Aihe

Onko Restakoti Oy luotettava?

kiinnostaisitietää

Minulle on soiteltu useamman kerran Restakoti Oy/laskutus numerosta ja yhteen puheluun vastasin. Minulle kerrottiin että alueellamme tehdään savupiipun tarkastustuksia. Annettiin ymmärtää, että pitää tarkastuttaa. Perustuuko johonkin lakiin, kun ei tullut selväksi minulle? Eikö nuohooja ja palotarkastaja riitä enään?
Minulle luvattiin tuo tarkastus ilmaiseksi ja saisin siitä todistuksen. Voiko joku kertoa, että millainen tuo todistus on? Mitä arvoa sillä todistuksella on?
Onko kukaan saannut tuollaisessa tarkastuksessa sellaista lausuntoa, että kaikki on kunnossa ja ei tarvita mitään massauksia tai piipun pinnoituksia?

Ei oiekin selvinnyt puhelinkeskusteluissa tälläiset asiat, kun olisi vain pitänyt päästää tarkastamaan savupiiput. En suostunut!

87

4083

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Muhahaha

   Tarkastus ja sitten korjaus. Ökyökyhintaan. Kannattaa tarkastuttaa. Ota 4tonnin lasku muhahaa

   • Anonyymi

    Samaa mieltä


  • naapuriahuijattiin

   En tiedä mikä firma suoritti naapurin eläkeläisille hormien pinnoituksen, mutta kahden hormin pinnoitus maksoi 4500€. Kävin katsomassakin mielenkiinnosta ja ensinnäkin monta säkkiä kuraa sekoittivat ihan turhaan, että näytti siltä, ettei ihan vähillä aineilla tehdä. Suurin osa sekoitetuista aineista jäi astioihin. Siis aineiden pakkomyyntiä vielä!
   Naapurille ilmainen hormientarkastus oli tehty valmiille työtilaukselle ja siihen oli naapuri laittanut nimensä, luullen sitä vain todistukseksi hänen paikalla olostaan tarkastuksessa.

  • onhannoitasoitellu

   Nuohooja ja kaupungin/kunnan palotarkastaja suorittaa hormien tarkastuksia. Nuo hormifirmat ovat vain keksineet omat tarkastukset muka "pakollisiksi". Tarkempi kysely johtaa sitten siihen, että "olisi hyvä tehdä". Itsellä ei ole kokemuksia Restakodista, mutta muita firmoja on soitellu ja tarjonnu ilmaisia tutkimuksia. Arveluttavaa touhua.

   • näinsemaailmamuuttuu

    Tarkoitat varmaankin, että arveluttavaa, että "kunnan" toimesta nämä tarkastukset ovat pakollisia.

    Varmaan useimmissa kodeissa poltellaan takkaa mitättömän vähän 1-2 mottia vuodessa. Tällaiseen polttamiseen vuosittaiset tarkastukset ovat aivan turhia.

    Monet tietenkin ovat sitä mieltä, että "kunnan" tarkastukset ovat hyviä ja muuten hormipaloja syttyisi satoja vuodessa. Samat ihmiset halunnevat aamiaiselle tarkastukset kunnan taholta, että kaikki syövät päivän tärkeimmän aterian terveellisesti eivätkä ainakaan jätä sitä välistä.

    Ymmärrän hyvin vuosittaiset tarkastukset öljy- ja puulämmityksen tapauksessa, mutta muuten satunnaisessa poltossa en.

    Aivan vertailun vuoksi. Mökillä tulee poltettua puuta n. 10 mottia vuodessa. Tarkastuksista on vapautus jahka mökki sijaitsee saaressa. 50v näin menty laillisesti, enkä ketään haluaisi tuonne riesaksi joka vuosi ja lisäksi maksamaan siitä.

    Nykyäänhän piirinuohous on pelastuslaitoksen toimesta valittu ja päätetty ja samoin hinta. Laki tämän suhteen on muuttumassa tänä keväänä muistaakseni. Mitään Restakodista ja sen laadusta tietämättä voisin veikata heidän jo varautuvan tulevaan lakimuuttokseen ja nuohouksen vapautukseen.

    Vapautus tietenkin sattuu moneen ihmiseen, koska silloin joutuu jopa aivan itse päättämään asioista ja ottamaan niistä vastuuta. Joutuu jopa lukemaan sen paperin johonka ruksaa puumerkit alle.


  • muurar11

   Lujahormi ky meni maaliskuussa 2018 konkurssiin. Restakodin omavaraisuusaste 5 % eli konkurssikypsä firma sekin. Takuut voi unohtaa. Muutenkin kyseenalaista työtä. Käyttävät ovelta ovelle myyntiä. Lähinnä huijattavat vanhukset erehtyvät teettämään Restakodilla.

   Piirinuohoojat tarkastavat nuohotessaan hormi ja tulisijat. Heissäkin eroja. Kaikki ei huomaa selviä palovaaran tekijöitä.

   • Anonyymi

    Eli siis ovat lestoja ja rauhanyhdistyksellä sopivat mikä alue kuuluu kenenkin huijattaviin. On se jännä ettei tuommoista markkinointia saada kuriin. Nyt tuli meille aurinkopaneleista markkinointikirje.


  • eikäkö

   Kaikenlainen piirinuohouspuhe on turhaa,vai olenko käsittänyt väärin,että loppuu se toiminta tänä vuonna?

  • kylllästynyt99

   Näköjään Restakoti alkaa tekemään uuniseppien kanssa yhteistyötä 👏👏👏 siitä tulee varmasti hyvää laatua https://youtu.be/EFx5Bm0iU2k

  • Juuritiivistys

   Kannattaakohan Restalta ostaa mitään. Voi olla kohta nurin, kuten Lujahormikin meni just. Restan Elementtitalo on suurissa vaikeuksissa, on verottajan verovelkalistalla. Kun Restalta ostaa rahoituksella, maksaa osamaksuja vielä pitkään rahoitusfirmalle ja Restasta ei ole jälkeäkään.

   Se taitaa olla tuo Resta Capital (perustettu tammikuussa 2017) jotenkin liittyä riskien hallintaan ongelmien tullessa tai voihan olla imuttamassa kaikki rahat.

   Siis pääkysymykseen "onko Restakoti luotettava" voi sanoa varmuudella, että ei ole.

  • Konkurssiin
   • nidkjf

    Restakoti teki tulosta 1,5miljoonaa viimevuonna ja kasvatti omavaraisuus asteen 18% elikkä taitaa konkurssi olla kaukana


   • Yit

    Restakodin hinnat on noin 40-50% kalliimmat kun muilla ja työntekijöiden kokemus on paljon heikompi kun toisilla firmoilla oli kyse sitten piippu tai kattoon liittyvistä töistä fakta tieto.


  • Juuritiivistys6

   VEROVELKAREKISTERI
   Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
   Tiedot päivitetty: 9.4.2018
   Asiakas
   Y-tunnus 2784396-4
   Toiminimi Suomen Elementtikatto Oy
   Aputoiminimi
   Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.

   Elementtikatto on osa Restaa. Kohta on Resta konkelossa,

  • RestaInPieces

   Restakoti pidensi tilikauttaan vuoden loppuun, mikä on selvä konkurssin merkki. Menee Restakoti ja Uunisepät kontalleen samassa rytäkässä.

  • kandeetilata
   • Yit

    Joo n.650 euroa metri hinta😡


  • muurar112

   Huvittavia nuo Restakodin videot. Suttusia söpötyksiä. Huvittavimmasta päästä oli mökin mummon saunarakennuksen hormin massaus video. Mummo kertoilee siinä tuvassaan, että ahkeria poikiahan nuo ovat, kaksi tuntia tekivät ja viuhtoivat. Ahkeria? Tullaan autolla, sipaistaan vähän hormia ja lähdetään pois. Eiköhän ahkerat, osaavat ja velvollisuuden tunteiset tee kuitenkin niin, että työ on kunnolla tehty ja yhtätäkään hormia ei tehdä kahdessa tunnissa.

   No, toiseksi, ei vieläkään näy Restakodin tilinpäätöstä ja aikaa on jo mennyt. Kun alkaa mennä nutulleen, niin ei enää huvita. Muistutetaan nyt vielä, etttä Restakodin Elementtikatto on verottajan verovelka listalla.

  • Juuritiivistys61

   Älkää antako pinnan hämätä. Resta osaa imelän mainonnan, mutta osaamista puhumattakaan vastuullisuudesta ei ole tietoakaan.

  • voivoi

   Restakodin Elementtikatto Oy ei ole vieläkään hoitanut verovelkojaan. Moni pienikin yritys maksaa velkansa verottajalle. Resta on perustanut RestaCapitalin. Onko sitä apuna käyttäen turvata esim.kiinteää omaisuutta. Joka tapauksessa Restakodin ulospäin antama kuva on täydellisesti ristiriidassa faktojen kanssa.

  • normihormi

   Minullekin on Restasta soitettu ja kerran kävi äijät ovella. Kerran jopa annoin tehdä hormin tiiveys tarkastuksen, mutta kun ei ollut vara hormeja pinnnoittaa niin homma jäi siihen. Kyllähän hormin pinnoitus hyvä on jos se tehdään hyvin ja jos se onnistuu. Vanha noki pitää saada pois pinnasta, voi vetokin parantua, mutta en sitten tiedä onko välttämätöntä.

  • Lop.kylst

   Joo, mullekin on soiteltu parin viime vuoden aikana toistakymmentä kertaa Restakodilta ensimmäiset noin kymmenen kertaa jaksoin vastata asiallisesti,että ei ole tarvetta, nykyään, jos vielä soittelevat vastaan aina, että IMEKÄÄ MUNAA

  • Mattijostain1

   Olihan se hurjaa, kun melkein väkivaltaa käyttämällä piti agressiiviseksi muuttunut Restakodin myyjä poistaa tontilta iäkkeitten vanhempieni soittaessa myyjältä salaa apua. Onneksi asun samalla paikkakunnalla. Kaikilla vanhuksilla ei ole samaa mahdollisuutta.

  • toopet

   Restakoti oli toukokuun 2018 Iltalehden jutussa listattu niiden kuuden joukkoon, joilla on jatkuvasti hankauksia kuluttajien kanssa. Kannattaa sitä sitten varmaan käyttää.

  • RestaInPieces

   Menevät samassa rytäkässä konkurssiin Restakoti ja Turun Uunisepät. Kahdesta kalkkunasta ei tässäkään tapauksessa tullut kotkaa.

   Edelleenkään Turun Uunisepät Oyn tilinpäätöstä ei ole hyväksytty. Eilen illalla Turun Uuniseppien Facebook-sivuille ilmestyi tiedote, missä Jyväskylän ja Oulun edustajat olivat heittäneet pyyhkeet kehään. Pääkaupunkiseudun ainoa myymälähän lopetti jo huhtikuun lopussa lopullisesti. Kesäkuun aikana tullaan kertomaan Uuniseppien tarun loppumisesta.
   https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/turun-uunisepat-oy/09208510/taloustiedot

  • SylviRara

   https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mokkitalkkari-kai-poyristyi-remonttifirman-vedatyksesta-24-000-euron-viemariremontista-selvisikin-putkien-putsauksella/6941654#gs.1KeZf8A

   "Hangossa 150 euron remontti myytiin vanhukselle 24 000 eurolla. Ovelta ovelle kiertävien remonttimiehien aikeet voivat olla hyvät, mutta huijareita löytyy paljon ...."

   Restakoti on pahimmasta päästä. Hullu tai hölmö pitää olla, jos Restakodilta ottaa hormin pinnoituksen. On sentään kysymys paloturvallisuudesta. Jos taas pinnoitus tehdään ehjään hormiin Restakodin toimesta, niin hyvä. Menee vaan rahat. Kattopinnoitusten suhteen Restakoti on joutunut maksumieheksi käräjäoikeuksissa.

  • Koskenkallio

   Just ehdin kommentoida uutiseen, joka koski vanhuksen kohdistunutta huijausyritys tämän, näin:
   Minulle kaupattiin viiden tonnin hormien massausta, joka firman mukaan oli aivan välttämätön, todistivat tämän savukokeella ja videolla. Erittäin vaarallisessa kunnossa olivat hormit ja piippu heidän mukaansa. Pyysin nuohoojan tekemään tarkastuksen. Ei tarvetta korjaukselle. Naapurissa vanhempi herra oli jo ehtinyt allekirjoittaa. Suosittelin purkamaan sopimuksen, toivottavasti teki niin.

   Restakoti oli firman nimi. Varoittakaahan omaisia ja tuttuja näistä soittelevista ja ovelle tulevista myyjistä.

   • ävpk

    Eipä nuohoajatkaan aina oikeassa ole kun osa tekee vaan kiusallaan tai tietämättömyyttään. Olen käynyt katsomassa pinnoitettuja savuhormeja missä nuohooja käynyt ja väittänyt että pinnoitus on irti tai tai ei ole pinnoitettu kuin osa hormista, vaikka mitään vikaa pinnoituksessa AINA ei ole ollut. Nuohoojat eivät myöskään käytä(ainakaan kaikki) hormikameraa millä saa pohjasta asti videon hormista. Niin miten voidaan väittää sitten että pinnoitus on irti jos hormin pohja puhdas ja asiakas sanonut että hormia nuohooja ei ole videoinut?? Toki huonojakin pinnoituksia on ollut mutta niinkuin muussakin työssä, hommat ei joskus onnistu ja virheitä sattuu. Niistä tottakai pitää myös VASTATA! Olenpa myös monesti saanut kuulla että nuohoaja käynyt viikko pari aikaisemmin ennen pinnoitusta ja silti tuhkaa pohjat täynnä??!! Aika huolimatonta touhua ja hormipinnoitajia mustamaalataan nyt niin hemmetisti!! Hormipinnoituksia on tehty Ruotsissa ja Saksassa jo pidemmän aikaa mutta miksi Suomessa tämäkin homma pilataan ??!!


   • toksu11

    Komppaa. Ihmettelen tuota nuohoojien arvostusta. Eivät saa hormeja ja uuneja puhtaaksi, vaikka on heidän oleellisin ja tärkein tehtävä. Sitten on ollut tapauksia, että nuohoojan mielestä kaikki on kunnossa, vaikka on ollut ilmeinen palovaara esim. tilanteessa, jossa kiukaan hormi on rikki yläpohjassa piipun pinnassa ja yläpohja on purueristeinen. Näytin tilanteen isännälle ja menetti täysin hermonsa. Tilanteita erilaisista vaaratilanteista, joista nuohoojat eivät ole välittäneet tai huomanneet on vaikka kuinka.

    Mielestäni nuohoojat on ylimielisiä, tyhmiä ja rahan ahneita!

    Lisäksi valehtelevat siinä, että heillä on vuotomittareita, kameroita jne. Paskat on. Käyttäköön sitten jos on. Ammattitaidottomia ääliöitä.


   • SimoRuumishuoneelta

    Kylläpä on Restan pojilla menny pahasti ihon alle kun tullaan tänne avautumaan :D Tehdään ensin ylihintaista paskaa, massataan hormit tukkoon EIKÄ vastata niistä!!

    Näkyy tuolla olevan monessa kohteessa vesikellojakin pinnoitteessa! Käykääpä pinnoituksen tilanneet syynäämässä tarkasti se katto läpi ja reklamoikaa vielä ja vaatikaa rahat takaisin vielä kun firman kassassa on edes vähän rahaa!!!


  • juupa0

   https://www.hs.fi/talous/art-2000005726920.html

   Hesarissa oli kesäkuun 20.päivä vuonna 2018 juttu näistä huijaavista huonoa laatua tekevistä härskin kalliista firmoista ja yksi on Restakoti. Ovat ansaitusti kuluttaja-asiamiehen hampaissa. Tuskin mikään muuttuu. Parempi kun menee konkurssiin, niin kuin Lujahormikin meni.

   • Hgj

    Luin saman ja tuttu mies oli saanut 2750 euron massaus tarjouksen 3.5metrin hormista😂on hinta kohillaan yli 800 euroa metri hinta voi helvetti mitä touhua...


  • Formaliini

   Tiivistä on oven takana oleskelu ollut tänäänkin. Joskus partio auttaa.

  • jkass

   Kilpailu- ja kuluttajaviraston tarkastelussa on tällä hetkellä kuusi yritystä, joiden remonttien kotimyynnistä on tullut useita valituksia.

   Nämä 6 firmaa on nyt suurennuslasin alla:

   KotiSun Oy
   Restakoti Oy
   Suomen Lämpöikkuna Oy
   Ideko Suomi Oy
   Pohjolan Energia Oy
   Indone Tähtiremontit Oy
   Restakoti Oy ja Indone Tähtiremontit Oy ovat olleet kuluttaja-asiamiehen tarkastelussa jo aiemmin ja he ovat saaneet huomautuksia painostavasta myynnistä, epäselvästä hintojen kertomisesta sekä muun muassa asiakkaille annetuista vajavaisista tiedoista.

   Restakoti tekee tajuttoman huonoa työtä. Suorastaan rikollista antaa tuollaisten tehdä savupiippujen korjauksia.

  • kesPo

   Ei ole!

   Jos nyt joku on kuitenkin erehtynyt, kannattaa joku asiansa osaava esim.nuohooja kutsua paikalle tarkastamaan Restakodin tekemä hormien pinnoitus. Koska pahinta on, jos asiakas luulee hormien olevan turvallisia ja käyttää niitä luottaen Restakodin korjaukseen ja itse asiassa hormien kunto voi olla mitä tahansa.

  • kassl
  • toku1
   • huijari1

    Onko perää et Turun Uunisepät tekee yhteistyötä Restakodin kanssa ????


   • niiloE5

    Niin ainakin Restakoti väittää. Jos on totta, niin eräs vaihtoehto on, että Uuniseppien omistajat koittavat tehdä viimeisen lypsyn, koska kukaan vähäänkään itseään kunnioittava taho lähde Restakodin kaltaisen kanssa tekemään yhtään mitään.

    Uuniseppien taloustilanne on viimeisinä vuosina mennyt radikaalisti alaspäin. Restakodillakin on alkanut yskiä, vaikka kovasti vanhuksia huijaavatkin. Luokkaa 50 % hävinnyt jo liikevaihdosta. Aika epätoivoisia ovat, kun nuohoustoimintaa alkavat yrittää tekemään. Restakodin Elementtikatto on velkainen, verovelkainen ja nyt saneerauksessa, johon sitä ei olisi saanut päästää.

    Lyhyesti todettuna: kahden kalkkunan jälkeläinen ei ole kotka.


   • Nimimerkkierkki
    niiloE5 kirjoitti:

    Niin ainakin Restakoti väittää. Jos on totta, niin eräs vaihtoehto on, että Uuniseppien omistajat koittavat tehdä viimeisen lypsyn, koska kukaan vähäänkään itseään kunnioittava taho lähde Restakodin kaltaisen kanssa tekemään yhtään mitään.

    Uuniseppien taloustilanne on viimeisinä vuosina mennyt radikaalisti alaspäin. Restakodillakin on alkanut yskiä, vaikka kovasti vanhuksia huijaavatkin. Luokkaa 50 % hävinnyt jo liikevaihdosta. Aika epätoivoisia ovat, kun nuohoustoimintaa alkavat yrittää tekemään. Restakodin Elementtikatto on velkainen, verovelkainen ja nyt saneerauksessa, johon sitä ei olisi saanut päästää.

    Lyhyesti todettuna: kahden kalkkunan jälkeläinen ei ole kotka.

    Nyt on kyllä kommentoijalla talousluvut hakusessa: https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/restakoti-oy/23342409/taloustiedot


  • vaihtoviikot
  • toksu11

   Restakoti on taas kerran päässyt julkisuuteen, eikä missään hyvässä valossa.

   https://www.hs.fi/koti/art-2000005977255.html

   Eihän nuo mitään ihmisiä ole.

  • ma633
  • äläkoske

   Huijareita. Piste.

  • EikkaPoika

   Sama omistajan toinen firma on Salaojakympit, joka toimii Jyväskylässä. Ei voi suositella.

  • lesta

   Kuluttaja-asiamiehelle ja kuluttajaoikeus­neuvojille on tehty näistä firmoista yhteensä peräti 1250 valitusta vuosina 2015–2019.

   Suomen Lämpöikkuna: 435 kpl
   Kotisun: 354 kpl
   Ideko Suomi: 201 kpl
   Restakoti: 143 kpl
   Pohjolan Energia: 117 kpl

   Restakoti pakkomyy mm. vanhuksille tuotteitaan. Restakoti pakkomyy mm. sen kumpanin (Uunisepät) tuotteita. Tuollaisen pakkomyyjän kelkkaan ei lähde kuin firma, joka todella pahoissa vaikeuksissa.
   https://www.rakennuslehti.fi/2019/01/tassa-ovat-remonttifirmat-joiden-toiminnasta-on-valitettu-eniten-neljassa-vuodessa-1250-valitusta-kuluttaja­viranomaisille/

  • kalej

   Nyt taas tarkkana taloissa! Nämä lestahuijarit kiertävät kevään korvalla. Restakoti yksi pahimmista.

   • Puujalkakalle

    Nyt todellakin tarkkana kun kevät koittaa! Aina kun näette jonkin suoramyyntiyrityksen auton tai myyjän alueellanne, laittakaa tieto facebookkiin että ihmiset tietävät olla varuillaan. Facebookissa paljon sitä ikäryhmää mitä nämä yritykset tavoittelevat:
    Suomen Lämpöikkuna/lämpölux
    Kotisun
    Restakoti
    Pohjolan Energia
    Salaojakympit
    Pisaron
    Jne jne,,, samalla konseptilla toimivat kaikki nämä ja ottavat härskisti rahat pois hyväuskoisilta 65+ ihmisiltä.


  • vesalahormit

   Kaikennäköistä tekstiä tässäkin joten kirjoitamme oman kokemuksen tästä hormipinnoituksesta.

   Myyjä tuli sisään ja kartoitti kaiken asiallisesti, kertoi ongelmien piilevän tiiveydessä eikä meillä ole vielä mitään vaara nokipalolle tai muulle vakavalle ns. "paloturvallisuusriskille". Katseltiin että hormit vuotavat rajusti vaikka tiilet eivät heilu niin tehdään kuitenkin pinnoitus kun se on kuitenkin tulossa jossain kohtaan eteen niin samantien pois alta että ei tule isompaa laskua purku/muurauksesta.

   Hintaa oli 2529,52€ kun tilattiin heti ja saatiin asennus kahden viikon päähän.
   Asentajat olivat mukavia näyttivät kaikki olelliset mitä tekivät, auttoivat ilomielin, sekä teki meille lopputarkastupöytäkirjan jonka piti allekirjoittaa, myyjä oli vielä painostanut laadun varmistukseksi että tarkastetaan jopa kaikki sormen jäljet mitä jää koska jos siivousta ei ole tehty niin meidän ei tarvitse paperia allekirjoittaa kunnes ollaan tyytyväisiä työhön. Ei löytynyt mitään moitittavaa.

   Tehtiin kotitalousvähennys joka oli 1011€ nyt odotellaan että verottaja maksaan sen palautuksissa, Omakustanne siis jäi 1517.71€.

   Muurarina tiedän purku ja muuraus hinnat ja ne ovat kymmenkertaiset tuohon nähden ja vaikka luettiin nämä kaikki Suomi24 kirjoitukset ennen sitä paljastuu näidenkin olevan vain kilpailijat sekä skeptiset foliohatut kirjoittaneet. Ollaan hyvin tyytyväisiä työhön ja tästä jäi plussaa pelkästään firmalle.

   • toksu11re

    Noissa kirjoituksissa ei ole itse asiaa arvosteltu, vaan Restakotia, joka on huijariyritys.


  • kotimyynti
  • jeppu7
  • Saunamajuri

   "Restakodilla on yhteys myös Keski-Suomessa nuohouspalveluita ja hormiremontteja myyneeseen Lujahormi-yhtiöön. Lujahormi ky meni konkurssiin viime vuonna."

   Vastaavasti Restakoti myy konkurssikypsän Turun Uuniseppien takkoja omalla nimellään. Kun Turun Uunisepät menee kontalleen, ei takuu enää korvaa irronneita laattoja ja irvistäviä luukkuja. Parin takkavalmistajan takat täyttävät jo tänään vuoden 2022 päästörajat. Tiileri ja Uunisepät eivät näitä täytä. Jos tänään ostat takan, joka ei täytä vuoden 2022 päästörajoja, asuntosi arvo laskee vuodesta 2022 alkaen. Siksi suosittelen päästörajat täyttävää takkaa. 

   Mukavaa viikonloppua kaikille takan lämmössä. Harva asia tekee niin hyvää kuin suomalainen sauna ja takan lämpö.

   • Huhuh

    No sinne pääsee töihin kuka vaan joka ei tiedä piipuista yhtään mitään kunhan osaa pistää sellasen hinnan että johtajat pärjää ja muistaavat sanoa että talo palaa jos ei piippua korja n.600euron metri hintaan...


  • Anonyymi

   Restakoti jatkaa vaan vanhusten huijaamista! Milloinka tulee laki kotiovella myymisen kieltämiseksi?

  • Anonyymi

   Alla oleva keskustelu kopioitu toiselta palstalta.

   "Vesisaateella ja kosteassa ei saa maalata, mutta näytetään sitä vaan maalattavan. Miten tyhmä pitää tilaajan olla, kun ei aja tekijöitä katolta pois."
   Kommentoi
   2 VASTAUSTA:

   Anonyymi

   31.5.2019 23:53

   "Ai sun mielestä pitäisi odottaa kuivia kelejä???Entä jos sataa 3-4 päivää putkeen? Kalliit miehet ja kalusto seisoo tyhjän panttina. Urakat kusee, ei voi laskuttaa asiakasta jne.
   Sulla ei taida olla mitään käsitystä liiketoiminnasta.
   "

   Järkyttävä asenne noilla lesta-tyypeillä! Asiakasta saa kusettaa ja tehdä huonoa.

  • Anonyymi

   estakoti EI ole maksanut verojaan! ks.alla.

   VEROVELKAREKISTERI
   Verovelkatiedot ja ilmoitusten laiminlyönnit
   Tiedot päivitetty: 30.7.2019
   Tulosta
   Asiakas
   Y-tunnus 2334240-9
   Toiminimi RestaKoti Oy
   Aputoiminimi Suomen Pinnoituskeskus
   NokiMestarit
   Verovelkatieto Maksamatonta verovelkaa on vähintään 10 000 euroa.
   Ilmoitusten laiminlyönnit Ei rekisteriin merkittyjä puutteita oma-aloitteisten verojen veroilmoituksen antamisessa.

  • Anonyymi

   Tytöryhtiö meni jo nurin. Kohta myös Resta. Älkää tilatko mitään Restalta, muualta saa parempaa tavaraa halvemmalla.

   • Anonyymi

    Restakoti hakenut itseään velkasaneeraukseen 9.8


  • Anonyymi

   EI OLE LUOTETTAVA

  • Anonyymi

   Lähtölaskenta on alkanut. Popcornit valmiiksi.

  • Anonyymi

   Palkat myöhässä. Alkaa olemaan rahat loppu

  • Anonyymi

   Alla oleva on kyllä huvittavaa. Uunisepillä rahat jo ennestään lopussa ja jos Restakoti jättää konkurssin tullessa takat Uunisepille maksamatta, leikkaa Uunisepienkin kone kiinni:)

   Netistä poimitua:
   Restakoti on Jyväskylässä vuonna 2010 perustettu yritys, joka on on toiminut alansa markkinajohtajana ja suunnannäyttäjänä vuodesta 2014. Tarjoamme asiakkaille kokonaisvaltaisen ratkaisun alan laadukkaimmilla tuotteilla. Kauttamme saat Uuniseppien tulisijat.

  • Anonyymi

   "
   Nuohous vapautuu ja markkinoille on jo tulossa yritys, joka ...

   https://www.hs.fi › paivanlehti › art-2000006045052
   24.3.2019 - Kuluttajaviranomaisten hampaisiin joutunut Restakoti on rekisteröinyt nuohousta varten jo Nokimestarit-aputoiminimen.
   "

   Nokimestareiden www-sivu on ollut tämän viikon huoltokatkolla. Huvittavaa ensinnäkin, että pikkunarikan pikku weppisivut pitäisi muka olla huoltokatkolla. Sivut voi vaihtaa lennossa.

   Huoltokatko on lestojen lässytystä. Nokimestarit ei lähtenyt vetämään. Restakoti on taloudellisissa vaikeuksissa. On myös rutkasti verovelkaa.

   • Anonyymi

    Restakoti sai juuri Helsingin käräjäoikeudessa tuomion. Velan suuruus 43 000 e. Velkoja on as.Oy Emännäntie 19. Remontti meni pieleen ja ei ollut eka kerta.

    Restakodilla on muitakjn rästejä mm. verovelkoja.

    Ei kannata Restakodilta ostaa mitään. Ja ne, jotka ovat Restakodilta ostamaan, kannattaa tarkistuttaa. Katot saattaa vuotaa, hormit korjattu huonosti. Voipi henkikin olla löysässä.

    Restakodin perustajat pyörittävät nykyään Salaojakymppejä.


   • Anonyymi

    Tero Ruusun taidot alkaa jo näkyä. Kohta Restankin nettisivut kaipaa huoltoa...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tero Ruusun taidot alkaa jo näkyä. Kohta Restankin nettisivut kaipaa huoltoa...

    Restakodin ja Turun Uuniseppien yhteinen YouTube-video on jo poistunut YouTubesta. Kohta poistunee myös firmojen nettisivut. RiP


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tero Ruusun taidot alkaa jo näkyä. Kohta Restankin nettisivut kaipaa huoltoa...

    RestaKoti on/oli hyvä työnantaja ja tekee hyviä sekä rehellisiä ja taidokkaita pinnoituksia sekä myy ja toimittaa edistyksellisiä aurinkoenergia järjestelmiä. Tero Ruusu on taitava myyntimies ja johtaja, hän kuljettaa voitokkaasti RestaKodin läpi vaikeat ajat, vaikeuksien kautta voittoon!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    RestaKoti on/oli hyvä työnantaja ja tekee hyviä sekä rehellisiä ja taidokkaita pinnoituksia sekä myy ja toimittaa edistyksellisiä aurinkoenergia järjestelmiä. Tero Ruusu on taitava myyntimies ja johtaja, hän kuljettaa voitokkaasti RestaKodin läpi vaikeat ajat, vaikeuksien kautta voittoon!

    Restakodin ulospäin antama kuva on täydellisessä ristiriidassa faktojen kanssa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    RestaKoti on/oli hyvä työnantaja ja tekee hyviä sekä rehellisiä ja taidokkaita pinnoituksia sekä myy ja toimittaa edistyksellisiä aurinkoenergia järjestelmiä. Tero Ruusu on taitava myyntimies ja johtaja, hän kuljettaa voitokkaasti RestaKodin läpi vaikeat ajat, vaikeuksien kautta voittoon!

    Ruusu saanut kenkää jo ties kuinka monesta yrityksestä sen lisäksi että saanut myös yrityksiä konkurssiin. Näytöt ei vastaa puheita.


  • Anonyymi

   Varokaa Lumeniaa!!!!!

   Ylihintaista! Muutenkin tuttua Restakoti tyyliä.

   Saa olla huolissaan ylläpidoista ja takuista, koska Restakoti on menossa konkeloon.

   Yrityksen protestit 6kk ajalta
   Yritys Summa Häiriöpvm
   Restakoti OyHelsinki 41 390 € 23.9.2019
   Restakoti OyHelsinki 2 077 € 18.9.2019

   Sellainen pikkuinen yksityiskohta, että Restakodin nokimestarit www-sivusto on ollut huoltokatkolla kuukauden!

  • Anonyymi

   VAROITUS! KANNATTAA SELVITTÄÄ NÄIDEN HELPPOHEIKKIEN TAUSTAT! NYT YRITTÄVÄT UUDELLA NIMELLÄ HUIJATA IHMISIÄ OSTAMAAN YLIHINTAISIA AURINKOPANEELEITA.

  • Anonyymi

   Toisella suomi24 palstalla oli maininta että Restakodin konkurssihakemus tehty 23.10.2019
   Tietääkö joku tästä enemmän?

   • Anonyymi

   • Anonyymi

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juu onko restakoti konkassa?? Ja mitä sen alaisuudessa olevia???

    Juu on. Samat veijarit pyörittää Salaojakymppejä.


  • Anonyymi

   Eikös nää myy vanhuksille tulikiven paskoja takkoja.

   • Anonyymi

    Restakoti ei myynyt Tulikiven takkoja, vaan Turun Uuniseppien takkoja. Vain konkurssikypsä Turun Uunisepät saattoi lähteä Restakodin tapaisen firman kelkkaan.


  • Anonyymi

   Meillekin kauppias tulikiveä.

   • Anonyymi

    Tänne myös kaupitteli tulikiveä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tänne myös kaupitteli tulikiveä.

    Vain konkurssikypsä Turun Uunisepät saattoi lähteä Restakodin tapaisen firman kelkkaan. Restakoti ei myynyt Tulikiven takkoja, vaan Turun Uuniseppien takkoja.


  • Anonyymi

   Turun Uuniseppien virolaiset muuraritko ne siellä viimeistä vedätystään yrittävät? Asia selvä.

  • Anonyymi

   Saneerausfirma, saneeranneet itsensä?

  • Anonyymi

   Paljonkohan jäi Turun Uunisepille saatavia Restakoti Oy:n konkurssista? Kannattaisi valita yhteistyökumppaninsa hyvin.

  • Anonyymi

   T Ruusu taas työttömänä. Kenkää tullut useista yrityksistä tai sitten hän on ajanut ne konkurssiin osaamattomuudellaan. Puheet ja teot ei kohtaa.

  • Anonyymi

   Lars Levi Laestadius armahtaa.

  Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   228
   15194
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13498
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   9264
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6599
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   244
   3892