ovatko kaikki asianajajat rehellisiä ?

smirre2

voiko perintöasioissa, mitkä hieman monimutkaisempia, asianajaja olla ns. epärehellinen ? jättää jotain esimerkiksi kertomatta, mistä tavallinen ihminen ei tiedä mitään ? onko kokemuksia ?

27

1623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TarkkanaNyt

      Siis, todellakin! Jos tarvitset monimutkaisessa perintöasiassa juristia, niin varaudu: Tämän tyyppisissä, monimutkaisissa jutuissa on niin paljon tutkittavaa, että siihen voi mennä aikaa, tuntipalkkani on 250 euroa." Kysy ensin kuntasi oikeusavustajalta tai käy vaikka pankissasi, saat siellä istuvalta lakimieheltä ilmaisia perusohjeita. Juristeilla on omat sääntönsä, jotka suojelevat heitä, jos joku epäilee ylilaskutusta. He ovat lojaaleita toisiaan kohtaan, jotta leipä ei loppuisi. Yleensä asianajajat ovat syyllisiä siihen, että yksinkertaisesta asiasta muodostuu monimutkainen.
      Katso vaikka Turun puukottajamurhaajan juttua uutisista: Hän kertoo olevansa ISIS-terroristi ja on perustellut mielipiteensä hyvin. Suomalainen juristi, joka puolustaa häntä tuntipalkalla Suomen valtion piikkiin, haluaa pitkittää oikeuskäsittelyä ja sanoo, ettei poika ole terroristi. Tuo lakimies on huippuammattilainen, ja tietää kuinka jutusta saa rahaa.

      • KenenAsiaaAjat

        Muistakaa että kaupungin juristit tuntevat yleensä toisensa ja saattavat olla kavereita tai vapaamuurareita, jolloin jääviysasiat saattavat vaikuttaa merkittävästi kenen etuja ajetaan.


    • Timetable

      Yleisiä kritiikin aiheita lakimiehiä/pesänjakajia kohtaan täällä tuntuu olevan
      a) heihin ei saa yhteyttä
      b) 'tahallaan' pitkittävät ja vetkuttelevat erinäisiä toimia, mitkä 'maalaisjärjellä' sujuisi päivässä-parissa

      Joskus ois mukava kuulla (oikein lakimiehen suulla), että mitä tuollaisten tapausten taakse on kätkeytynyt eli miksi heihin ei ole saanut yhteyttä ja miksi joidenkin tiettyjen asioiden hoitaminen kestää, venyy ja vanuu pidempään kuin asiakkaiden maalaisjärki ois kuvitellu...

      Vois kuvitella, että olis pakollinen tapauskohtainen toimenpideluettelo, mikä olisi pesän osakkaiden (tai yleisesti tapausten osapuolten) vapaasti luettavissa kaiken aikaa. Luettelossa olisi tapahtumalle päiväys, tapahtumanimike ja status tyyliin "kysytty/aloitettu" / "odottaa vastinetta xx.ltä" / "vastattu pp.kk.vvvv kts. tarkemmin ko. pvm.kohta" / "toimenpide loppuunsaatettu" / jne...

      Tulkaas ja kertokaas! :)

      • VaroHyväveljiä

        Tämä on itse koettu ei saa kiinni ja on sidonnaisuuksia vastapuolen kanssa.
        Selväkin perintöasia muuttuu kun vastapuolen asianajana tuntee ottamasi asianajajan joka alkaa tehdä sopimuksia vastapuolen hyväksi koska tämä vastapuolen asianajaja on korkeammalla hierarkiassa esim. lakimiesten kaveripiirissä tai rappariveljeskunnassa.

        Itse valitsimme nettisivujen antaman tiedon mukaan perintöjuttuun asianajajan joka teki kaiken vastapuolen ehdoilla, ei vastaillut puheluihin eikä tavoitettu kuin marssimalla lakitoimistoon yllättäen. Lopulta asianajaja piti vaihtaa. Myöhemmin nuori riippumaton tutun tuntema naisasianajaja kertoi että vastapuolen varatuomari ja tämä meidän asianajajamme ovat hyviä kavereita ja tunteneet vuosia. Eipä asianajajamme meille kertonut tätä sidonnaisuutta.

        Kannattaa melkein ottaa naisasianajaja sillä he eivät ole ainakaan vapaamuurariveljiä, joissa lakimies avittaa korkeammalla olevaa.

        Jopa vastapuolen lakimies kertoi määrätyn pesänselvittäjätapaamisessa että kaikki paikkakunnan lakimiehet tuntevat toisensa ja naureskelivat meille ivallisesti. No pesänselvittäjä menikin vastapuolen pesän ulkoisen testamentinsaajan puolelle ja toimi pesää vastaan.


    • smirre2

      niin. ajattelin, kun serkkuni on palkannut asianajajan, niin onko hän nyt serkkuni puolella vai onko hän rehellinen. vai pitääkö kaikilla olla oma juristinsa. kamalaa. en haluaisi tapella jonkun omaisuudesta, vaan niin, että kaikki olisi oikeudenmukaista. huoh....

      • 300euroatunnissa

        "onko hän nyt serkkuni puolella vai onko hän rehellinen."

        Ajattelet siis niin, että jos hän on serkkusi puolella, hän on myös automaattisesti epärehellinen....? Eikö tämä kokonaisuus kuitenkin silloin kerro enemmän serkustasi kuin hänen asianajajastaan?

        Minun kokemus asianajajista muodostuu siitä, että parhaat heistä tekevät kaikkensa maksavan päämiehen eteen. Silloin muiden etu saattaa jäädä vähäisemmälle. Lakia asianajaja ei riko mielellään oikeastaan koskaan, sillä jos hän rikkoo, hänestä tulee silloin tavallinen juristi.

        Onko teillä serkkusi kanssa sama intressi? Jos olet hyvissä väleissä serkkusi kanssa, käyttäkää samaa asianajajaa. Jos serkkusi pyrkii ryöväämään sinut, palkkaa oma asianajajasi ja kallis sellainen. Pikkuasioissa asianajajan palkkaaminen ei kannata lainkaan.


    • Pulvan

      Eivät todellakaan ole.Orkesterinjohtajia suurin osa.Käräjäoikeuden määräämiin,
      kansliapäätöksillä oleviin ei kannata luotaa ollenkaan.Aloituskokouksia ja
      osituskokouksia osakkaiden juoksutusta kuolinpesien tilijen tyhjennystä.
      Kuolinpesän osakas on työnantaja joka joutuu maksamaan kuolinpesän kautta
      pesänselvityskulut-ja jakokulut.Pahimpia asiantuntijoita näytää olevan vasta
      oikeusavun ulkoistamat pesänselvittäjät/molemmat ulkona kuin lumiukot,
      asiakkainaan varaton höynäytettävä osakas.
      Vääristynyt yhteiskunta,jossa ei kaveria jätetä,pieni piiri pyörii hyvä veli verkosta.
      Voi vain ihmetellä miksi ei edes Poliisiin voi kansalainen luottaa.

    • pettynytasiakas

      Asianajat on on alinta ihmiskastia mitä maa päällään kantaa. Niille ei voi toivoa mitään hyvää

      • IsopalkkaisetPedot

        Usein sanotaankin paholaisen asianajajat ja usein se on aika lähellä totuutta.


    • häsläri

      Käräoikeuden nimeämällä pesänselvittäjällä ja-jakajalla on lempinimi:
      NUOHOOJA. Vanhemmalla :SIIVOOJA.

    • Se-tekee-joka-osaa

      Ovatko kaikki poliisit, tilintarkastajat tai kirjanpitäjät rehellisiä eli kysymys asianajajista on samanmoinen. Ihmiset ovat rehellisiä siihen saakka kunnes muuta todistetaan.

      Asianajajan pitää olla kokenut ja nuhteettomaksi tiedetty juristi. Asianajaja ei riko tai saa rikkoa lakia tai liiton sääntöjä, sillä rikkeistään hän vastaa sekä liitossaan että mahdollisesti oikeudessa. Asianajajaliitossa on väitetysti mutta ei todistetusti epärehellisiä jäseniä, mutta tunnetusti epärehelliset asianajajat potkitaan liiton sääntöjen mukaan pois toiminnasta.

      Ovatko asianajajat rahanahneita - no, olemmeko me ihmiset yleisellä tasolla rahanahneita? Harva sanoo rahalle ei. Ei ole yleisesti tiedossa, mutta yhtiön ja yrittäjän lakimääräinen tehtävä on tuottaa rahaa yhtiölle ja siten omistajilleen, ellei yhtiöjärjestyksessä muuta sanota. Jos asianajajalle tarjoutuu mahdollisuus laskuttaa laillisesti sata tuntia kymmenen sijaan, itse ainakin pohtisin laskuttavani sadasta tunnista. Tämä on yhtiölle tai yrittäjälle kannattavaa siihen saakka, kunnes sana epäpätevästä tai liian ahneesta asianajajasta leviää riittävän laajalle. Silloin lappu asetetaan luukulle.

      Jos henkilöllä on kokemusta yhdestä ahneesta tai epäpätevästä asianajajasta, sillä on helppo leimata kaikki samaan kastiin. Tai syy tarvittaessa keksitään, jotta oma näkemys voittaisi. Leimaaminen kuitenkin kertoo enemmän haukkujastaan kuin yhdestä ammattikunnasta.

    • Anneli.Jätteenmäki

      Kaikki sianajajat ovat rehellisiä.

    • Betrayed

      Olen joutunut turvautumaan asianajajiin perintöasioissa muutaman kerran. Valitettavasti kaikki kokemukseni ja kaikki keiden kanssa olen joutunut tekemisiin ovat toimineet alhaisella tavalla. Eivät tietenkään lakia vastaan. Opin, että lain sana on kovasti pyöreää ja käräjänoikeudessa puhutaan aivan millä argumenteilla tahansa. Käräjänoikeudessa oli tuomarina nuori mies hovioikeudesta. Hän oli hankkimassa kannuksiaan ja myötäili muita selvästi. Ei osannut eli halunnut tuoda mitään omaa tai itsenäistä näkemystä. On pakko päätyä siihen epämiellyttävään tosiasiaan, että asianajajien moraali on raha. Ja lopuksi: Olen ollut yhden sellaisen kanssa naimisissakin. Hän meni heti valmistuttuaan verohallintoon vähäksi ajaksi töihin, jotta oppisi miten veroja parhaiten voisi kiertää. Silloin olimme naimisissa ja kuulin kaikki nämä jutut ja suunntelmat.

    • Koettuon

      Myös asianajajaliitto edustaa epärehellisyyttä. Kertonee riittävästi.

    • loidhfgv

      Jos ette luota asianajajaan, hoitakaa asianne itse!

    • Anonyymi

      Pahin asianajaja rosvo on Joensuulainen Ismo Nurmela. Hän vei koko 278000euron perinnön ja sanoi, että kuluihin meni..

      • Anonyymi

        Olisit hoitanut asiasi itse!


    • Anonyymi

      Milloinka suomen lakia sitten on noudatettu. Fakta.
      Perintöasioissa joissa on valtakirjalla valtuutettu Pesänselvittäjä-ja jakaja
      nämä ajavat vain asiakkaan etua,eli sen perijän joka on laittanut asia vireille.Ei siinä
      muita perijöitä oteta huomioon,muut perijät voivat halutessaan ottaa omat juristi hoitamaan omaa perintöään.Suomen lakia luetaan niiltä osin kun tarve vaatii.
      Vain oma asianajajasi hoitaa vain sinun asiaasi. ei muiden perillisten(Siipeilijät syödään),jo alkumetreillä.Asian voi viedä jatkokäsittelyyn eli Käräjäoikeuteen ja sieltä vielä Hovioikeuteen.Totta kai asianajaja jättää kertomatta,asianajaja käsittelee ja tutkii vain ne asiat jotka on tuotu hänelle asiainomistajien taholta.Asia päätetään näitten asioiden/Lakia noudattaen.Laki muuttuu jos yksikin taho tuo uutta esiin asioiden hoidossa.

    • Anonyymi

      Suuri osa asianajajista ovat epärehellisiä. Päätehtävä on hoitaa juttua tavalla, millä siirtää iso osa rahoista palkkiona (turhista) toimenpiteistä itselle.

      • Anonyymi

        Koska olet noin katkera, miksi et hoitanut asioitasi ihan itse?


    • Anonyymi

      Itse pyysin hautaustoimistosta suositusta hankaliin kuolinpesiin erikoistuneesta juristista. Suosituksen perusteella palkkasimme juristin selvittämään laatimaan perunkirjoitusta. Palvelu on ollut asiallista ja perusteellista. Paljon on saanut tehdä myös itse, jotta asiat tosiasiallisesti etenee. Hinnasta neuvoteltiin ja sovittiin etukäteen.

      • Anonyymi

        Miten pitkän ajan kuluessa voi tehdä valtuksen asianajajasta Valvontalautakunnalle?
        Onko yleensä mitään hyötyä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten pitkän ajan kuluessa voi tehdä valtuksen asianajajasta Valvontalautakunnalle?
        Onko yleensä mitään hyötyä?

        Paha mieli ei riitä asiassa! Jos sinulla on näyttöä jutussa, jossa sinua on kohdeltu laittomasti, väärin, huonosti tai kohtuuttomasti, kantelusta on hyötyä.

        Huomatuksia ja varoituksia annetaan kovalla kädellä, erottamisia tapahtuu vuosittain.

        https://valvontalautakunta.fi/

        https://valvontalautakunta.fi/valvontaratkaisuja/ratkaisutiedotteet/

        Kantelu pitää tehdä kohtuullisessa ajassa, lisätietoja saa valvontalautakunnasta.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmen vuoden sisällä.

        Valvontayksikön päällikkö tai hänen määräämänsä päättää kantelun kohteelta vastausta pyytämättä saattaa kantelun tutkittavaksi ottamisen valvontalautakunnan ratkaistavaksi, jos tapahtumista, joista asiassa on kysymys, on kulunut enemmän kuin viisi vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmen vuoden sisällä.

        Viiden vuoden sisällä. Kantelu voidaan jättää tutkimatta silloin, jos tapahtumista on kulunut yli viisi vuotta.


    • Anonyymi

      Oletko joskus kohdannut rehellisen Lakimiehen/Naisen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6059
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      519
      3709
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3550
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2754
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 283
      2182
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1573
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1419
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe