Poliisin käytös

Envoikuinhalveksia

Poliisit kertovat usein, että heitä kohdellaan paskamaisesti, nimitellään ym. Mistähän se voisi johtu, muuta kuin katkerista vastapuolista? Totta, se varmaan pitää paikkansa. Mutta, poliisi itse "kaivaa verta nenästään" käyttäytymällä itse ylimielisesti ja kaikkitietävästi. Käskyttäminen mitättömissä tilanteissa, äänen korotus jopa huutamalla ja sen sellaiset.

Poliisi ei ole sen kummempi kuin kukaan muukaan. Reppanat luulevat olevansa jumalasta seuraavia, ylöspäin. Niin niin, kova duuni, kovat paineet ja vaaratilanteet. Se ammatti on oma valinta. Jos pää ei kestä on parempi vaihtaa ammattia. Nämä tai tämä ikuinen poliisin perseennuolija palstalla alkaa taas ruikuttamaan ja puolustelemaan kyttiä.

Hyvin monella on kokemuksia huutavasta poliisista, itsetunnottomasta ja herkkähipiäisestä virkavallan edustajasta. Niitä kokemuksia on myös monella, jotka eivät ole syyllistyneet mihinkään. Poliisi myös tekee rikollisen jostakin jos se haluaa. Eli käyttää virka-asemaansa totaalisen väärin. On saanut lukea, kuinka paskalakit käyvät tietokoneilla katsomassa ihmisten tietoja, vaikka heillä ei siihen valtuudet riitä. Poliisi on allekirjoittaneelle nykyään pelkkä reppana pelle.

Poliisikouluun pitäisi olla huomattavasti tiukemmat psyykkiset testit. Narsistit pitää karsia pois. Kuitenkin näitä kusipäitä pääsee seulan läpi, narsistit osaavat esittää ja ovat ovelia. Silloin kun valmistuneen poliisin käytöksessä ja käyttäytymisessä tapahtuu epäilyttävää, on siihen puututtava riittävän korkealta tasolta ja välittömästi. Uudet testit ja potku persiille, jos huomataan tällainen narsistin paska virassaan.

30

851

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pieni_liekki

      Sinun kirjoituksesi ei kyllä tainnut olla sieltä rakentavimmasta päästä. Oletko katkera jostain asiasta? Mietitkö koskaan, miten voisit omalla käytökselläsi muuttaa maailmaa paremmaksi ja mitä voisit saavuttaa miettimällä positiivisia asioita ja tekemällä niin itsellesi kuin toisillekin hyviä tekoja?

      • VahtiKoiratKuriin

        Onko totuuden kertominen jotenkin ei rakentavaa? Itselläni on täysin vastaava käsitys poliisien käytöstavoista, kuin aloittajalla. Eikö ensin pidäkin selvittää missä mennään ja todeta ongelmat, jotta sitten voidaan ne korjata?

        Itse olen kyllä aika skeptinen sen suhteen, että poliisiopistoon pitäisi olla kovemmat pääsyvaatimukset. Eihän sinne sitten voida ottaa enää ketään, kun hyviä hakijoita ei ole. Kuka fiksu haluaisi oikeasti poliisin paskahommiin?

        Ainoa millä asiaan voitaisiin vaikuttaa on poliisien valvonnan tehostaminen ja työssä kouluttaminnen. Ettei vain paineltaisi villaisella kaikkea kritiikkiä.

        Stalin: luottamus hyvä, valvonta perempi.


      • Elä.kuplassasi

        Sieltähän se perseennuolija "pieni_liekki" tuli pakolliset lipomiset antamaan poliiseille. Kuule, itse elät ilmeisesti piilossa jossain kolossa, jos ei sinulla ole hajuakaan poliisien arveluttavasta käytöksestä, totta kai jotkut osaa käyttäytyä. Tais osu sinuun mojovasti tuo huomautus "Nämä tai tämä ikuinen poliisin perseennuolija palstalla alkaa taas ruikuttamaan ja puolustelemaan kyttiä." Aijai, olet herkkähipiäinen ja luuleet olevasi kaikkitietäväinen. Heh heh, nyt kyllä naurattaa nimimerkkki "pieni_liekki" :D


      • aah--kun--ahistaa
        Elä.kuplassasi kirjoitti:

        Sieltähän se perseennuolija "pieni_liekki" tuli pakolliset lipomiset antamaan poliiseille. Kuule, itse elät ilmeisesti piilossa jossain kolossa, jos ei sinulla ole hajuakaan poliisien arveluttavasta käytöksestä, totta kai jotkut osaa käyttäytyä. Tais osu sinuun mojovasti tuo huomautus "Nämä tai tämä ikuinen poliisin perseennuolija palstalla alkaa taas ruikuttamaan ja puolustelemaan kyttiä." Aijai, olet herkkähipiäinen ja luuleet olevasi kaikkitietäväinen. Heh heh, nyt kyllä naurattaa nimimerkkki "pieni_liekki" :D

        Vakiohäirikkö pillastui aivan asiallisesta kirjoituksesta.


      • seonsunongelma
        aah--kun--ahistaa kirjoitti:

        Vakiohäirikkö pillastui aivan asiallisesta kirjoituksesta.

        Niinpä taisit tehdä.


    • Poliisieioleoikeus

      Suomalainen ei sovi poliisiksi. Suomalaisen kateus ja sairas narsismi tekee pilaa oikeudesta! Poliisi hakkaa ja provosoi, vaikka et tekisi mitään. Mutta kun nämä apinat ovat ilman virkapukua ja aseita niin ovat tavallisia kuolevaisia ja sitä käytän hyväkseni. Tuhoan mulkut herkkähipiäiset naurettavat itsetunnottomat apina kytät vaikka yksitellen!

      • qwqwwwq

        `Yksitellen´ Siinä sinulle tehtävää riittää. Lusi nyt ensin se tuomiosi.


      • matut_poliiseiksi

        Olet oikeassa. Meillehän on tullut kymmeniä tuhansia maahanmuuttajia,
        nuoria riuskoja miehiä tuolta Irakista, Syyriasta ja muualtakin. Heistä pitää
        kouluttaa poliiseja. Heillä kaikillahan on jo valmiiksi asetuntemusta. Veitsen
        käyttäjinä he ovat ylivertaisia.


      • jokokarvatkasvaa
        qwqwwwq kirjoitti:

        `Yksitellen´ Siinä sinulle tehtävää riittää. Lusi nyt ensin se tuomiosi.

        Ja sinun oli pakko vastata, vaikka ei ole edes asiaa? Eikö sulla ole muuta tekemistä kuin kyttäillä eri palstoja ja trollailla? Sinun tapauksessasi "hulluilla on halvat huvit" pitää täysin paikkansa, jopa se että "seinähulluilla ilmaiset" on lähempänä.


      • Numero6
        matut_poliiseiksi kirjoitti:

        Olet oikeassa. Meillehän on tullut kymmeniä tuhansia maahanmuuttajia,
        nuoria riuskoja miehiä tuolta Irakista, Syyriasta ja muualtakin. Heistä pitää
        kouluttaa poliiseja. Heillä kaikillahan on jo valmiiksi asetuntemusta. Veitsen
        käyttäjinä he ovat ylivertaisia.

        No haeppa kokomusta Ruotsin maahanmuuttaja poliiseista ja kerro mielipiteesi uudestaan täällä että miten meni.


    • kykylangas

      Poliisissa ei huolehdita henkisestä työhuollosta. Siksi poliisi ei kestä työn paineita ja se näkyy hallitsemattomana käytöksensä.

    • sdfdsdsffdssdfsdf
    • SieniäTaivaalla
    • kamanen

      Pitää vaihtaa alaa, jos ei kestä poliisintöitä.

      • Raksailia

        Poliiseilla on (ei kaikilla) Niin ylimielistä vallankäyttöä fyyiseti kuin psyykkisesti.Ne kuvittelee olevnsa parempia ihmisiä jopa ylijumalia.Vaikka eivät ole loppujen lopuksi kuin samaa paskaa työntävää ihmissakkia kuin muutkin.Yks esim. Jos ei kaki raavata poliisia pärjää pienen hennon naisasiakkan kanssa.Niin sohvalla makoillan oluttölkin kansa työpäivän jälkeen.Toinen esim.Poliisi ei saa tulla kenenkään auntoon ilman lupaa.siis ettei edes ovikelloa soitetaa,Mutta näin on tapahtunut.Onhan niitä kanteluita tehty.Jotkut menee syytteeseen suurinosa ei.Nyt on ollu taas tapaus(putkakuolemathan on kertauneet) Ettei tiededä eikä kuunnella ihmistä jolla on jokin perus sairaus.Pippurisumua työnnetty astma asiakkaan naamalle.samoin hänellä selkäleikkaus takana.120 kiloinen ukko istuu selän päällä.No,tämä tapaus ei jää tähän.syyteharkinnassa on ja toiottavasti menee oikeuteen.....


    • mölllykkä

      poliisi on narsisti mölli ja sitä saa mitä kylvää, näin on

    • 66tvhyy

      Mitäs kitisette vastaan. Oma vikanne jos teitä neuvotaan, kehoitetaan tai käskytetään.

      • tapoja

        Aika ikävästi sanot poliisille, 66tvhyy.


    • läpileikkaus_

      "Poliisikouluun pitäisi olla huomattavasti tiukemmat psyykkiset testit. Narsistit pitää karsia pois."

      Tämä on totta.

      Ja miksi sitten aloittaja kertoma on pitkälti totta?! Mielestäni ihan siksi, että poliisi on nykypäivänä ja viimeisten vuosikymmenten aikana vieraantunut kansasta aika lailla. Ei poliisin kanssa saa mennä juttelemaan (jos työtehtävä on päällä, se toki olisi ymmärrettävää), ei niin minkään valtakunnan tavalla. Ja jos jotain koettaa poliiseille sanoa asiallisessa tilanteessa niin ... hyvin harvoimpa ainakaan ns.asiavastausta saa ...

      Kumma juttu että jotkut tuntuvat poliisina muuttuvan jopa ylimieliseksi (myös siviilissä), josta erään tapauksen tunnen aika hyvin. Yksinkertaistettuna: poliisit on tiukka, oma ryhmänsä, joka ei ns.kansaa tunne taikka halua tuntea, ja halu pitää ihmisiä jopa ns.alempiarvoisena on aika näkyvää ... Se heijasteelee sinällään kai vaan yhteiskunnan yleisiä arvoja, eli halutaan mustavalkoistaa, eikä nähdä eri asioitten syitä ja seurauksia, joka jo sinänsä on suuri syy sille että yhteiskunta eriarvoistuu eriarvoistumistaan koko ajan, kuten on tehnyt jo viimeiset vuosikymmenet yleensä ... No, tällä menolla ainakin poliisilla tulee töitä riittämään, siinä ei ainakaan ole mitään epäselvyyttä ...

    • piripäätttt

      Juupa juu jos vuosia poltellut kannabista ja siihen lisäksi amfetamiininappia niin kyllä poliisi varmaan ärsyttävä.
      Yleisesti ottaen niin vastenmielistä asioida poliisin kanssa millään lailla.

    • niintottaosin

      Aika osuva aloitus, juurikin tuollaisia on hyvin paljon partio puolella, mutta onneksi seasta löytyy vielä näitä normaalejakin poliiseja, jotka hoitavat työnsä asiallisesti , eivätkä turhaan näyt'ä auktoriteettiään ja osaavat olla myös kohteliaita ihmisille. Ikävä kylläkin, että seassa on todellakin näitä luonne vikaisia, omavaltaisuuksia/ väkivaltaisia yksilöitä, joilla on pakkomielle tehdä ihmisestä syyllinen, vaikka näytöt osoittaa toista, sekä kuulustelu kertomukset, niin eikös sinne kirjata omiaan ja muutellaan asioita, totuus ei käy, koska ei aja poliisin pakolla ajamaa syyllisyyttä, toisin sanoen allekirjoita valheellinen poliisin itse keksimä kuulustelupöytäkirja tai pidätys jatkuu ja esitämme vangitsemista.

    • paskalakit

      Onhan tuo poliisi tullut syyttä kimppuun ja vienyt putkaan, olikohan 10 vuotta takaperin, Siis istuin kaverin asunnolla ja sinne tuli poliisit pyysivät ulos ja samalla hyökkäsi kimppuun porukalla kaatoivat maahan ja yrittivät käden katkaista(kuulin toisen sanovan partiokaverilleen, että katkaise siltä käsi ,kun ei rautoja saanut kiinni. samalla siinä julkisella paikalla toinen raukka paska veti päällyshousuni nilkkoihin ,Ja syy kaikkeen oli perätön ilmianto ja ei kun putkaan,siksi koska en antanut katkaista kättäni, onneksi poliiseissa näitä voimattomia yksilöitä, ei ne hormoonit takaa voimaa, joita käyttävät suuri osa poliiseista, siinä on yksi suuri syy heidän agressivisuudesta,sekä luonne vioista.

    • huolestuttaa

      en nyt tiä?kyl koulutukseen nyt täytys jonkinmoinen psykolooginen testi olla tiukempi??poliiseistahan on pula,mut ei joka kakara tähän näin näkyvään vatuulliseen työhön sovi.?!joku tietysti korkeammaltataholta vois painavan sanan sanoa.mut kyl poliisin on nyt luottamustaan nostettava?eipä oo nyt pointsit korkeella ja peiliin katsomisen paikka.ei ole moite mut HUOLI.arvostettu ammattikunta on nyt niin ja näin.

      • Kaskas_

        Heh, no kyllähän moni poliisi on nimenomaan aika kakara sen työn aloittaessaan. Elämänkokemus ja ymmärrys miten ihmisten kanssa voisi toimia paitsi nk.voimankäytöllä on aika vähäinen monilla varsinkin työt aloittaessaan. Ihmisillä on toki iät ja ajat ollut tapana "arvostaa" virkapukuisia ...


    • Ex-Ex

      Työ muokkaa kaltaisekseen, joten ei siinä koulutus riman korotukset taida paljoa auttaa. moni on aluksi ihan ok tyyppinen suurimalta osin, mutta annas olla se nuoren konstun oma perseen nuoleminen yhteisössään ajaa hänet hakemaan hyväksyntää vanhemalta jepeltä,, muulloinkin, kun vain sauna iltojen intiimien kokemusten myötä. niinpä nuoremasta konstusta tulee automaattinen nyökyttelijä ja toimeenpanija... ja näin se/ne vanhemmat konstut saa itselleen renki klopin tekemään likaisen työn nuoruuden innolla...

      ja sitten kun niitä yhteisiä salaisuuksia on kertynyt niin pakkohan siinä on ruodussa olla sekä lojaali..sama koskee yhteyksiä eri "tahoihin"...

    • jkuio

      Varmasti poliiseja nimitellään, kuten monia muitakin ihmisiä, jotka joutuvat tekemään työtään sosiaalitoimessa tai muussa sellaisessa paikassa, jossa joudutaan puuttumaan ihmisen elämäntapaan yhteiskunnalliseen asemaan, joka on mennyt omasta hallinnasta syystä tai toisesta.

      Kuitenkin jokaisen tällaisessa palvelussa palvelevan pitää ymmärtää, että ei ota asioita henkilökohtaisesti, vaikka voi tulla karuakin kuultavaa. Jopa päälle käymistä ja vaarallista uhkaa, toki näihin täytyy suojautua ja varmasti niihin on ohjeet kyseisillä aloilla.

      Tämä nimittelyhän tulee vain sille jonka ensimmäisenä kohtaa, vaikka se on mielenilmaus ja kovakin yhteiskuntaa ja sen sääntöjä vastaa. Todella näiltä ihmisiltä on toisen ihmisen kunnioitus ja oman elämänsä hallinta useimmiten täysin kadonnut. Kuitenkin inhimillinen kohtelu ei provosoi heitä näihin huuteluihin ja tekoihin, sitä vastoin raaka voima saa laittamaan hanttiin vielä enemmän.

      Toivottavasti näissä ammateissa on henkiseltä kantiltaan vahvoja ihmisiä, jotka pääsevät yli näiden sanoisin "sairaiden "ihmisten sanoista, joita tuskin ymmärtävät itsekään.

      Meitä ketä vain voi kohdata suunnaton epäonni elämässä, vaikka eläisimme kuinka hyvin ja kyllä se aika monen saa katkeraksi ja unohtamaan asiallisen käytöksen, sillä heille ei millään ole enää mitään väliä.
      Näen asian tällä hetkellä juuri hyvin, sillä eräs tuttavani on joutunut sairauden vuoksi toisten hoidettavaksi täysin ja hirvein sanoin moukaroi tätä vastaan, moittii, kiroilee hoitajilleen ja kaikki on hänen mielestään väärin, vaikka häntä yritetään kaikin tavoin auttaa ja hoitaa parhaimman mukaan.

    • imekää.pamppua

      Poliisi aloittaa AINA provosoinnin! He ovat pikkupoikia, joiden itsetunto on nolla!

    • aarvaamaton_

      "Todella näiltä ihmisiltä on toisen ihmisen kunnioitus ja oman elämänsä hallinta useimmiten täysin kadonnut. Kuitenkin inhimillinen kohtelu ei provosoi heitä näihin huuteluihin ja tekoihin, sitä vastoin raaka voima saa laittamaan hanttiin vielä enemmän. "

      Tuossahan se tulee. Varsinkin kun on oma-arvo ja elämän hallinta mennyt, niin arvostaa sitä, että joku edes ymmärtää. Jos koetetaan viedä ne viimeisetkin "tuhkat pesästä", niin kyllä se on kova isku, ajatelkoon jokainen omalle kohdalleen.
      Ihmisten käyttäytyminen johtuu aina jostakin, jostakin mitä on koettu toisten ihmisten taholta, joskus myös itseaiheutetusti, kuten päihteet kun lähtevät viemään. Mutta ei tämä maailma ole täydellinen, ja aniharvapa silloin provosoituu, jos saa asiallista kohtelua kohdata. Vaikka je etenkin jos elämäntilanne on kova.

    • Revolution

      Tarkastellaan kollektiivista viranomais rikollisuutta hieman. joka pesitynyt sangen syvälle suomalaiseen yhteiskuntaankin ja loppua ei ole näköpiirissä. paras lääkehän tilanteeseen olisi ehdottamsti ko rakennelmien hajoittaminen. eli ensin hajoitetaan johto organisaatiot kokonaan ja vaihdetaan paikallis johtokin ja edetään asianmukaisesti myöskin valvonnankin uudelleen organisoinnissa. voi olla että tuloksiakin syntyisi.

    • Anonyymi

      Poliisi vie alipukeutuneen, liikunta kyvyttömän , naisen syyttömänä putkaan. Kaiken huippu, itse tutkii asiaa. Kertoo että näitä poliisia on nuhdeltu. Onko se joku rangaistus, kun ihminen syyttömänä häpäistään. Järjetöntä touhua.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe