Maahanmuuttajan ahdistelu

negatiiiivinen

Moikka! Haluaisin herättää keskustelua seuraavasta tarinastani. Siispä juttu menee näin...
Olen 18-vuotias tyttönen ja olin lauantaina 10.3.18 stadiumilla juhlimassa, ei siinä mitään, mutta paikan mennessä kiinni, lähdin yksin kävellen kotiin kun matka kotiin oli lyhyt. Kävellessäni kuulin takaa huhuilua ja lauseen 'nice to meet you', en missään kohtaa kääntynyt katsomaan edes taakseni.
Kyseinen huhuilija kuitenkin käveli minut kiinni, ja pisti kätensä tiukasti selkäni taakse ja ikäänkuin työnsi minua eteenpäin, kävellessä hän kertoi nimensä ja olevansa irakilainen. Koti alkoi lähentyä ja yritin livetä tilanteesta pois ja selitin että nyt menen kotiin heihei, mutta tämä mies otti kädestäni kiinni ja pakotti minut lisäämään hänet facebook kaveriksi, kun olin pistämässä puhelinta kiinni, hän esti ja sanoi että haluaa soittaa minulle messengerissä tietääkseen että annoin oikean facebook tilin.
Sen jälkeen hän sanoi kuinka näki minun tanssivan baarissa niin, että hän haluaa minut tanssimaan heille heidän kotiinsa.. Uteli myös kuka kotonani on ja onko minulla veljeä yms. Sitten hän päättikin napata käsistä kiinni ja rupesi väkisin nuoleskelemaan kaulaani ja hoki 'give me kiss', työnsin sitä lääppivää ällötystä kauemmas ja huusin kaikilla mahdollisilla kielillä stop, no, stop it, ei, lopeta... Ei toivoakaan. Sitten näen taksin tulevan kohti, yritän huitoa ja viittoa häntä apuun, mutta hän paineli hidastamatta ohi.
Oli onnea että selvisin näinkin 'vähällä'. Kuitenkin pari viikkoa taaksepäin ystäväni joutui myös maahanmuuttajan uhriksi, mutta hän koki täyden raiskauksen. Olo on ihan hirveä ja likainen, eikä tarvitse enää kyllä yksin kulkea missään, saatika mennä stadiumillekaan. En vieläkään tiedä mitä olen länkyttänyt sille hullulle että olen päässyt tilanteesta pois.
Mitä mieltä olette siitä että tällaisia hirviöitä asuu Kokemäellä? Ajan kysymys on koska sama mies tekee tuon uudestaan, mutta seuraava uhri ei välttämättä pääsekkään niin vain pois. Ketään ei välitä kunnes pahin sattuu. Kertokaa mielipiteitä.

45

3203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äläepäröi

      Kannattaa mennä poliisin luo, jos tiedät hänen henkilöllisyytensä? Ei näitä täällä suomi24 saada "kiinni".

      • Rikosilmoitus on nyt tehty. Haluan kuitenkin tämän saavan keskustelua aikaan niin, ettei jokaista tällaista tapahtumaa vain ns. lakaista maton alle.


    • Kesälesket

      Kannattaa mennä eduskuntatalolle tapaamaan Sipilää ja kysyä siltä että mikä saatana sinua vaivaa kun haluat haalia suomeen kaikkein vaarallisimmasta terroristimaasta soluttautuvia taistelijoita? Suomi haalii pakolaisia nimenomaan irakista, ja siellä on isiksenmiehiä. Nyt niitä haalitaan tänne.

    • VaroMamua

      Tuo on ollut vain ajan kysymys - valitettavasti. Turvasumut mukaan seuraavan kerran ja muutama tehokas itsepuolustusliike opetteluun. Ja kaikki poliisille ilmi! Ja kannattaa varoa myös jättämästä lasiaan vartioimatta sekunniksikaan minnekään! Tyrmäystippa-buumi on jälleen nostanut päätään!

      By the way, nyt olis jollekin paikalliselle taekwondo tai muulle seuralle oiva tilaisuus saada kassaan täytettä ja pitää vaikka muutaman tunnin itsepuolustuskoulutuksia paikallisislle leideille pientä maksua vastaan. Itse menisin ainakin heti, vaikka en niin nuori neito olekaan.

      • Kasimill

        Miksi haaskata aikaa taekwondoon? Perinteinen ysimillinen pysäyttää tehokkaasti.


    • Ilmoitapoliisille

      Eli nyt tyyppi tietää facesta nimesi ja päivityksesi? Miten aiot pysyä turvassa

      • Estin tyypin kyllä välittömästi, se ei silti muuta sitä faktaa että hän tietää nimeni...


    • KunKysyit

      Kysyit mielipidettäni. Saaman pitää. Olet se persuhörhö, sivumennen sanottuna mies, joka kirjoittelee näitä keksittyjä tarinoita eri paikkakuntien palstoille ja nyt sattui olemaan vuorossa Kokemäki. Kaava näissä höpötyksissäsi on aina sama mutta joitakin yksityiskohtia keksit aina sen verran uudelleen että hölmöimmät uskovat. Mille paikkakunnalle ajattelit sijoittaa seuraavan höpötyksesi?

      • Oi kun asia olisikin näin.


      • wevwebweb

        Kaikki mamujen raiskaustilastot on vaan keksintöä...?Niinkö. ? Toivon että osuu omaan nilkkaan.


    • Neitixxxxx

      Ikävä, että näin on sattunut. Itse en juuri näiden uusien tuttavuuksien takia uskalla kulkea enää öisin yksin.

      Stadiumissa oli kaksi ulkomaalaista. Kumpi sinua ahdisteli? Hienoa, että teit jo rikosilmoituksen ja puhut tästä.

      Kovasti he siinä koitti saada naista. Harmi että haku jatkuu vielä kotimatkallakin.

      Voimia.

      • Se hieman vaaleampi ja selkeästi vanhempi mies kyseessä. Tumma nuori poika afrohiuksineen ei ollut siis kyseessä.


    • gffddssasfghjk

      Kokemäellekin näitä piti saada ja nyt sitten "ulkoiluttavat" vanhuksia Kuusamakodissa, vai mikä lie sen nimi nykyään. Nää ovat niin kieroja tyyppejä, että en todellakaan luottaisi yhtään ihmistä tuollaisten käsiin ja jos olisin vanhuksen omainen kieltäisin ehdottomasti näiden lähestymisen.

    • näitätuleelisää

      Kyllähän se tyyppi on helppo tunnistaa ja tehdä kaverille selväksi, että se naisten ahdistelu loppuu ja heti! Aloittajallahan on tyypin nimi tiedossa, niin ymmärsin.
      Hulluja piisaa ihan suomalaistenkin keskuudessa, kun huumeet ovat sekoittaneet monen päät. Tehdään ihan mitä vaan, kun ei ole sekopäässä järjenhäiventäkään.

    • 76-vuotiastyttö

      Tapahtuiko tuo "täysi raiskaus" pari viikkoa sitten Kokemäellä? Siitä on tietenkin rikosilmoitus tehty, paikallinen poliisi varmasti kuulustelee myös Sinua, tekijähän saattaa olla sama kuiin Sinua ahdistellut. Näistä ei ilmeisesti enää anneta tietoa julkisuuteen. Seuraavaa kirjoitusta varten, kukaan 18-vuotias nuori nainen ei käyttäisi itsestään nimitystä "tyttönen", uskottavuuden vuoksi kannattaa joko käyttää jotain muuta ilmaisua tai ihan reilusti kysyä joltain nuorelta naiselta, miten hän asian ilmaisisi.

