Homomiesten lampunvaihto

Viisi homomiestä huomasi kauhukseen, että olohuoneen lamppu oli palanut ja se täytyisi mitä pikimmiten vaihtaa toimivaan.

Ted alkoi välittömästi laittaa ruokaa. Lampunvaihto oli miehekästä butch-hommaa ja vaati tukevaa ruokaa. Millekään läskisoosilinjalle ei kuitenkaan lähdettäisi, sillä vaikka lampunvaihto raakaa työtä olikin, tulisi sen silti olla iloinen (gay) tapahtuma. Ted pohti, että hedelmäsalaatti valmistuisi nopeasti ja ryhtyi kuorimaan banaaneja sitä varten. Juomaksi hän oli jo valinnut shampanjan. Hedelmäsalaattia voisi lisäksi maustaa konjakilla.

Kyan huomasi Tedin lorauttelevan konjakkia keittiössä hedelmäsalaattiin ihanan seksikkäällä tavalla. Hän hiipi baarijakkaralla istuvan Tediin taakse ja nipisti tätä hellästi takapuolesta. Tediltä pääsi kimakka kiljahdus ja konjakkia lorahti enemmän kuin tarpeeksi. Ruuanlaiton kiireellisyys esti läheisemmän kanssakäymisen ja Ted tyytyi vain muiskauttamaan lentosuukon Kyanille.

Eipä aikaa ollut Kyanillakaan. Hänen täytyi miettiä lampunvaihtotilaisuuteen sopiva partavesi joka iikalle. Kukaan ei tietenkään voisi käyttää samaa toisen kanssa ja tuoksujen olisi muodostettava yhdessä sopiva tuoksuympäristö lampunvaihtoa varten. Tuoksuympäristö ei saanut olla liian femme, koska tilaisuus oli luonteeltaan niin brutaalin butch. Toisaalta mistään hikijunttilan lampunvaihdosta ei ollut kyse, joten tuoksujen olisi oltava myös iloisia (gay).

Siinä missä kaikki muut ryntäsivät osiltaan lampunvaihtoa valmistelemaan, istui Thom edelleen sohvalla. Hän siirteli ja sommitteli mielessään huonekalut uuteen järjestykseen kerta toisensa jälkeen. Sisustuksen tuli nimittäin olla lampunvaihtoa tukevaa, eikä turhia esteitä saanut jättää vaihtoprosessia haittaamaan. Sohvan ja nojatuolit voisi siirtää yhdelle seinustalle olohuoneessa ja pöydän voisi asettaa niiden välittömään läheisyyteen. Jotta sisustuksesta ei tulisi liian ahtaasti pakatun oloista, voisi sohvaa stailata muutamilla värikkäillä tyynyillä ja seinälle ripustaa abstrakti mustavalkoinen somistetaulu. Kynttilöitä piti saada paljon, sillä olohuone vaikutti lampun sammumisen jälkeen pimeältä. Huonekalujen siirtämisen jälkeen tilaa oli reilusti, ja reilusti sitä tarvittiinkin, nimittäin tanssimista varten, sillä olihan kyseessä iloinen (gay) tapahtuma eikä mikään kuutamokeikkaremontti.

Muiden puuhatessa omissa askareissaan lähti Carson valitsemaan vaatekaapista jotain sopivaa pukinetta koko ryhmälle. Ehdottomasti ryhmälle olisi saatava jokin teemaan sopiva asukokonaisuus. Tässä mielessä haalarit olisivat ihanteellinen valinta. Vaikka kaikki pukeutuisivat samanlaiseen asusteeseen, eivät haalarit mitään univormuja olleet. Kaikki olisivat siten samanlaisia, mutta kuitenkin niin erilaisia - aivan kuin ihmisetkin. Haalarit olisivat kaikki eri pastelliväriä ja eri materiaaleja. Hattuaja ei otettaisi, koska Kyan halusi varmasti siistiä ja stailata heidän hiuksensa ennen lampunvaihtoa. Haalarit sopisivat siis erinomaisesti tilaisuuteen, missä tehtiin töitä, mutta iloisella (gay) mielellä.

Kun lampunvaihtotilaisuus lähestyi, alkoi ruoka valmistua, viini jäähtyä, erilaiset partavedet muodostaa tuoksuympäristöä ja ryhmän kulttuuri- ja ihmissuhdeasiantuntija nimeltään Jai antaa ohjeita tilannetta varten. Hänen mielestään lampunvaihto tuli ehdottomasti jättää ammattilaisten käsiin, koska muuten tilaisuudesta ei kaikella todennäköisyydellä tulisi kovinkaan iloinen (gay).

Ryhmä yhtyi Jain kantaan ja paikalle saatiin pian huoltomies lamppua vaihtamaan. Ryhmä siirtyi olohuoneeseen niin skumppalaseineen kuin hedelmäsalaatteineenkin lampunvaihtoa katsomaan. Huoltomies oli asettanut A-tikapuut keskelle olohuoneen lattiaa ja nousi niitä pitkin korkeuksia ja lamppua kohti. Ryhmä kerääntyi jännittyneenä tikapuiden ympärille ja yksittäisiä kannustushuutoja kohosi ilmoille.

Viiden partaveden muodostama tuoksuympäristö leijui samoihin korkeuksiin huoltomiehen kanssa ja hän alkoi välittömästi ihmetellä outoa tuoksua. Lähes välittömästi tämän jälkeen hänen hengityksensä alkoi vinkua ja tukahtunut "en saa henkeä" pääsi kuiskauksena hänen huuliltaan. Huoltomies rojahti kylki edellä kohti Carsonia, Kyania ja Jaita. Carson sinkoutui iskun voimasta kohti olohuoneen lasista pöytää, jonka särki päälle kaatumalla. Carson olisi selvinnyt haavoilla, mutta hänen päälleen pukemansa nailonhaalari leimahti liekkeihin pöydälle olleiden palavien kynttilöiden vuoksi.

Kyan lennähti putoavan huoltomiehen painosta palavan Carsonin viereen. Hän harmitteli, että tuli suihkutelleeksi miesten parfyymiä hiuksiinsa, sillä hiukset leimahtivat välittömästi tulipalloksi, kun tuskissaan rimpuilevan Carsonin käryävissä haalareissa ollut liekki kosketti niitä.

Jai, joka varreltaan oli vähäinen ja painoi noin 50 kiloa, sai täysosuman 130 kiloisesta huoltomiehestä ja tämän vyöllä riippuneesta jakoavaimesta. He päätyivät pinoksi, jonka alta Jaita ei oikeastaan näkynyt.

5

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thom ja Ted katselivat tapahtumia kauhuissaan, jotain pitäisi tehdä. Ted päätti ensimmäiseksi helpottaa tulipalloksi leimahtaneen Kyanin oloa. Hän otti suuren hedelmäsalaattikulhon ja heitti sen sisällön Kyanin leimuavien hiusten päälle. Salaatissa ollut runsas ja väkevä konjakki syttyi ja paloi kauniin sinisellä liekillä Kyanin päällä ja sohvakalustolla.

      Huoneisto ja sen iloinen tuoksuympäristö alkoi vähitellen täyttyä savusta ja siellä olleiden ihmisten iloiset (gay) mielet pelolla. Ulos piti jollain konstilla päästä, mutta mihin suuntaan savuntäyttämässä huoneistossa pitäisi lähteä. Lattialla kontatessa oli suuntavaisto mennyt täydellisesti sekaisin. Ted kääntyi Thomin puoleen, joka sisustussuunnittelijana kyllä osaisi tiensä huonekalujen perusteella eteiseen ja sitä kautta ulos. Huonekalujen uudelleenjärjestely oli kuitenkin sekoittanut Thomin sisustajan suuntavaiston perusteellisesti ja he pääätyivät konttaamaan kehää olohuoneessa, mistä heidän ruumiinsa myöhemmin löydettiin.

    • Sammutuspeite raastoi ihokarstaa irti. Jos ruumis olisi vielä tuntenut jotain, olisi kipu ollut sietämätöntä. Kenties onneksi, hiilimonoksidi oli vienyt tietoisuuden jo kauan sitten.

    • Sotux

      Vaan eipä hätä ollut tämännäköinen, eikä tuonkaan. Homomiehet ja puolihetero huoltomies huomasivat äkkiä istuvansa puutarhan uima-altaan reunalla, yllään vain kevyt ja kesäinen harsomekko. Tuuli leyhytteli helmoja ylös ja alas.
      -Ootteko ookoo? kysyi Carson. -Harmittaako jokin? Että ei ole enää kenelläkään meistä rintakarvoja?
      -Ei harmita, kaikkeen tottuu, pojat totesivat yhteen ääneen.
      Carson ei aivan uskonut kaveriensa puheita. Karvojen menetys kirpaisi häntä itseäänkin eniten.

      Katseet kääntyivät kohti olohuonetta, josta pöllähteli allas-alueelle savuhattaroita. Olohuoneen puutarhasta erottava lasiseinä oli sulanut jättiläismäisiksi paahtoleivän muotoisiksi neliöiksi mutta kenelläkään ei tuntunut olevan nälkä.
      -Mitäpä jos, aloitti Thom harsomekon helmaa hypistellen, mitäpä jos tuolta olohuoneesta kuuluva korina merkitsisi jotakin?
      -Se tietysti tarkottaisi että joku meistä on elossa vielä fyysisesti, vastasi Carson.
      -Haluan homostella vielä fyysisestikin, parkaisi Thom ja liihotteli lasovien ylitse kohdatakseen vain oman itsensä riekaleita: kuin kolme nyljettyä kania korvat kiinni toisissaan. Muut seurasivat perässä. Tahdonvoimalla ja vaaleanpunaisilla kynsisaksillaaan Thom liitti harsomekkoisen henkensä lattialla lojuvaan lihamöykkyyn. Muut seurasivat perässä ja pian oli taas poikajoukko koossa.

    • Sotux

      Ovelta kuului koputuksia.
      -Haloo, palomiehet täällä. Onko kaikki kunnossa?
      Kyan ehdotti viittomalla kavereilleen että nämä näyttelisivät pökertynyttä ettei palomiehille tulisi käynnistä turhaa ajelua. Niinpä kaikki asettuivat sikinsokin lattialle. Palomiehet mursivat oven auki ja saivat läpsyttelemällä miesten poskia jokaisen hereille.
      -Mikä lienee kaasuvuoto ollut, näitähän sattuu, tokaisi palopäällikkö.
      -Moikka moi! Carson kiekaisi sulkiessaan oven palomiesten jälkeen.

    • Kaikkien viiden homomiehen ja yhden lajissaan pätevän lampunvaihtajan tuskat olivat mitä kovimmat.

      Ted ei ollut niinkään harmissaan osittain hiiltyneestä kehostaan kuin kaatuneesta hedelmäsalaatista. Nauttimattajäämisessä ei ollut mitään gay.

      Kyan oli puolestaan happamalla tuulella savunhajuisen ympäristön vuoksi, johon hänen oma, osittain kytevä keho ja vaatteet antoivat oman arominsa. Tästä tuoksusta oli gay kaukana.

      Thom masentui nähdessään palaneen sisustuksen, "niin epägay", hän ajatteli.

      Carsoninkaan mielialat eivät olleet korkealla kun hän katseli ystäviensä savuavia haalareita. "Olivatko haalarit olleet sittenkin väärä valinta? " Tässä kaikessa on nyt aivan väärä gayvibra, porukkaa täytyy piristää jollain keinolla.

      Jai oli silminnähden allapäin. Oli ollut hänen asiantunteva mielipiteensä ottaa porukkaan joku ulkopuolinen, mahdollisesti joku ei-gay, ja nyt kaikki oli kääntynyt katastrofiksi. Maailmassa ei olisi niin pinkkiä sohvansomistetyynyä, että sellaisen lahjaksi antamalla voitaisiin hyvittää kaikki tapahtunut.

      Viimeiseksi armollisesta tiedottomuudesta virkosi tajuihinsa lampun asentaja. Herätys ei ollut mieluinen, koska joka paikkaa kolotti ja palojäljet kirvelivät. Hän oli uneksinut kuolleensa ja päässeensä lampunvaihtajien taivaaseen, missä oli vain yksi lamppu, joka paloi ikuisesti.

      Tämän ikuisesti palavan valon alla saattoi jokainen lampunvaihtaja olla jouten ja nauttia kaikista ammattiliiton vaatimista eduista. Näitä etuja olivat, että palkkaa korotettiin työpanoksesta huolimatta ajoittain, ja että työajat olivat joustavat, eivätkä ne milloinkaan joustaneet yli klo 16, tulipa töihin miten myöhään tahansa. Lomia saattoi pitää sydämensä kyllyydestä ja vapaa-ajan harrastukseksi kannustettiin strippibaarissa käymistä ja kohtuutonta alkoholinkäyttöä.

      Kun lampunvaihtaja varovaisesti availi silmiään, ymmärsi hän välittömästi ettei ollut enää ammattiliiton lupaamassa taivaassa. Carson oli nimittäin asettunut hänen eteensä tutkiakseen, että oliko henki palannut yhtä gay-tavalla lampunvaihtajaan kuin kaikkiin muihinkin.

      Carsonin palaneen haalarin haaroista riippui jokin mustaa makkaraa etäisesti muistuttava pötkö, ja kun lampunvaihtaja yritti siitä hampaillaan haukata, vetäytyi Carson kiireesti hänestä poispäin ja läpsäisi kämmenellään lampunvaihtajaa poskelle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe