Aihe

Häpetkö siannaamaasi?

pig-feissille

Mitä ajattelet kun katsot sitä läskiä naamaasi peilistä? Kuvitteletko olevasi hyvännäköinen?

36

1520

  Vastaukset

  • Ajattelen, että tuota naamaa ei pitäisi olla olemassa. En kuvittele.

  • Joo.

   • kruik kruik!


  • näytänpäs mä ihanan sikkuraiselta ja saparokin näkyy

  • No enhä näe sitä. Ruma ollut aina muutenkin. Kruik kruik toinenkin poski vaikka kaakeleita ajatellen.

   Oon maksanut iha vitun kova hinnan menneistä.

   Se 1. Oli 99,9999% droppi ja ei ois tapahtunut normisti. Ei pitäisi olla kummankaan vika. Räjäytettiin toisia sillon ja mut lynkattiin. Normisti ei mitenkään ois ollut mahdollista.

   2. En ikinä ois ollut sängys. Tämä todistaa kun ohjasin ulos ja tele tiedotkin. Papillakin sanoin ettei ikinä ois ollut mahdollista.

   2015 kirjoitin että miksettä ota jotain 1&2 kohteeksi. Enpä ollut tietoinen et ite saan syytteet. Eletty elämä todistaa sen vitun rankasti sellaista vastaan. 10v talsin vittu tietämättä mitään sellaisia syytteitä et oon "sellainen" kysyin papiltakin et olenko 1&2 sanottiin että en ole. No mut tää piti kyhätä skandaalimaximus käsikirjoitus kuten sekin et tiedettiin et menen ristin alle jo syyskuussa.

   No maailma on tällänen. Maksoin vitun kovan hinnan ja maksan sitä kokoajan _kaiken valveillaoloajan_.

   Mielestäni ihan käsittämättömästi yli tuomittu. Yritin tehdä rik. Ilm. Itsestä mut evätty. Murhastaki 2000 alussa ois selvinnyt varmaa helpommin.

   No maailma tekee mitä tekee. Eletty elämä kuitenkin kertoo etten ole sellainen. Olen 1&2 vastaan ollut aina. Katsokaa "peli illat T. R" kanssa rajiksessa. 10 v printti mitä mieltä olen itsekin.

   Myönnän 1 ei on ei mutta samalla skaalalla sais lynkata iha vitusti avoliitto/naimisissa olevia. Ei väkivaltaa. Lavastus se silti. Ei pitäisi tuomita kumpaakaan.

   2. Tein vitun typerästi mut aina ajattelin syytteiden vastaisesti mielessäni. Ns. Teletiedot.

   Joo mokaillut ihan vitusti elämässä. Rutkasti. Kadun ihan vitusti ja maksanut ja maksan kokoajan siitä.

   Tällästä tää vaan on. Nämä on kuitenkin tallentunut printtiin. Myönnän et mulkkukin menneisyydessä mut kovasti oppinu elämäkoulussa.

   Se 1. Oli optio mikä joko peukku ylös/alas. Meni alas. Niin kuin kysyin olenko sellainen "kyllä ja ei" kun kysyin. 1. Pitäisi hylätä molempien osalta. Rakastan edelleen 1. Elämä vaan meni miten meni. Erosta otan täyden syyn. Olin täys mulkku lapsellinen kyrpä. Kadun sitä.

   On paljon muitakin nauloja. Mut niihinkin on vaikutettu rutkasti "juojuojuo" "nillitys" "öyhöyhöyh" nukkena elellyt paskoissa elinoloissa johdateltuna viihteeksi.

   Tää pitää myydä ja olla skandaali. Eihän sellainen myy mikä on arkista.

   Kohta 3. En ymmärrä. En ole ja ei ole minua kiusattu.

   T. Typerys.

   • Räjäytettiin=rakastettiin.

    Sanakirja korj.

    Te teettä mitä teettä mutta tuo on totuus.

    Ongelma oli siinä et tän tietää muutkin (kaavio) ulolaita.

    Siksi avasin suuni kun tunsin tulleeni johdatelluksi. Kantamaan tämä risti. Kannankin. Kannan kaiken. Pyydän anteeksi. Olen tälläinen. Teen huonoja päätöksiäkin nykyisin.

    Pitää elellä sillä mitä on. Oishan tuo erillainenkin elämä kelvannut.

    Anteeksi kaikille ketä loukannut ja kiitos niille jotka olleet kivoja.


  • Millainen rotta puhuu muista ihmisistä näin? Hyi...millainen niljakas.

   • kyllä samaa mieltä! ei ilm. aikuinen, täysi- ikäinen ihminen..

    ulkomuoto kun saattaa olla mitä tahansa, esim. sairauden takia tai muun.


  • Miks pitäis hävetä? Ei oo koskaan tarvinnut olla yksin. Aina on löytänyt joku joka tykkää vierelle. Se nyt vaan on niin, et kauneus on katsojan silmässä ja meitä on moneen junaan. Joku tykkää possuista, toinen hevosnaamoista, kolmas hiirulaisista ja neljäs jänöistä.

  • Ontuva logiikka AP:lla. Miksi ja mitä pitäisi hävetä, jos on mielestään hyvännäköinen?

  • Kaunis miä olen, toki ylipainoinen. En aiemmin oikein uskonut, että se saattaisi jopa jotakuta minimulkkua häiritä. :D

   Tykkään itsestäni näinkin, pidätköhän itsestäsi itse? ;D

  • Katso itseäsi peilistä sieltä löytyy Aina Inkeri Ankeinen!

  • Possut on söpöjä, tykkään.

  • No en vitussa kuvittele. Kuvottava näky saatana. Miten osasitkin kysyä perkele?

  • Voi peiliin katsomisen on kamalaa. Ruma ja lihava olen. Ja aina yksin. Voi itku!

  • Asiakaskato

  • Olen komea sika! Ylpeästi katson peilistä :)

  • ITQ VINQ PARQ

  • Olen surullinen siitä että olen ylipainoinen. Se on totta.

   • se on asia, mille voi tehdä jotain


  • En ehdi hävetä. Enpä tästä häpeämällä muutu. Vituttaa lähteä taas sinne elämän pilaamisyksikköön töihin. Jos jossain on joku jumala vielä olemassa, please anna mun saada työpaikka muualta ja pian!

   • Kuinka monesta paikasta olet hakenut?
    Kuinka monta kieltävä vastausta olet saanut hakeluihisi? 99? no siteen se 100.s aivan varmasti on myöntävä!
    Jatka vain etsiskelyä. Aivan varmasti tärppää!!!!!


  • Olen ihan sujut itseni kanssa.. Toisin tuntuu olevan sinun laitasi.

  • porsaita äidin oomme kaikki, sinä ja minä jos oikein silmin katsotaan, ollaan porsaita elämän..

  • juicehan lauloi siasta näin joulun aikaan.

  • Ei sun tarvi mun ulkonäöstä välittä. Ihmettelen mikä on perimmäinen syy miksi kommentoit ja ajattelet sitä jos inhoat? Olisiko se sittenkin välittämistä mutta kun et ole saanut huomiota niin muutut ikäväksi että saat huomioni?
   Lapsellista kiukuttelijaa en katsele.

  • ylipaino on ylivoimaa

  • Jumala on kompensoinut rumaa naamaani valtavalla peniksellä, joten ei haittaa.

  • kaikki ollaan erilaisii, omia persoonia

   eihän ylipaino nykyään häpeä asia ole, voi olla sairautta tai muita syitä miks painoa kertynyt.

   kuvitteletko olevasi hyvännäköinen? jos itse tyytyväinen, sinut itsensä kanssa mitä väliä sillon on mitä muut ajattelee.

   käyttääkö ihmiset aikaa ja pohdintaa, luuleeko joku olevansa hyvännäköinen ...

  • Lihava naamani saadaan kyllä kauniiksi, meikillä ja ilman, älä suotta huolehdi liikaa

  • Mutta isot silmät jotka ovat aivan sokeat.

  • vaikka en varsinaista possunnaamaa ole koskaan omistanutkaan, niin kyllä olen hävennyt, kun en ole kaunis. mutta jokainen on, persoonallisella tavallaan tärkeä, kaikki eivät ole kauniita, eivät edes omalla tavallaan, se vaan on niin.

  • Nyt minulle riittää. Enköhän ole saanut tätä jo tarpeeksi. Tämä menee vaan pahemmaksi. Ymmärrän kyllä muistakin viesteistä, mitä ajattelet minusta. Sinun ei tarvitse enää olla minun kanssani tekemisissä ja minullekin olisi helpotus, jos tämä viesteily loppuisi. Minulla on hyvä elämä ja aion lopullisesti kääntyä sen puoleen. Hyvää loppuelämää sinulle mies. Olet auttanut minua kyllä mutta nyt ei tunnu enää hyvältä. Kehityn eteenpäin omassa ja mieheni mukavassa ohjauksessa. Hyvästä oppii kuitenkin enemmän kuin pahasta.

  • Ajattelen että ap:llä on sian aivot, mitä välii siis jos mulla on sian naama. Kumman itse valitsisit? Ai jaa niin valitsit jo sian aivosi kertomalla mitä sian aivoissasi liikkuu

  • Tiedän olevani ruma vaikka en läski olisikaan. Ei mun rumuus laihtumalla katoa, yhtä ruma olen silloinkin. Mulle on onneks aina tehty selväks se ett olen ruma, ei liikoja luuloja ollut ikinä omasta ulkonäöstä. Mulle sanoi yks tuttu aikoinaan etten laihtumalla muutu paremman näköiseks ja ettei sen takia kannata enempää laihduttaa. Mulle on yks vieraskin henkilö työntänyt ison peilin mun naaman eteen kiinni ja sanonut ett kato miten ruma naama näkyy, totesin vain naamani näyttäneen yhtä rumalta kun viimeks peiliin vilkaisin. Rumuuteni takia en tykkää olla kuvissa mukana, menee koko kuva pilalle ihan mun takia. Koko peruskoulun ajan kiusattiin ulkonäössä olleen vian takia, silloin en ollut edes läski. Olen saanut potkutkin naamani takia, se näytti kuulema petolinnunperseeltä. Joten aika sekasin olisin jos kuvittelisin olevani hyvännäköinen tällä naamallani. Ei hyödytä edes hävetä rumaa naamaani, ei se rumuus häpeämällä katoa. Mieluummin liikun pimeään aikaan ulkona, mutt harmi kun kesäisin on valoisaa, yritänkin äkkiä käydä asiat hoitamassa kaupungilla etten ahdistuta muita liikaa rumalla kuorellani. Enää en edes yritä laittautua eli meikata, ei mun naaman rumuus meikeillä katoa. Joskus kadun sitä, etten sanonut muille totuuksia heidän ei niin kauniista ulkonäöstä, kun he mun ulkonäköä ruotivat luontaantyöntävän näköiseksi. Olis pitänyt sanoa, ettei hekään kuvittelis liikoja itsestään, tuttujen keskenhän totuuksien sanominen on luvallista ja suotavaakin palauttaa toiset maanpinnalle.

  • Ajattelen, et oon nätti ku sika pienenä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   330
   13659
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   261
   10317
  3. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1496