskaan ollut ongelmia naida lihavien kanssa. Mun kulilla on ylettyny niin ei ole tullut kyseistä seikkaa pohdittua.

    • Nainen41Vantaa

      Itselläni ylipainoa ei ole mitenkään überisti, mutta on kuitenkin jonkin verran joo eli en ole mikään tiukka fitnesspimu. Nykyinen kumppanini saa lähes tajunnaräjäyttäviä orgasmeja eikä voi käsittää miten tiukka, puristava pilluni voikaan olla...kummastelee sitä joka seksikerta. Kyllä toki nautin itsekin seksistä suunnattomasti, mutta mies siis TODELLA paljon. Liukastinta kuluu paljon, koska pilluni puristus on joskus jopa liikaa miehelle ja ainao millä saa penistä vähänkään liikkumaan paremmin on liukastin, ei ole vitsi. Itse välillä pohdin, että voiko tuollainen tuntua miehestä hyvälle, mutta hänen mukaan kuulemma voi ja tuntuu!

      • nojaa_

        Kyllä sulla vain on kuiva pillu ja se ei tunnu hyvältä. Sen vuoks menee liukuvoidetta teillä.
        Mut toki itseään voi pettää kaikintavoin. Etkö ole koskaan lukenut kun jotkut naiset valittaa, että kostuvat liikaa. Sinulla ongelma on päinvastainen ja ei kuulu huilivan.


    • siksi_parempia

      Pahinta on, että fitness naiset luulee olevansa seksikkäitä. Fatness naiset ei luule.

    • Aamuyöllä

      Kyllä muodokkaampi xl nainen viehättää, miellyttää enemmän kuin langanlaiha. Ei muutma ylimääräinen kilo ole esteenä hyvälle seksille. Naisella oltava pakaraa, reittä pientä masua.

    • se-on-koettu

      Hyvä kroppa ei todellakaan takaa hyviä seksitaitoja.

    • hormoonit_sekaisin

      Fitness naiset tuoksuu kaatopaikalta.

    • Yhtä hyvä voi olla sängyssä, oli paino mikä hyvänsä. Kokonaisuus ratkaisee

    • errrrrgerg

      Hieman ylipainoiset naiset ovat parhaimpia. Fitness naiset tai laihat naiset ovat molemmat huonoja. Toinen on kiukkuinen kuin ampiainen kun tuntuu olevan aina stressi päällä, ja laihat naiset ei vaan jaksa mitään.

      Liian lihavat ovat huonompia kuin laihat naiset, sillä laihan naisen kanssa sentään asennot onnistuu, kun taas lihavan kanssa ei onnistu.

      Mutta kuten jo sanoin, hieman ylipainoiset naiset ovat parhaimpia, sillä heistä huokuu se että he nauttivat elämästä ja osaavat ottaa rennosti. Ja kun he osaavat ottaa rennosti, he osaavat myös nauttia itsestään mikä tarkoittaa sängyssä sitä että nainen on jo valmiiksi miettinyt kaikenlaisia fantasioita ja seksikkäitä juttuja joita voi yhdessä toteuttaa.

    • ihan_kiimaa

      Mieheni on vatsakas. Rakastan ratsastaessa kun tuntuu, kuin olisi pomppulinnassa jossa on iso sykkivä penis.

    • Jannez.Dax

      Niin kyllä ihanaa lihavaa pullukkanaista on mukava hyväillä. Masua, tissejä, reisiä peppua. Tosi kiihottavaa on , että tunnen painon päälläni, ja hän nousee ratsaille.

      • epäilennäitäjuttuuja

        Itselleni tuo painontunne oli juurikin se fiilikset vievä tunne.
        Naisen pitää olla kevyt kuin pumpuli noustessaan ratsaille. En kiihotu mistään tunkista, eikä se visuaalinen puolikaan siinä auta yhtään asiaa.


    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe