Aihe

Maakuntauudistus

Raminex

Unohtakaa maakuntauudistus!
Nyt ollaan luomassa organisaatiota, joka nykytilanteessa ja tulevaisuudessa on tarpeeton. Jos maakunnat syntyvät, on seuraava askel verotusoikeuden myöntäminen niille. Tämän jälkeen tavallista kansalaista verottaa neljä tahoa: valtio, maakunta, kunta ja kirkko. Seurauksena on veroruuvin kiristyminen. Sote ja maakunnat ovat kaksi eri asiaa. Ymmärrän, että 18 maakuntaa tarjoavat monta hyvää työpaikkaa maakuntien alueella vaikuttaville erään puolueen politiikoille ja saman puolueen vaikutusvallan kasvua maakunnissa. Muuta järkevää perustelua en näe maakunnille. Jos maakunnat nyt perustetaan, on niistä erittäin vaikeaa päästä eroon. Ne jäävät elämään vuosikymmeniksi ehkä vuosisadoiksi. Onko tämä tarkoitus? Aika on jo ajanut maakuntamallin ohi.

2

391

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hankepysäytettävä

   Maakuntauudistus pitäisi torpata kiireisesti. Siinä ei ole mitään järkeä. Lisätään vain yksi suuri hallinnonala lisää kustannuksineen ja vieläpä vaaleineen. Ja jos vielä tulee eri verotuskin, niin mitä kunnilla enää on sen jälkeen virkaa. Sitäpaitsi kun maakunnat päättävät sotepalveluista, se ei tule olemaan kaikelle kansalle yhdenvertaista. Aivan älytöntä toimintaa hallituksella.

  • herätkääihmiset

   Keskusta haluaa lakkauttaa kunnat ja yhdistää ne maakunniksi. Eihän tämä maakuntauudistus . voi tarkoittaa mitään muuta. Olisihan muuten ihan älytöntä luoda uusi hallintohimmeli entisen lisäksi vaaleineen kaikkineen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15834
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5625