Osuuspankin Tohmajärven konttori lakkautetaan

hoijakkaata

Saimma postista pankin kirjeen, jossa kerrottiin viiden työntekijän irtisanomisesta Tohmajärven osuuspankin konttorista ja toiminnan siirtämisestä 40 kilometrin päähän Kiteelle. Eipä kysytty etukäteen asiakkaiden mielipiteitä. Monet asiakkaat varmaan vaihtavat S-pankkiin, jolla ei ole konttoria Tohmajärvellä, mutta S-marketista voi nostaa sitten rahaa, eli S-market voi toimia osittaisena pankkina ja postina. Eikö Osuuspankki Kiteellä voi järjestää tohmajärveläisille esim. Tohmajärven kirjaston ja kirjastoauton yhteyteen pankkipalveluita, kun vanhukset ja ajokortittomat eivät voi koko päivää käyttää käydäkseen pankissa huonojen julkisten kulkuyhteyksien takia? Miettikää, kun on muutenkin kannattavuus heikohko, niin näin säilyttäisitte ne vähäisetkin asiakkaanne Keski-Karjalan alueella?

9

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palveluako

      Otamme rahat pois pankista, kaikista muistakin kuin tästä OP.sta. Käteisenä nostamme kotikassakaappiin. Siinähän sitten on pankkisektorilla miettimistä.

    • Sso

      Miljoonien voitot asiakkaiden kustannuksella ja sitten tässä kiitos. Haista koot herrat!

    • markku.lievonen

      Niin, tää nettiaika tekee konttorit tarpeettomiksi. Valitettavasti monelle lie tämäkin kontori ollut tarpellinen, jos ei asioi netin kautta.

      Siinäpä kunnalle sijoituskohde /kunnantaloksi, jos saa havalla. Muuten jäänee vajaa käytölle.

    • Ja palvelu parani kiteellä, nyt tiskipalveluja saa enää Ma Ke Pe klo 10-12, ennen sentään Ma-Pe klo 10-13. Eräänkin kerran jonotin vanhuksen asioiden takia 1,5 tuntia. Ihmisiä tulee nyt ainakin kahdelta paikkakunnalta tiskiasiointia hoitamaan, eikä heille riitä edes istumapaikkoja odotusajaksi.
      Jopa helsingissä pikkukonttoreihinkin pääsee tiskille joka päivä ilman aikarajoituksia.
      Tämänkin huononnuksen takana on julkisuudessakin uhonnut toimitusjohtaja.
      Osuuspankki on ainakin teoriassa omistajien määräysvallassa ja hallintoelimien ei tulisi sallia tuollaista asiakkaiden halveksintaa ja oman edun tavoittelua.
      Hallintoelimien tulee myös muistaa, että toimitusjohtajan irtisanomisaika on vain sekunteja !

    • viimeinensammuttaavalot

      Yrityksen, siis myös pankin, täytyy tuottaa voittoa, ja tämä on mahdollista vain olemalla kannattava. Kannattavaa toimintaa tai yksikköä ei lopeteta - sen sijaan kannattamaton toiminta siivotaan pois. Jos näin ei toimita, yrityksen johto ei ole tehtäviensä tasalla eikä omistajiensa asialla. Näin kävi Tohmajärvellä, ja lukuisilla muillakin hiipuvilla paikkakunnilla. Yrityksen tehtävä tai velvollisuus ei ole myöskään järjestää palveluita sosiaalisista syistä. Kannattaa huomata, että asiakas ei ole välttämättä (pankille) kannattava asiakas. Kannattavat asiakkaat ovat verkossa, ja halutessaan henkilökohtaista palvelua, heille ei ole ongelma hurauttaa Kiteelle. OP sinnitteli sentään kuitenkin pisimpään Tohmajärvellä!

      • markku.lievonen

        Totta. Piiiiiiiiiitkäkestoisuus huomioiden yritystoiminta tulee aina olla voiton puolella. Ajatellen palveluiden puolella olevaa yritystoimintaa, niin tämän alan yritysten painiskelu kannattavuuden kanssa liittyy erittäin voimakkaaseen ympäristön muuttumiseen. Ihmisen elinympäristö on muuttunut ja muuttuu aina ja kaiken aikaa. Ihmisen on vain sopeuduttava elinympäristönsä muuttumiseen. Onneksi ihminen on suunniteltu,- purnauksesta huolimatta sopeutuvaiseksi.

        Asian viereen. Sitä en koskaan ole ymmärtänyt. Miksi Tohmajärven nuoret eivät hakeudu metalli alalle / koneistajaksi. Ainut metallipaja kunnassamme PTG on piiiiiiiiiitkään kärsinyt työvoimapulasta. Siis ammattikoulun käyneistä osaajista. Jos Tohmajärvellä on työttömyyttä, niin työttömien / työnhakijoiden joukossa TULEE olla myös ammattikoulun käyneitä koneistajia.

        Jos tarkkoja ollaan, niin juuri tämäkin tekijä näivettää palveluita piiiiiitkässä juoksussa. Kunnassamme ei koskaan tulisi olla tilanne, miten työnekijöiden puute hidastaa / jarruttaa yritystoimintaa. Toiminta mitä on tulisi olla maksimaalista,


    • mikä.tässä.on.se.ongelma

      Laskut suoraveloitukseen ja maksut kortilla.

    • Voeyhenkerran

      Ei se pankki enää kauaa ole Kiteelläkään, sitten ajellaan Joensuuhun.

      • Karufakta

        Eikä ajeta vaan laskut voi laittaa suoraveloitukseen ja ostokset tehdä kortilla. Jos ei osaa, niin on aika siirtyä hoitokotiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1355
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      78
      910
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      817
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      747
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      701
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      61
      694
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      675
    Aihe