      • Paitsi_että

        Eivät näiden persupropagandaa levittävien taidot ole sillä tasolla ja kuten edeltä näkyy, kaikkein hölmöimpiin uppoaa jo tämäkin.


      • Enymmärrä56

        Miksi nöin ei voisi tapahtua?


      • Toisesta kyseisestä tapahtumasta on tehty rikosilmoitus, ja sitäpä odotankin että sais infoa onko kyseessä ollut sama mies.. Nämä jotka ei juttua usko ovat ilmeisesti juuri niitä jotka olisivat myös ajaneet ohi miettien että ’hmh, eipähän kuulu mulle’. Tän vuoksi varmaan suurin osa uhreista pitää suunsa kiinni, kun ihmiset vähättelee eivätkä usko mitään, onneksi itse tietää parhaiten miten asia on.


    • Mitä vielä halutaan tietää että uskottaisiin ja otettaisiin asia vakavasti ja varotettais nuoria.. No tapahtui vuolletien päässä, lähellä puubaaria. Koskenperkaaja patsaan kohdalla mies käveli minut kiinni, kello 04:09 puhelu messengeriin.

      • TotuuuttaPeliin

        Mitä ihmettä, olit tulossa Stadiumista, kävelit kotiin koska "matka oli lyhyt" ja sinua seurattiin ja juostiin kiinni. Tutkipa karttaa paremmin, nyt olit menossa puupaarista Stadiumin suuntaan, etkä tulossa sieltä. Jos stadikalta menisit kotiin, totta kai olisit mennyt vanhaa siltaa pitkin. Nyt olet kiertänyt uudensillan kautta täyden lenkin,?? ei kukaan usko


      • TotuuuttaPeliin kirjoitti:

        Mitä ihmettä, olit tulossa Stadiumista, kävelit kotiin koska "matka oli lyhyt" ja sinua seurattiin ja juostiin kiinni. Tutkipa karttaa paremmin, nyt olit menossa puupaarista Stadiumin suuntaan, etkä tulossa sieltä. Jos stadikalta menisit kotiin, totta kai olisit mennyt vanhaa siltaa pitkin. Nyt olet kiertänyt uudensillan kautta täyden lenkin,?? ei kukaan usko

        Luitko tekstin tarkasti? Et tainnut koska missään kohtaa en sanonut tulevani puubaarilta päin, vaan että se on lähellä. Puubaari kartoittamassa muille tapahtumapaikkaa jos eivät tiedä missä vuolletie on. Puubaari on varmaan 100 metriä vuolletien päästä. Lisäksi kerroin teksissä koskenperkaajapatsaasta joka sijaitsee lähellä vanhaa siltaa, en tiedä mistä sait käsityksen että olisin tehnyt jonkun suunnanvaihdoksen. 1. stadiumilta vanhan sillan yli, sitten vasemmalle ja ohi seurakuntatalosysteemin, seuraavan tienpään ohi, sitten antintien ohi, loiva alamäki alas, suoraan ja ollaan vuolletie 1 eli vuolletien päässä. Täytyypä vetää rautalangasta ... :D


      • http://kuvanjako.fi/ds8qn.jpeg
        siinä linkki kädestä pitäen hahmoitettuun karttakuvaan (jos toimii) .. Sininen piste on puubaari, punainen on vuolletien pää ja keltainen suurinpiirtein koskenperkaaja patsas, hahmottuuko :D


      • Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa ennen tuo koskenperkaaja patsas ja sitten vuolletie ja puubaari, tuo varmaan antoi sellaisen käsityksen että olin menossa vanhaa siltaa kohti enkä vuolletietä, monesti luin uudestaan tekstini ja nyt huomasin, mutta kuitenkin lukee että tapahtui siinä vuolletien päässä eli koskenperkaaja patsaalta asti käveli ’samaa matkaa’ kohti vuolletta :D


      • viranomaistenasia
        negatiiiivinen kirjoitti:

        Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa ennen tuo koskenperkaaja patsas ja sitten vuolletie ja puubaari, tuo varmaan antoi sellaisen käsityksen että olin menossa vanhaa siltaa kohti enkä vuolletietä, monesti luin uudestaan tekstini ja nyt huomasin, mutta kuitenkin lukee että tapahtui siinä vuolletien päässä eli koskenperkaaja patsaalta asti käveli ’samaa matkaa’ kohti vuolletta :D

        Sinullahan on tuo tyyppi tiedossasi. Onko poliisi tietoinen hänestä ja Sinuun kohdistuneesta häirinnästä? Vai oletko keksinyt koko stoorin? Se vähän haiskahtaa, kun itse täällä siitä kertoilet.
        Jos tuo kaveri pyörii Kokemäellä, niin eipä taida olla asiaa enää ulos ilman turvamiehiä.


      • viranomaistenasia kirjoitti:

        Sinullahan on tuo tyyppi tiedossasi. Onko poliisi tietoinen hänestä ja Sinuun kohdistuneesta häirinnästä? Vai oletko keksinyt koko stoorin? Se vähän haiskahtaa, kun itse täällä siitä kertoilet.
        Jos tuo kaveri pyörii Kokemäellä, niin eipä taida olla asiaa enää ulos ilman turvamiehiä.

        Tyyppi on tiedossa, ja asiasta tehty rikosilmoitus sähköisesti, mutta poliisista ei ole vielä ilmoitettu miten asia etenee/kyselty lisää. Sivuilla luki että yhteydenotto voi kestää kahdesta päivästä kahteen viikkoon. Ilmoitukseen liitin screenshotit facebook keskusteluista, mutta facebook nimi hänellä on aika varmasti väärä, mutta tuo vastaanottokeskus kuusamakoti ei ole niin suuri etteikö sieltä löytäisi tyyppiä


    • Lyhyt_ehdotus

      Kansalaisopistossa on tietääkseni kirjoittajapiiri. Aloittajan kannattaisi hakeutua siihen, vilkas mielikuvitus on siinä vain hyväksi ja harjoittelemalla oppii välttämään tässä esiintyneitä aivan alkeellisia virheitä.

      • Hmm.. tarttis varmaan.. saiskohan mun kokemuksien kirjottamisesta sen verran palkkaa että saisin ostettua kusipäät ulos tästä maasta? Noh, oon ainakin ihmisiä koittanu varottaa että siinä vaiheessa ku jonkun oma lapsi joutuu kohteeks ni mä voin tulla nauramaan viereen ja sanomaan että heh, älä kuseta :D


      • Toteamus

        Siellä kansalaisopistossa et oppinyt ymmärtämään ettei nämä kirjoitukset ole tarkoitettu oikeinkirjoituskokeeksi.
        Hakeuduppa sellaiseen opinahjoon jossa opetetaan näiden kommenttien tarkoitus sekä ymmärtämään mistä on kysymys.
        Hyvää jatkoa opiskelullesi. Kyllä se ymmärrys voi vielä löytyä!


    • jkkkjhgftuoljt

      Nämä puolustelijat ovat suvakkeja, jotka niin kovasti toivoisivat, että maahantunkeutujat kävisi heidän päällensä. Se olisi niin mukavaa, siitä voisi vaikka ottaa asukin kotiinsa. Sen jälkeen ei sitten enää olisikaan niin kivaa, naama mustelmilla, tai jopa pahempaa. Suvakit ovat yleensä sellaisia, jotka eivät miestä muuten saa, niin mikä vaan maahantunkeutuja kelpaa.

      • Eipähän ketään mistään mitään ymmärrä ennenku sattuu omalle kohdalle tai jollekki läheisel, karu totuus mut ei voi mitään. Hassua vaan kuinka voidaan päätellä somessa kirjotetusta tekstistä että minkä ikänen on ja onko mies vai nainen, tyttö vai poika :D Kumminki on nykyään jokalähtöön erilaisia ihmisiä


    • Ihmettelenvaan

      MV:llä oli video, jossa maito ja suklaa sekottui... Onko se ihan ok noissa hommissa? Eikö pitäisi olla polvet yhdessä?!?

      • Lyhyt_kommentti

        Tästä opimme että kannattaa käydä kusella ennenkuin ryhtyy kokkaamaan, hankalaa se on jos täytyy pitää polvia yhdessä.


    • Matiasö

      Tässä ollaan menossa Ruotsin malliin, siellä on paljon alueita joissa naiset ei voi enää yksin liikkua kuten vielä vaikka 80 -90 -luvulla, tämä maahanmuutajien ansiota.

      Suomessa on meillä niin huono herraonni että ollaan samassa pisteessä muutaman vuoden päästä
      Ei ihme että syntyvyys on Suomessa niin alhainen, yhteiskunnan ilmapiiri on mennyt meidän huonojen poliitikkojen johdosta tulevaisuuden osalta pelottovaksi

    • tipattappiin

      Ei sen näköiset miehet saa kuin väkisin.

    • mietiskelijä78

      Kukas se kokemäkeläinen spr-täti oli kun ei osannut pitää polvia kiinni?

      Mutta naamakin sen näköinen, että tuskin helposti muualta saa! Voi nolo, toivottavasti hänellä ei ole lapsia tai sukua. Ei kukaan kestäisi moista häpeää.

    • Nice_try

      "negatiiiivinen
      11.3.2018 17:33

      Rikosilmoitus on nyt tehty. Haluan kuitenkin tämän saavan keskustelua aikaan niin, ettei jokaista tällaista tapahtumaa vain ns. lakaista maton alle."

      Niimpä niin Jore. Onko nyt likainen olo? ;)

    • HAPEEETSU

      ...TTUUUN TÄÄLÄT KOKAINEN MAMU ...TANA

    • TätiMonika88

      Miten asia on edennyt?

      • No joo.. Ei ole kuulunut eikä näkynyt luvattua yhteydenottoa, ja tuskin tulee kuulumaan tai näkymäänkään, pari viikkoa piti mennä, ei tainnu viranomasia oikee asia kiinnostella


      • potkaiseeteenpäin
        negatiiiivinen kirjoitti:

        No joo.. Ei ole kuulunut eikä näkynyt luvattua yhteydenottoa, ja tuskin tulee kuulumaan tai näkymäänkään, pari viikkoa piti mennä, ei tainnu viranomasia oikee asia kiinnostella

        Otappa uudestaan yhteyttä. Kerro, että menee lehteen juttu...


    • SalapoliisiMäky

      Näin sun ahdistelijan kaupassa viime viikkolla, et kyllä ainakin vielä Kokemäellä on.

      • Just_joo

        Minä näin lehmän, se lensi Nesteen asemalle päin.


    • Landepellet

      "stadikalta"... Mistä perkeleen stadikalta?!?! Käy landeurpå joskus jossain oikeassa kaupungissa kokeilemassa oikeaa elämää, niin ei tarvitse typeröidä enää sen jälkeen. Ihan noin paljoa. Voi että kun olette landepaukkuja koko sakki, ettekä edes käsitä. "stadikka", niinpä just.

    • perseestäyhteiskunta

      Eime voida tehdä mitään. Vihapoliisi jahtaa kaikkia normaaleja miehiä jotka haluaa puolustaa naisiaan ja leimaa näitä rasisteiksi. Kysy poliisilta miksei se halua toimia kansalaisten kanssa yhteistyössä raiskausten estämiseksi? Poliisi on korruption vallassa, samoin kokoyhteiskunta, jokainen ajattelee vaan omaa napaansa. Arvot on lakaistu pois. Ei minustakaan kukaan välitä eikä ole välittänyt.

    • Anonyymi

      OMG toi on vaarallista

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe