Eikö Lieksan lehteä kiinnosta

aijai.sentään

tämä tapaus lainkaan, josta valtamedia kyllä kirjoittaa?

Taitaa olla huuhaa-lehti.

39

1416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhuilta.siivet

      Eivät keskeneräiset asiat kiinnosta ketään. Totuus kiinnostaa sitten aikanaan.

    • Vaalit_lähestyvät

      Vaalit lähestyvät ja demari journalistit koettavat painaa villaisella, ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

    • Hei, rasse. Jos Iltasanomatkin kirjoitti vasta tänään, miten Lieksa lehti muka voi kirjoittaa kun ei edes ole vielä ilmestynyt?

      • heittääkö

        Mistä sinä tähän nyt sen "rassen" sait keksittyä?

        Taidat olla vähän sairas henkilö?


      • TullutTavaksi
        heittääkö kirjoitti:

        Mistä sinä tähän nyt sen "rassen" sait keksittyä?

        Taidat olla vähän sairas henkilö?

        Sitä sanaa hän käyttää kaikkiin asioihin, mitkä ei ole hänelle mieleen.


      • Nauravasomali

        Tällä elätillä se tuo rasse on joka virkkeessä esillä ,liekkö kiihottunut.


    • pankkouuni

      Ettekö tajua sitä että niin pitkään on syytön, kunnes oikeudessa toisin todistetaan!
      Epäillähän voi ketä vaan syyttäjäkin mutta toteennäyttölle pitää olla vahva pohja, johon ei kuulu huhut tai juorut akkojen!

      • ei.auta.itkujavikinä

        Esitutkinta on antanut jo sen verran näyttöä, että syyttäjänvirasto ja syyttäjä ovat nostaneet kanteen. Ei pidä puolustaa tuollaista, ei myöskään toisaalta liikaa tuomita. Heikoillahan on jos noin huonosti asiansa hoitaa ja laskee näinkin pitkälle.


      • esitutkinta

        Etkö sinä tajua, että Persujen kokoustila -kohun jälkeen tuskin ehti syyttäjä esitutkintaa kunnolla aloittaa, esitutkinta aloitettiin lehtijutun perusteella) kun silloinen valtuuston puheenjohtaja (Ari Marjeta) kutsui ylimääräisen kaupungin valtuuston koolle aiheena RASISMI. Nyt on kuule tilanne aikalailla toinen. Esitutkinta on saatu päätökseen ja syyte menee käräjille varmasti.
        Mielestäni nyt olisi myös syytä ehdottomasti pitää ylimääräinen kaupunginvaltuuston kokous avoimin ovin aiheena PEDOFILIA.


    • Pääloimittaja

      Asia on ollut tiedossa jo kauan, salailua, salailua ja tekopyhyyttä!
      Lieksan lehti= demariäänenkannattaja!
      Nurkkakuntainen rutsa on voimissaan!

    • vallesmannivuan

      kyllä Suomen rikoslaki ja rikosprosessi etenee omalla painollaan joten arvailut sikseen mutu-tuumailijat

    • uskottavaihmistä

      On pastori ihminen. Ei ole mikään sexualisti. Itsekkin sanoo niin ja kai tietää parhaiten.

    • lehdelle.muistutus

      Vaikka osa valtamediasta uutisoi tällä kertaa poikkeuksellisen suoraan lieksalaisesta niljakkeesta puoluetaustastaan huolimatta, niin päälle on lisättävä se mistä Ari Marjetan nimi on jäänyt minun muistiin.

      Aikakone sanoo nyt ZIUUUUUNDÄDÄDÄDÄ ja päätyy vuoteen 2014, jolloin Jussi Halla-aho piipahti Lieksassa keskustelemassa maahanmuuton ongelmista. Kurkistetaan pitkästä aikaa Scriptaan, jossa Jussi avasi silloisia tunnelmia: http://www.halla-aho.com/scripta/lieksa_kasirysyn_partaalla.html

      Jussin vierailu päätyi valtamediaan, joissa Lieksan valtuuston PJ Ari Marjetaa siteerattiin tähän tapaan: "Pelkään, että maahanmuuttajiin kohdistetaan väkivallan- tai vahingontekoja. Pelkään myös kaupunkimme työntekijöiden puolesta."

      http://www.halla-aho.com/scripta/lieksalainen_ikiliikkuja.html

      https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lieksan-johto-pelkaa-rasismi-voi-ryostaytya-kasista/2808880

      Ari Marjeta oli jo tuolloin pyörittänyt yksityistä nuorten perhekotia ja vielä kuntavaaleissa 2017 esitteli ammattiaan ja perhettään näin.

      AMMATTI
      Toimitusjohtaja, perhekodin isä

      PERHEESEENI KUULUU:
      Pidämme ammatillista perhekotia, johon kuuluu tällä hetkellä vaimoni lisäksi kaksi ohjaajaa, viisi lasta ja suuri joukko eläimiä.

      Poimintoja perhekodin toiminnan periaatteista (Lähde: www.topinka.fi, joka nyt ihan sattumalta suljettu)
      "Perhekoti Topinkan arvot pohjautuvat humanistiseen maailmankatsomukseen, jossa keskeisellä sijalla ovat ihmisen ainutkertaisuus, suvaitsevaisuus, tasaveroisuus ja monikulttuurisuus"
      "Tarjoamme nuorelle mahdollisuuden uuteen yritykseen elämässä."
      "Perhekoti Topinka sopii erityisesti niille nuorille, jotka tarvitsevat erityistukea voimavarojensa löytämiseksi ja itsetuntonsa vahvistamiseksi."
      "Perhekoti Topinkassa erityisosaamisemme alueeseen kuuluvat myös monikulttuurisuus­kysymykset. Näin ollen perhekotimme sopii myös eri kulttuuritaustasta tuleville (esimerkiksi maahanmuuttajaperheiden) nuorille. Ymmärrämme Topinkassa maahan­muuttajanuoren kohtaamia haasteita oman kotikulttuurin ja ympäröivän kulttuurin asettamien vaatimusten ristipaineessa. Pidämme perhekodissamme tärkeänä, että maahanmuuttajanuorta tuetaan oman kulttuurisen identiteetin säilyttämisessä ja nuori oppii arvostamaan kulttuurista taustaansa."

      Korostan, että en tee ennenaikaisia johtopäätöksiä, mutta seuraan tätä keissiä, koska _epäilty_ ei todellakaan ole kuka tahansa hairahtunut kuntapoliitikko. Hän on pitkäaikainen Lieksan valtuuston puheenjohtaja, demareiden puoluevaltuuston jäsen, kansanedustajaehdokas ja saanut valtakunnallista näkyvyyttä töniessään Halla-ahoa. Mielenkiintoni kohdistuu tässä erityisesti eri medioiden toimintaan ja huomioon verrattuna esimerkiksi niihin lukemattomiin tapauksiin, joissa perussuomalainen on istunut syytettyjen penkillä kirjoitettuaan internettiin.

      IL: SDP:n kansanedustajaehdokas ja Lieksan entinen valtuustopomo syytteeseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä: http://www.iltalehti.fi/politiikka/201803122200805954_pi.shtml

    • impiumpilampi-

      Kepu pettää aina,mutta demari panee parastaan...näinkö se menee.

    • ei.vassaripolitiikalle

      On näköjään poistettu se kommentti tuolta ylempää, jossa todettiin, että Lieksan Lehti kommentoi Marjetan puolustuspuheenvuoroa nettisivuillaan. Oikeus päättää leimataanko Ari totuuden puhujaksi vai valehtelijaksi. Tämän tapauksen lieksalaiset kyllä muistavat, varmasti myös seuraaviin kuntavaaleihin asti.

      • LieksanLehtiUutisoi

        Julkaistu 13.3.2018 15:06

        Ari Marjeta: Kiistän syyllistyneeni rikokseen

        Entistä kaupunginvaltuutettua Ari Marjetaa (sd.) vastaan on nostettu syyte lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus käsittelee asiaa 16. toukokuuta. Syyttäjänä toimii kihlakunnansyyttäjä Tuomo Laaninen.
        – Lastensuojelussa toimiva voi joutua tällaisiin tilanteisiin, mutta olen todella vaikeassa välikädessä, koska kaikki on salassa pidettävää, enkä voi ennen oikeudenkäyntiä kommentoida muuten kuin että kiistän syyllistyneeni rikokseen, Marjeta kommentoi Lieksan Lehdelle.
        Marjeta on Humaniores Oy:n toimitusjohtaja. Humaniores Oy ylläpitää Topinka-yhteisöä, johon kuuluvat Kylänlahdessa toimivat Perhekoti Topinka, Palvelukoti Venny, Majatalo Veikeä Vuohi, kesäkahvila Lystikäs Lammas sekä toimintakeskus Merilänhovi.
        Asiasta kertoi ensin Iltalehti.

        http://www.lieksanlehti.fi/uutiset/item/1382-ari-marjeta-kiistan-syyllistyneeni-rikokseen


      • Tässä_on_totuus

        "Tämän tapauksen lieksalaiset kyllä muistavat, varmasti myös seuraaviin kuntavaaleihin asti."

        Pahoin pelkään suurella osalla lieksalaisilla olevan liian lyhyt, tai paremminkin valikoiva muisti, eli tuskin asia on enää kovin monen mielessä ensiviikon alkaessa.


      • hyshys
        Tässä_on_totuus kirjoitti:

        "Tämän tapauksen lieksalaiset kyllä muistavat, varmasti myös seuraaviin kuntavaaleihin asti."

        Pahoin pelkään suurella osalla lieksalaisilla olevan liian lyhyt, tai paremminkin valikoiva muisti, eli tuskin asia on enää kovin monen mielessä ensiviikon alkaessa.

        Valtaosa lieksalaisista ei pidä moista tekoa edes rikoksena. Normikauraa sielläpäin...


      • asianvierestä
        hyshys kirjoitti:

        Valtaosa lieksalaisista ei pidä moista tekoa edes rikoksena. Normikauraa sielläpäin...

        Lieksalaiselta oli käsi poikki ja hän meni lääkäriin. Kysyi lääkäriltä että pitääkö käsi kipsata, vai pannaanko lasta...?


    • Viranomaiset_vastuussa

      Tätä lasten hyväksikäyttöön liittyvää epäilyä on tutkittu lähes vuoden päivät, tänä aikana epäilty on jättänyt vaiheittain luottamustoimensa ja siirtänyt yrityksen vastuun lähipiirilleen. Siun Sote yhtymä on ollut tietoinen tutkinnasta ja toiminut viisaasti kun on siirtänyt asiakkaansa epäillyn hoitoyrityksistä muualle tutkinnan ajaksi, myös Aluehallintovirasto on ollut tietoinen tutkinnasta. Epäillyn yritykset ovat jatkaneet toimintaansa normaalisti ja asiakkaat ovat muualta Suomesta. Eniten tässä huolestuttaa miten sijoitetut nuoret ja vammaiset siellä nyt voivat, ovat aika hankalassa asemassa tämän kohun keskellä. Viranomaistahot ovat vastuussa sijoituksista ja viranomaisten tulee toimia niin jotta nuorten ja vammaisten hyvinvointi ja kehitys ei siellä vaarannu.

      • bvbgbdbdbfbfb

        Onko juttua yritetty salailla "piireissä"?


      • Nenästävääntäen

        Höpötihöp.
        Vastuuhenkilön on vaihdettu ja toiminta jatkuu. Asiakkaat eivät ole Siun Sotelta.
        Juttua ei ole yritetty salailla "piireissä", mutta laki ei salli keskeneräisten asioiden julkistamista.

        Nimimerkki Viranomaiset-vastuussa on yksi niitä joille asioiden ymmärtäminen on vaikeaa. Tunnen Lieksasta muutamia (liikaa) samanlaisia, joukossa myös tuo em. nimimerkki. Heille joutuu joskus vääntämään mallia rautalangasta ja joskus vääntämään vähän muutakin.


      • Viranomaiset_vastuussa
        Nenästävääntäen kirjoitti:

        Höpötihöp.
        Vastuuhenkilön on vaihdettu ja toiminta jatkuu. Asiakkaat eivät ole Siun Sotelta.
        Juttua ei ole yritetty salailla "piireissä", mutta laki ei salli keskeneräisten asioiden julkistamista.

        Nimimerkki Viranomaiset-vastuussa on yksi niitä joille asioiden ymmärtäminen on vaikeaa. Tunnen Lieksasta muutamia (liikaa) samanlaisia, joukossa myös tuo em. nimimerkki. Heille joutuu joskus vääntämään mallia rautalangasta ja joskus vääntämään vähän muutakin.

        Eikö sijoitettujen nuorten ja vammaisten asema ja hyvinvointi kiinnosta ja miksi turvaudut uhkailuun? Viestisi voisin sen sisällön perusteella poistattaa, mutta antaa olla esillä niin muutkin näkevät tietosi ja vaikuttimesi vastaisuuden varalta.


      • SiinähänVäännät
        Nenästävääntäen kirjoitti:

        Höpötihöp.
        Vastuuhenkilön on vaihdettu ja toiminta jatkuu. Asiakkaat eivät ole Siun Sotelta.
        Juttua ei ole yritetty salailla "piireissä", mutta laki ei salli keskeneräisten asioiden julkistamista.

        Nimimerkki Viranomaiset-vastuussa on yksi niitä joille asioiden ymmärtäminen on vaikeaa. Tunnen Lieksasta muutamia (liikaa) samanlaisia, joukossa myös tuo em. nimimerkki. Heille joutuu joskus vääntämään mallia rautalangasta ja joskus vääntämään vähän muutakin.

        Nimimerkki Viranomaiset_vastuussa puhuu asiaa. Lastensuojelu pyrkii käyttämään kaikki keinonsa salatakseen väärinkäytökset tai on välinpitämätön kuten avin toiminnasta tässäkin on taas hyvä esimerkki. Avihan noille on luvat myöntänyt sekä Lieksan perusturvan luottamushenkilöt on henkilöitynä paikallisessa vastuussa koko höskästä. Sijoittajat sitten sijoittamiensa lasten osalla.


    • Hiijoppia

      Ei oo salailtu.Demarien nokkamies sano jotensakin että, voi hyvä tavaton ,kuulin tästä ensimmäistä kertaa kun keltainenlehdistö kyseli.Joten ei ole kokeiltu pimittää.

      • NiiOnEiMahaMittää

        Ei pelkästään nokkamies, vaan koko paikallinen SDP -ryhmä ei kuulemma ole ollut tietoinen asiasta ja se tuli täytenä yllätyksenä....
        Noin luin eilen joltain asiasta uutisoivalta viralliselta sivulta, joten tottahan toki me sen kaiken uskomme. Minkäpä sitä SDP ullatus ullatus -asioille voi, eli niitä vaan tapahtuu ihan itsestään.


      • LieksanOmerta

        Voi voi sentään, kuulin tästä nyt vasta ensikertaa, tämä tuli mulle pyytämättä ja yllättäen, en ollut siitä tietoinen, voi voi sentään!
        Oli se harmi kun paljastui, olisimme niin mielellämme pitäneet salassa!


      • ihan.yllätyksenä.tuli
        LieksanOmerta kirjoitti:

        Voi voi sentään, kuulin tästä nyt vasta ensikertaa, tämä tuli mulle pyytämättä ja yllättäen, en ollut siitä tietoinen, voi voi sentään!
        Oli se harmi kun paljastui, olisimme niin mielellämme pitäneet salassa!

        Demarien nokkamies tiesi asiasta jo aikapäiviä sitten. Olen nähnyt jo viikkoja aiemmin keskustelun jossa puhuttiin hyväksikäyttötapauksesta nimettömästi, mutta kuitenkin niin että Marjeta oli tunnistettavissa. Ensimmäisenä keskustelusta älähti nokkamies. Tekopyhä saivartelija väittää nyt asian tulleen
        yllätyksenä vaikka hänelle tieto kannettiintarjottimella nenän alle.


    • Streetnews

      Mitä odotit? Lieksan lehteä eivät kiinnosta ikävät asiat, joihin lieksalaiset ovat sotkeutuneet, rikollisia päin vastoin suorastaan suojellaan, ei haluta pahoittaa omaisten mieltä. Onneksi Karjalainen kertoo asiat peittelemättä, kertoo nimet jne, muutenhan täällä oltaisiin uutisoinnissa toriparlamentin ja juorujen armoilla.

      • BeatiPauperesSpiritu

        Hah! Hölmö!
        Niillähän on paljolti samat jutut, mitä Lieksaan tulee. Käyhän Lieksan Lehden uutissivuilla. Sieltä on linkit Karjalaisen sivuille.
        Tsiises mikä pässi!
        Autuaita ovat puupäät, sillä he eivät huku.


    • Kenhänoli

      Kukapa lie ollut se henkilö, joka vinkkasi tulevasta syyttämispäätöksestä Iltalehdelle?

      • OlisikoKäynytNäin

        Jos lie vaikka hirwittäwän suuressa synnintuskassaan itse itsensä ilmiantanut.
        Niinhän ne SDP:n jäsenet aina tekee tinkimättömän ehdottomassa rehellisyydesään..vai eikö?


    • Suomen_Pohjois-Korea

      Lieksa on viimeisiä demarivetoisia paikkakuntia Suomessa, täällä demarit ovat saaneet mellastaa vuosikymmeniä ja millaisia ovat tulokset. Kaupungin työttömyysluvut korkeimpia koko maassa, väkiluku enemmän kuin puolittunut, palvetaso on romahtanut. Poliittiset kytkennät elinkeinopolitiikassa yleisiä, kaupungin omaisuutta realisoitu seurauksista välittämättä, hyvävelijärjestelyt ovat yleisiä, päättäjien ja heitä poliittisesti lähellä olevia suosittu muiden kustannuksella. Kaupunkia on kehitetty virkamieskunnan ehdoilla kuin sosialismissa, kaupunkilaisten kuuleminen suurissa päätöksissä sivuutettu systemaattisesti. Kaikista epäonnistumisista huolimatta samat päättäjät ja virkamiehet ovat jatkaneet kuin mitään ei olisi tapahtunut. Vastaavaa kansanvaltaisen demokratian halveksuntaa ja kuntalaisten kehnoa kohtelua en ole nähnyt missään muualla Suomessa.

      • Taantumuksen_aikaa

        Suomea on piilososialisoitu demarien aikakaudella ja joillakin vankoilla kannatusalueilla sosialisoinnissa demari poliitikot ja -virkamiehet ovat menneet hyvinkin pitkälle. Esimerkiksi joillakin paikkakunnilla koulujen historian opetusta oli peukaloitu aatteen mukaiseksi ja täällä kaupungin sosiaalibisneksestä virkamiehet ovat kehitelleet valtiorahoitteista "sampoa". Nämä kokeilut eivät demarien aikakaudella politisoutunutta mediaa luonnollisesti vielä kiinnosta, mutta tulenevat aikanaan esille, kuten muutkin tämän taantumuksen ajat teot ja tapahtumat.


    • TietojaPoistettu

      Tein uteliaisuuttani haun Googlessa muutamilla hakusanoilla (Ari Kankkunen Juankosken Sanomat, Ari Kankkunen, Ari Marjeta) ja haun tuloksia lukiessa törmäsin kaikkien näiden osalta tietoon: Osa tuloksista on ehkä poistettu eurooppalaisen tietosuojalain nojalla (hakuun liittyvän henkilön pyynnöstä?). Mitä tietoja on mahdollisesti poistettu sen tietää vain Ari Marjeta (os. Kankkunen) ja Google.

    • Eibisnespyöri

      Ei pyöri ei

      • Tutkintavankeus

        Pyörii hyvinkin. Vastuuhenkilöiden nimet vaan vaihdettiin ja sijoitettuja riittää edelleen.


    • Pit

      mitä touhua ja mitä ei edes tiedetä.
      Onko siellä lapsia vieläkin

    • Anonyymi

      Oli vapauttava päätös. Normaalia kanssakäymistä... Mikähän tuossa on normia? Suukot, käpälöinnit ja sesksikkääksi nimittämiset? Viereen voi tulla nukkumaan lausunnot... Huh huh!!! Onko tuomareilla järkeä???

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe