Dingo studiossa 2018

4323456476

Dingon Instagram-storysta päätellen bändi on Finnvox-studioilla äänittämässä uutta musaa. Onko kellään tietoa, onko kesäksi tulossa uutta sinkkua ja onko peräti kokonainen pitkäsoitto työn alla?

5

221

Vastaukset

 • sinkusta ainakin puhuttiin. Kunnon studioon ovat päässeet. tuottajana legendaarinen Risto Hemmi. Voi tulla ainakin hyvät soundit vihdoin ja viimein. Finnvoxin kamoilla kun ei huonoa saa aikaan=)

 • Sinkku äänitettiin instan mukaan finnvoxin b-studiolla. Siellä on muutama ikivihreä syntynyt.
  Hienoa että Dingo pääsi kunnon studioon tekemään duunia.

 • Toivottavasti nyt uusi sinkku sovitetaan kunnolla. Edellisistä Dingo-levytyksistä onkin vierähtänyt tovi. Silloin mokattiin sovitusten kanssa ja moni potentiaalinen hittibiisi pilattiin Dingolle sopimattomilla sovituksilla.

 • Ei noin hyvässä studiossa saa huonoa aikaan, priimaa pukkaa tulemaan. Hemmi oli muistini mukaan jo Pelle Miljoona OY:n ekalla LP:llä äänityshommissa ja se LP on vieläkin soundeiltaan aivan loistava, samaa tasoa kuin Dingon ensimmäinen kokopitkä Nimeni on Dingo.
  Ei kai vanha Suomipoppi bändi enään hittejä tarvitse mutta uusia elonmerkkejä on hyvä aina laittaa radioaalloille soimaan silloin tällöin, se tuo keikkoja ja mielenkiintoa tekemiseen.

 • Kuvissa ei näy Leenaa ollenkaan. Toivottavasti hän on nyt soittanut sinkulle hyvät soundit Peten soundien "hengessä".

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  54
  1400
 2. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  100
  1200
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  693
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  38
  599