Sopivasti Jussien jaon alla

yyyttreewwwwertyu

Pitihän sitä nyt Aku Louhimieskin pistää matalaksi, ettei vaan Tuntematon sotilas menestyisi Jussien jaossa. Hemmetti, näistä asioista on jo tosi kauan aikaa (esim. Levottomista) ja nyt aletaan vinkumaan, että voi voi minkäs mullen teit. Sehän on selvä, kun ei enää töitä saa, niin sitten täytyy pistää se jonkun syyksi.

Asiahan on kuitenkin näin, että eiväthän nämä hyvät kotimaiset naisnäyttelijät tämmöistä tee, heille kyllä riittää töitä, ilman vinkumistakin.

30

1172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suuresti.....naurattaa

      Siis toi Akuhan on ihan hirvee tyyppi, onneksi rohkeat naiset kertoivat
      totuuden! Toivottavasti tulee lisää ilmi näitä ei naisia voi kohdella noin.
      Metoo kampanja on parasta mitä on tapahtunut pitkään aikaan.

      • noin.akukin.narahti

        Akukin sai nyt huomata ...minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.


      • Eiootottaa

        Eikös Kososen puheet työkamulle ollut loukkaavia törkeä veto mitä ois tapahtunu jos tuon jutun ois heittänyt mies ?


      • einaurata

        Mistäs te tiedätte mikä on oikeasti totuus?


    • syy-seuraamus

      Eikö vanheneva nainen saa enää rooleja edes perseelläänkään?

      • TaistoJumula

        Kyllähän sillä tavaralla on selkeä parasta ennen päiväys.
        Haastavaa se on vanhalla roikkoperseellä töitä hankkia tänäpäivänä,
        nuorella pikkupepulla on etulyöntiasema.


      • Totuusjaoikeus
        TaistoJumula kirjoitti:

        Kyllähän sillä tavaralla on selkeä parasta ennen päiväys.
        Haastavaa se on vanhalla roikkoperseellä töitä hankkia tänäpäivänä,
        nuorella pikkupepulla on etulyöntiasema.

        Niin ton takia naiset joutuu olemaan hiljaa, että sais töitä. Kun ilmeisesti tää Louhimies ja moni muu vallan kahvassa oleva ajattelee just noin. Mitään tekemistä tällä ei ole
        Tuntemattoman kanssa. Vai luuletko että kun tekee hyvän leffan sillä saa väärinkäytöksen anteeksi. Liian kauan naiset on olleet hiljaa mut just tän takia kun naisia vähätellään ja kiusataan kuin sinä. Sitä vääryyden tekemistä on alettu pitää joidenkin etuoikeutena ja hiljaa olemista naisten osana. Pahimmillaan syytetään uhria.


      • Ikävääää

        Mikä on oikein mikä väärin ! Eiköhän ohjaajat hae omallatavallaan aitoja tunteita esiin ! Mies sentään pyytää anteeksi jos ja kun on loukannut jonkun tunteita ! Lynkkausta tämä jo oli jotenkin kiusaamistakin onko sekään oikein ?
        Jos ei pidä jonkun toiminta tavoista niin miksi mennä elokuvaan mukaan ? Jotkut naisethan eivät tälläistä ole häneltä kokeneet onko niin että jotkut haluavat tehdä suorituksen niin ettei sitä kukaan ohjaa ? Aika rajuja tapahtumia kohtauksissa on ollut mutta jos tuodaan elokuvaan jokin fiilis niin kuinka se onnistuu onnistuuko se ilman tuollaista jos muistetaan se anteeksi anto niin miksi kääntää selkää
        Tanhupallo ei muuten sopinut tähän juhlaan


      • Mouc

        Kateustuomioistuin ei jaa vapauttavia tuomioita. Se etsii jo seuraavaa uhria.


      • sdfghjjklö
        Totuusjaoikeus kirjoitti:

        Niin ton takia naiset joutuu olemaan hiljaa, että sais töitä. Kun ilmeisesti tää Louhimies ja moni muu vallan kahvassa oleva ajattelee just noin. Mitään tekemistä tällä ei ole
        Tuntemattoman kanssa. Vai luuletko että kun tekee hyvän leffan sillä saa väärinkäytöksen anteeksi. Liian kauan naiset on olleet hiljaa mut just tän takia kun naisia vähätellään ja kiusataan kuin sinä. Sitä vääryyden tekemistä on alettu pitää joidenkin etuoikeutena ja hiljaa olemista naisten osana. Pahimmillaan syytetään uhria.

        Yksikään nainen ei osaa näytellä miestä, siitä ei kertakaikkiaan tule mitään. Mies pystyy helposti esittämään naista ja menee ihan täydestä.

        Olis se huvittavaa, jos Tuntemattomassa sotiilaassa rapaa söisivät naiset, ei saattaisi miljoonaa katsojaa löytyä. Mutta lotat kyllä marssivat hienosti Äänislinnasa, elokuvan hauskin kohta.


    • Miksinämä

      matleenat ym.nousevat esiin vasta nyt? Kateellisia? Tuntemattoman sotilaan menestys kun sataa Louhimiehen laariin.
      Matleenakin tehnyt töitä usein Louhimiehen kanssa, jos oikeasti olisi tuntenut itsensä loukatuksi olisi kieltäytynyt yhteistyöstä. Näillä matleenoilla riittää kyllä rohkeus riisuutuua ja paneskella oikeasti elokuvissa, mutta ei sanoa EI. Outoa.
      Paskaa puhuvat. Kateellisia rupsahtaneita akkoja.

    • Annewadsz

      Tarkalleen ottaen Matleena Kuusniemen "puutarha" on pääosissa Levottomat ja Riisuttu mies Elokuvissa,Tuntemattomassa on vetonaulana Pmmp Tissit,

    • Ville_Pessi

      Kyllä hyvällä kropalla pääsee edelleen elokuvan naispääosaan.

      Akua ei ole siitä syytetty. Ketkä hyötyvät siitä, että Louhimiehen Tuntematon sotilas syrjäytetään Jussipatsaiden jaosta. Naiset hihhuloivat me tootaan tilaisuudessa ja kulttuurimiehillä on huonot housuissa.

    • Fadaboum

      Olisi tietysti ihme, jos sossu- ja päivärahoilla loisivat tietäisivät jotain työelämän alistussuhteista ja vallan väärinkäytöksistä. Se Jussi-äänestys taisi muuten päättyä jo ennen tätä kohua, eheeheehe, kaikki salaliittoilijat.

    • Mörököllinen

      Joo, jussit on jo jaettu, julkistus perjantaina. Mikä buuaus tai muu mielenosoitus paikalla, kun/jos Louhimies saa jusseja hyvästä Tuntematon sotilas -elokuvastaan.

    • Be_woman

      Louhimiehellehän voisi tämän vuoden gaalassa, luovuttaa gaalan uutuuspystin.
      Tai voisi sitä nimittää, vaikkapa erikoisjussiksikin.
      Jussipatsaan sijaan, hänelle voisi jakaa vuoden nussipatsaan.
      Patsasta luovuttamaan voisivat tulla, hänen ohjausmedodeistaan kertoneet naisnäyttelijät.
      Kun elokuvat alkavat olemaan liian rajuja ja pornoviritteisiä.
      Tälläinen uusi elokuvapalkinto, jussin rinnalle gaalaan varmasti nyt tarvitaan.

    • äitykkä

      Kyllähän se pitäisi sanoa heti jos ei joku asia miellytä,kymmenen vuoden jälkeen alkaa jo muistikin pätkiä.Muistaa väärin asioita.

    • Tutkikaaennenhutkimista

      Tuntematon oli kyllä huippusuoritus ja siitä pitäisi palkinnot tulla .Aikamoista siltojen polttelua
      naisihmeisiltä .Kyllä luulisi että tollaisen metakan aikaiseksi saaneet olisivat pystyneet puolustautumaan myös kuvaustilanteessa?En kannata mitään vääryyttä näyttelijöitä enkä ohjaajia kohtaan ,mutta olen nähnyt teatterikoululaisten harjoituksia ja niiden edessä Louhimiehen ohjaukset ovat kevyttä sarjaa.

    • outoajos

      Paradoksaalista olisi, jos Tuntematon saisi yhtäkään Jussia. Esim. parhaan näyttelijän Jussi osoittaisi, että Louhimiehen henkilöohjaaminen on parasta mitä on tarjolla. Ja, jos tulee vielä paras ohjaus tai elokuva Jussi niin joutuvat näyttelijöiden lausunnot outoon valoon.

    • partalainen

      Kulissien takana on tehty useita viikkoja myyräntyötä Louhimiestä vastaan. Kyylät onnistuivat Aku jäi ilman ohjaajan Jussia eikä Tuntemattomasta tehty edes parasta elokuvaa. Syynä Tuntemattoman isänmaallisuus.

      30-luvun kommarihöynät kiehtoivat enemmän. Heistähän Ikitie kertoo.

    • Oioijoooo

      Uuno Turhapurot parhaita ikinä!!!

    • tuntematon2111

      Ikitie voitti ja on todella hyvä elokuva. Ja on muuten myös Aku Louhimiehen käsikirjoittama.

    • rokkalotta

      Onko kukaan ikinä hankkinut Jussejaan säälittävämmällä perseilyllä kuin Aro ja Björkman???

    • tsemppiäAkulle

      Naiset riehuivat tissit paljaina ja kännissä! Sitten esitetään niiiiiin siveää ja ujoa, kun päästään ohjaajaa haukkumaan. Kaikki sympatiat Akulle, älä ota yhtään vanhenevaa kääkkä akkaa elokuviisi. Pukeutukaa naiset burkaan, niin ei ole pelkoa, että joku teitä katsoisi! Tasa-arvo ei ole samaa, kuin naisten ylivalta!

      • VihervasurienHyökkäys

        Aku Louhimiehen tapaus on pitkään aikaan pahin vasemmiston hyökkäys suomalaisuutta vastaan, asiasta on pantava pystyyn perusteellinen tutkimus. Kansa vaatii totuutta asiassa.


    • Usvatar69

      Olen nainen ja Louhimiehen puolella,hävetkä haukkujat

      • voivoivoivoivoi

        Sama täällä! Häpeän noitten kännisten keski-ikäisten naisten kiihkoa hyökätä ohjaajaa vastaan, toivottavasti kukaan ei enää anna heille rooleja, ettei täteille tule estoja.


    • anteeksiantaminen

      Voisi vähitellen ottaa huomioon myös sen että Akulla on lapsia, kuinka tämä isän julkinen lyöminen heihin vaikuttaa. Aku on pyytänyt julkisesti anteeksi monta kertaa ja myöntänyt virheensä, toisin kun esim Lauri Törhönen.
      Piispa Laajasalo puhui armon merkityksestä. Tuskin tällaisen jälkeen kenelläkään on pokkaa jatkaa samoin menetelmin, jos hän nyt ylipäätään pystyy jatkamaan ohjaamista.
      Kosto näyttää olevan suloista.

    • Hyvä.ohjaaja

      Louhimiehen ohjaama tuntematon sotilas sai katsojien kiistattoman kannatuksen parhaana elokuvana. Viis muista raadeista. Leffat on tehty yleisölle ja sieltä ne oikeat ja rehelliset mielipiteet parhaasta elokuvasta myös tulee. Niihin kannatuslukuihin ei vaikuta teatteriväen sisäiset kähminnät, erimielisyydet ja tiettyihin tyyppeihin siellä kohdistettu vaino.

      Mitä tulee Louhimiehen ohjausmetodeihin. Hänhän on vain selvästi koettanut pyrkiä tekemään leffoista ja niiden kohtauksista mahdollisimman aitoja.
      Eihän tämä ole lainkaan mikään huono piirre ohjaajassa. Päin vastoin!
      Louhimies vaikuttaa kaikella tavalla olemukseltaan sympaattiselta ja fiksulta ja asialliselta mieheltä.

      Siksi, vain muutaman naisnäyttelijän häneen kohdistama syyttely, meetoon nimissä.
      Se vaikuttaa aika ristiriitaiselta ja perusteettomalta. Sivusta seuranneella, tulee väkisinkin mieleen. Onkohan tässä kohussa nyt jotkut ihan muut motiivit, kuin näyttelijöiden kielteinen suhtautuminen Louhimiehen ohjausmetodeihin.
      Sensuroimaton Päivärinta ohjelmassa nähty Leea Klemolan vahva ylireagointikin hämmästytti. Miksi juuri hän suhtautui näin kiihkokiivaasti Louhimieheen?
      Hän vaikuttaa tässä "meetoomarssissa" kovaääniseltä kärkihahmolta ja eniten esiintulevalta lipunkantajalta.

    • Typerää.käytöstä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe