Miksi sijaisvanhempi käyttää väkivaltaa?

suojelkaaa

Miksi sijaisvanhempia ei valita tarkemmin? Eräskin, jolta otettiin sijoitetut lapset pois 10 vuoden kidutuksen jälkeen, alkoi tehtävään täysin rahan vuoksi. Hänelle maksettiin kaksinkertaista palkkaa muihin sijaisvanhempiin nähden, vaikka oli kaksi kertaa huonompi, kuin muut.
Tuo porukka kuvitteli olevansa jotenkin muita ihmisiä parempaa ihmistyyppiä ja katsoi asiakseen halveksia, alistaa, laittaa talvella pieniä lapsia metsään nukkumaan, hoitaa huonosti, pukea sijoitettujen lasten ylle omien lasten vanhoja harmaaksi kuluneita kenkiä ja vaatteita, eristää, keksiä sijoitettujen lasten suvuista valheellisia juttuja, antaa omille lapsille kaikki edut, jotka olisivat kuuluneet sijoitetuille jne.

Ja kun lapset viimein otettiin pois 10 vuoden väkivallan jälkeen, on muori pestautunut uudelleen lastensuojelujärjestöön.

Varoita ulkomailta tuoduista järjestöistä, kuten PKS:stä, ja Majakan valo säätiöstä. Ne palkkaavat kuntien haaskaa. Kun kunnallinen puoli ei enää palkkaa, aloittavat PKS ja Majakan valo säätiö haaskojen keruun.

Varokaa. Majakan valo säätiössä työskentelee väkivaltainen ja kiero henkilö. Suojelkaa lapsia. varmasti muori yrittää saada omat aikuiset lapsensakin töihin lastensuojelujärjestöihin. Varoitan, suuret taiteilijat suojelevat väkivaltaista muoria.

3

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyihittolainen

      Kun kuuntelee aamun uutisia ja lukee kuuluisan elokuvaohjaajan tavasta nöyrryyttää, alistaa ja halveksia näyttelijöitä, ei voi muuta kuin sanoa, että samaa teki huono sijaisvanhempi sijoitetuille lapsille ja näiden perheille. Ero on siinä, että kuuluisat näyttelijät saavat halutessaan apua, mutta lapset eivät. Järjestelmä kuten maakunnalliset sijaishuoltoyksiköt ja Perhehoitoliitto suojelevat viimeiseen saakka kiduttavaa sijaisvanhempaa.

    • mustamajakanvalo

      Aivan vastaavaa tapahtui huonolaatuisessa sijaishuoltopaikassa, mitä nyt puidaan aamu tv:ssä. Jatkuvaa halveksimista, alistamista, nöyryyttämistä, vertailua, oman paremmuuden ja VALLAN väärinkäyttöä. Samalla tavalla viranomaiset ja järjestötoimijat käänsivät päänsä, kuin mitä elokuva-alalla on tapahtunut.

      Näyttelijät saavat julkisuutta ja sympatiaa. Varoitan, että sijaishuollon kiduttaja on nyt pestautunut uudelleen LASTENSUOJELUJÄRJESTÖÖN. Ulkomailta tuodut lafkat eivät välitä, vaikka kunnallinen puoli on ottanut lapset pois kiusaajalta ja kiduttajalta.

    • kammolafka

      Poikotoikaa Majakan valo säätiötä! Säätiö palkkaa kaltoin kohtelijoita. Hyi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe