Meidän kik ryhmä kaipaa aktiivista juttuseuraa

Storm69

Ikä min 17 ja keskustelua kaikesta pään sisäisistä ja ulkopuolisista ongelmista. Tervetuloa mukaan, tässä ryhmässä ei tavii jakaa statseja eikä kuvia (jos ei halua) voi anonyymisti avautua elämästä yms.
Stormweather69

2

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • exAno

      Paasataan terveellisestä elämästä ja ruokavaliosta, kun sitä tulee tuutin täydeltä alkaa tarkkailemaan liikaa omia syömisiä, siitä tulee oikein elämäntapa, asia jota voi kontrolloida ja anorexia mielestäni on överiksi vedetty kontrollointi tässä asiassa.

      Taas yhdestä elinehdosta syystä tai toisesta tulee kamala pakkomielle ja pakkopulla, sen sijaan että nauttisi aidosti kun ruokaa on tarjolla. Kyselee vielä läheisiltä saadakseen pönkitystä suoritukseensa, onko hyvä, tai muilta kun läheiset ei ymmärrä.

      Kun joku haukkuu läskiksi (vaikka olisi kuin tikku), luulee sitäkin todeksi ja ottaa itseensä, kahta kauheammin alkaa laihduttamaan jos tuo vielä hyväksyisi minut.

      Mietin niitä ammatteja joihin laihuus kuuluu (joku mallin työ tai näyttelijän työ), siinä ulkopuolelta tulee neuvot. Kyllä niistä esikuvia tulee itsellekin vielä helposti (olen 40 ), tyyliin kun ois tuon kokoinen ja näköinen mahtuisi vaikka tiettyihin vaatteisiin ja perustelee milloin milläkin asialla että se on hyväksi mullekin.

      Kun on terve, ei sitä sen kummemmin syömisiä mieti, koska se on luonnolinen asia. Ihanaa nauttia terveellisemmistä asioista.

      Kun on anorektikko, pian saa kyllä sairaalan osastolta neuvot syömiseen ja siihen että pääsee siitä tarkkailemisesta eroon. Tai sairaalloisen ylipainoinen joka myös vaarantaa hengen.

      • Storm82

        Uhhuh ymmärrän kyllä pointin tuossa tarinassa mutta en kyllä ymmärrä miten se liitty mun viestiin?? Ei meidän ryhmä ole mikään pro ana paikka, ihan jutustellaan kaikista elämään liittyvistä jutuista, syöminen on vaan yks osa alue. Eikö sitä saa olla keskustelu paikkaa kun on ongelmia ja ihmisiä jolla samoja ongelmia minkä kanssa saa kamppailla päivittäin??!! Onnea sulle jos on elämä kunnossa, kaikilla kun ei ole, sun mielestä ilmeisesti pitää olla yksinään ja hiljaa jos vaikka asiasta puhuminen onkin jotenkin provoa...edelleenkin tervetuloa ryhmään jos kiinnostaa jutella ihan päivittäisestä elämästä, ei vain päivän kaloreista tai miten monta vatsalihasta on tehnyt :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1425
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      840
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      737
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe