AIVOPESU JO LAPSUUDESSA.

Pärskis71

Auktoriteettiuskon voima toimii sillä, että ihminen nujerretaan jo lapsena henkisesti niin maanrakoon, ettei hän enää nuoren ja aikuisena kykene enää ottamaan oman itsensä tietoisuudesta vastuuta. Eli tulemaan itsetietoiseksi ja osata käyttää omia aivojaan, joilloin ei enää olla riippuvaisia näistä lapsena väkivalloin opetetuista ulkoisista auktoriteeteista.
Lapsena auktoriteetteja olivat tietenkin isä ja äiti. Sitten tuli mahdolliset tarhan tädit ja sedät... Peruskoulussa se oli opettaja ja myöhemmin auktoriteetteja olivat media, tiede, viihdeteollisuus jne. Kaikki tämä perustui aina sille, että itse ei voinut koskaan miettiä mitään asioita. Vaan jokaiseen asiaan oli olemassa jokin ulkopuolinen selitys, josta piti aina olla yhtä ja samaa mieltä.

Tämä tekniikka on varsinkin peruskoulujärjestelmässä erittäin nerokkaalla tavalla toteutettu, koska siihen on liitetty myös lasten keskinäinen kilpailuttaminen. Koska koulussa täytyi aina kilpailla arvosanoista, opettajan huomiosta jne.

Tämä on myös hyvin ratkaiseva tekijä tuohon kilpailuyhteiskuntaan valmentamisessa, jossa lapset laitetaan kilpailemaan keskenään arvosanoista. Mutta sitten kun he etenevät työelämään, niin tämä sama suggestio vaikuttaa edelleen, joka on opittu peruskoulumaailmasta. Elämä alkaa lopulta muistuttaa jokapäiväistä juoksua hamsterinpyörässä.

3

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rarityf

      Hyvä uutinen on kuitenkin se että siitä suggestiosta voi herätä ja alkaa näkemään ja oppimaan kuinka hieno ja mahtava synkronisaation yhdistelmä maailma on, jossa kaikki asiat kietoutuvat toisiinsa ihmeellisellä tavalla. Kuinka paljon kauniita asioita maailmaan mahtuu mitä ei voi selittää järjellä eikä matemaattisin keinoin. Toivoa ei ole menetetty. Ja sitten on vielä Jumala joka tulee niittämään pahantekijät kuin ruohon.

      • Totuusjasenasteet

        Tarkoitatko, että aloittajan kokemus maailmasta on kielteisen sävyinen ja sinun myönteisen sävyinen? Minä lähtisin siitä ajatuksesta että synkronisaation ulkopuolella on rikas maailma, jota ihmiset pakenevat ja jota auktoriteetit eivät halua ihmisten näkevän. Se voi mahdollistaa monia erilaisia synkronisaatioita, mutta ehkä myös synkronoimattoman mahdollisuuksien maailman.

        Kun ihminen herää harhaunesta, alkaa henkinen sodankäynti. Osin oman mielen kanssa, osin yhteiskunnan kanssa. Kun herääminen alkaa vaikuttaa yhteisöön, vahva auktoriteeti taistelee vastaan. Tarkoitus on kyseenalaistaa heräävän ihmisen auktoriteetti, kyky toimia ja oma usko mahdollisuuksiin. Tästä myös Matrix-elokuva puhuu.

        Jos synkronisoitu järjestelmä voittaa, ei Jumalaa ole vaan Jumaluus on synkronisaatiota. Viimeisenä päivänä, Tuomioajan koittaessa ei ole ketään persoonaa tuomitsemassa. Korkeintaan on synkronisaatio, joka tiputtaa pois rodunjalostuksen tavoin kaikki epäsynkronissa olevat.

        Jos synkronisaatio kuitenkin hajoaa, jää jäljelle mahdollisuuksien maailma, ennen Tuomioaikaa. Jos ihmiset valitsevat taas synkronisaation, ihmiskunta lienee tuomittu ikuiseen synkronisaatioon.

        Jos ajattelemme, että lapsi kasvatetaan synkronisaatiouskovaiseksi ja uskoa vahvistetaan menestymisellä työelämässä, sosiaalisin vuorovaikutuksin, mutta aikuisuuteen kuulukin pois oppiminen synkronisaatiosta, ihmisestä tulee tietoisempi mieli ehkä vastoinkäymisten kautta.

        Tuomioaikaa odottaessa jokaisen synkronisaation uhrin kannattaa muistaa että kaikki haasteet on tarkoitettu kehittymiseksi. Jos kuitenkin moni ehtii kuolla ennenkuin tulevat täysin tietoiseksi, voi edelleen lohduttautua Tuomiolla, aina on joku tuomitsemassa ne toiset.

        Jos mitään Tuomitsijaa ei tule, ei synkronisaatiosta eikä sen ulkopuolelta, on kaikkien elävien yhteinen harha Tuomiossa, ja sen tarkoitus on että vain tietyllä taholla on valta. Tämä yksin johdattelee kohti synkronisaatiota, minkä lopullinen tarkoitus on kuitenkin Tuomio, eli synkronisaatio.

        Jos sen sijaan oppii pois synkronisaatiosta, pystyy pitämään puolensa, ja pystyy auttamaan toisia, on ihmisen tarkoitus auttaa muita kehittymään tietoiseksi olennoksi Mahdollisuuksien maailmaan. Tietenkin synkronisaation silmissä ihminen on epävireessä eli sairas, ja synkronisidun ihmisen mielessä vaarallinen, mutta jos tämän kaiken jaksaa kestää, voi tietoiseksi kasvava ihminen auttaa pienellä henkäyksellä muita, ja jättää Mahdollisuuksien maailman varaan sen miten kunkin henkinen kehitys jatkuu.

        Sitten kun koittaa viimeinen ateria, pöydän ääressä istuvat vain heränneet ja he juhlivat yhdessä kaikkien mahdollisuuksiin uskovien kanssa. Tuomiota odottavat vain synkronisoidut.

        Yksi askel kohti mahdollisuuksien maailmaa: pieni perustulo, jolla saa välttämättömät tarpeensa tyydytettyä, joihin kuuluu ruoan ja hygienian lisäksi yhteiskuntaan osallistuminen eli sosiaalinen ja itsensä kehittäminen.

        Presidentin vaalit ovat kaukana osallistumisesta, mutta perustulo yrittäjille ja suurinosa pitkäaikaistyöttömistä yrittäjiksi ilman että karenssi vaikuttaa perustuloon on mahdollisuus luoda toimeliaampi maailma. Korkea sosiaaliturva, pakkotyöorjus ja työn tekemisen kontrollointi on osa synkronisaatiota, joka estää mahdollisuuksien tavoittelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4584
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      27
      2856
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      93
      1945
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1885
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1815
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      39
      1703
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1613
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      110
      1424
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1319
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1292
    Aihe