Miksi syytön maksaa muiden mukana?

Onko.uskottavaa

Jos kysytään, mitä piirrettä toisessa ihmisessä eniten arvostaa, se on ilman muuta rehellisyys. Usein sillä rehellisyydellä ei kuitenkaan tarkoiteta omaan itseen kohdistuvaa rehellisyyttä. Hyvin usein he, jotka kaikkein suurimpaan ääneen peräänkuuluttavat rehellisyyttä ja avointa ilmapiiriä, hermostuvat kaikkein eniten kun se sama rehellisyys ja avoimuus alkaakin lähestyä heidän omaa elonpiiriään.

Raja rehellisyyden ja huonon käytöksen välillä on usein hyvin häilyväinen. Jos totuudenpuhumisen motiivina on vilpitön halu auttaa toista ihmistä tarjoamalla hänelle sellaista itseään koskevaa informaatiota, josta voisi kenties olla hyötyä hänen henkiselle kasvulleen, on se täysin perusteltua.

Mutta jos toinen ihminen onkin täysin kyvytön näkemään totuudenpuhumisen kohteena olevia asioita itsessään ja elämässään, ollaan ison ongelman äärellä. Tässä kohtaa totuudenpuhujasta tulee helposti toisen silmissä vain typerä ja tahditon mulkku.

Silläkin on toki merkitystä, kuinka asian esittää. Mutta jos vastaanotin on kiinni, ei signaalin laadullakaan ole mitään väliä. - Homma on juuri sitä, miltä se parhaillaan näyttää!

47

1365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskomatontilanne

      Niin, miksi ne kaikki pyhäjärviset kaupunginhallituksen jäsenet laitettiin maksamaan tällaisia sovintorahoja, jos he ovat syyttömiä?

      Niin miksi?

      Missä on oikeuslaitoksen moraali ja totuus? Onko syyllinen, tai sitten ei? Kenelle rahaa kerätään? En ymmärrä.
      Siis lopputulema, kuka on syyllinen, kuka ei? Vaikka teko on todella raskauttavsa. Mitä teki/tekee Ylivieska-Raahe käräjäoikeus? Mitä tekee *VAltakunnansyyttäjä? Kai hänen" handussaan" ovat niin käräjätuomarit kuin syyttäjätkin. Kenelle potkut??

      • oikeestisyytön

        ja kuka syytön maksaa Pyhäjärven menetykset?


    • nykypäivänanekauppa

      Jospa se sittenkin synnintunto alkoi kolkuttamaan

      • kauankestitälläkert

        nukuitko ropeli pommiin kun nyt vasta aloitit joka päiväiset monologisi?


      • k.auankestitälläkert
        kauankestitälläkert kirjoitti:

        nukuitko ropeli pommiin kun nyt vasta aloitit joka päiväiset monologisi?

        minä ropeli nukuin, raskasta on yötä myöten kytätä noita kirjoituksia.
        Ettei vääriä "monologeja"ilmoille kukaan päästele.
        Mulla on aina tapana omista tekosista syytellä muita, mutta virheitä sattuu.
        Kuitenkin on hyvä että joukolla kerättiin euroja kasaan,
        onse niin väärin että yksi otti syyt niskoilleen, jonkun piti vastuut kantaa.


    • ameriikan.mallia

      Olihan julkisyhteisön virkarikoksesta käyty käräjäfarssi alusta alkaen demokratian kannalta vierasta, outoja sopimuspiirteitä saanut ja lopputulemaa myöten niin epäkuranttia kamaa, että päätös ei tyydytä muita kuin idean isää?.
      En tiedä, oletan. Ilkeällä tavalla jutun kiemurat välittävät kieroa junailua ja suhdeverkostoja hyödyntänyttä kuvaa asiaan perehtymällä välittyy?

      Kierouden ja koplausten mestarit leivotaan kabineteissa, virantoimitusaika on vain julkinen pätemishetki, jolloin julkisesti tehdään salassa sovitutuista joko sankareita, ja toisista luusereita.Idean isä , löytäjä lakien tulkitsija omilleen parhain päin, sai tuomareiden omatunnon notkeaksi tarvittavassa paikassa.

      Voiko tuoomioon olla tyytyväinen? Pirullinen juonittelujen verkkovyyhti käräjiltä käräjille ajautunut koneiden savotta oli ja syövän lailla kalvava epäluottamusta lisäävä jälkiprosessi totisesti jatkuu.
      Mihin ihminen voi yhteiskunnassa perustaa kunnioituksen sekä luottamuksensa, koska julkista valtaa väärinkäyttämällä, omiin tarkoituksiinsa varoja syytäen ja valehtelemalla kaiken, ja siitä kiinni jäädessään, voi itsensä ostaa puhtaaksi?

      Pyhäjärvellä tämän järkyttävän vuosien sotkun ja siirtelyn jäljiltä jää suuri ammottava tyhjyys ja useita satoja epäluuloisia lisää veronmaksajien ja luottamustoimea hoitavien välille. Pyhäjärven julkisyhteisön "rikollisille" käräjien merkitys oikeuden toteutumiseksi olla kuin pikapesulassa käväisy, käräjäkompurointi ei vakuuttanut kuin asianosaisten tukijoukkoja. Me puoltamme valikoimattamat, syyttömät maksajat, meidän suuntaan epäonnistuminen oli täydellinen. Kuka on enää valmis luottamaan päätöksentekijöihin,?
      Julkisen vallan kirkastusjuhlan mahalasku oli täysi fiasko.

      Ylivieskan käräjätuomaritkin voivat olla nyt uransa noloimmasti jatkuvan prosessin keskiössä.?
      Ameriikassa ovat potkut tulleet arkipäiväisiksi.

      • Vakoinenrinki

        Ylivieskan käräjätuomarit ovat suuremmassa vyyhdissä mukana. Historia kertonee totuuden. Lestadiolaisuus on yksi sairauden tuoma ongelma, josta on puhuttava. Pyhäjärveltä uskottavasti mukana ongelmiin aiheuttajia. Sääli!


    • kiitoksinkuittaan

      Olipa taas niin hyvää pohdintaa, että sitä harvoin lukee. Voisiko tämän julkaista vaikkapa Pyhäjärven Sanomissa, vaikkapa "pittää sannoo palstalla" vaikkapa poikkeuksellisesti nimimerkillä, ellei kirjoittaja halua nimeään julki. Ja totta totisesti Pyhäjärven Sanomien toimitus on luotettava ja tietoa kirjoittajasta ei tipu. Aina parempi, jos nimi on alle kirjoitettu, koska tämä kirjoitus ei loukkaa Sinua, ei minua, mutta antaa sentään aiheen ajatella.

      • aivan.kauheeta

        No itsehän tuon sekopäisen tekstin kirjoitit! Sopimuksen "idean isä" oli Rinnevaara ja lopputulos ei miellytä Proota! On siinä sulattelemista!


      • raptsakkaa

        Ihanko totta. Olenko noin fiksu kirjoittamaan. Kiitos kuuluu kyllä aivan Hänelle, ei siis Minulle.


      • Röyhkimys

        Olet oikeassa. Käräjät olivat kabinettien sopimusneuvottelu. Veronmaksajat menettivät suurimman osan. Vehkeilyn tulos on suorastaan ällöttävää farssia kuntalaisia kohtaan. Suurin syntipukki saarnasi jo entisen valintatalon pihalla. Hyi!


    • päiväunta

      "Mutta onneksi oli tuttu tuomari juu, junttali poo ja huhhahhhei" Lauloi Jukka raitilla

    • Onko.uskottavaa

      Onko uskottava, että en kelpaa kuin Karjun patjaksi?

    • jummarra

      Mites tämä kun syyttömäksi todetut maksavat yhteensä enemmän sakon saanut???

    • viisaat.meni.vipuun

      "Kun häntä nähdä saa mä en
      Sä kertoa voit totuuden
      Hän jos vain tahtoo kuulla sen
      Olen syytön
      Olen syytön


      Joku ilkein tuumin aikaan sai sen
      Juorupuheen kaikenlaisen
      Olen syytön
      Olen syytön
      Eihän totta ollut se laisin
      Että häntä niin mä haavoittaisin
      Viestin kuinka hälle saisin
      Olen syytön
      Olen syytön"-jorma kääriäinen-agents

    • Asioitaseuraileva

      Niin miksi "Syytön" Komunrannalta valittaa kohtaloaan?? Rehellilyys, se vaatii suurempaa uhrautuvaisuutta. Varsinkin kaupunkilaisten eteen, eikä 1,3 miljoonan lommoa kaupunkilais
      ten häviöksi. Joo, "Syytönhän siinä liipasimelle" yllättäen joutui.

      • tuhattajasataa

        Aikaisemmin oli 1 milj ja nyt 1,3 milj e. No nopeastihan se potti kasvaa, kun kaupungin piikkiin puuhastellaan erilaisten lakimiesten käytössä.


      • Mystinen.Miljoona
        tuhattajasataa kirjoitti:

        Aikaisemmin oli 1 milj ja nyt 1,3 milj e. No nopeastihan se potti kasvaa, kun kaupungin piikkiin puuhastellaan erilaisten lakimiesten käytössä.

        Jo nämä Proolaisten laskelmat on tosi tarkkoja! Kaupunginjohtajan palkatkin laskettiin varalta kolmeen kertaan että varmasti riittää! Sieltä se miljoona (1ooooooo) saatiin sitten vihdoin kasaan, tosin yksikään ei ole sitä vielä pystynyt erittelemään!


    • Kumma kun Tyynelle ei tullut syytettä,olihan hän samassa hallituksessa.Tiesikö Tyyne enemmän kunnallislaeista kuin hallituksen puheenjohtaja??Puheenjohtaja kyllä kerskuu osaamisellaan,tässä se nähtiin osasiko .??Ei jukulauta osaa!!

      • pelipaikkavapaana

        pyhäjärvellä rehellisyys, oikeudenmukaisuus, oikeudenpäätösten kunnioittaminen
        ja ihmisyys vaatii rohkeutta ja sitä tyynellä oli ja on edelleen.
        Heikoimmat lähti junan kyytiin jota ohjasti tikanmäki, nyt sitten maksavat lipun hintaa.

        -valesmanni lakituvas hikoilee ja häärii, tämä herra kavereilta seteleitä käärii
        hura huhhah hei siellä jokikylän mailla, siellä paljon on asteita ilimassa.


      • Talitinttikevät

        Sivuseurannan huomio! Onpa kova katkeruus sellaista kohtaan, joka ei ollut typerä kabinettihyrrä.


    • veljeäeijätetä

      Näillä on ollut tarpeeksi rahaa ja ovat halunneet tukea syyllistä.

    • ameriikan.mallia

      Ou ou oi. Olen aikas varma siitä, jotta ainakin kolme-neljä pakon edessä otti maksumääräyksen kontolleen, ei kaverin takia, vaan sikis, että heidät saatiin ruotuun vakuutelulla, elleivät suostu, edessä on "karmea prosessi" ja että maksuja tulee muun ohella" oikeustoimista triplaten".

      Metodi oli toisinto erokäsittelyyn liityvine eri vaiheisiin; siinähän neljä kokeneinta piti yhtä ja sai aikaan vaikutelman että varmasti näin tehden tie on suora, kierouden kokemuksella oli iso rooli! Jäykkälinjainen tarkoitushakuisuus sai aikaan hallintoon utopiaa, ns. voittamattoman valtakuplan

      Kun pidettiin yhtä,sekä pidettiin valitut hokemat ja tukittiin porsaanreikiä mediasululla, näin kahdeksikon toimintaympäristöihin kehittyi valheista tehty suojamuuri. laastina oli neljän kokeneen moniselliteiset ajatukset että tämä ja tämä on oikein ja kestää loppuun saakka.

      Neljä omatunnoltaan vielä herkkää ja ehkäpä nyt lakia kunnioittavaa, ovat ahdistuneita ja voimattomia. Eivät varmasti ole voittajan elkein tunkeutumassa mihinkään toimeen tahi tehtävään. Heidän kipunsa on kuin kohotettu salomonin miekka; tehty valinta ennen käräjiä ja valinta käräjien jälkeen viiltää ja kalvaa heitä pitkään.
      Voi kurja, mitä te neljä teitte neljälle.

      Loppu oli eräille kuin noitaroviolle nostettujen epätoivoiset avunhuudot keskiaikana; olen syytön, olen syytön. Jotkut sen tiesivät, mutta oman etunsa tähden eivät välittäneet.

      Onko ostamalla hankittu syyttömyys aitoa ja onko aidosti käsitelemätön ja siivoamaton sekasotku heitettävissä pois jaloista kuleksimasta, tyyliin pientä pintaremonttia 80 000 eurolla ?

      • Hutunkeittäjät

        Se on sovittu ja molempien osapuolten hytväksymä. Sivullisten on turha sorkkia.


      • ameriikan.mallia
        Hutunkeittäjät kirjoitti:

        Se on sovittu ja molempien osapuolten hytväksymä. Sivullisten on turha sorkkia.

        Jo on... Minunlainen henkisesti sairas saa puhua mitä minä haluan.

        Mistä rotat tulevat pikkuhousuihini?


    • rakkautta.rakkautta.vaan

      Eihän me sorkita, sorkat on ihan muilla tyypeille. Vai mitä? Pukinsorkat, siansorkat, pirun sorkat..jne

    • riitaan.tarvittiin.27

      Muistattehan sen apteekin rouvan, hän otti hatkat koko paikkakunnalta, ettei vaan putoa kisassa ..tajusi itse olevansa merirosvolaivassa, missä vahvin ei ole viisain, eikä viisain ole loppuun asti viisasteluineen vahvin.
      Ei se mitään, minä kyllä maksan, vaikka olen s y y t ö n.

    • syyntakeisten.sepitykset

      Suomessahan on selkeä pyrkimys hakea mahdollisimman paljon lieventäviä asianhaaroja - ilmeisesti tuomioistuimen työkuorma vähenee, kun tarve valittaa laskee, ja eipähän tarvita vankeuspaikkoja. Tosin jampat sitten ovat aika pikaisesti takaisin kadulla jatkamassa tekosiaan. Paljon ilmeisesti lasketaan, että käräjille päätyminen on sitten uhkaus, että seuraavalla kerralla voi jo irrota tuomio. Rikoksen uhri tai sivullinen tosin voi hieman ihmetellä tällä trendillä annettavia tuomioita mielenkiintoisine ensikertalaisuuskäsitteineen

      • syyntakeisten.sepitykset

        Ihan totta? Oletpa kerrankin itsestäsi varma.Varma tieto on, että .Sovinistit eivät enää ole muodissa, eivätkä nauti arvostusta.
        Pyhäjärvellä pahin ongelma ja luottamuksen puute on yhteisten asioiden parissa ja se, jos mikä, hyötyisi laaja-alaisesta puhdistamisesta.
        Koska ko. ei ole mahdollista, jatketaan rikostuomion saaneen johdolla paikkakunnan saattohoitoa, ja julkisyhteisön mädättämistä, se tehdään kurmuuttajavallan varassa.


      • 626.saattohoitovaiheessa
        syyntakeisten.sepitykset kirjoitti:

        Ihan totta? Oletpa kerrankin itsestäsi varma.Varma tieto on, että .Sovinistit eivät enää ole muodissa, eivätkä nauti arvostusta.
        Pyhäjärvellä pahin ongelma ja luottamuksen puute on yhteisten asioiden parissa ja se, jos mikä, hyötyisi laaja-alaisesta puhdistamisesta.
        Koska ko. ei ole mahdollista, jatketaan rikostuomion saaneen johdolla paikkakunnan saattohoitoa, ja julkisyhteisön mädättämistä, se tehdään kurmuuttajavallan varassa.

        Just näin! Missä kohden Phj hallinto /kunnan/kuntalaisten asioiden edistäminen tarvitsee tällaista mistään piittaamatonta röyhkeää miestä?
        Tukijoukot; käytättekö te häntä hyväksenne ? Hän ainakin käyttää hyväkseen meidän jokaisen etupiiriä!
        Rikosseuraamuksien saldo lisii lain rajapintoja koluavan henkilön palvomisesta. Ehei, pojat eikä tytöt näin, Phj keskustan mafiajärjestön ideologia on yhtä ja samaa höttöä.

        Politikointi on surkeaa ja säälittävää, keskittyy yhden navan lähiympäristönhoitoon. Julkinen valta on ollut pitkään jatkuen samasta syystä mutu-asioiden ja ihmisten pyörittäjien kyläpahanen .
        Kuntana tämä on ollut jo tuhoon tuomittu, koska, valitettavasti, korvaamattoman yhden navan -politiikan varjelemiseksi loppukin poljetaan silmäime edessä lokaan..


    • suoraselkäisyys.puuttuu

      Osaatteko sannoo, mikä saa haluamaan, oikeestaan himoamaan valtaa niin paljon, että maksaa 30 000 euroa syyttömänä, että saa jatkaa pallin hinkaamista?
      Ihmisessä täytyy olla jokin asetus pielen vieressä, ei kun mielen vieressä, että ei kerta kaikkiaan älyvä ettei hän niin hyvä ole, kuin antaa itse itselleen ymmärtää.
      valta taitaa korvata paljon muuta miehisyydestä?

      • Jukka.rules

        Äly puuttuu edelliseltä! Ei se 30 000 euroa ollut millään tavalla edellytys jatkaa luottamustoimissa! Sen olisi joutunut maksaa joka tapauksessa jos kerran halusi sovinnolla lopettaa koko käräjöinnin! Tikanmäki jatkaa luottamustoimissa vielä pitkään, koska kansa seisoo hänen takanaan, nyttemmin vielä selkeämmin!!!!


    • vuosi2013

      Pönkkää asia totisesti tartteekin, yleensä on niin, että hyväksikäyttäjän (tekijä) ja hyväksikäytetyn (tukija) välillä on häilyvä ero, he ovat hyvin lähellä toisiaan, koska osapuolilla tavoitteena on aina saada hyvitystä, jostakin, joko maksaen,tai maksattaen sekä jompi kumpi vaaliakauden mittaan vaihdellen marttyyriroolin naamioksi ottaen..No, ei ole muuta mahdollisuutta, kuin ratsastaa kansan harteilla, ja että osaa luovia omat möhläyksensä muiden kontolle.

    • Enrotostele

      On harvinaisen kovapäisiä luusereita nämä valittajat. Ihan sama vaikka toinen osapuoli olisi maksanut tai hävinnyt jutun, siitä se vasta mylläkkä olisi alkanut. Eikö nyt olisi jo aika hyväksyä tuo päätös ja palata päiväjärjestykseen. Tai jos se ottaa nokn koville, niin hoitoon varmaan pääaee nauttimaan jotain rauhoittavaa. Kriisi apuakin on tarjolla. Tyyne on siihen spesialisti, ainakin omasta mielestä.

    • sinivuortenyö

      Jepuli sentään, aivan niin kriisiapua on tosiaan tarjollameinaan kukahan sitä tarvii?
      Voi olla että maksumiehet ja naiset, vieläköhän asioihin palataan. Kohta sekin nähdään.Kovin oli lakipöytä omituinen, tuomari juoksutti sopimaan, sopimaan. Syyttäjä no joo, osas jo arvatakkin. Kalpeeta porukkaa ,apuakin lähellä, mutta ihtekin kovin kalppee.Kevät koittaa ja maalarii tarvitaan seuraavan luvun kirjottamiseen, onkohan pitkäkin vai lyhyt ja napakka käsikirjotus, mutta varmasti astetta korkeempia mukana.

      • Outomies45

        Elä Ma...u kehtoo!!! On tunnistettu.


    • Asioitaseuraileva

      Kriisiapua syyttömille pitäisi tarjotakin, ettei Traumoja tulisi.

    • karaokekutsuu

      Miksi syytön maksaa?

      Siksi kun veljeä ei jätetty, mutta

      Miksi veronmaksajat ovat joutuneet näide kahdeksan tähden yli miljoonaeuroa( jopa 1,3 milj e)

      maksamaan ihmisen ajojahdista. Ja kaupunginhallitus (edellinen ja istuva ) ilmoittaa, ettei kaupungilla ole vaateita, kun syyttäjä kyselee.

      Niin MIKSI? Miten kaupunginhallitukset hoitavat asioita näin törkeästi rikkoen kuntalakia ja

      luottamustehtävän hoitoa. Sanat ja teot "luottamus", on rapissut kauaksi .

    • niinköpojat

      Niin Tikanmäki valitutti kaupunginhallituksen vartioimaan, ettei vain kävisi niin, että tämän heidän veljesten/naisten tuottamien toistamiljoonan euron vahingon maksajiksi joudu itse tekijät, vaan asia jätetään ja unohdetaan kaupungin piikkiin.

      Ei näin Pojat, ei, ei

    • kerrosejoskykenet

      Pohditaanpa sitä, että tämän kahdeksanvuoden ajan, kun yhteisillä veroeuroilla ratsastanut porukka on ajanut tätä yhtä naishenkilöä tuhoon "kuin käärmettä pyssyyn", on hän toimissaan ollut oikeassa ja saanut ns." voiton" kaikissa käräjäoikeuden ja muiden oikeuslaitoksen päätöksissä.

      Mutta mitä ovat tehneet nämä' 2-8 kaupungin edustajaa. Tuhlanneet meidän veronmaksajien varoja yli miljoonaeuroa vain ja ainoastaan se tarkoitus, että saataisiin tuhottua yhden taitavan ja
      monialaista ammattitaitoa osaavan henkilön tulevaisuus ja elämisen ja elämän mahdollisuus.

      Muistattehan, että ko. naishenkilön ammattitaito oli huikea tullessaan valituksi Pyhäjärven kaupunginjohtajaksi:

      Ylioppilas
      -fysioterapeutti
      - sairaanhoidon opettaja
      - valtiotieteiden maisteri
      - kansainvälisen MBA-tutkinnon suoritus (taloustaitoa parhaimmillaan)

      Työkokemus-- ihan laidasta laitaan , niin pankkimaailma, liike- ja yritystoiminnan, kuin kunnan- ja kaupunginjohtajuus. Yritystoiminta kaikelta taholta jne..

      Hänen työnsä ja taitonsa tuhottiin Pyhäjärvellä ja vielä jatkettiin Heinolaan.

      Siksi, olen todellakin sitä mieltä, että nämä "havukat", jotka meidän verovaroin tämän tekevät, ovat korvausvelvolliset pyhäjärvisille niiden eurojen määrällä, jotka on käytetty ylimääräisesti kaupunginjohtajan viran hoidon boikotoinnissa (siis yli miljoona euroa). Sen lisäksi ihmisen henkisen, taloudellisen ja inhimillisesti ihmisen olemassaolon tuhoaminen kokonaisvaltaisesti Suomessa, on aiheuttanut sellaista henkistä ja taloudellista ja törkeää menettelyä, että menenpä jokaisen iholle. Miten itse olisit jaksanut,. Olisitko jaksanut taistella syyttömänä tätä kaikkea vastaan. Mitä Sinun kohdalla, Sinun perheesi kohdalla olisi tapahtunut, jos olisit ollut tällaisen toiminnan uhrina.

    • aprikointätä

      Oletteko vielä karaoke-karsinnoissa vai joko olette poikennet PubLyhtyyn??

    • tottajokasananiinon

      Kuka tämän kirjoitti. Kenen omaantuntoon kosketti. Miettikää ja pienintä on, että kirjoitatte ja osoitatte suuren häpeänne ja anteeksipyynnön ihmiselle, joka tuli valituksi Pyhäjärven kaupungin johtajaksi. Ihan ulkopuolisena kaikista paikallisista kyläpeijaisista ja tahdon ja politiikan hurmista ja tarkoitusperistä., Tuli valituksi aivan taitoineen , tietoineen ja avoimin tarkoitusperin Pyhä'järven kaupunginjohtajaksi. Mutta mitä tpahtui

      Sen voi kertoa täydellisesti Jukka Tikanmäki ja Taimi Piippo. Siinä on vastaus Teille kaikille, jotka olette epäilemässä asian kulkua ja ihan oikein. Ei kukaan ulkopuolinen voi tiettää, että ajojahti poliittisesti voi olla näin karmeaa, kuten olemme voineet kokea.
      Hyvä Tita! Jaksoit.l Kaikki toimesi ovat olleet oikeat.! Sinunlaiusen johtajan taito on Pyhäjärvellä tarvittu, on lai8vattu. Nyt olemme påi8steessä NOLLA. Se on totuus.

      Mutta, me veronmaksajat haluamme, että Te, jotka ovat tämän aiheuttaneet, maksavat sen meille. Ihan euron tarkkuudella.

    • tosivasuri

      Ovatko pyhäjärviset tällaisia PETOJA Hirvittää jo ajatellakin. Voiko Kepu-poilitikointi olla tällaista. Ja miten on mahdollista, että kyläpolitikointi ja vasemmisto lähtee mukaan,??

    • Pyhäjärven keskusta väki!!Nyt jos koskaan teillä on näytön paikka! Haluatteko ,että tämä show jatkuu hamaan tulevaisuuteen vai keskeyttettäkö sen!? Pallo on teidän!! Nyt on Kiviniemen paikka veitsenterällä Pyhäjärven Sanomien mielipiteen vuoksi! Asettui Jukkaa vastaan! Paha merkki!!Äänestäkää hänet pois luottamustöistä!Muuta mahdollisuutta ei ole pelastaa Pyhäjärvi!

      • Pajadeeri

        Kiviniemi on pehmo poika, jota Tikanmäki pyörittää tikun nokassa.


    • tedroikas

      Ajopuuna männään kun ohjastajia on liikaa. Ohjastajista osa ei edes lähtiissä tiennyt minne pitäs männä. Kunhan touhutaan.

    • Savusaunan.raikas

      No taasko se syytön hampilääkäri on tikunnokassa??

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe