mitämieltä

olette

räkäset hoitajat,kalliossa hoitajina,altistavat terveet potilaat,ja varsinkin nejoille lentsu saattaa olla hengestä kysymys

23

407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KuumeetonkinTarviiLomaa

      Millään hoitoalalla EI SAA OLLA,ei ainakaan saisi olla flunssaisena,vaikka vaan kova nuha,töissä. Juuri sen vuoksi ettei tartuta muita,oli sitten kyse lastenhoitajista ja/tai sairaan/terveydenhoitajista. Niin ja ihan normi tehdas,keittiö tms työssäkään ei tarttis olla tartuttamassa muita. Aina ei tartte olla sitä kuumetta että olis oikeutettu sairauslomaan. Muuta osa lääkäreistä niin ymmmärtämättömiä etteivät kirjoita sairauslomaa ellei ole läpöä. Yksi ihmisryhmä ovat sydän/verisuoni sairaat,heille jo se vetämätön väsynyt olo ja räkäisyys on riski,infraktille. Ja sitten kun kirjoittavat niin se1-3pv on yhtä tyhjän kanssa!

      • yhtälöeinatsaa

        Kerroppa tämä työnantajalle että flunssaisena ei saa olla töissä.
        Näin vaan joudutaan toimimaan. Sairaslomaa ei tule ellei kuumeinen. Sairaslomalle ei voi jäädä kun tietää että ketään ei ole tulossa sijaistamaan.
        Nyt tämä rokotuskeskustelu omalla tavallaan kummallinen. Vaaditaan rokotukset kaikille hoitoalalla työskenteleville mutta silti sallitaan sairaana töissä oleminen.
        Omituista...


    • EI.pakkorokotuksille

      Pakkorokotukset on yksilön alistamista pakkovallan alle. TK:ssa laukkaa räkäsiä asiakkaita ym. virusta kantavia, jotka levittävät tautia koko rakennukseen tosi tehokkaasti. Siinä ei hoitajien pakkorokotus auta mitään ja hoitajat kyllä tietävät milloin jäädä kotiin sairastamaan. Tällaisia myrkynrokotuksia pakolla pitää vastustaa viimeiseen asti, muuten olemme tuhoon tuomittuja.

      • enota

        Näinhän se on. Aika iso porukka lääkäreitä ja hoitajia vastustaa näitä kausirokotteita ja miksi? Koska he tietävät etteivät nämä ole täysin turvallisia ja ne sisältävät haitallisia aineita, jotka mm. heikentävät vastustuskykyä.


      • nghf
        enota kirjoitti:

        Näinhän se on. Aika iso porukka lääkäreitä ja hoitajia vastustaa näitä kausirokotteita ja miksi? Koska he tietävät etteivät nämä ole täysin turvallisia ja ne sisältävät haitallisia aineita, jotka mm. heikentävät vastustuskykyä.

        Miksi ihmeessä pitää hakeutua terveydenhuoltoalalle, jos ei ymmärrä edes rokottamisen merkitystä? Tämähän on samaa laatua kuin vielä 1800-luvulla, kun lääkärit eivät ymmärtäneet hygienian merkitystä: ruumiinavauksesta siirryttiin hoitamaan synnytystä, välissä saatettiin takin hihaan pyyhkäistä enimmät roiskeet... :D :D :D


      • yleinenongelma

        Saman voisi ajatella yleisestikin. Miksi ihmeessä pitää tunkeutua kauppoihin, julkisiin paikkoihin jos on rokottamaton, pärskii, on flunssassa.
        Taudit leviää siellä missä väki liikkuu ja pesemättömillä käsillä lähmii esim. kauppojen ostoskärryjä, pakattuja elintarvikkeita, koskettelee oven kahvoja, pärskii/aivastelee ilman että laittaa suojaa suun eteen jne. jne.
        Nykyihmiset eivät vielä tänä päivänäkään ymmärrä hygienian merkitystä!!!


    • räkällä

      niin töitähän selisää heille, levitetään nuhaa,muutenkin vastaan otto on aina täynnä,pitäis sillon kunlukee ammattiin niin ottaa huomioon MYÖS TERVEUÝSPAIKAN VELVOLLISUUDET,EIKÄ OLLA SITTEN VASTARANNAN KIISKI

    • myrkkypiikki

      Voi teitä polosia liekassa vedettäviä aivopestyjä. Ottakaa se piikki joka kankuun ja olkapäähän, mutta älkää pakottako muita siihen!

    • hyrrrrr

      minä en tartuta vanhuksia sairaita lapsia enkä muitakaan ,olen hankkinut rokotuksen,ajattelen muitakin ihmisiä enkä aina vain itseäni,niinkuin jotkut tekevät,ovat sairaana töissä

      • piikki_killer

        Piikki on myrkkyä, odota muutama vuosi niin huomaat vastustuskykysi kadonneen...


      • pesemätönostorkärry

        Kannattaa välttää muutoinkin sitten julkisia paikkoja.
        Ei ne kaikki tartunnat tule työmaalta.


    • hyrrrrr

      olen ottanut piikin niinkauvan kuinniitä onollut,ei mitään haittavaikutusta

    • oikeusturva

      Jos rokote on, tulee olemaan pakollinen, lienee yhteiskunta / lainsäätäjä sitten huolehtii että rokote on tehokas eikä mikään puolivalmis tuote.
      Rokotteen ottanut, silti flunssassa.

      • JärkiHoi

        Ei rokote auta kausi flunssaan, rokote on i n f l u e n s s a rokote! Influenssa ja flunssa ei ole sama asia.


    • hyrrrrr

      tosi on,eise asperiinikään aina auta pääkipuun,ei apteekkikaan anna takuuta mutta ostetaankuitenkin

    • Noloa

      Muka potilaiden parhaaksi,sitten meidät laitetaan päivystykseen kaiken maailman tautejen sekaan.. Ja vielä kahvila vieressä, hah hah . Onko se potilaan parhaaksi? Rokotettu levittänyt ihan samalla tavalla kun rokotteen teho ollut jälleen kerran heikko. Siinäpä huijaat potilasta..

    • enotaennää

      Tainnu olla täysi huti taas tämänki vuotinen lunssapiikki. Menin riskiryhmäläisenä sen ottamaan ja sairastuin silti influenssaan ja sen päälle vielä keuhkonkuumeeseen. Ei voi hoitureita pakottaa moista myrkkyä ottamaan.

    • kuumaata

      kyllä voidaan elvira pakottaa,ei ole vapaaehtoista,

    • Kotonasairastetaan

      Ei suojannu influenssapiikki muakaan,samaa paskaa hoitajat saanu ja levittävät sitten toipilaana töihin mennessään.. Kaveri pakotettiin ottamaan ja sairastu ja on koko talaven ollu enemmän ja vähemmän kipiä,arvaa vaan ottaako ennää

    • huskulla

      sehän on mukava saatte olla kaverinkans sairaslomalla,sitähäntehaluatte eiksjee

    • lunssapiikki

      Mikäli hoitajat, lääkäriti ym. hoitohenkilöt pakotetaan ottamaan tuon piikin, miksi ei myyjiä, toimistovirkailijoita ym. palvelualalla olevia pakoteta tuohon samaan? Aivan huuhaata on koko piikki, jolla vain lääkefirmat rahastavat! Älkää ottako!

    • lähti

      kako et ymmärrä,sairaalassa työskentelevät ovat terveyden ammattilaisia,heidän pitää olla esikuvana, terveysvalistuksena niinkuin kaikille muillekki sairauksille

      • lunssapiikki

        Siksi heidän onkin parempi jättää se ottamatta ja olla esimerkkinä. Tehotonta myrkkypiikkiä ei tarvitse ottaa, jos ei halua. He tietävät ammattilaisina piikin terveydelliset riskit.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe