Tampereella on sitten älyttömän "helppoa"

kokemusta-on

pysyä ilman naisystävää. Meitä ylijäämämiehiä lienee täällä tuhansin kun tamperelaisnaiset eivät edes vastaile miesten ilmoituksiin. Muulla tavoinhan ei ole toivettakaan löytää ihmistä kumppanikseen.

30

636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tämänähtyjo

      Sama touhuhan se on toisinpäinkin. Ainakaan Suomi24 Treffit -palstalla tamperelaisilla miehillä ei ole tapana vastata ikäiselleen naiselle, eikä myöskään ottaa yhteyttä. Yhteydenotot tulevat aina jostain toiselta puolelta Suomea ja ovat huomattavasti vanhemmilta tai nuoremmilta miehiltä, ja useimmiten haussa on silkka seksi.

      Mutta eivät nämä ruikutukset hyödytä. Joka kerta kun joku tai minä asiasta jotain jossain valittaa ja sitten selvitellään että josko me ruikuttajat sopisimme toisillemme, käy ilmi että emme käy. Kun ei sitä mieleistä vaan löydy, niin ei löydy. Ei väkisin pysty pariutumaan.

      Hilpeät baariveikkoset kyllä aina löytävät toisensa, naiset ja miehet. Mutta jos ei halua horjua humalassa, niin se siitä.

      • tätähän.se.on

        ....Kun ei sitä mieleistä vaan löydy, niin ei löydy....

        Siinähän se, Tampereen naisilla on rima niin korkealla ettei sellaisia miehiä ole olemassakaan. Sen takia ei kukaan kelpaa kun aina jokaisesta löytyy jokin vika ja puute kun sitä hakemalla hakee. Kellä ei ole tukka riittävästi kammattuna, kenellä muka housunpersumus löksöttää, kuka niistää nenänsä ihan väärin jne.... loputtomiin.


    • haku.on.turhaa

      Miksi Treen naiset seilaavat treffipalstoilla jos ei ole aikomustakaan olla tosissaan? Lueskellaan porukalla miesten ilmoituksia ja naureskellaan niille "mikähän tuokin luulee olevansa". Useat naiset palstoilla ovatkin ns. varattuja mutta onhan se viihdettä kiusata yksinäisiä miehiä ja nauraa räkättää heidän kustannuksellaan. Tämä ilmiö näkyy erittäin kirkkaana vain Tampereella, ei niinkään muualla.

      Erilaiset sinkkuillat ovatkin kuin karjanäyttelyitä, ei niihin kukaan mene.

      • niinainajasunnuntaina

        Kaikki mitä ketjussa sanotaan menee myös toisinpäin. Eräs herra kertoi että hän kavereidensa kanssa naureskelee minun deitti-ilmoitukselleni.

        Tämmöistä tämä on.

        Sitten kun ei kiinnosta

        - yli-ikäiset
        - ylipainoiset
        - viinan kanssa lotraavat
        - tupakkamiehet

        niin onkin tämä "ronkeli".


      • tätä-minä-tarkoitan
        niinainajasunnuntaina kirjoitti:

        Kaikki mitä ketjussa sanotaan menee myös toisinpäin. Eräs herra kertoi että hän kavereidensa kanssa naureskelee minun deitti-ilmoitukselleni.

        Tämmöistä tämä on.

        Sitten kun ei kiinnosta

        - yli-ikäiset
        - ylipainoiset
        - viinan kanssa lotraavat
        - tupakkamiehet

        niin onkin tämä "ronkeli".

        ......- yli-ikäiset
        - ylipainoiset
        - viinan kanssa lotraavat
        - tupakkamiehet......

        Noita samoja vikoja löytyy naisistakin nykyaikana, ei enää mitään eroa miehiin. Mutta kyse ei ole tällaisista vaan kun naiset käyttävät palstoilla aivan tavallisia normaaleita miehiä leikkikaluinaan ja hauskan tuojina. Kai sieltä välillä otetaan joku mies koeajoon pariksi yöksi ja sitten vertaillaan ystävättärien kanssa tuntikausia miten naurettava se oli joka asiassa.


    • miäsmiäsmiäs

      Miä en akkoja tartte!

      • omoko-oot

        Niin ookko nää ....omo ?


      • miäsmiäsmiäs

        OOn mikä oon, mutta akkaa en tartte.


      • KertakäyttönainenOK
        miäsmiäsmiäs kirjoitti:

        OOn mikä oon, mutta akkaa en tartte.

        Kyllä se näin, helpommalla pääsee. Naiset ovat varsinaisia ongelmageneraattoreita, ei järkiolentoja. Mikään ei ole koskaan hyvin, niitä ongelmia alkaa siinä sivussa kehittymään miehellekin, kun nainen tulee mukaan kuvioihin.
        Jos joku ei tajua mistä on kyse, niin katsokaa julkismiesten kohtaloita, löytyy ministeriä, asianajajaa, elokuvaohjaajaa, ay-pomoa, presidettiä.... ja lauma naisia keinolla millä hyvänsä synnyttää harmeja.


    • kiuyty

      Taannoin tehtiin tutkimus , että kuinka sinkku miestä on suhteessa nais sinkkuihin alle 35 vuotiaissa Tampereella . Suhdeluku 1,43 miestä yhtä naista kohden.

    • ne.vain.pelleilee

      Hesasta minunkin piti ittelleni vaimo hakee. Treella kun ei ole tai sitten vapaat täällä haluavat vain seikkailuja mahd. monen miehen kanssa sänkyyn.

    • jompi-kumpi.oltava

      Jos Tampereella n. 40 v ikäinen mies haluaa löytää naisystävän niin se onnistuu vain jos sattuu olemaan lääkäri tai nee....keri. Niillä on jono, muilla ei mitään mahkuja.

      • huonosti-menee

        Noo ilmankos elän puutteessa kun en ole noista kumpikaan.


    • hommaaspanieli

      Ukkeleille niin hommaa spanieli ja ulkoilutat sitä niin naiset kiinnostuu heti.

      • hiii-op

        Ei ne kiinnostu lopultakaan muusta kuin miehen asemasta ja lompakon paksuudesta.


      • Tyhjää.on
        hiii-op kirjoitti:

        Ei ne kiinnostu lopultakaan muusta kuin miehen asemasta ja lompakon paksuudesta.

        Kuppaavat rahaa ja drinkkejä, sitten häipyvät. Ei voi rakentaa mitään


    • niinsiinäkäy

      Tampereella lienee maan eniten suhteessa kylän väkilukuun incel-miehiä. Kyllähän naiset itsekin pettyy sitten lopulta kun huomaa miten parasta-ennen-päivämäärä lipsahti ohi kun sitä komeaa miljonääriä vaan kyttäsi. Ihan oikein niille.

      • Rento.askel.pojat

        Sitten hädän tullen kelpaa tavallinen mies, jolle loppuikä ilkeillään ja ollaan joka käänteessä mahdollisimman inhottava kostoksi miehille yleensä


    • AitoSinkkumies

      Toisaalta, paljon helpompaa miehenä elää ilman oikuttelevaa riippakiveä, jonka mielialat vaihtelee nollan ja sadan välillä vartin välein...

      Miksi ylipäätänsä pitäisi sekaantua nykyiseen suorituskeskeiseen parisuhteeseen, kun ihmisten kyky sitoutua mihinkään lähestyy absoluuttista nollaa?! En tarvitse talouteen passaajaa, mutta en myöskään henkisesti teinin asteelle jäänyttä tyhjäpäätä, jolla on viisi peukaloa kämmenessä.

    • 100-se-maksaa

      Kun deittipalstat ja sinkkuillat eivät miellytä niin mitä neuvoksi. Deittipalstoillahan suuri osa naisista myy itseään 100 euroa/kerta.

    • kaljaton-savuton

      Jep, täälläkin olisi mukavan vaimon paikka avoinna tulla vaikka heti.

    • jukkap9

      Täällä alkoton 50v mies etsii edelleen naisen näköistä ja kokoista, pitkät hiukset ja leveät lanteet plussaa, mutta ei siiderinkittaajia. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 20v nainen on kaikkein halukkain ja 50v mies, joten täytyy sitten katsella nuorempia. Vastauksia kaunottaret ja kunnolliset: [email protected]

      • jukkap9

        Piti vielä lisätä, että vaikka olenkin tylsää seuraa,kun olen alkoton, niin satun polttamaan, se onkin naisten mielestä kaikkein pahinta tai on hyvä syy sanoa, että voi voi, kun poltat, mutta juoppo saat olla, muuten ei ole hauskaa seuraa. 30v nainen on juuri kyllästynyt miehiin ja 40v-50v nainen kysyy heti ammattia, varallisuutta, autoa tms. ennenkuin levittää reitensä. Joten, jos miehellä ei ole ulkonäköä, niin ei auta maastopyörä, aurinkolasit, eikä lippis satakiloista pöhöttynyttä miestä löytämään naista, muuta kuin lähiökapakasta. No, kapakassa en käy, en ole satakiloinen sika, enkä omista maastopyörää, enkä lippistä, joten minulla menee vielä huonommin, vaikka onkin viidenkympin villitys ja tutkimuksen mukaan parhaassa lastentekoiässä ja miehistä kaikkein kiinnostuneimmat ovat kaksikymppisiä. Niillä ei kyllä roiku posket, eikä suu ole väärinpäin, hiukset on päässä ja terveen näköisiä, kun ei ole laihdutettu tai ylensyönyt ja 20 vuotta juonut. Ei ole ihme, jos syntyvyys on laskussa, kun vain harrastetaan urheilua ja terassikulttuuria.


      • Näin.se.on

        Naisen näköisiä ja kokoisia löytyy muttei pitkätukkaisia.Kyllä ne on alle 3 kymppiset vain pitkähiuksisia. Paras lapsen tekioikäsi meni parikymmentä vuotta sitten. Olisit toiminut silloin. Se halukkuuskin lisääntyy 45 jälkeen kun ei raskaudesta pelkoa enään.50 v on liian vanha parikymppisille naiselle.


      • jukkap9
        Näin.se.on kirjoitti:

        Naisen näköisiä ja kokoisia löytyy muttei pitkätukkaisia.Kyllä ne on alle 3 kymppiset vain pitkähiuksisia. Paras lapsen tekioikäsi meni parikymmentä vuotta sitten. Olisit toiminut silloin. Se halukkuuskin lisääntyy 45 jälkeen kun ei raskaudesta pelkoa enään.50 v on liian vanha parikymppisille naiselle.

        Voi voi, kun haluja olisi, mutta 45v naiset ei huoli? Ehkä kelpaisin, jos olisi statusta, hieno auto ja titteleitä. No, ehkä se upea leveälanteinen vielä kävelee jossain vastaan, mieluummin vapaa, kun varatut ei osaa pitää salaisuutta. Ja, ehkä se paras lapsentekoikäni meni 20v sitten, mutta kaikkein halukkaimpia seksiin on 20v nainen ja 50v mies, niillä sujuisi tutkimuksen mukaan sängyssä, mutta ystävät ja sukulaiset voisi nuoren naisen tuomita, sekä muut ihmiset katsoisi arvostelevasti, siksi ne suhteet pidetäänkin salassa, vaikka mieli tekisi nuorella naisella seurustella. Jos mies on julkisuuden henkilö, niin sitä ei kukaan tuomitse, niinhän kuninkaatkin aikoinaan otti nuoremman. Mutta, että tavalliset ihmiset tekee noin, niin hyi olkoon, onpa kamalaa.


      • Stelle
        jukkap9 kirjoitti:

        Piti vielä lisätä, että vaikka olenkin tylsää seuraa,kun olen alkoton, niin satun polttamaan, se onkin naisten mielestä kaikkein pahinta tai on hyvä syy sanoa, että voi voi, kun poltat, mutta juoppo saat olla, muuten ei ole hauskaa seuraa. 30v nainen on juuri kyllästynyt miehiin ja 40v-50v nainen kysyy heti ammattia, varallisuutta, autoa tms. ennenkuin levittää reitensä. Joten, jos miehellä ei ole ulkonäköä, niin ei auta maastopyörä, aurinkolasit, eikä lippis satakiloista pöhöttynyttä miestä löytämään naista, muuta kuin lähiökapakasta. No, kapakassa en käy, en ole satakiloinen sika, enkä omista maastopyörää, enkä lippistä, joten minulla menee vielä huonommin, vaikka onkin viidenkympin villitys ja tutkimuksen mukaan parhaassa lastentekoiässä ja miehistä kaikkein kiinnostuneimmat ovat kaksikymppisiä. Niillä ei kyllä roiku posket, eikä suu ole väärinpäin, hiukset on päässä ja terveen näköisiä, kun ei ole laihdutettu tai ylensyönyt ja 20 vuotta juonut. Ei ole ihme, jos syntyvyys on laskussa, kun vain harrastetaan urheilua ja terassikulttuuria.

        ...ennenkuin levittää reitensä... en ole satakiloinen sika... niillä ei kyllä roiku posket eikä suu ole väärinpäin... jne.
        Niin, positiivisuus on iso etu monessa asiassa, mm. parisuhteen luomisessa. Muiden arvostelu ja/tai vähättely ei osakkeita nosta. Itseään voi kyllä muuttaa parempaan suuntaan ja on hyvä ymmärtää parisuhteen merkitys muunkin kuin "panemisen" kannalta. Esim parisuhde- ja muutkin psykologiset oppaat voi auttaa kehittämään ajattelumaailmaansa ja siten parantaa mahdollisuuksia saada parisuhde.


    • lopunikääsinkkumies

      En ole enää moniin vuosiin jaksanut vaivata päätäni joutavilla, kuten parisuhdeasioilla. Nuorempana oli niin hienoo ja tärkeetä olevinaan se, että on joku muija, jonka kanssa ollaan ja seurustellaan. Kaiken näköistä ollut matkan varrella, eikä niistä muuta kuin harmia ollut, kun nyt jälestäpäin jären kaa mietitään. Parempi olla sinkkuna kuin huonossa suhteessa.

    • eimikäänihme

      Haetaan vaimoja ulkomailta kuten Venäjältä tai Thaimaasta. Kivoja naisia ja mies on heille kunkku ja suuri herra. Antaa näitten täkäläisten nirppanokkien kuivettua vanhoinapiikoina. Sen ne ovat ansainneet.

    • viisasaikuinenneuvoo1700

      Yleensä miehillä on tapana katsella itseään ulkonäöllisesti korkeampitasoisia naisia. Kokeile joskus jutella tavallisen näköiselle, hieman vanhemmalle ja suurempikokoiselle naiselle. Nuoret missin näköiset naiset ovat yleensä jo varattuja eivätkä he yleensä ketä tahansa kelpuuta.

    • No ei täällä kaikki naiset nyt mitään nirppanokkia ole. Mutta tuo on kyllä totta, että ihan tavallisen näköisestä naisesta löytyy paljon mukavia piirteitä, kun heihin tutustuu. Itse olen löytänyt treffien kautta muutaman ihan mukavan naispuolisen ystävän. Ehkä se johtuu siitä, että jotkut naiset haluaa edelleen elää sinkkuna ja omillaan, mutta sitten kaipaavat miehistä seuraa... siis ihan muutakin kaveruutta kuin se, mikä ehkä ekana tuli mieleen :) Mutta siis kyllä tunnutaan kaipaavan seuraa ihan pelkästään kävelylle, leffaan tai vaikka kuuntelemaan mitä mukavaa/ikävää on tapahtunut. Ihan sama juttu, kuin mitä sinkkumies kaipaa, siis paljon muutakin kuin sitä. Itse olen sitä mieltä, että ei tässä karussa elämässä ystäviä voi olla koskaan liikaa. Ei täällä kukaan pärjää täysin yksin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      63
      2141
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      178
      1688
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      17
      1322
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1218
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      158
      1192
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      43
      895
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      889
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      58
      740
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      702
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      668
    Aihe