Painostavaa hiljaisuutta, kunnes taas jyrisee

Noinhan se luonnossakin tapahtuu, että hiljaisuus sakenee, kunnes taas tärähtää. Ukkonen.

Voi mennä pitkiäkin aikoja, kunnes se iskee uudelleen. Se kerää voimaa ja purkautuu salaman välähdellessä.

Myös meidän ihmisten on kerättävä voimia pystyäksemme taistelemaan.

Kun olen ollut kirjoittamatta täällä tai muualla netissä, kapasiteettia ei siihen ole riittänyt taltioidessani kaiken tapahtuneen aamusivuihin, joilla ylläpidän kirjoittajan peruskuntoa ja työkalupakkia hiljaisinakin hetkinä.

"Muukalaisena Mansessa", sellainen otsikko tuli mieleeni tänään epäonnistuneesta integroitumisesta kaupunkiin, jossa olen saanut kitua jo toista vuotta Hesan kärsimyksen jälkeen. Paskoja paikkoja molemmat, koska lääkärit ja viranomaiset ovat pilanneet ne niin kuin koko kauniin Suomen; ihanan maan, jossa on neljä vuodenaikaa ja luonto kukkea.

Kauppiaat tekevät kyllä osansa ja ihmisetkin ovat avuliaita ja mukavia, mutta siihen se sitten loppuu. Palvelut eivät pelaa, varsinkaan sairaiden, työttömien ja vanhusten kohdalla. Lääkärit eivät ole tehtäviensä tasalla, työttömille ei ole töitä eikä vanhuksiakaan kohdella niin kuin pitäisi.

- Kello 22.33. Mitä tänään tapahtuikaan, raapustan pikkuviiveellä kynällä paperille. Muistoja päivästä 6.3.2018, nuuskittuani kaupungilla vähän paikkojakin, joita tulen vielä tarvitsemaan.

Soon moro tältä erää.

2

126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tässä on kaksi karseaa päivää, toisin sanoen lääkärikäyntiä takana. Kuinka oikeaan ennustinkaan tuolla https://keskustelu.suomi24.fi/t/15080012/loishaadostakin-apua-vatsantarinaan#comment-92925028 : "Ajan lääkärille saan vasta myöhemmin eikä silloin löydy tietty enää mitään, kun koko homma on niin kiinalaista kuin olla voi." Mutten joutanut jäämään tuleen makaamaan saaden koukkimisesta takapuoleni kipeäksi vaan, sillä oli jo mietittävä, miten seuraavasta rästijutusta selviäisin, etten survoutuisi vallan silmäteräni kanssa röyhkeämpien jalkoihin, joita ihan lähipiirissäkin piisaa.

   Tallustellessani kaupungilla toisen lääkärikäynnin jälkeen löysin oikean paikan, jonne jätin valitukseni jo toistamiseen. Ensimmäisellä kerralla asialla oli poikani ja nyt vihainen leijonaemo hänen puolestaan.

   Kulkiessani järven vieritse itkin hetken. Ei näytteitä poskiontelosta eikä uutta pallolaajennusta edes oikealle puolelle, joka on leikattu eri tavalla kuin toinen puoli ja sierain koko ajan tukossa pahentamassa uniapneaani ja liman kertymistä keuhkoihin.

   Muukalaisena Mansessa. Ennen kuin pääsin aamusivuissani edes tuohon kohtaan, räjähdin kirjallisesti. Luuletteko te saatana, että tämä jää tähän, pauhasin.

   DNA:ssa oli hyvää palvelua. Jo menomatkalla kännykkään oli tullut tekstiviesti, että antavat lumiharjan veloituksetta pakkaspäivien avuksi. Mitä isompi harja, sitä parempi antaa noin vertauskuvallisesti huutia, jota aioin totisesti tehdä niin kauan kuin on tarvis ja henki pihisee. Päälle maistuvaa kahvia ja pari piskuista mutaleivosta ja kadulla Valion jogurttipurkkeja mukaan.

   Paljon parempia ovat kauppiaat tuottamaan ihmisille iloa kuin lääkärit.

   • "Kulkiessani järven vieritse itkin hetken. Ei näytteitä poskiontelosta eikä uutta pallolaajennusta edes oikealle puolelle, joka on leikattu eri tavalla kuin toinen puoli ja sierain koko ajan tukossa pahentamassa uniapneaani ja liman kertymistä keuhkoihin."

    - Pidättäytymällä näytteiden ottamisesta voidaan jättää potilas luulosairaaksi leimattuna kärsimään ja välttyä jälkien johdattamisesta sylttytehtaalle, josta saatu apu on vienytkin potilaan vain ojasta allikkoon.

    Lainaus supisuomalaiselta arjalaiselta sivulta http://personal.fimnet.fi/laakari/hannu.tapiovaara/syyskoulutus2010.htm , joka on suomea tai ruotsia ja jota Suoli24:n tämänhetkisten orwellilaisten sääntöjen mukaan pitäisi voida siteerata:

    "Poskiontelon limakalvo erittää typpioksidia (NO), jolla on bakterosidista vaikutusta. Typpioksidi saattaa myös moduloida mukosiliaaritoimintaa. Nenäkäytävään verrattuna poskiontelon pitoisuus on lähes 50-kertainen. Sivuonteloiden tulehduksellisten sairauksien yhteydessä NO-pitoisuus alenee. Myös ostiumin koko vaikuttaa NO-pitoisuuteen. Jos ostiumin halkaisija on 3 mm, NO-pitoisuus on 300 000 ppm. Jos ostiumin halkaisija on 10 mm, niin NO-pitoisuus on 6 900 ppm. Suuri antrostomia laskee NO-pitoisuutta niin poskiontelossa kuin nenäkäytävässäkin. Se synnyttää iatrogeenisen St. Aureus kolonisaation poskionteloon."

    - Kun minulle leikatut megaostiumit ovat halkaisijaltaan yli 10 mm eli yli sentin laajuiset, niin eihän edes iatrogeenistä eli hoitovirheestä aiheutuvaa stafylokkikolonisaatiota kannata poskionteloissani tutkiakaan eli jätetään potilas kärsimään varsinkin, kun aiheuttajabakteerien on todettu http://epublications.uef.fi/pub/urn_nbn_fi_uef-20131004/urn_nbn_fi_uef-20131004.pdf olevan samoja kuin otsaontelotulehduksessa, josta siitäkin kärsin.

    Mutta kun on lähdetty leikkelemään, eikö toinenkin puoli pitäisi leikata samalla tavalla päästäkseni vaivasta? Lainaus edellisestä supisuomalaisesta tietolähteestä:

    "Otsaonteloiden ilmastoitumiseen vaikuttavat erityisesti recessus frontalis ja siihen kuuluvat
    rakenteet. Recessus frontaliksen etupuolella sijaitsevat agger nasi -lokerot (ANC) ja frontaaliset
    lokerot (tyypit 1–4) (FC1–4), takana tai takalateraalisesti supraorbitaalinen ethmoidaalilokero
    (SOEC), frontaalinen bullaarinen lokero (FBC) ja suprabullaarinen lokero
    (SBC). Lisäksi niihin kuuluvat frontaalinen sinuksen sisäinen septaalinen lokero (IFSSC)
    ja recessus terminalis (RT). Näitä kutsutaan yhteisnimityksellä anterioriset ethmoidaalilokerot
    (Lee ym. 2004). Näiden lokeroiden täydellinen poisto endoskooppisella kirurgialla
    on edellytys otsaontelon riittävälle ilmastoitumiselle ja tyhjentymiselle (Kennedy ja Senior
    1997)."

    Pyydettyäni poistamaan oikealtakin puolelta agger nasi -lokeron sitähän ei tietty voitu tehdä. Se, että herään joka päivä oikea sierain tukossa ja nukun pipo päässä yöni, ei häiritse lääkäreitä yhtään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Some pillastui! Martina Aitolehti ja ero Hannu-rakkaasta kuohuttaa: "Salaavat suhdetta" "Surullista"

   Seiskan uutinen Aitolehden ja Pikkaraisen erosta kuohuttaa. Spekulointia pukkaa ja jotkut jopa epäilevät, ettei pariskunta olisikaan oikeasti eronnut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   8132
  2. Illan seksikkäin! Iina Kuustonen tyrmäsi glitterasussa - Heittää vitsiä lenkkareista ja kassista!

   Uuuh, mikä ilmestys. Ja huumorista täytyy antaa aina plussaa! https://www.suomi24.fi/viihde/illan-seksikkain-iina-kuustonen-tyrmasi-glitterasussa-hei
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   4792
  3. Marin oli taas ryyppäämässä Kalliossa koko illan!

   Tällä kertaa Sanna biletti oikein julkkisporukassa yhdessä laulaja Anna Abreun, 31, ja poppari Benjamin Peltosen, 24, kanssa. Näyttää siltä, että Mar
   Maailman menoa
   399
   3360
  4. Martina erosi jälleen!!!

   Hahhhaaaa!!! Olisi Martina kannattanut lukea tätä palstaa niin olisit tiennyt miten käy... LUUSERI!!! Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   2707
  5. Raiskaussyytteessä oleva Hannu jäi kuin nalli kalliolle!

   Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet. Kohuttu salamasuhde ei kestänyt vuottakaan. Seiskan lähipiiristä saamien tieto
   Julkkikset
   25
   2271
  6. Niko Saarinen paljastaa julkisuuden rumat kasvot: "Koko ajan avointa riistaa ihmisten edessä..."

   Reality-tähti Saarinen saa elantonsa julkisuudesta, mutta aina elämä ei ole ruusuista. Kärkkäistä kommenteistaan tuttu mies haluaa nyt kertoa haasteis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1617
  7. SHOKKIERO!!! Hannu antoi kenkää Martinalle

   Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet. Kohuttu salamasuhde ei kestänyt vuottakaan. Seiskan lähipiiristä saamien tieto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   1399
  8. Vaikuttaa siltä, että olet...

   ...vain leikkinyt minulla koko tämän ajan.
   Ikävä
   34
   789
  9. Kyllä se päivä vielä tulee...

   Kyllä se päivä vielä tulee, jolloin tapaamme. Tiedän sen. Herkuttelen tällä ajatuksella usein, sillä näin ajatuksenakin aivan jännittävää.
   Ikävä
   36
   766
  10. Jännä juttu..

   kuinka palsta on kuivahtanut viimeisen vuoden aikana. Kommentteja aiheesta lukenut enemmän ja vähemmän, plus ihmettelyä siitä missä kukin on. Toki
   Sinkut
   169
   725
  Aihe