Aihealueet

Listaukset

  Yksilö ei voi vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin

  Hipitvittuunsuomestako

  Hei. Ovatko ihmiset sitä mieltä, että yksilön teot vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin? Jos vuoden kasvissyöjänä olo vastaa yhtä pitkää lentokonematkaa, miksi edes yrittää ?? Itse ainakin aion syödä punaista lihaa ja ajaa mersulla talvipakkasilla!

  Vaikuttavatko yksilön teot milelestänne ympäristön hyvinvointiin? Kuinka merkittävästi? Kuinka nopeasti ??

  8

  892

   Vastaukset

   • Riippuu mitä tekee. Jos maanomistaja perustaa mailleen kosteiko niin vaiktus voi olla paikallisesti suurikin.

   • Aloitus on yhden maamme köyhimmän kapitalistin sepustuksia, joten lienee ihan sama mitä hän toimeentulotuellaan tekee. Pahinta mitä moinen loinen voi tehdä on, että se särkee tukiaispullot sirpaleiksi katuun.

   • moi

   • Punainen liha: jauhelihaa punalappuisesta laarista. Mersu: joku 90-luvun käytetty raato.

    Suomessa on aika monta ökykapitalistia.

   • Tietysti yksilö voi, kukas muukaan. Vielä 70-luvulla oli tavallista heittää roskia auton ikkunasta niin ettei sitä kukaan ihmetellyt, vähän niin kuin venäjällä tänä päivänä. Mutta nyt jos heittää roskat ulos niin kaverit pitää sinua pöljänä. Autoroskien heittäjä on nykyään poikkeus kun joku aika sitten se oli tavallista. Se tuhansien autoilevien yksilöiden ratkaisu näkyy teiden varsilla, on pikkasen siistimpää kuin venäjällä vai mitä?

   • Tottakai jokaisen yksilön teot vaikuttavat ympäristön hyvinvointiin jossain määrin. Jos rupeaa möykkäämään siitä, että omien elintapojen muuttaminen ympäristöystävällisimmiksi ei planeettaa pelasta, niin kertoo vain kyseisen henkilön välinpitämättömyydestä. Jos OIKEASTI välittää luonnosta ja on fiksu, pyrkii myös omilla elintavoillaan suojelemaan luontoa.

    "Ei toisetkaan muuta ruokavaliotaan, vähennä autoilua tai kulutustottumuksiaan. Mitä väliä siis." Seuraako ihmiset muissakin asioissa idioottimaisesti heitä, joiden tietää tekevän väärin/typerästi..

   • Tämä on yleensä ainoa tapa, jolla voit henkilökohtaisesti vaukuttaa myös ympäristön hyvinvointiin. Omista pienistä valinnoista kaikki lähtee liikkeelle. Paras tapa kestävään kehitykseen on opettaa omat lapset toimimaan luontoa kunnioittaen.

   • On älytöntä, miksi ihmiset eivät oikeasti ota asennetta omalta osaltaan luonnonsuojeluun. Kyllä minä ennemmin poltan muovijätteet kuin raahaan ne roskikseen ja sieltä kaatopaikalle. Nykyäänkin kun käytettäisiin vähän vaivaa, että voitaisiin pitää huolta luonnosta... Turhaa sanoa, ettei yksilönvalinnoilla ole väliä kun katsoo kuinka moni on parantanut tapojaan...

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    232
    11285
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    278
    6152
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1103
   4. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    50
    848