Vakuutusyhtiöiden lääkärit

lääkärinvala

Vakuutusyhtiöiden lääkäreiden toiminnan oikeellisuudesta on tehty eduskunnalle kansalaisaloite,sanon vain näin itsekin tuulimyllyjä vasten taistelleena tiedän,että lopultakin. Varmaan nämä lääkärit ovat saaneet provikan,kun ovat laittaneet selvästä korvaukseen edellyttävästä päätöksestä hylkäävän lausunnon. Toivon todella,että näiden lääkäreiden toiminta pannaan erityistarkkailun alle,koska korvauspäätökset ovat olleet aivan toiselta planeetalta toisten alan huippulääkäreiden lausuntoja halveksivia.

14

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuuriVääryys

      Nytkö vasta sitä on alettu tutkia?
      Kontiolahdessa aikoinaan oli terkkarissa, varuskunnassa ja kelan asiantuntijalääkärinä sama ukko. Ja tais samasta asiasta tulla samalta ukolta aina erilainen lausunto maksavasta instanssista riippuen...
      Miten yleensä oikeusvaltiossa voi mennä läpi sellainen että joku vakuutusyhtiön tai kelan maksama "asiantuntijalääkäri" voi potilasta näkemättä kumota jonkun oikeasti potilasta hoitaneen asiantuntijalääkärin lausunnon? Eihän tämä ole minkäänlaisen, alkeellisimmankaan oikeustajun mukaista! Kansalaisaloitteen paikka!

      • piojrtgouihjo

        Nämä on narsitia joidenka suurin ilo on kavaltaa ja kehua itseään. Kaikki tietoisia rikollisia raha virtaa ja lausuntoja päästetään jo 1-2vrk turman satuttua. Näillä aina salattu osoite jotta saavat yönsä nukuttua yleensäkkin rikollisen tunnistaa salatusta osoitteestaan. akuutusyhtiöillä tuhansia Bulvaaneja jotkä käyvät kiistämässä totuuden. Bulvaanin tunnistaa ei saa osooitetta silloin ei edes kannata päästää sisään. Mahtaileva käytös iso firma takana lakimiehineen. Totuus housuista ei löydy miestä sanomaan edes henkilölohtaista puhelinumeroaan. Pitäisi olla laki kansalaisturvasta että salaisessa osoitteessa asuville tulisi automaattinen virkaikelto. Satoja kansalaisia voi joutua yhden pikkunilkin uhriksi.


      • Anonyymi

        Suomi toteuttaa oikeusvaltioperiaatetta toisin kuin muut maat.Nämä lääkärit ei viitsi edes kirjoittaa kävijöiden potilastietoja. Mullakin on käynyt monta kertaa näin ja siksi on jäänyt korvaukset ja hoito tekemättä. Eduskunnan oikeusapumieskään ei välittänyt mitään koko hommasta.Jos tämä asia ei kiinnosta puolueita tipan vertaa niin minua ei kiinnosta työ eikä verojen maksaminen puolueille.En äänestä enkä hyväksy mitään puolueväen puheita joissa syyllistetään kansalaisia ihan kaikesta turhasta. Puolueiden pitää kunnioittaa tekemiään lakeja ja toteuttaa niiden määräykset.


    • puolueet-tilille

      Vakuutukset ovat sairauksien kohdalla pelkkää petkutusta. Tapaturmat ei lääkäreiden mielestä ole ikinä muutakuin vanhuuden seurauksia tai geenimutaatioita. Sitten jossain Melassa vakuutuslääkäri yhtyy jonkun mäen lääkärin mielipiteeseen. Eikä oikeuslaitos tee poikkeusta. Sama pöljä lääkäri tuhoaa ihmisen elämän täysin.Terveyden hoito loppuu tapaturmaan ja elämästä tulee helvettiä josta voi selviytyä vain rikas rahalla ja köyhä kuolemalla. Vakuutettu potilas luulee saavansa vakuutuksen avulla hoitoa kunnes ymmärtää hela hoidon olevan vain rahastusta jota pyöritetään eduskunnasta käsin puolueiden rahoittajien toimesta.Ihmiset joutuvat eläkkeelle tai ulkopuolelle koko uhteiskunnan usein ilman mitään tukea koska puolueitten rahoista on kyse. Hyvätuloiset lääkärit saavat tulonsa puolueilta eikä potilailta. Mitään vastuuta ei ole vaan puolueiden pukarit puolustaa henkeen ja vereen pennosia jotka kuuluisivat potilaiden välttämättömään hoitoon.Eduskunta on luonut koneen joka tuhoaa oikeusasiamiehineen ja oikeuskanslereineen ihmisten oikeudet tyystin.

    • ylimielistä

      Epäilen itsekin vakuutusasioista kärsimään joutuneena,että vakuutuslääkäritkin saavat yhtiöltä bonusta peruutettujen korvaushakemusten määrän mukaan. Onhan se aivan älytöntä,että heillä on oikeus hylätä sellaiset korvaushakemukset näkemättä ja tutkimatta ihmistä,jonka alan erikoislääkärit ovat sanoneet tutkimusten perusteella korvattaviksi.

    • Jämäkkyyttä

      Ei niitä vakuutuslääkäreitä voi lahjoa. Jokainen yksittäinen lääkäri voi kirjoittaa pienen painostuksen alla näitä eläkepapereita löysin perustein. Vakuutuslääkärit on hyvä olla vähän piilossa, niin eivät pysty niitä painostamaan, kun tulisi liikaa vihamiehiä. Potilas voi käydä useammalla lääkärillä ja laittaa omalta kannalta parhaan lausunnon. Ihan oikein, että alle kuusikymppisellä on tiukka syyni. Ei ole meillä vara yhteiskunnassa laskea löysin perustein eläkkeelle.

      • Selvästisanottu

        Juuri näin!


      • kuollaan-pois

        Vakuutuslääkärihän on yhtiön palkkalistoilla. Saa tulonsa yhtiöltä .Voi suoraan sanoa että on ainakin palkalla lahjottu.Sitten kuvaan tulee tietysti myös ne kielteiset päätökset joilla ei ole todellisuusperää.Vakuutuksista on tullut tämän takia turhakkeita joilla muutamat tekevät rahaa sensijaan että sairastuneet hoidetaan heti ilman typerää riitelyä joissa potilaat jäävät poikkeuksetta häviölle. Ei eduskunta tällaista asiaa voi hoitaa .Minultakin vakuutusyhtiö Mela lopetti yhtäkkiä välttämättömän lääkkeen maksamisen mitään asiasta ilmoittamatta.Vakuutuslääkäri estää potilaan hoidon. Tähän tämä on johtanut.Mielivaltainen politikointi on tullut tutuksi joka käänteessä ja täysin turhaan.Luotto on mennyt kun ei tiedä mikä lääkärikin on miehiään.


      • Anonyymi

        Väärin. Koko järjestelmä perustuu lahjontaan,jossa lääkäri saa rahaa todistamalla väärin potilaiden terveydentilan.Luulisi jokaisen ymmärtävän että palkkiolääkärien työ on aivan sittämätöntä toimintaa.


    • Pohjolapo

      Ei vakuutusyhtiön päätöksentekijät ole edes lääkäreitä vaan vakuutussihteereitä. Potilasta näkemättä tosiaan tehdään mielivaltaisia päätöksiä asiaa tuntematta. Stalinin aikaista toimintaa pahimmillaan...

    • huijareitaonkoheitä

      Loukkasin olkapääni , päällekarkauksen seurauksena 27,4,2017.
      Hain korvauksia Chubb European Group yhtiöstä .
      Lupasivat että hakemuksen käsittelyaika olisi neljä viikkoa,mutta olikin melkein viisi kuukautta .

      Lähetin kuvia vaurioituneesta olkapäästä.
      Kuvat tutkinut Tiina Aroka ei tienyt , onko kuvissa olkapää vai huonekalu tai taulu .
      Rouvan olisi syytä käydä Specsaverssillä .

      Kun olin monta vuotta maksanut vakuutusmaksuja,niin sitten selvisi että pitää olla vähintään 10% haitta,jotta saa korvauksia .

      P.S: En enää ole kyseisen yhtiön asiakas .

      • pari-asiaa

        Sait sentään päätöksen viidessä kuukaudessa. Monet ei saa ikinä. Näiden asioiden takia pitää muuttaa moni asia sairaanhoidossa. Lääkärin pitää saada palkkansa suoraan potilaalta. Näin vastuu teoista konkretisoituu ja palkat pysyvät aisoissa. Vakuutukset pitää poistaa jotta potilaat tulevat samalle tasolle kaikki. Lääkärien koulutus pitää uusia sille tasolle missä se oli ennen.Lääkkeitten käyttö pitää pienentää murto-osaan. Näin vakuutuslääkäreitä eikä vakuutuslaitoksia ei tarvita lainkaan ja kustannukset sairaanhoidossa putoavat murto-osiin ja venkoilu loppuu. Lisäksi puolueväki pitää siirtää pois sairaanhoidosta kokonaan .


      • Anonyymi

        Ei tietänyt kuvista mitään? Olipa yksikertainen!
        Tuo yhtiö tuntematon meikäläiselle, kiva tietää ettei erehdy asiakkaaksi!


      • Anonyymi

        HYvä tietää. En siirrä vakuutuksiani tuohon Chupp EuropeanGroup- yhtiöön.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe