Onko Restakoti Oy luotettava?

kiinnostaisitietää

Minulle on soiteltu useamman kerran Restakoti Oy/laskutus numerosta ja yhteen puheluun vastasin. Minulle kerrottiin että alueellamme tehdään savupiipun tarkastustuksia. Annettiin ymmärtää, että pitää tarkastuttaa. Perustuuko johonkin lakiin, kun ei tullut selväksi minulle? Eikö nuohooja ja palotarkastaja riitä enään?
Minulle luvattiin tuo tarkastus ilmaiseksi ja saisin siitä todistuksen. Voiko joku kertoa, että millainen tuo todistus on? Mitä arvoa sillä todistuksella on?
Onko kukaan saannut tuollaisessa tarkastuksessa sellaista lausuntoa, että kaikki on kunnossa ja ei tarvita mitään massauksia tai piipun pinnoituksia?

Ei oiekin selvinnyt puhelinkeskusteluissa tälläiset asiat, kun olisi vain pitänyt päästää tarkastamaan savupiiput. En suostunut!

87

8196

    Vastaukset

    • Muhahaha

      Tarkastus ja sitten korjaus. Ökyökyhintaan. Kannattaa tarkastuttaa. Ota 4tonnin lasku muhahaa

      • Anonyymi

        Samaa mieltä


    • naapuriahuijattiin

      En tiedä mikä firma suoritti naapurin eläkeläisille hormien pinnoituksen, mutta kahden hormin pinnoitus maksoi 4500€. Kävin katsomassakin mielenkiinnosta ja ensinnäkin monta säkkiä kuraa sekoittivat ihan turhaan, että näytti siltä, ettei ihan vähillä aineilla tehdä. Suurin osa sekoitetuista aineista jäi astioihin. Siis aineiden pakkomyyntiä vielä!
      Naapurille ilmainen hormientarkastus oli tehty valmiille työtilaukselle ja siihen oli naapuri laittanut nimensä, luullen sitä vain todistukseksi hänen paikalla olostaan tarkastuksessa.

    • onhannoitasoitellu

      Nuohooja ja kaupungin/kunnan palotarkastaja suorittaa hormien tarkastuksia. Nuo hormifirmat ovat vain keksineet omat tarkastukset muka "pakollisiksi". Tarkempi kysely johtaa sitten siihen, että "olisi hyvä tehdä". Itsellä ei ole kokemuksia Restakodista, mutta muita firmoja on soitellu ja tarjonnu ilmaisia tutkimuksia. Arveluttavaa touhua.

      • näinsemaailmamuuttuu

        Tarkoitat varmaankin, että arveluttavaa, että "kunnan" toimesta nämä tarkastukset ovat pakollisia.

        Varmaan useimmissa kodeissa poltellaan takkaa mitättömän vähän 1-2 mottia vuodessa. Tällaiseen polttamiseen vuosittaiset tarkastukset ovat aivan turhia.

        Monet tietenkin ovat sitä mieltä, että "kunnan" tarkastukset ovat hyviä ja muuten hormipaloja syttyisi satoja vuodessa. Samat ihmiset halunnevat aamiaiselle tarkastukset kunnan taholta, että kaikki syövät päivän tärkeimmän aterian terveellisesti eivätkä ainakaan jätä sitä välistä.

        Ymmärrän hyvin vuosittaiset tarkastukset öljy- ja puulämmityksen tapauksessa, mutta muuten satunnaisessa poltossa en.

        Aivan vertailun vuoksi. Mökillä tulee poltettua puuta n. 10 mottia vuodessa. Tarkastuksista on vapautus jahka mökki sijaitsee saaressa. 50v näin menty laillisesti, enkä ketään haluaisi tuonne riesaksi joka vuosi ja lisäksi maksamaan siitä.

        Nykyäänhän piirinuohous on pelastuslaitoksen toimesta valittu ja päätetty ja samoin hinta. Laki tämän suhteen on muuttumassa tänä keväänä muistaakseni. Mitään Restakodista ja sen laadusta tietämättä voisin veikata heidän jo varautuvan tulevaan lakimuuttokseen ja nuohouksen vapautukseen.

        Vapautus tietenkin sattuu moneen ihmiseen, koska silloin joutuu jopa aivan itse päättämään asioista ja ottamaan niistä vastuuta. Joutuu jopa lukemaan sen paperin johonka ruksaa puumerkit alle.


    • muurar11

      Lujahormi ky meni maaliskuussa 2018 konkurssiin. Restakodin omavaraisuusaste 5 % eli konkurssikypsä firma sekin. Takuut voi unohtaa. Muutenkin kyseenalaista työtä. Käyttävät ovelta ovelle myyntiä. Lähinnä huijattavat vanhukset erehtyvät teettämään Restakodilla.

      Piirinuohoojat tarkastavat nuohotessaan hormi ja tulisijat. Heissäkin eroja. Kaikki ei huomaa selviä palovaaran tekijöitä.

      • Anonyymi

        Eli siis ovat lestoja ja rauhanyhdistyksellä sopivat mikä alue kuuluu kenenkin huijattaviin. On se jännä ettei tuommoista markkinointia saada kuriin. Nyt tuli meille aurinkopaneleista markkinointikirje.


    • eikäkö

      Kaikenlainen piirinuohouspuhe on turhaa,vai olenko käsittänyt väärin,että loppuu se toiminta tänä vuonna?

    • kylllästynyt99

      Näköjään Restakoti alkaa tekemään uuniseppien kanssa yhteistyötä 👏👏👏 siitä tulee varmasti hyvää laatua https://youtu.be/EFx5Bm0iU2k

    • Juuritiivistys

      Kannattaakohan Restalta ostaa mitään. Voi olla kohta nurin, kuten Lujahormikin meni just. Restan Elementtitalo on suurissa vaikeuksissa, on verottajan verovelkalistalla. Kun Restalta ostaa rahoituksella, maksaa osamaksuja vielä pitkään rahoitusfirmalle ja Restasta ei ole jälkeäkään.

      Se taitaa olla tuo Resta Capital (perustettu tammikuussa 2017) jotenkin liittyä riskien hallintaan ongelmien tullessa tai voihan olla imuttamassa kaikki rahat.

      Siis pääkysymykseen "onko Restakoti luotettava" voi sanoa varmuudella, että ei ole.

    • Konkurssiin
      • nidkjf

        Restakoti teki tulosta 1,5miljoonaa viimevuonna ja kasvatti omavaraisuus asteen 18% elikkä taitaa konkurssi olla kaukana


      • Yit

        Restakodin hinnat on noin 40-50% kalliimmat kun muilla ja työntekijöiden kokemus on paljon heikompi kun toisilla firmoilla oli kyse sitten piippu tai kattoon liittyvistä töistä fakta tieto.


    • Juuritiivistys6

      VEROVELKAREKISTERI
      Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
      Tiedot päivitetty: 9.4.2018
      Asiakas
      Y-tunnus 2784396-4
      Toiminimi Suomen Elementtikatto Oy
      Aputoiminimi
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.

      Elementtikatto on osa Restaa. Kohta on Resta konkelossa,

    • RestaInPieces

      Restakoti pidensi tilikauttaan vuoden loppuun, mikä on selvä konkurssin merkki. Menee Restakoti ja Uunisepät kontalleen samassa rytäkässä.

    • kandeetilata
      • Yit

        Joo n.650 euroa metri hinta😡


    • muurar112

      Huvittavia nuo Restakodin videot. Suttusia söpötyksiä. Huvittavimmasta päästä oli mökin mummon saunarakennuksen hormin massaus video. Mummo kertoilee siinä tuvassaan, että ahkeria poikiahan nuo ovat, kaksi tuntia tekivät ja viuhtoivat. Ahkeria? Tullaan autolla, sipaistaan vähän hormia ja lähdetään pois. Eiköhän ahkerat, osaavat ja velvollisuuden tunteiset tee kuitenkin niin, että työ on kunnolla tehty ja yhtätäkään hormia ei tehdä kahdessa tunnissa.

      No, toiseksi, ei vieläkään näy Restakodin tilinpäätöstä ja aikaa on jo mennyt. Kun alkaa mennä nutulleen, niin ei enää huvita. Muistutetaan nyt vielä, etttä Restakodin Elementtikatto on verottajan verovelka listalla.

    • Juuritiivistys61

      Älkää antako pinnan hämätä. Resta osaa imelän mainonnan, mutta osaamista puhumattakaan vastuullisuudesta ei ole tietoakaan.

    • voivoi

      Restakodin Elementtikatto Oy ei ole vieläkään hoitanut verovelkojaan. Moni pienikin yritys maksaa velkansa verottajalle. Resta on perustanut RestaCapitalin. Onko sitä apuna käyttäen turvata esim.kiinteää omaisuutta. Joka tapauksessa Restakodin ulospäin antama kuva on täydellisesti ristiriidassa faktojen kanssa.

    • normihormi

      Minullekin on Restasta soitettu ja kerran kävi äijät ovella. Kerran jopa annoin tehdä hormin tiiveys tarkastuksen, mutta kun ei ollut vara hormeja pinnnoittaa niin homma jäi siihen. Kyllähän hormin pinnoitus hyvä on jos se tehdään hyvin ja jos se onnistuu. Vanha noki pitää saada pois pinnasta, voi vetokin parantua, mutta en sitten tiedä onko välttämätöntä.

    • Lop.kylst

      Joo, mullekin on soiteltu parin viime vuoden aikana toistakymmentä kertaa Restakodilta ensimmäiset noin kymmenen kertaa jaksoin vastata asiallisesti,että ei ole tarvetta, nykyään, jos vielä soittelevat vastaan aina, että IMEKÄÄ MUNAA

    • Mattijostain1

      Olihan se hurjaa, kun melkein väkivaltaa käyttämällä piti agressiiviseksi muuttunut Restakodin myyjä poistaa tontilta iäkkeitten vanhempieni soittaessa myyjältä salaa apua. Onneksi asun samalla paikkakunnalla. Kaikilla vanhuksilla ei ole samaa mahdollisuutta.

    • toopet

      Restakoti oli toukokuun 2018 Iltalehden jutussa listattu niiden kuuden joukkoon, joilla on jatkuvasti hankauksia kuluttajien kanssa. Kannattaa sitä sitten varmaan käyttää.

    • RestaInPieces

      Menevät samassa rytäkässä konkurssiin Restakoti ja Turun Uunisepät. Kahdesta kalkkunasta ei tässäkään tapauksessa tullut kotkaa.

      Edelleenkään Turun Uunisepät Oyn tilinpäätöstä ei ole hyväksytty. Eilen illalla Turun Uuniseppien Facebook-sivuille ilmestyi tiedote, missä Jyväskylän ja Oulun edustajat olivat heittäneet pyyhkeet kehään. Pääkaupunkiseudun ainoa myymälähän lopetti jo huhtikuun lopussa lopullisesti. Kesäkuun aikana tullaan kertomaan Uuniseppien tarun loppumisesta.
      https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/turun-uunisepat-oy/09208510/taloustiedot

    • SylviRara

      https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mokkitalkkari-kai-poyristyi-remonttifirman-vedatyksesta-24-000-euron-viemariremontista-selvisikin-putkien-putsauksella/6941654#gs.1KeZf8A

      "Hangossa 150 euron remontti myytiin vanhukselle 24 000 eurolla. Ovelta ovelle kiertävien remonttimiehien aikeet voivat olla hyvät, mutta huijareita löytyy paljon ...."


      Restakoti on pahimmasta päästä. Hullu tai hölmö pitää olla, jos Restakodilta ottaa hormin pinnoituksen. On sentään kysymys paloturvallisuudesta. Jos taas pinnoitus tehdään ehjään hormiin Restakodin toimesta, niin hyvä. Menee vaan rahat. Kattopinnoitusten suhteen Restakoti on joutunut maksumieheksi käräjäoikeuksissa.

    • Koskenkallio

      Just ehdin kommentoida uutiseen, joka koski vanhuksen kohdistunutta huijausyritys tämän, näin:
      Minulle kaupattiin viiden tonnin hormien massausta, joka firman mukaan oli aivan välttämätön, todistivat tämän savukokeella ja videolla. Erittäin vaarallisessa kunnossa olivat hormit ja piippu heidän mukaansa. Pyysin nuohoojan tekemään tarkastuksen. Ei tarvetta korjaukselle. Naapurissa vanhempi herra oli jo ehtinyt allekirjoittaa. Suosittelin purkamaan sopimuksen, toivottavasti teki niin.

      Restakoti oli firman nimi. Varoittakaahan omaisia ja tuttuja näistä soittelevista ja ovelle tulevista myyjistä.

      • ävpk

        Eipä nuohoajatkaan aina oikeassa ole kun osa tekee vaan kiusallaan tai tietämättömyyttään. Olen käynyt katsomassa pinnoitettuja savuhormeja missä nuohooja käynyt ja väittänyt että pinnoitus on irti tai tai ei ole pinnoitettu kuin osa hormista, vaikka mitään vikaa pinnoituksessa AINA ei ole ollut. Nuohoojat eivät myöskään käytä(ainakaan kaikki) hormikameraa millä saa pohjasta asti videon hormista. Niin miten voidaan väittää sitten että pinnoitus on irti jos hormin pohja puhdas ja asiakas sanonut että hormia nuohooja ei ole videoinut?? Toki huonojakin pinnoituksia on ollut mutta niinkuin muussakin työssä, hommat ei joskus onnistu ja virheitä sattuu. Niistä tottakai pitää myös VASTATA! Olenpa myös monesti saanut kuulla että nuohoaja käynyt viikko pari aikaisemmin ennen pinnoitusta ja silti tuhkaa pohjat täynnä??!! Aika huolimatonta touhua ja hormipinnoitajia mustamaalataan nyt niin hemmetisti!! Hormipinnoituksia on tehty Ruotsissa ja Saksassa jo pidemmän aikaa mutta miksi Suomessa tämäkin homma pilataan ??!!


      • toksu11

        Komppaa. Ihmettelen tuota nuohoojien arvostusta. Eivät saa hormeja ja uuneja puhtaaksi, vaikka on heidän oleellisin ja tärkein tehtävä. Sitten on ollut tapauksia, että nuohoojan mielestä kaikki on kunnossa, vaikka on ollut ilmeinen palovaara esim. tilanteessa, jossa kiukaan hormi on rikki yläpohjassa piipun pinnassa ja yläpohja on purueristeinen. Näytin tilanteen isännälle ja menetti täysin hermonsa. Tilanteita erilaisista vaaratilanteista, joista nuohoojat eivät ole välittäneet tai huomanneet on vaikka kuinka.

        Mielestäni nuohoojat on ylimielisiä, tyhmiä ja rahan ahneita!

        Lisäksi valehtelevat siinä, että heillä on vuotomittareita, kameroita jne. Paskat on. Käyttäköön sitten jos on. Ammattitaidottomia ääliöitä.


      • SimoRuumishuoneelta

        Kylläpä on Restan pojilla menny pahasti ihon alle kun tullaan tänne avautumaan :D Tehdään ensin ylihintaista paskaa, massataan hormit tukkoon EIKÄ vastata niistä!!

        Näkyy tuolla olevan monessa kohteessa vesikellojakin pinnoitteessa! Käykääpä pinnoituksen tilanneet syynäämässä tarkasti se katto läpi ja reklamoikaa vielä ja vaatikaa rahat takaisin vielä kun firman kassassa on edes vähän rahaa!!!


    • juupa0

      https://www.hs.fi/talous/art-2000005726920.html

      Hesarissa oli kesäkuun 20.päivä vuonna 2018 juttu näistä huijaavista huonoa laatua tekevistä härskin kalliista firmoista ja yksi on Restakoti. Ovat ansaitusti kuluttaja-asiamiehen hampaissa. Tuskin mikään muuttuu. Parempi kun menee konkurssiin, niin kuin Lujahormikin meni.

      • Hgj

        Luin saman ja tuttu mies oli saanut 2750 euron massaus tarjouksen 3.5metrin hormista😂on hinta kohillaan yli 800 euroa metri hinta voi helvetti mitä touhua...


    • Formaliini

      Tiivistä on oven takana oleskelu ollut tänäänkin. Joskus partio auttaa.

    • jkass

      Kilpailu- ja kuluttajaviraston tarkastelussa on tällä hetkellä kuusi yritystä, joiden remonttien kotimyynnistä on tullut useita valituksia.

      Nämä 6 firmaa on nyt suurennuslasin alla:

      KotiSun Oy
      Restakoti Oy
      Suomen Lämpöikkuna Oy
      Ideko Suomi Oy
      Pohjolan Energia Oy
      Indone Tähtiremontit Oy
      Restakoti Oy ja Indone Tähtiremontit Oy ovat olleet kuluttaja-asiamiehen tarkastelussa jo aiemmin ja he ovat saaneet huomautuksia painostavasta myynnistä, epäselvästä hintojen kertomisesta sekä muun muassa asiakkaille annetuista vajavaisista tiedoista.


      Restakoti tekee tajuttoman huonoa työtä. Suorastaan rikollista antaa tuollaisten tehdä savupiippujen korjauksia.

    • kesPo

      Ei ole!

      Jos nyt joku on kuitenkin erehtynyt, kannattaa joku asiansa osaava esim.nuohooja kutsua paikalle tarkastamaan Restakodin tekemä hormien pinnoitus. Koska pahinta on, jos asiakas luulee hormien olevan turvallisia ja käyttää niitä luottaen Restakodin korjaukseen ja itse asiassa hormien kunto voi olla mitä tahansa.

    • kassl
    • toku1
      • huijari1

        Onko perää et Turun Uunisepät tekee yhteistyötä Restakodin kanssa ????


      • niiloE5

        Niin ainakin Restakoti väittää. Jos on totta, niin eräs vaihtoehto on, että Uuniseppien omistajat koittavat tehdä viimeisen lypsyn, koska kukaan vähäänkään itseään kunnioittava taho lähde Restakodin kaltaisen kanssa tekemään yhtään mitään.

        Uuniseppien taloustilanne on viimeisinä vuosina mennyt radikaalisti alaspäin. Restakodillakin on alkanut yskiä, vaikka kovasti vanhuksia huijaavatkin. Luokkaa 50 % hävinnyt jo liikevaihdosta. Aika epätoivoisia ovat, kun nuohoustoimintaa alkavat yrittää tekemään. Restakodin Elementtikatto on velkainen, verovelkainen ja nyt saneerauksessa, johon sitä ei olisi saanut päästää.

        Lyhyesti todettuna: kahden kalkkunan jälkeläinen ei ole kotka.


      • Nimimerkkierkki
        niiloE5 kirjoitti:

        Niin ainakin Restakoti väittää. Jos on totta, niin eräs vaihtoehto on, että Uuniseppien omistajat koittavat tehdä viimeisen lypsyn, koska kukaan vähäänkään itseään kunnioittava taho lähde Restakodin kaltaisen kanssa tekemään yhtään mitään.

        Uuniseppien taloustilanne on viimeisinä vuosina mennyt radikaalisti alaspäin. Restakodillakin on alkanut yskiä, vaikka kovasti vanhuksia huijaavatkin. Luokkaa 50 % hävinnyt jo liikevaihdosta. Aika epätoivoisia ovat, kun nuohoustoimintaa alkavat yrittää tekemään. Restakodin Elementtikatto on velkainen, verovelkainen ja nyt saneerauksessa, johon sitä ei olisi saanut päästää.

        Lyhyesti todettuna: kahden kalkkunan jälkeläinen ei ole kotka.

        Nyt on kyllä kommentoijalla talousluvut hakusessa: https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/restakoti-oy/23342409/taloustiedot


    • vaihtoviikot
    • toksu11

      Restakoti on taas kerran päässyt julkisuuteen, eikä missään hyvässä valossa.

      https://www.hs.fi/koti/art-2000005977255.html

      Eihän nuo mitään ihmisiä ole.

    • ma633
    • äläkoske

      Huijareita. Piste.

    • EikkaPoika

      Sama omistajan toinen firma on Salaojakympit, joka toimii Jyväskylässä. Ei voi suositella.

    • vesalahormit

      Kaikennäköistä tekstiä tässäkin joten kirjoitamme oman kokemuksen tästä hormipinnoituksesta.

      Myyjä tuli sisään ja kartoitti kaiken asiallisesti, kertoi ongelmien piilevän tiiveydessä eikä meillä ole vielä mitään vaara nokipalolle tai muulle vakavalle ns. "paloturvallisuusriskille". Katseltiin että hormit vuotavat rajusti vaikka tiilet eivät heilu niin tehdään kuitenkin pinnoitus kun se on kuitenkin tulossa jossain kohtaan eteen niin samantien pois alta että ei tule isompaa laskua purku/muurauksesta.

      Hintaa oli 2529,52€ kun tilattiin heti ja saatiin asennus kahden viikon päähän.
      Asentajat olivat mukavia näyttivät kaikki olelliset mitä tekivät, auttoivat ilomielin, sekä teki meille lopputarkastupöytäkirjan jonka piti allekirjoittaa, myyjä oli vielä painostanut laadun varmistukseksi että tarkastetaan jopa kaikki sormen jäljet mitä jää koska jos siivousta ei ole tehty niin meidän ei tarvitse paperia allekirjoittaa kunnes ollaan tyytyväisiä työhön. Ei löytynyt mitään moitittavaa.

      Tehtiin kotitalousvähennys joka oli 1011€ nyt odotellaan että verottaja maksaan sen palautuksissa, Omakustanne siis jäi 1517.71€.

      Muurarina tiedän purku ja muuraus hinnat ja ne ovat kymmenkertaiset tuohon nähden ja vaikka luettiin nämä kaikki Suomi24 kirjoitukset ennen sitä paljastuu näidenkin olevan vain kilpailijat sekä skeptiset foliohatut kirjoittaneet. Ollaan hyvin tyytyväisiä työhön ja tästä jäi plussaa pelkästään firmalle.

      • toksu11re

        Noissa kirjoituksissa ei ole itse asiaa arvosteltu, vaan Restakotia, joka on huijariyritys.


    • kotimyynti
    • jeppu7
    • Saunamajuri

      "Restakodilla on yhteys myös Keski-Suomessa nuohouspalveluita ja hormiremontteja myyneeseen Lujahormi-yhtiöön. Lujahormi ky meni konkurssiin viime vuonna."

      Vastaavasti Restakoti myy konkurssikypsän Turun Uuniseppien takkoja omalla nimellään. Kun Turun Uunisepät menee kontalleen, ei takuu enää korvaa irronneita laattoja ja irvistäviä luukkuja. Parin takkavalmistajan takat täyttävät jo tänään vuoden 2022 päästörajat. Tiileri ja Uunisepät eivät näitä täytä. Jos tänään ostat takan, joka ei täytä vuoden 2022 päästörajoja, asuntosi arvo laskee vuodesta 2022 alkaen. Siksi suosittelen päästörajat täyttävää takkaa. 

      Mukavaa viikonloppua kaikille takan lämmössä. Harva asia tekee niin hyvää kuin suomalainen sauna ja takan lämpö.

      • Huhuh

        No sinne pääsee töihin kuka vaan joka ei tiedä piipuista yhtään mitään kunhan osaa pistää sellasen hinnan että johtajat pärjää ja muistaavat sanoa että talo palaa jos ei piippua korja n.600euron metri hintaan...


    • Anonyymi

      Restakoti jatkaa vaan vanhusten huijaamista! Milloinka tulee laki kotiovella myymisen kieltämiseksi?

    • Anonyymi

      estakoti EI ole maksanut verojaan! ks.alla.

      VEROVELKAREKISTERI
      Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
      Tiedot päivitetty: 30.7.2019
      Tulosta
      Asiakas
      Y-tunnus 2334240-9
      Toiminimi RestaKoti Oy
      Aputoiminimi Suomen Pinnoituskeskus
      NokiMestarit
      Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.
      Ilmoitusten laiminlyönnit Ei rekisteriin merkittyjä puutteita oma-aloitteisten verojen veroilmoituksen antamisessa.

    • Anonyymi

      Tytöryhtiö meni jo nurin. Kohta myös Resta. Älkää tilatko mitään Restalta, muualta saa parempaa tavaraa halvemmalla.

      • Anonyymi

        Restakoti hakenut itseään velkasaneeraukseen 9.8


    • Anonyymi

      EI OLE LUOTETTAVA

    • Anonyymi

      Lähtölaskenta on alkanut. Popcornit valmiiksi.

    • Anonyymi

      Palkat myöhässä. Alkaa olemaan rahat loppu

    • Anonyymi

      Alla oleva on kyllä huvittavaa. Uunisepillä rahat jo ennestään lopussa ja jos Restakoti jättää konkurssin tullessa takat Uunisepille maksamatta, leikkaa Uunisepienkin kone kiinni:)

      Netistä poimitua:
      Restakoti on Jyväskylässä vuonna 2010 perustettu yritys, joka on on toiminut alansa markkinajohtajana ja suunnannäyttäjänä vuodesta 2014. Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaisen ratkaisun alan laadukkaimmilla tuotteilla. Kauttamme saat Uuniseppien tulisijat.

    • Anonyymi

      "
      Nuohous vapautuu ja markkinoille on jo tulossa yritys, joka ...

      https://www.hs.fi › paivanlehti › art-2000006045052
      24.3.2019 - Kuluttajaviranomaisten hampaisiin joutunut Restakoti on rekisteröinyt nuohousta varten jo Nokimestarit-aputoiminimen.
      "

      Nokimestareiden www-sivu on ollut tämän viikon huoltokatkolla. Huvittavaa ensinnäkin, että pikkunarikan pikku weppisivut pitäisi muka olla huoltokatkolla. Sivut voi vaihtaa lennossa.

      Huoltokatko on lestojen lässytystä. Nokimestarit ei lähtenyt vetämään. Restakoti on taloudellisissa vaikeuksissa. On myös rutkasti verovelkaa.

      • Anonyymi

        Restakoti sai juuri Helsingin käräjäoikeudessa tuomion. Velan suuruus 43 000 e. Velkoja on as.Oy Emännäntie 19. Remontti meni pieleen ja ei ollut eka kerta.

        Restakodilla on muitakjn rästejä mm. verovelkoja.

        Ei kannata Restakodilta ostaa mitään. Ja ne, jotka ovat Restakodilta ostamaan, kannattaa tarkistuttaa. Katot saattaa vuotaa, hormit korjattu huonosti. Voipi henkikin olla löysässä.

        Restakodin perustajat pyörittävät nykyään Salaojakymppejä.


      • Anonyymi

        Restakodin ja Turun Uuniseppien yhteinen YouTube-video on jo poistunut YouTubesta. Kohta poistunee myös firmojen nettisivut. RiP


      • Anonyymi

        Restakodin ulospäin antama kuva on täydellisessä ristiriidassa faktojen kanssa


    • Anonyymi

      Varokaa Lumeniaa!!!!!

      Ylihintaista! Muutenkin tuttua Restakoti tyyliä.

      Saa olla huolissaan ylläpidoista ja takuista, koska Restakoti on menossa konkeloon.

      Yrityksen protestit 6kk ajalta
      Yritys Summa Häiriöpvm
      Restakoti OyHelsinki 41 390 € 23.9.2019
      Restakoti OyHelsinki 2 077 € 18.9.2019

      Sellainen pikkuinen yksityiskohta, että Restakodin nokimestarit www-sivusto on ollut huoltokatkolla kuukauden!

    • Anonyymi

      VAROITUS! KANNATTAA SELVITTÄÄ NÄIDEN HELPPOHEIKKIEN TAUSTAT! NYT YRITTÄVÄT UUDELLA NIMELLÄ HUIJATA IHMISIÄ OSTAMAAN YLIHINTAISIA AURINKOPANEELEITA.

    • Anonyymi

      Toisella suomi24 palstalla oli maininta että Restakodin konkurssihakemus tehty 23.10.2019
      Tietääkö joku tästä enemmän?

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu onko restakoti konkassa?? Ja mitä sen alaisuudessa olevia???

        Juu on. Samat veijarit pyörittää Salaojakymppejä.


    • Anonyymi

      Eikös nää myy vanhuksille tulikiven paskoja takkoja.

      • Anonyymi

        Restakoti ei myynyt Tulikiven takkoja, vaan Turun Uuniseppien takkoja. Vain konkurssikypsä Turun Uunisepät saattoi lähteä Restakodin tapaisen firman kelkkaan.


    • Anonyymi

      Meillekin kauppias tulikiveä.

      • Anonyymi

        Tänne myös kaupitteli tulikiveä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänne myös kaupitteli tulikiveä.

        Vain konkurssikypsä Turun Uunisepät saattoi lähteä Restakodin tapaisen firman kelkkaan. Restakoti ei myynyt Tulikiven takkoja, vaan Turun Uuniseppien takkoja.


    • Anonyymi

      Turun Uuniseppien virolaiset muuraritko ne siellä viimeistä vedätystään yrittävät? Asia selvä.

    • Anonyymi

      Saneerausfirma, saneeranneet itsensä?

    • Anonyymi

      Paljonkohan jäi Turun Uunisepille saatavia Restakoti Oy:n konkurssista? Kannattaisi valita yhteistyökumppaninsa hyvin.

    • Anonyymi

      Välttäisin tällaisia firmoja.

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe