Hassisen sotku

Vihdoinkin joku uskalsi pistää Hassiselle kampoihin kun mies on kähminytHpkn nimissä kaupunkia ja sponsseja. Naisjääkiekko, bye bye.
Ilmoita


Kyllä Jormalla on vakuuttavat näytöt osaamisestaan vuosien varrelta mm. Fici-Copy, Jäähalliremotti, yms. yms. SDP:n Puoluekirjalla saa paljon hyvää aikaiseksi
1 VASTAUS:
Vanajanderkkulien vuokralaisvalintoja unohtamatta.
+Lisää kommentti
Ja muistetaan sekin, että Hassinen järkkäsi Cannonballille kerhotilan Käikäälään. Sillä lailla!
3 VASTAUSTA:
Ilkkala järkkäsi itselleen kovan SCC tuomion
PersHölmöys kirjoitti:
Ilkkala järkkäsi itselleen kovan SCC tuomion
Kokdem-Paskotrolli järkkäsi itselleen kovan idiootin ja paikallisen kusitolpan maineen
Kuka semmoinen on vai oletko heikkopäisimpiä?

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Hassinen ei voi vedättää enää kaupunkia.
Ilmoita
Kaupunkiahan nyt voi vedättää kuka vaan
1 VASTAUS:
Ja kyllä vedätetäänkin.
+Lisää kommentti
Markku, Markku, Markku !!!!!!
2 VASTAUSTA:
Onko sinulla väärä puh.num. kun ei vastaa ?
Juha, Iisakki ja seiska-lehti tietäis Markun oikean numeron.
+Lisää kommentti
Ei hyvältä näytä, kun Mylläri on sekaantunut soheltamaan valmiiseen suunnitelmaan, niin, että hpk- naisten jääkiekkoilu loppuu. Epäilen vakavasti, että mylläri tavalla tai toisella pyrkii siihen, että kaupunki. alkaisi tukemaan näitä "selluliitti" perseitä. Onneks juristi johtaa, eikä MylläriHassinen!
1 VASTAUS:
Mutta olihan Jorma jääkiekon MM-kisoissakin asiantuntijana joten tietotaitoa varmaan löytyy
+Lisää kommentti
Romo paljasti, että mylläri on tiennyt koko ajan todellisuuden, vaikka Häsassa toista väitti. Juuri näin toimi HPK-mafia takavuosina. Onneksi sitä mafiaa enää ei ole, ei ainakaan kahta päämafiosoa, päättämässä asioista. Nyt olisi jo hyvä tajuta tuon kaksikon turmiolliset toimet kaupungille.
Ilmoita
Loppuiko rahoitus kun Iisakki lopetti? Iisakkihan hoiteli Lentisnaisten tarpeita vaalirahoitusta vastaan mm. uudella hallilla ja Jope hallipäällikkönä silloin. Tukea todennäköisesti virtasi kaupungilta NaisKerhoon kuin Esterin perseestä.
Ilmoita
Älkäähän nyt, Jorma on vaan väärin ymmärretty. Tässäkin asiassa.
Ilmoita
Hoki on sitä paitsi kallis harrastus verrattuna lentopalloon. Lentopalloon saa polvisuojat vitosella mut saako lätkään? Molarin polkkeet on ainaski 300. Toki silloin täytyy rahatkin jakaa sen mukaan.
1 VASTAUS:
Kole luukulle !
+Lisää kommentti
Hassinen on kiero kun korkkiruuvi.
3 VASTAUSTA:
Mitä Jorma sille mahtaa, jos ajatus kulkee kierteellä?
Puhut jormasta kun ei sulla seiso.
Jormaaaaaaa kirjoitti:
Puhut jormasta kun ei sulla seiso.
Kokdem-trollollakin sentään seisoo....järki !
+Lisää kommentti
Pystyykö Jorma vielä hoitamaan Maijalle henkilökohtaisia sponsseja (20 000€) kun case Fici-Copy ei tainnut mennä sittenkään ihan putkeen. No vakituisen työpaikan hommasi ainakin todella rehdisti.
1 VASTAUS:
Niin isänsä jorman näköinen
+Lisää kommentti
Oksettava pallinaama koko mies. Käikäälässä ei uskalla enää näyttää naamaansa, hyvä niin.
Ilmoita
Kiemunki kehui mediassa Hassista rehelliseksi mieheksi ja väitti, että Hassinen ei olisi tehnyt mitään vilunkia FiCi -Copyn Anderssonin kanssa. Jorma kuitenkin halusi aivan välttämättä tehdä suhteellisesti Euroopan kalleimman kopiokonesopimuksen FiCi-Copyn kanssa, koska siitä sai taulutelevision ja sivuvirrasta hyvät massit omaan perheeseen.
4 VASTAUSTA:
mutta ihmeellisesti Jorma pääsi niistäkin koijauksistaan kuiville. Puoluekirjako pelasti.
Syyte vanheni. Oikeuslaitoksen moka. Puoluekirja auttoi kai sen verran ettei syyttäjällä ollut mitää kiirettä tutkia asiaa. Pääsi kuin koira veräjästä.
Ja kysymys oli siitä että Hämeenlinnan syyttäjä ei kai halunnut hoitaa hommaa aktiivisesti. Siksi syyttäjä hankittiin lopulta ja myöhässä jostain eri paikasta jossa ei ole tää kaveripiiri ollut vallalla.
Syyttäjä kirjoitti:
Ja kysymys oli siitä että Hämeenlinnan syyttäjä ei kai halunnut hoitaa hommaa aktiivisesti. Siksi syyttäjä hankittiin lopulta ja myöhässä jostain eri paikasta jossa ei ole tää kaveripiiri ollut vallalla.
Hyviäveljiä.
+Lisää kommentti
Cannonball pelastaa.
Ilmoita
Paras tuomio oli kuitenkin Hassisen jutussa että sanottiin tyhmäksi, parin kuukauden ehdollinen olis ollu paljon pienempi tuomio...
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Nyt tämä Hämeenlinnan suuri poika Hassinen sanoo että kaupunki ei saa tukea Hämeenlinnan lentopalloa sen takia kun naisten jääkiekko lopetettiin. Voi helvetti tätä helkkarin lu..... Itse on kuulemma ottanut lahjuksia, jotka meni vanhaksi. Jokainen voi vain arvailla minkä takia meni vanhaksi. Kyllä se on Jorma niin että sinut on hyljännyt HPK ja Hämeenlinnalaiset äänestäjät. Eiköhän olisi parempi että nuolisit haavasi ja menet katseleen sitä la..... saatua telkkariasi.
2 VASTAUSTA:
Jos ihan tarkkaan luit, niin ei Manageri ihan niin sanonut.
HerraJormaH kirjoitti:
Jos ihan tarkkaan luit, niin ei Manageri ihan niin sanonut.
Sitä se tarkoitti. Reppana Hassinen on nykyään kun maansa myynyt. Ei ole lintuvintti enään puolustamassa. Se on Jorkke sellain että meni vanhaksi.
+Lisää kommentti
Mitä? Kaupungilla on siis suora tukiluukku Kerholle? Tätähän me olemmekin aina epäilleet.
Ilmoita
Kukahan sen Hassisen nimissä kirjoitti Häsaan koska itse tämä pölvästi ei osaa sellaista tekstiä tuottaa?
Ilmoita
Tämmnösen tollon nämä Hämeenlinnalaiset äänesti aikoinaan valtuustoon. nyt kun nämä sen aikaiset vanhukset ovat menneet muille maille vierahille niin loppui äänestäjät. Nykyiset vanhukset on sen verran valistuneita että pyyhkivät Hassisen äänestyslapulla takapuoltaan. HPK tuli järkiinsä ja potkii tämän ......... pellolle.
Ilmoita
Nyt se taas itkee HäSan mielipidepalstalla kun naisten jääkiekko lopetettiin. Ottaa se koville kun on tähän asti ollut lintuvintin lempipoika. nyt kun vinttiä ei ole niin nämä perseen nuolijat potkitaan pois, ihan oikein. Yksi on varmaa että itse ei ole sitä mielipidepalstalle kirjoittanut, on se senverran .....-..
3 VASTAUSTA:
TALKOOLAINEN JORMA, kuinkas se maksettu MM-kisamatka, kopiokonesotkut, Maijan sponssit yms. yms. Menikös nekin talkoiden piikkiin?
Kenestä itusta puhut ja mistä asiasta ?
VoiJormaJormaJorma kirjoitti:
TALKOOLAINEN JORMA, kuinkas se maksettu MM-kisamatka, kopiokonesotkut, Maijan sponssit yms. yms. Menikös nekin talkoiden piikkiin?
Hys, ei kaikista asioista puhuta. Ei vaan puhuta.
+Lisää kommentti
mutta on Jorkalla sentään komiat punaiset farkut ja kivat tennarit
Ilmoita
Luulin jo että päästiin tästä Hämeenlinnan ........ eroon. Mutta ei. Tämän päivän HäSan sivuilla se turpee naama taas oli. Antaisi niitten jotka osaa tehdä työnsä. Minusta henkilön joka on joutunut ottamaan tai saanut potkut kun ei ole osannut tehdä töitään tai muuten osannut toimia lain mukaisesti niin olisi pidettävä se turpansa kiinni semmoisista asioista mistä ei ymmärrä mitään.
Ilmoita
K.Ari on posess vartia panputtaa.
Ilmoita
Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC varoitukset. Onnea matkaan.
Ilmoita
Nyt sitten paljastui että Laamanen erosi Hassisen vuoksi. Jorma osaa kyllä säätää!
Ilmoita
Kaikkien aikojen limbo kaupungin politiikassa ja urheilussa. Pahin kähmijä moottoripyöräjengeineen ikinä. Tällä kaverilla ei ole mitään pidäkkeitä kähminnässä. Possu mikä possu.
Ilmoita
jorkka, jorkka. pitää maijalle hommata apuvalmentajan paikka. kun ei osaa enään torjua. jätkiähän maijja ei ole koskaan torjunut.
Ilmoita
Hassinen on hieno mies, omalla kovalla työllään paikkansa ansainnut. Hän on uupumatta taistellut jokaisen hämeenlinnalaisen etujen puolesta riistäjiä vastaan. Suoralla, rehellisellä asenteellaan hän luo valoa ja uskoa meihin kaikkiin. Ilman hänen panostaan, ei kärkihankkeemme HPK olisi koskaan päässyt siihen valtakunnalliseen suosioon ja tunnettuvuuteen, missä joukkue nyt kylpee. Hänessä toteutuu amerikkalainen unelma, työmiehestä valtiomieheksi. Jos joku muuta väittää, on hän kateellinen kääpiö. Tahto, rehellisyys, suoraselkäisyys ja kunnia, sitä kaikkea Jorma edustaa.
Ilmoita
Samaa mieltä kanssasi, Jorkke on suoraselkäisin "mies" minkä tunnen. Jorma pääsi halliyhtiön toimitusjohtajaksi kovalla työllä. Ei sitä kansakoulupohjalla joka poika johtajaksi pääse. Turhaa panettelua että Jorkke olisi saanut hallipäällikön paikan kun avitti/oli päällepäsmäri sähköyhtiön myynnissä. En usko että senaikainen kaupunginjohtaja Syyrakki tai Lintumies olisi vaikuttanut Jorman työpaikan saantiin palkkioksi myynnistä, ei kyllä Jorkke sen oli ansainnut kovalla työllään. Nämä lahjuksetkin olivat turhaa panettulua. Syyttäjäkin oli kovasti työllistetty kun ei kerinnyt kahteen vuoteen perehtyä näihin oletettuihin lahjuksiin. Mitenkähän olisi käynyt jos olisin ottanut itse lahjuksia, olisikohan syyttäjä kerinnyt niitä tutkia, en usko kun on niin kiireinen. Olen sitä mieltä että syyttäjävirastoon pitää saada lisää syyttäjiä kiireitten takia. Jorkelle hyviä eläkepäiviä ja lyhyttä aikaa HPK:n hallituksessa.
Ilmoita
Ilmoita
Eikös Lintumäki ollut joku Käräjäoikeuden tuomari, tai jotain vastaavaa. Tuskin hänellä oli mitään tekemistä Hassisen nimitysten, tai syytteiden vanhenemisten kanssa? Vaikka molemmat olivat arkkitehteinä sähkölaitoksen myynnissä, vain toinen on saanut oikeuden päätöksen tyhmyydestä. Kaikkien aikojen surkein kauppa.
Ilmoita
Jorma on hieno mies. Melkein pääsi oppikouluunkin, ihan ei äly riittänyt silloin nuorena. Mutta sitten mukaan astui ns. poliittinen lahjakkuus, siinä Jorma ansioitui. Teki, ja tekee hienoa uraa. Siinä on meille esikuva, rehti ja suoraselkäinen mies, mies isolla ämmällä.
Ilmoita
Hämeenlinnan demarit istuu yhtä paljon oikeus- kuin valtuustosalissakin.
Ilmoita
Löytyykö Hämeenlinnan asioissa huseeravista löytyä todella noin rehti ja suoraselkäinen henkilö. Olen todella hämmästynyt. Teot ja tekemättä jättämiset kun puhuu ihan muuta. Olenko pahasti erehtynyt?
Ilmoita
Jorkke on ja oli Hämeenlinnan poliitikoista suoraselkäisin poliitikko, vahinko vain että tyhmät äänestäjät hylkäsi, mutta eihän sekään ollut Jorken vika ettei saanut kun muutaman äänen. Kyllä jopa kansakoulun käynyt "mies" olisi pitänyt pitää valtuustossa
Ilmoita
HALPA HASSINEN
Kumma juttu kun Hassisen asioissa otetaan aina esiin koulupohja. Mihin helkkariin hallipäälikön hommissa korkeakouluja tarvitaan, eniten kai olis tarvetta talonpoikaisjärjellä. Toki Jormaa vietiin kopiokoneasioissa huolella, mutta asialla olikin tosi ammattilainen joka vei yhtä hyvin useammankin tutkinnon suorittaneita.
Koulupohjan tarpeestahan meillä on hyviä esimerkkejä kaupungin virkailijoissa ja politiikassa, molempia viedään ja ohjaillaan niin ,että Jorman jutut kalpenee ja oli vielä halpojakin.
SCC,Tapahtumapuisto, Keskustan "tappaminen", Kauppahalli, Toriparkki, siinä joitakin tapauksia joissa näitä meidän korkeammin koulutettuja on viety naurettavan helposti.
Kun virka nousee hattuun tai poliittisen vallan "kaikkivoimaisuus" sokaisee ja vie todellisuuden tajun eikä omia rahoja ole liossa on helppo keksiä kaikenlaisia tosielämän arkeen ihan tolkuttomia rahan tuhlaustapoja. Virka- ja poliittinen vastuuhan on tasan 0 euroa , kunhan ei hölmöile nimiään ihan mihin vaan.
Pitääkö luetella nimiä , vai riittikö esimerkit. Ei siinä näytä koulutus pätkääkään auttavan
kun rahaa on työnnetty joka reiästä kaiken maailman hölmöyksiin.
Ilmoita
Hassinen on hieano mies. Vaikka äly ei riittäny oppikoulun pääsykokeessa on se hieano mies. se on demari ja niin oon minäki aina ollu ja demari on hieano puolue minäki oon ainaisjäsenoikei kortin mulle lähetti että oon ainaisjäsen. ja on hassinen mua joskus moikannu että ei ihan turha täällä olla. kyllä me hassinen saadaan eduskuntaan on se niin hieano mies ja rehellinen
Ilmoita
Onko meillä nykyään kauppahallikin? Missä?
1 VASTAUS:
Kirjoitusta on paha arvailla, mutta Goodmannia saattaa tarkoittaa ehkä.

Goodmannin piti hiljetä 1-2 vuodessa, ei ole toteutunut tämä uhkailu. Ja väkipako Goodmanniin taitaa olla pienempi ongelma kuin väkipako Tiiriöön. Itse en ole Goodmannin varaukseton kannattaja, mutta on talohanke tuonut paljon hyvääkin.
+Lisää kommentti
Kyllä kauppahallia ehdotettiin ihan vakavissaan jopa Skogsterin taloon.
Mistä johtuu yritysten pako esim .reskalta.
Ja kertokaa nyt joku mitä nämä paremmin koulutetut ovat saaneet enemmän aikaan kuin Hassinen, kun verrataan kuluja ja tuloksia, taitaa olla Hassisen tuhoamat eurot aika peanuts .
Olisko niin että kun on kalliisti koulutettu , pitää kaikkien hankkeidenkin olla kalliita ja toteuskelpoisuus tulee vasta jossain mitalisijojen jälkeen. Ja taas on kansa "iloinen" , kyllähän me tosissaan yritettiin,palkattiin tutut kalliit asiantuntijatkin neuvomaan, mutta sitte tapahtu "jotain ihan käsittämätöntä" ja ihan meistä riippumattomista syistä, uskottehan.
Kovasti on ollut hiljaista vastausrintamalla kun tosiasioita kysytään,
Kai joku tolkku pitäis olla rahan käytön ja tuloksellisuuden suhteen.
Ilmoita
No, kerropa lista näistä Hassisen uroteoista? Ainakin hän junaili Lintumäen kanssa kaupungin ylivoimaisesti kaikkien aikojen munauksen, Sähkölaitoksen myynnin Vattenfallille pilkkahintaan. Sitä tekoa ei ihan vähään aikaan ylitetä.
Ilmoita
Hassinen myi kansakoulupohjalla Hämeenlinnan sähkölaitoksen.
Ilmoita
eläkää jormaa morkakko se on hyvä mies kun se on samassa puolueessa kun minä demareissa kun se on tuonu puolueele paljon rahaa meillä on oikea puolue ja jorma on hyvä. minä kylä tiedän kun oon ainaisjäsen mulla on korttikin siitä. jorma on hyvä demari älkää aina sitä morkakko homot. se kyllä tuntee mut että siitäs saatte tyhmät
Ilmoita
Eikä vieläkään mitään positiivista tietoa näitten korkeammin koulutettujen tuloksellisesta toiminnasta.
Olis mukava saada esimerkkejä positiivisesta ja tuloksellisesta toiminnasta.
Tuntuu aika uskottavalta että kansakoulumylläri ja käräjätuomari veivät koko muuta porukkaa sähkölaitos asiassa.
Jos näin on käynyt , ei tuolle joukolle voi antaa edes arvosanaa omasta toiminnastaan, aika järkyttävää toimintaa enemmistöltä, olisko peilin paikka.
Yritysmaailmassa moisilla ei olis enää paikkaa jossa käydä tunaroimassa.
1 VASTAUS:
Mistä mahdat ullu kirjoittaa? Olet saanut ilmeisesti sähköä unillesi.
+Lisää kommentti
Ryhmäkuri oli ja on niin mahtava voima, että puolueen ryhmyrit pystyvät yksinään päättämään meidän asioistamme. Sähkölaitoksen myynti on vieläkin arka paikka, asiasta ei saa muuta tietoa, kuin että rahat on sijoitettu tuottavasti. Mitäs se myyntihinta oli, jotain 90 milj markkaa, eli 15 milj Euroa, vähän enemmän kuin kirjaston remontti maksaa. Voi vi**u mikä kauppa!
4 VASTAUSTA:
Mikä ihmeen laitos on myyty? Onko Vattenfall vai mikä? Uutisissa ei tietoa ole ollut. Onko asialla jälleen joku suolihullu joka kirjoittaa harhojaan.
Ehkä olet niin nuori, että et muista että aikoinaan sähkön toimitti kaupunkilaisille kaupungin oma Sähkölaitos. Tuotti reippaasti voittoa kaupungille, ja sähkön hinta oli kohtuullinen. Sitten Vattenfall tuli ja lähestyi tätä johtajakaksikkoa, jotka määräsivät puoluealaisensa uskollisiksi, ja sähkölaitos myytiin pilkkahintaan. Kukaan ei tiedä, mitä kaksikko sai tästä hyvästä.
Olen nuori ja asunut täällä parisen vuotta joten myyty vähän ennen. En ole kuullut että Hämeenlinnalla on ollut sähköä tuottava voimalaitos. Tyhmää myydä suuri tuottava laitos ja vain 2 myyjää kaupungin taholta.
Demaritrolli kirjoitti:
Ehkä olet niin nuori, että et muista että aikoinaan sähkön toimitti kaupunkilaisille kaupungin oma Sähkölaitos. Tuotti reippaasti voittoa kaupungille, ja sähkön hinta oli kohtuullinen. Sitten Vattenfall tuli ja lähestyi tätä johtajakaksikkoa, jotka määräsivät puoluealaisensa uskollisiksi, ja sähkölaitos myytiin pilkkahintaan. Kukaan ei tiedä, mitä kaksikko sai tästä hyvästä.
Mitä kaksikkoa tarkoitat Demaritrolli, ethän vaan sen aikaista kahta Hämeenlinnalaista ministeriä, joiden ansiosta tämä miljoonia ja taas miljoonia tuottava laitos myytiin hurreille.
+Lisää kommentti
No sitten niitä nimiä jotka on tehny tälle "kylälle " todella rahaakin tuottavia päätöksiä.
Asiallisia vastauksia ei taida tulla.
Leikitään termeillä sähkölaitos tai yhtiö ym.muuta vastaavaa, mutta itse kysymyksiin ei taida löytyä tyhjentäviä rehellisiä vastauksia.
Mljoona menee,satanen tulee, mutta onhan meillä hauskaa kun ollaan "suuria" päättäjiä ja kannetaan poliittinen vastuu äänestäjiä kohtaan, omavastuukin on näissä päätöksissä juhlava
NOLLA EUROA,joten mikäs näitä on päätellessä.
Ilmoita
Edellä demari esiintyvä Persu väittää että Hämeenlinnan kaupungilla on ollut poismyyty sähkölaitos. Törkeä vale! Ei ole ollut. Jotain rajaa valehtelemiselle.
Ilmoita
Heh, jotain rajaa disinformaatiolle. Tietämättömyyden huippu on väittää sähkölaitoksen myyntiä tapahtumattomaksi. Kuulostaa Iisakin tai Sarin lähipiiriltä.
17 VASTAUSTA:
Oho. Missä oli kaupungin omistama sähköä tuottava voimalaitos? Olen asunut ikäni täällä enkä ole tuollasesta koskaan kuullut.!!!
Kyllä sellainenkin itse asiassa oli Keinusaaressa, saattaa olla vieläkin. Siellä sähkölaitoksen toimitalon takapihalla. Normaalisti sähkölaitos kyllä osti sähkön muualta ja myi eteenpäin, näinhän suurin osa toimijoista tekee nykyäänkin. Nyt sitten kuulit tämänkin.
Kaipaat yhtä rahastajaa lisää umpitollo kun olet. Sähköntuotantoa oli tuskin lainkaan ja laitos oli jakeluyhtiö. Ts. valehtelit jälleen.
Sitähän minä juuri sanoin, ei vaan luetun ymmärtäminen kuulu vahvuuksiisi. Kuvaa ei tänne pysty piirtämään.
Ymmärsin hyvin että valehtelit
Kaikki kertomani on faktaa, missä muka valehtelin?
Persureppana väitit että Hämeenlinnan kaupungin sähkölaitos tuotti sähköä. Se oli jakeluyhtiö eikä sähkön tuottaja mutta et ymmärrä edes eroa.
Minähän nimen omaan sanoin että siellä on sähkön tuotantoon kykenevä laitos, jota ei juuri käytetty. Säännölliset koekäytöt tällä Pratt&Whitney suihkuturbiinikäyttöisellä huipputehogeneraattorilla tehtiin, jolloin sähköä tuotettiin valtakunnan verkkoon. Sattumoisin tunnen Sähkölaitoksen toiminnan aika hyvin.
Kaupungin Sähkölaitos oli jakeluyhtiö joka osti sähköä ja myi voittoa keräämällä yksittäiselle kuluttajalle eli rahastaja. Sattumoisin et tunne asiaa vaan jatkat valehtelua persuraukka.
hkjhrggg kirjoitti:
Oho. Missä oli kaupungin omistama sähköä tuottava voimalaitos? Olen asunut ikäni täällä enkä ole tuollasesta koskaan kuullut.!!!
Sinä oletkin taukki sen takia et ole kuullut siitä myynnistä.
Koska laitos on myyty, koska olisi pitänyt kuulla? Olisko joku kääkkien juttu.
Vjrygf kirjoitti:
Kaupungin Sähkölaitos oli jakeluyhtiö joka osti sähköä ja myi voittoa keräämällä yksittäiselle kuluttajalle eli rahastaja. Sattumoisin et tunne asiaa vaan jatkat valehtelua persuraukka.
Oli se jakeluyhtiö, joka teki voittoa myymällä kalliimmalla, mitä osti. Näin se tahkosi kaupungille tuloja. Oleellista on se, että voittoprosentti oli paaaljon pienempi, kuin ostajayhtiöllä Vattefallilla. Eli kuluttajille sähkön hinta kohosi nopeasti, etkö muista? Eikö sinulla ole yhtään järkevää perustetta tuolle valehtelusloganillesi, ei ainakaan tähän asti ole löytynyt, olet pelkkä säälittävä mitättömyys.
Whoihf kirjoitti:
Koska laitos on myyty, koska olisi pitänyt kuulla? Olisko joku kääkkien juttu.
Toinen taukki, tyypillinen hassisen kaveri, kittaa kaljaa ja lukee hämeen sanomia
Demaritrolli kirjoitti:
Oli se jakeluyhtiö, joka teki voittoa myymällä kalliimmalla, mitä osti. Näin se tahkosi kaupungille tuloja. Oleellista on se, että voittoprosentti oli paaaljon pienempi, kuin ostajayhtiöllä Vattefallilla. Eli kuluttajille sähkön hinta kohosi nopeasti, etkö muista? Eikö sinulla ole yhtään järkevää perustetta tuolle valehtelusloganillesi, ei ainakaan tähän asti ole löytynyt, olet pelkkä säälittävä mitättömyys.
Olet demarina esiintyvä Persu vielä tyhmempi kuin luulin. Sattumalta et ole huomannut sähkön hinnan nousseen koko maassa. Väität silti että täällä voisi olla kaupungin sähkölaitos joka myisi halpaa sähköä voitolla ja ilman omatuotantoa!!! Jätä asia kun et ymmärrä älyvajakki.
Jwdukghh kirjoitti:
Olet demarina esiintyvä Persu vielä tyhmempi kuin luulin. Sattumalta et ole huomannut sähkön hinnan nousseen koko maassa. Väität silti että täällä voisi olla kaupungin sähkölaitos joka myisi halpaa sähköä voitolla ja ilman omatuotantoa!!! Jätä asia kun et ymmärrä älyvajakki.
Ei vättämättä myisi paljoa halvempaa sähköä, mutta ne suuuuret voitot jäisi Hämeenlinnaan kaupungin lypsettäväksi. nyt rahat menevät näille sijoittajille. Luuleeko joku että tämmöinen laitos ostetaan lahjaksi. Kaikille se ei näytä menevän korvienväliin, jos menee niin valuu äkkiä pois. Tuntuu että täällä kirjoittaa osa yhtä tietämättömiä kun oli osa vuoden 2000 valtuustosta.
Jwdukghh kirjoitti:
Olet demarina esiintyvä Persu vielä tyhmempi kuin luulin. Sattumalta et ole huomannut sähkön hinnan nousseen koko maassa. Väität silti että täällä voisi olla kaupungin sähkölaitos joka myisi halpaa sähköä voitolla ja ilman omatuotantoa!!! Jätä asia kun et ymmärrä älyvajakki.
Tämä keskustelu saa nyt omasta puolestani loppua tähän, vastapuoli jankkaa kokdemtrolliääliön tavoin samaa jargonia. Ettei olisi sama ameeba?
Ihan hyvä päätös idiootti ja voit rauhass keskittyä peruskouluun ekaluokan merkeissä.
+Lisää kommentti
Herra Hassisen suuriin saavutuksiin kuuluu myös ns. musta-valkojätepussien lajittelukone Karanojalla. Eli kaikkien piti noin vuoden verran pussittaa kaikki jätteensä joka mustiin (biojäte) tai valkoisiin (muu jäte) muovikasseihin, jotka sitten litsaantuivat koneen hihnalla yhdeksi mössöksi, kun kone ei toiminut. Hiljaisuudessa kallis ja toimimaton kone kai sitten purettiin suoraan penkkaan. Asiakkaathan senkin maksoivat jätemaksuissaan, joten kannatti kokeilla. Hassisen osaltahan homma jatkuu edelleen kiertokapulan hallituksessa.
Ilmoita
Ei voi kun sanoa että demarit on olleet aika tolloja kun ovat jauhosäkin äänestäneet aikoinaan valtuustoon. Vaikka en minä niitä demareita ole kaikkein järkevinä pitänytkään. Mutta meillä kaikilla on omat mielipiteemme. Onneksi nykyään nämä demarit ymmärtävät että Mylläriä ei kannata äänestää.
Ilmoita
Kiertokapulassa osataan edelleen. Kun on tekijämiehiä johdossa.
1 VASTAUS:
Hienosti toimii jätehuolto nyt kun on uusi kilpailutettu toimija puikoissa. 3-4 viikon viive jäteastioiden tyhjentämisessä eli kannet jo auki ja jätepusseja astioiden ulkopuolellakin. Miksiköhän tämäkään homma ei onnistunut Hämeenlinnassa?
+Lisää kommentti
Jos se Hassisen possu jossakin vastaan tulee, niin paras varoa. Salvottu kinkku on hyvväää....
Ilmoita
Jormalle on jo varma paikka Hämeenlinna Hall Of Famessa. Sinne ei ihan pienillä näytöillä mennäkään.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hassisen sotku

Vihdoinkin joku uskalsi pistää Hassiselle kampoihin kun mies on kähminytHpkn nimissä kaupunkia ja sponsseja. Naisjääkiekko, bye bye.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta