Lehto Groupin omistajille 85 miljoonaa

hinta.rommia

Neljä rakennusliikkeen johtaja möivät osuuksiaan mukavalla hinnalla, mikä kertonee sen minkä asuntojen välittäjätkin, hinnat ovat tapissa ja pk-seudulla +7% nousussa.
Tosin kaikki on tapahtunut velkarahalla ja ostajaakin jopa huijaamalla, nk asuntojen kaksi- ja kolmihintarjärjestelmillä. Järjestelmillä, joissa myös muut yhtiön osakkaat saattavat tuntea jallituksen nahoissaan, ovathan he 100%sti vastuussa yhtiön lainoista, jos ne jäävät velkaspedeltä maksamatta.

Enteileekö lehtogroupin johtajien myynnit suhdannekäännettä, jopa romahdusta, sillä tilihän tehdään vasta myydessä, siis huipulla myydessä. Ja vastaavasti, ostaja tekee suurimman tappionsa, juuri huipulla ostaessansa.

Mitä mieltä palstan ammattilaiset, onko vireilla rajukin hintaromahdus, kun omistajat myyvät osuuksiaan moisilla summilla ?

35

548

Vastaukset

 • Myy osakkeesi kun yhtiön johto myy; vanha viidakon sanonta.

  Rakentaminen on käynyt kuumana mutta jäähtynee vähitellen, jonka toki ensimmäisenä osaavat ennakoida rakentajat. Ennustelevat nyt ensi vuotta.

  Asuntokysyntähän on jatkunut mukavana (maksu- ts. velkaantumiskykyisen) kansan syöksyessä kasvukeskuksiin.
  Maksukyvyn ja/tai -halun vähentyessä tilanne rauhoittuu ja hintanousu myös.
  Kuluttajien luottamushan on nyt mittaushistoriassa korkeimmillaan, työttömyys on vaihtunut paikoittaiseen työvoimapulaan ja vientikin kääntynyt nousuun.
  Kehitys kääntyy taas joskus toiseksi suhdanteiden normikierron mukaisesti, jolloin sitten nähdään miten se vaikuttaa kämppämarkkinaan.

  Mutta hintaromahdus.
  Sehän aiheutuisi vain äkillisestä asuntokaupan pysäyttävästä rajusta muutoksesta talousympäristössä.

  Niin ja ne hinnathan eivät ole nousseet pks:lla 7 prosenttia, vaan kauppamäärät ovat nousseet 7 prosenttia.
  Sen sijaan hinnat laskivat äskettäin kk-tasolla pari prosenttia.

 • Kyllä nyt on viimeistään hyvä havahtua tulevaan tilanteeseen kun alan toimijatkin alkavat niin tekemään. Tosin vain harva sopuleista seuraa tai ymmärtää alan taustoista mitään mutta hyvä että edes joku.

  Kun musiikki loppuu niin the end on jo näkyvissä ja musiikki on nyt loppunut.

 • Protestilistat ympäri maan ovat aika karua luettavaa. Lähes pelkkiä rakennusalan yrityksiä. Samoin velkomustuomiot. Ei taida ola olla enää missään kovin kovassa nosteessa kun maksuista on alettu jo luistamaan.

 • Loordi ostaa aina ilman velkaa. Hinnat ovat kassukopperoissa pk-seudulla korkealla ja kallista on ostaa, eikä sieltä kukaan enää ostakaan ellei ole ”pakko” jossain läävässä siellä asua jostain syystä, arvonnousu on hyytynyt jo eikä vuokratuotot vastaa sijoituspääomaa enää, pörssissä saa osingoistakin enempi + osakkeiden arvonnousu esim. 200% 2-3 vuodessa edelleen monilla perusyhtiöilläkin kuten nyt vaikkapa Finnair. Finnairin Loordi myikin jo, ostin 3v. sitten osan siitä yhtiöstä omaksi, mutta myin osuuteni siitä vuodenvaihteen tienoilla. Roviossa tulisi nyt takkiin, jos myisin vaan Loordipa ei myy jottei tule takkiin, täytyy vain odottaa, osinkoja tulee siitäkin nyt tässä kuussa jo. Tili tehdään myydessä ja joskus jopa ostaessa.

  • <<Roviossa tulisi nyt takkiin, jos myisin vaan Loordipa ei myy jottei tule takkiin, täytyy vain odottaa, osinkoja tulee siitäkin nyt tässä kuussa jo. Tili tehdään myydessä ja joskus jopa ostaessa.<<

   Taisi loordi ottaa Roviosta peräreikään kuivana ja kovaa.

   Nyt valittaa täällä ettei sen ladon arvolla niin enää ole väliä... :D


  • Tietysti OK-talon arvolla on väliä myydessä kuten osakkeidenkin arvolla. Roviossa Loordille ei ole tullut tappiota vielä senttiäkään kun en ole niitä myynyt vielä yhtään, tili tai tappio tehdään vasta myydessä. Voittoa kohta tosin saan Roviosta ihan käteen kun saan osinkoa siitä. Se osinko kun on ihan oikeaa rahaa eikä spekulointia nyt jos myisin niin voittaisin niin ja niin paljon tai nyt jos myisin niin tulisi tappiota niin paljon. Vaan Loordipa ei myy, ei Roviota eikä taloaankaan. Ei sen läävänkään arvolla ole väliä ennen kuin vasta myydessä ja varainsiirtoverot menevät aina jos ostaa jotain tilalle ja takkiin tulee jos ostaa kalliimman tai arvokkaamman tilalle, vain halvempaan vaihtamalla jää arvonnoususta voitolle. Nääs kun sen arvokkaamman hinta on euroissa noussut vielä enemmän kuin sen halvemman kopperon. Prosenteilla ei voi ostaa mitään, vaan euroilla. Moni luulee tekevänsä tiliä kun myy voitolla ja vaihtaa kalliimpaan vaikka takkiin siinä tulee. Arvonnoususta hyötyy vain vaihtamalla halvempaan tai myymällä niin ettei osta tilalle mitään. Esimerkki. 10% hintojen nousu, 200.000€ kaksiosta vaihtaessa hintojen noustua 300.000€ kolmioon luulee kassukössi saaneensa voittoa 20.000€ kun myi kaksionsa 220.000€:lla ja ostaa 330.000€:lla sen kolmion tilalle, takkiin tuli 10.000€ kun asuntojen arvot olivat nousseet 10%. Hintojen laskiessa olisi voittanutkin mutta hintojen noustessa tulikin takkiin reippaasti kun ei heti ostanut sitä kolmiota vaikka myikin 20.000€ voitolla sen kaksionsa.


  • Loordi-OK kirjoitti:

   Tietysti OK-talon arvolla on väliä myydessä kuten osakkeidenkin arvolla. Roviossa Loordille ei ole tullut tappiota vielä senttiäkään kun en ole niitä myynyt vielä yhtään, tili tai tappio tehdään vasta myydessä. Voittoa kohta tosin saan Roviosta ihan käteen kun saan osinkoa siitä. Se osinko kun on ihan oikeaa rahaa eikä spekulointia nyt jos myisin niin voittaisin niin ja niin paljon tai nyt jos myisin niin tulisi tappiota niin paljon. Vaan Loordipa ei myy, ei Roviota eikä taloaankaan. Ei sen läävänkään arvolla ole väliä ennen kuin vasta myydessä ja varainsiirtoverot menevät aina jos ostaa jotain tilalle ja takkiin tulee jos ostaa kalliimman tai arvokkaamman tilalle, vain halvempaan vaihtamalla jää arvonnoususta voitolle. Nääs kun sen arvokkaamman hinta on euroissa noussut vielä enemmän kuin sen halvemman kopperon. Prosenteilla ei voi ostaa mitään, vaan euroilla. Moni luulee tekevänsä tiliä kun myy voitolla ja vaihtaa kalliimpaan vaikka takkiin siinä tulee. Arvonnoususta hyötyy vain vaihtamalla halvempaan tai myymällä niin ettei osta tilalle mitään. Esimerkki. 10% hintojen nousu, 200.000€ kaksiosta vaihtaessa hintojen noustua 300.000€ kolmioon luulee kassukössi saaneensa voittoa 20.000€ kun myi kaksionsa 220.000€:lla ja ostaa 330.000€:lla sen kolmion tilalle, takkiin tuli 10.000€ kun asuntojen arvot olivat nousseet 10%. Hintojen laskiessa olisi voittanutkin mutta hintojen noustessa tulikin takkiin reippaasti kun ei heti ostanut sitä kolmiota vaikka myikin 20.000€ voitolla sen kaksionsa.

   Sattuuhan sitä, mutta tappion karvaan kalkin nielemistä vältellessä moni periaatteen mies hautoo turska-osakkeitaan hamaan hautaan saakka.
   Kun maito on maahan kaatunut se ei sieltä enää tonkaan kiipeä ja silloin on parasta nöyristyen tunnustaa tosiasiat ja tappionsa sekä myydä tappiolla.
   Myyntitulon sijoittamalla toiseen, tuottavampaan kohteeseen voi hissuksiin päästä taas omilleenkin. Verovähennysoikeushan helpottaa päätöksentekoa lievittäen tappiolla luopumisen tuskaa.
   Rovion listautuminenhan oli tämän noususyklin historian kirjoihin jäävä malliesimerkki vanhojen omistajien rahastuksesta.


  • No onneksi sitä ei paljon ollut mutta syksyllä pörssiin menneen yhtiön kohdalla olisi varmaan hieman hätiköityä myydä ne osakkeet saman tien kun kurssi on sukeltanut. Ylipäätään 5v. monesti suositeltu sijoitusaika useimmissa analyyseissa, joissa Roviokin oli suositeltujen ostokohteiden listalla 5v. salkkuun vielä vuodenvaihteessa. Oikeastaan nythän sitä juuri pitäisi ostaa lisää. 1-3v. Loordi on pitänyt osakkeita, joista on tullut turskaa alkuun, 1/4 on noussut 3v.:ssa voitolle, 3 kohdalla nyt turskaa tullut, joista 2 myyty verovähennysoikeudella, 14 yhtiötä tehnyt kuitenkin ihan hyvää voittoa, aina ei voi voittaa, ne analyytikotkin erehtyvät joskus. Indeksin Loordi on voittanut kuitenkin reilusti. Osinkoja taas odotellessa, sekin n. 3.000€ on ihan kiva ylimääräinen kevätraha. Ja siis oikeaa rahaa eikä spekuloitua arvonnousua.


  • Loordi-OK kirjoitti:

   No onneksi sitä ei paljon ollut mutta syksyllä pörssiin menneen yhtiön kohdalla olisi varmaan hieman hätiköityä myydä ne osakkeet saman tien kun kurssi on sukeltanut. Ylipäätään 5v. monesti suositeltu sijoitusaika useimmissa analyyseissa, joissa Roviokin oli suositeltujen ostokohteiden listalla 5v. salkkuun vielä vuodenvaihteessa. Oikeastaan nythän sitä juuri pitäisi ostaa lisää. 1-3v. Loordi on pitänyt osakkeita, joista on tullut turskaa alkuun, 1/4 on noussut 3v.:ssa voitolle, 3 kohdalla nyt turskaa tullut, joista 2 myyty verovähennysoikeudella, 14 yhtiötä tehnyt kuitenkin ihan hyvää voittoa, aina ei voi voittaa, ne analyytikotkin erehtyvät joskus. Indeksin Loordi on voittanut kuitenkin reilusti. Osinkoja taas odotellessa, sekin n. 3.000€ on ihan kiva ylimääräinen kevätraha. Ja siis oikeaa rahaa eikä spekuloitua arvonnousua.

   Nyt on osakkeiden kanssa pirullinen tilanne. Parempien firmojen osakkeet ovat olleet pitkään nousussa. Tähän kun vielä mahdolliset Trumpin tempaukset, kauppasota, korkojen nousu tai nousun uhka. Nämä siis psykologisilla tekijöillä vahvistettuna voivat aiheuttaa melkoisen pörssiromahduksen.
   Toisaalta ei se hyvältä näytä varojaan tilillä makaamassakaan pitää, korot on nollilla ja inflaation kiihtymisen uhka olemassa.


  • Vaihtoehtoja osakkeille ei oikein ole toistaiseksi paitsi sijoitusasunto. Kun korko on edes 4% tileillä niin Loordikin siirtää tileille rahaa taas. Viimeksi kunnon korkoa tuli 2007 syksyllä S-pankista ja korko maksettiin kuukausittain, olikohan se silloin 5,5% tuottotilillä korkeimmillaan, Loordilla oli 70.000€ silloin ihan tilillä, Loordi astuikin silloin vielä työsuhdeasunnossa, osti omaksi ensiasunnoltaan sitten 4v. vanhan uudenkarhean 170/220m2 OK-talon, laitatte pihan viimeisen päälle ja alkoi nauttia asumisesta, Hi-Fi -laitteet (n. 9.000 eur) pääsivät samalla oikeuksiinsa vihdoin, työsuhdeasunnossa kennostossa tuli yläkerran nuori nainen avautumaan ovelle kun soitti vehkeitä klo 17 vaikka silloin ei mikään hiljaisuus ollut todellakaan, kuulemma sanatkin kuuluivat heille hyvin ja tuli ovelle urputtamaan. Se oli viimeinen niitti kasarmielämää vaikka kolmio olikin uusi vain muutaman vuoden vanha ja järven rannalla ja työnantaja sen tarjosi eli työnantaja maksoi vuokran. Vähensi se kuitenkin palkan määrää, palkka olisi ollut isompi ilman asuntoetua ja menihän siitä verotusarvo, edullisemmaksi tulee 170m2 OK-talo kuin 78m2 kolmio asua vaikka kolmio olikin työsuhdeasunto. Osakkeista saa 4-7% osinkoa kuitenkin, riippuen toki yhtiöstä. Capman ja Yleiselektroniikka sekä Nokia nyt suosiossa olleet, Finnair aiemmin siis ja lisäksi aiemmin Lockheed Martin sekä Facebook.


  • Loordi-OK kirjoitti:

   Vaihtoehtoja osakkeille ei oikein ole toistaiseksi paitsi sijoitusasunto. Kun korko on edes 4% tileillä niin Loordikin siirtää tileille rahaa taas. Viimeksi kunnon korkoa tuli 2007 syksyllä S-pankista ja korko maksettiin kuukausittain, olikohan se silloin 5,5% tuottotilillä korkeimmillaan, Loordilla oli 70.000€ silloin ihan tilillä, Loordi astuikin silloin vielä työsuhdeasunnossa, osti omaksi ensiasunnoltaan sitten 4v. vanhan uudenkarhean 170/220m2 OK-talon, laitatte pihan viimeisen päälle ja alkoi nauttia asumisesta, Hi-Fi -laitteet (n. 9.000 eur) pääsivät samalla oikeuksiinsa vihdoin, työsuhdeasunnossa kennostossa tuli yläkerran nuori nainen avautumaan ovelle kun soitti vehkeitä klo 17 vaikka silloin ei mikään hiljaisuus ollut todellakaan, kuulemma sanatkin kuuluivat heille hyvin ja tuli ovelle urputtamaan. Se oli viimeinen niitti kasarmielämää vaikka kolmio olikin uusi vain muutaman vuoden vanha ja järven rannalla ja työnantaja sen tarjosi eli työnantaja maksoi vuokran. Vähensi se kuitenkin palkan määrää, palkka olisi ollut isompi ilman asuntoetua ja menihän siitä verotusarvo, edullisemmaksi tulee 170m2 OK-talo kuin 78m2 kolmio asua vaikka kolmio olikin työsuhdeasunto. Osakkeista saa 4-7% osinkoa kuitenkin, riippuen toki yhtiöstä. Capman ja Yleiselektroniikka sekä Nokia nyt suosiossa olleet, Finnair aiemmin siis ja lisäksi aiemmin Lockheed Martin sekä Facebook.

   Miten olisi nyt Altian osakkeiden osto. Ylen kovatalous ohjelmassa hehkutti kovasti sitä miten tämä firma on hyvässä kunnossa ja tulevaisuuden näkymät hyviä. Kossuakin on alettu myydä viime syksystä Amerikoissa. Hehkuttaa että Altian on tarkoitus olla tasainen osingon maksaja.
   No kyllä minä jollain tonnilla kossuosaketta ostan kunhan tulee listoille myyntiin, mutta en isompia lähde siihen laittamaan. Kossu on hyvä tuote ja brändi, ja minä uskon siihen. Itse en juuri muuta enää juo kuin kossua.


  • 333444555666 kirjoitti:

   Miten olisi nyt Altian osakkeiden osto. Ylen kovatalous ohjelmassa hehkutti kovasti sitä miten tämä firma on hyvässä kunnossa ja tulevaisuuden näkymät hyviä. Kossuakin on alettu myydä viime syksystä Amerikoissa. Hehkuttaa että Altian on tarkoitus olla tasainen osingon maksaja.
   No kyllä minä jollain tonnilla kossuosaketta ostan kunhan tulee listoille myyntiin, mutta en isompia lähde siihen laittamaan. Kossu on hyvä tuote ja brändi, ja minä uskon siihen. Itse en juuri muuta enää juo kuin kossua.

   Sopii oikein hyvin salkkuun sinne Rovioiden yms joukkoon.


 • Jos joku on myynyt, on myös ostajia. Myyjien sijasta olisi aihetta tutkia ketkä ostivat ja miksi heillä on halua sijoittaa yhtiöön. Siitä riippuu, mitä piensijoittajan kannattaa tehdä. Jos ostajina on työeläkeyhtiöitä tai rahastoja, juoskaa karkuun.

  • Entäs säätiöt, esim. Lotta Svärd, he ostavat vain hyvistä kohteista eli varma nakki ostaa samasta yhtiöstä itsekin.


  • Veikkaan, sinivalkoisen matin ja maijjan rahasto-"salkku" täyttyi noista osakkeista.
   Ja sinivalkoisen matin ja maijjan pitään pahaa aavistamatta.


  • Jos ostajana työeläkerahstoja niin on se minusta pikemminkin merkki siitä, että ei ole kyseessä mikään ihan turha osake. Kyllä nämä tekevät tarkan arvion yhtiöstä enne kuin sen osakkeisiin sijoittavat.


  • veikkauk.seni kirjoitti:

   Veikkaan, sinivalkoisen matin ja maijjan rahasto-"salkku" täyttyi noista osakkeista.
   Ja sinivalkoisen matin ja maijjan pitään pahaa aavistamatta.

   Vanha isäntä osti 60-luvulla kaksion Pihlajamäestä ja 70-luvulla yksiön Roihuvuoresta. Heti kun isäntä kuoli niin me lapset myimme ne asunnot ja jaoimme rahat. Sai siitä perintöä. Parempi se kuin että olisi tyytynyt vain saamalleen tontille rakennettuun rintsikkaan. Tontti siinä oli lahjoitus rintamamiehetkin omaa taloa varten Pukinmäessä 2000m2. Siitä myytiin ensin tontista puolet 200.000€ ja rintsikka 290.000€. Se oli melkein alkuperäisessä kunnossa vain sauna siirretty pihanperältä kellariin. Lotta Svärdillä on sijoitusasuntoja mm. Mannerheimintiellä, sopii kuvaan tuo, olisi niitäkin kiva periä jos olisi isäntä ostanut ne aikanaan Lotta Svärdin nenän edestä.


 • Omistajat realisoivat osakkeensa, kun tarvitaan miljoonia luxuselämään. Piensijoittajan kannalta tämä on ikävää, kun joka kevät tämä huippuhyvä rakennusyhtiö romahtaa arvoltaan yli 10%.
  Toivotaan, että ensi keväänä kaikilla ison osakesalkun lahjaksi saaneilla on kaikki lelut hankittuna, ettei tarvitse taas tuupata valtavaa osakemassaa kerralla markkinoille.

  • Kyllähän jokainen osakkeenomistaja lähtökohtaisesti saa tehdä osakkeillaan ja niiden myyntituotoilla ihan mitä itse haluaa. Koskee myös johtoa, joskus on vain tarve myydä, syystä tai toisesta, eikä se kenellekään pitäisi kuulu miksi kukakin omistuksiaan myy.

   Hyvin tuottavan varakkaan yhtiön johdon osakemyynnit eivät kurssia mainittavasti edes liikuta.


 • Ruaaah ruaaah... Vastaus ensimmäiseen kysmykseen. Mitä mieltä palstan ammattilaiset?!! XDD

 • optiomiljonääri pertti juhani korhonen on palkattu lehto groupin hallitukseen.
  tosin 2000 euron palkalla. Onko rahat loppu? sipilän kavereita ja hyvin verkostoitunut puoliso, päässyt ihan keskiviikkokerhoonkin etsimään vihreämpää oksaa

 • >>Enteileekö lehtogroupin johtajien myynnit suhdannekäännettä, jopa romahdusta

  19.10.2018
  Laskijat 18:29

  Lehto Group -27.29%

  Sievi Capital -17.97%

  hmm....

 • minäkin myyn vuokrakämpässä valoa ja kun olen saanut maksun , vedän heti pääkytkimestä sähköt pois, kun soittavat perään , myyn heille kynttilöitä, kun talo palaa , otan rahat vakuutuksesta.

  90 luvun lamassakin tehtiin ensin kiireellä kaikki isojen rakennusliikkeiden talot valmiiksi ja ostajille miljoonavelat niskaan ja sitten talous totaalisen seis muutemaksi vuodeksi ja 2000 luvulla sama ja jälleen kerran, vanhat konnat tietää tämän mutta nuoret astuvat samaan ansaa vuosikymmenistä toiseen ja seuraavassa vuosikymmenessä tapahtuu aivan sama . eihän niitä kämppiä saisi kaupaksi tappihintaan jos ei avata ensin velkahanoja , ilman median kannustusta ja se raha millä ostetaan on vaan paperia, mutta se paperin arvon tekeminen takaisin on kovaa ja tuskaista työtä ( velka, laina , )

 • helppo arvata leikin todellinen syy kun katsoo enemmistön kuka tämän ja constin omistavat eläkeyhtiöt ja pankkien rahastot, , eläkeyhtiöiden hommat tiedetään, pankki myy rahastojen kautta näitä mätäpaketteja halukkaille, itse saavat päätuotteen eli ihmiset jotka näitä luukkuja ostavat heidän myöntämillään lainoilla...…...mitä sitä näitä rakennusliikkeiden kursseja nostamaan kun omat verkot on täynnä kutukuntoisia siikoja...ja hallituksien istunnoissa on kivaa kun samat pelikaverit juoksee monissa kekkereissä missä näitä kokonaisuuksia päätetään isossa mittakaavassa, tuulipuku imee peukkua siinä sivussa ja toivoo että arpa osuisi edes kerran...pihalla kuin lumiukko Nevadassa.

  aivan sama kuin isä antaisi rahansa pankin rahastoon , jonka tehtävänä on rakentaa mahdollisimman kallis talo pojalle, …...isän rahasto suli arvottomaksi ( syitä on aina monia ,,,jääty talvella kintaa rautaan, mörkö vei kassan, takuut kaatoi firman ym ym ym ) mutta poika sai talonsa ja pankki mahtilainansa kaupaksi. kunnes pojasta tuli isä ja …………..elämä jatku urissaan.

  duunarin omaisuuden kasvatus on haastavaa kun rahaa pitää säilöä saman keisarin aarre arkussa ja jos on maa omaisuutta tai kiinteistöjä niin ne taas on keisarin valtiossa , keskellä keisarin maita. ja rahaa ei voi piilottaa kun rahahan on keisarin omaisuutta , vain rahan arvo on omaa joka tosin on vaikeata todistaa ilman tuota keisarin seteliä. jos taas kulutat kaikki heti on keisari kuitenkin saanut rahasi ………..vähän on siis eniten, sinua saalistetaan vähiten.

 • heti tuli ongelma kun talletustakuu on pankeissa vain 100000e pitää hajauttaa , eli sijoittaa vaikka minne, vähän kuin ois 1 kameli jonka haluaa myydä , kaupassa tulee 100 aasia, joita on paha vahtia, jos tuosta vielä keventää tulee 1000 pulua ja niistähän tulee vain paskat silmille, että kyllä se on pojat aika hankalaa noillakin , sopivasti on aina paras.
  ja kun entisessä saunailtaporukassa oli 2 rikkain , ni nyt uudessa klubissa on ihan suorastaan pa. kun miljardööri mafioosit istuu vip paikoilla , nämä uudet tulokkaat posket punasena takarivissä, ja muutenkin peli kovenee kun summat kovenee.
  ja lopuksi ei se maito ja ruisleipä makuansa muuta vaikka ostat sitä miljonäärinä.

 • Onko rahat varmasti tallessa vielä , onkohan joku mafioosa tietoinen asiasta, vaaniiko pusikoissa ahne varas , tajuaakohan tyypit että vein miljoonat heiltä.......monta on murhetta miljonäärillä , nyt ois millä näyttää mutta vieläkään ei uskalla, pitää näyttää entistä köyhemmältä.

 • Kyse on niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin vasemmisto hallitus. T: Antti Rinne

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  272
  3821
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  94
  1229
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  519