Mitä tässä nyt sitten tekisi? (Kerrostalo melu)

Jarxy

Olen nyt muutaman vuoden aikana asunut 3:ssa eri talossa, ja jokaisessa on naapurissa ollut metelöitsijöitä/rettelöitsijöitä, tässä viimeisimmissä varmaankin pahimmat - minua ei oikeastaan haittaa jos joku soittaa musiikkia kohtuulliseen kellon aikaan, mutta kun joku nainen huutaa suoraa huutoa raivopäissään alkaa se olla jo häiritsevää. Mitähän tässä oikeasti kannattaisi tehdä, onko suomen kerrostalo elämä tosiaan näin huonossa jamassa?

Viimeisimmässä talossa olemme ilmoittaneet poliisille asiasta, mutta liekö tuosta sitten ollut apua - voiko tässä oikeastaan tehdä muuta kuin muuttaa rivitaloon/omakotitaloon? Liekö auttaa valitus poliisille tai isännöitsijälle, jos melu on jo siinä vaiheessa loppu kun joku menee käymään?

Asiasta voisi toki itse sanoa naapurille, mutta en usko että ihminen joka huutaa useana päivänä viikossa kurkku suorana kerrostalossa ymmärtää kohtuudesta juuri mitään.

7

564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kamalakerrostalo

      Joo ei täydellistä kerrostaloa taida ollakaan. Olen asunut kalliilla alueella jossa omistusasunnossa huudettiin kurkku suorana melkein joka ilta. Ja lähiössä epämääräisellä seudulla jossa välillä aivan kamalaa: tappeluja, psykoosissa huutava, oksentaminen kuuluu keittiönurkkaukseen naapurin vessasta (!)ketjupolttajia jne. mutta samassa talossa täysin hiljaista aikaisemmin vuosia.

      Ok-talo on paras. Ihanaa jos ei tarvitse kuunnella naapureita eikä haistella muiden ruuankäryä käytävässä. Ei leijaile tupakansavu parvekkeilta asuntoon. Eikä kukaan ramppaa parvekkeella.

    • vispku

      joo tääl kans, miksi? asun länsi-pasilan asunnoissa ja ihmettelen et yhtä yläkerran naapuria ei saada hiljentymään, ei vaikuta et jos kuunellan musaa mut kun aletaan huutamaan keskel yötä ja kolistellaan ,hypitään jne,,,, olemme aika kärsiviä ihmisiä eikä turhasta haluttaisiin puhua ja eikä puututa toisten asioihin ollenkaan kun omissakin on ihan tarpeeksi mutta ei kukaan ymmärrä oikein tuota yö mellalointia. kirjoitettu 1.4.2018

      • ukpsiv

        Vai niin. kirjoitettu 2.4.2018


    • Kukavainolikin

      Sopeudu naapureihisi sillä joudut kestämään heitä jatkuvasti. He jos metelöivät päivällä, et voi valittaa. Jos muut kestävät, sinä olet se isännöitsijöitä jatkuvasti häiritsevä häirikkö. Ei päivällä huutava naapuri.

      • Lähetetty

        Milläs oikeudella päivällä saa metelöidä saatika yöllä ? Ei yhtään millään metelöitsijät alkavat hyvin äkkiä pakkaamaan muuttokuormaa.


    • Järkikäteen

      Mitäs Jos suhteuttaisit hoitamiset normaaliin elämään kuuluviksi. Ennen kymmentä taloyhtiöissä ei normaalisti ole hiljaisuus-aika alkanut ja jos meteli 5-10 minuuttia kerran viikossa kestää ja sitten häviää, niin kannattaako tuosta ilmoittaa. Höpsähtäneeksi luulevat naapurit ja isännöitsijä, jos joka asiasta valituksen tekee. Kyllä aiheita aina riittää mutta oletko koskaan yrittänyt keksiä hyviä asioita naapuristasi.

    • huutolaiset_äänessä

      Muutaman vuoden aikana useammassa talossa asuttu. Naapurit sekopäitä & huutavat yötä päivää.

      Ei tarvitse kysyä, onko kyseessä vuokratalot ;-D

      Ei vuokraloisia suotta huutolaisiksi kutsuta ;-D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe