Tein feikkiprofiilin

Treffipalstalle nähdäkseni onko miesystäväni siellä, sen verran outoa oli käytöksensä viime aikoina. Kaikkeen sitä ryhtyykin, huhhuh. Nolooo
Ilmoita


Ei oo noloo, mie tein kans ja yllätys ei ollut kovin suuri ku olin oikeassa ja siellä ol. Inhottavinta ol et olin 7kk raskaana ja ku mies jäi kiinni ni selitys ol et ei tuntenut vetoa minuun mahani kanssa ja etti vaan seksi seuraa ku hänellä tarpeita.
Olen nykyään, 7v myöhemmin, onnellisesti naimisissa toisen miehen kanssa ja tää kurja x on ollut yksin .
Ilmoita
Yhtään en siitä viisastunut kylläkään, koska syvempi miesprofiilien kaivelu olisi vaatinut liian suuria ponnisteluja tässä tilanteessa.
Ilmoita
Kuulkas mummat.....

Ei järvi soutamalla kulu, ja airojen mitta ei vaikuta asiaan.

Totuushan on että läski ei houkuta,
paitsi niitä onnettomia jotka ei muuta saa.
Oletteko nähneet siron naisen rinnalla römppämaha miestä,
niinpä!!!

Laittakaa itsenne kuntoon,
pidätte miehenne ja itsenne tyytyväisenä.
Ei tyytyväinen mies käy naapurissa.
1 VASTAUS:
Sinulla ei näytä olevan moraalia tai sen tajuakaan. Kun mielestäsi mies pitää pitää tyytyväisenä, mitens on jos miehestä ei ole pitämään naista tyytyväisenä?? Laita itsesi kuntoon jos liika omahyväisyys vaivaa.
Sanotaan se nyt näin että ei tyytyväinen ja usein tyytymätönkään nainen käy naapurin miehen luona, naisella voi olla enemmän moraalintajua kuin pienessä kylässä.
+Lisää kommentti
Vaimoni on sairaalloisen lihava. Toiset naiset ovat olleet sängyssä huonompia kuin hän , toiset taas parempia.
Ilmoita
Minulla oli edelleen profiili deittipalstalla, vaikka olin aloittanut uudelleen tapailla entistä seurustelukumppaniani ja olimme sopineet, että menen hänen luokseen seuraavana päivänä syömään ja viettämään päivää. Kuinka ollakaan tyyppi alkoi kirjoitella profiilini kanssa. En voinut uskoa että oli hän. Laittoi kuvan niin pakko oli uskoo.

Pyysi profiilia luokseen seuraavaksi päiväksi syömään. Haloo. Mä olin menossa sinne. Profiili suostui. No seuraavana aamuna ehdotti mulle että tulisi pikaisesti käymään aamulla. Kun sanoin, että oon sinne tulossa keksi kaikki syyt että en tulis, sano et ois nyt parempi pitääkin suhteessa taukoo. No en mennut. Eikä se profiilikaan mennyt... Se oli löytänyt paremman. Enkä koskaan enää mennyt sen jätkän luokse. No on se on nyt sata kertaa pyytänyt et tavattas. Ei kiinnosta enää, sain selville millainen nilkki tyyppi on.
1 VASTAUS:
Olisit menny kaks kertaa :)
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tein feikkiprofiilin

Treffipalstalle nähdäkseni onko miesystäväni siellä, sen verran outoa oli käytöksensä viime aikoina. Kaikkeen sitä ryhtyykin, huhhuh. Nolooo

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta