Tagomo Digital kotisivuja Turusta?

Yrittäjä_Turusta

Onko kellään kokemusta Tagomo Digital yrityksen palveluista?
Omistajat ilmeisesti samaa porukkaa, kuin Vilperi Digimediat Oy:n taustalla joka myytiin muutama vuosi sitten Fonectalle ja samalla Fonectalle siirtyivät heidän asiakkaansa.
Fonectan palvelukonsepti ei itseäni miellyttänyt ja tästä syystä irtisanoin sivuni sieltä hyvin nopeasti.
Onko uudella yrityksellä edessä sama kohtalo? Ei meinaan kiinnostaisi ostaa kotisivuja heiltä jos muutaman vuoden päästä löydän itseni taas jonottamasta Fonectan asiakaspalveluun.

35

8765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • staattinen-sivu-ko

      Ei ole kovin erityinen kotisivu yrityksellä. En tiedä, samanlaista palvelua varmaan saat kuin tuhansilta muilta.

      • Anonyymi

        Et sinä mitään tiedä! Paskan puhuja.


    • TaalattaskuunDickJane

      Kai tämäkin on taas liikeidea jossa kääritään nopeasti rahat taskuun. Ilmeisesti samoja omistajia kuin siinä vilperissä oli

    • jhjhhg

      Kovat on firmalla väitteet, kun kehuvat sivustojärjestelmänsä kestävän "isältä pojalle" ja tekevänsä sivuja "loppuelämäksi". Lupaukset ovat kuin suoraan ostostv:stä...

      Mihin firmaan päädytkin, teetä sellaiset sivut, jotka voit helposti siirtää toiselle ylläpitäjälle. Tarkoittaa siis jotain yleisesti käytettävää sivustojärjestelmää, eikä palveluntarjoajan omaa viritystä.

    • juhanieskola123

      Juu Turussa näitä riittää. On tagomoa, sivustamoa, pakkaamoa, lagaamoa.

    • Rootsbloodyroots

      Suosittelen välttelemään em. palveluiden tarjoajia. Näennäisesti sivujen hinta saattaa olla halpa, mutta ylläpitokustannukset saattavat vuositasolla paisua suuriksi. Ennemmin suosittelen hankkimaan yritykselle WordPressin tai Drupalin pohjalle tehdyt sivut, jolloin jatkokehitys ja siirtäminen helpompaa tulevaisuudessa.

      Lieköhän Tagomolla sama kohtalo kuin Vilperillä? Kasvatetaan vauhdilla ja myydään isolle pelurille parin vuoden kuluttua?

    • Turbo-Urpo1

      Milloinkahan vähittäismyynti kaupat tuovat hyllyyn valmiiksi lasiin kaadetun maidon tai piimän, tuli vaan mieleen, kun nyt eletäänhän jo 2000 luvulla, ja missään ei voi olla piilossa niin pahasti ettei verkkosivun teko-ohjeisiin törmää, niitä erikseen hakematta, ja siitä huolimatta tarvitaan kalliita palveluja tuottamaan yksinkertaiset verkkosivut.

      Kyllä mainonta ja markkinointi ovat taitavaa porukkaa, törmäsin nimittäin sellaiseenkin kaupusteluun jossa myytiin pulossa ilmaa, ja kauppa kävi, aivan uskomatonta tämä meno.

    • Diiva

      Tagomosta ei ole kokemusta ja voi olla ihan ok vaihtoehto.

      Huom. jonkun omistamalla / rakentamalla cms:llä olet niiden kanssa sitten aikamoisessa jumissa, jos sieltä pois haluat.

      WordPress on ainakin hyvä ja varmasti myös drupal. Drupalissa oli aiemmin jotain haavoittuvuuksia, mutta varmasti ovat ne jo korjanneet. WordPress on mulle ainakin tutumpi näistä ja se on maailman suosituin. Jos jaksaa itse yrittää nettisivujen tekoa, niin kannattaa sitä ehdottomasti kokeilla. Ostat jonkun hyvän wordpress teeman ja testailet sen käyttöä. Suomesta löytyy monta firmaa, jotka tekevät wordpressillä nettisivuja ja jos et saa itse niistä tehtyä hyviä, voit pyytää jonkin firman viimeistelemään ne sellaiseksi kuin haluat. Ite oon kokeillut monia wp teemoja ja ehkä yksi helpoimmista, varsinkin aloittelijalle on tämä https://www.wp-kotisivut.com/wordpress/divi/

    • No jos nyt tekee responsiiviset sisällönhallinta-järjestelmäpohjaiset sivut, joita itsekin myin opinnäytetyöni siivittämänä turkulaisille yrityksille, selviää varmasti 2030-luvulle.

      • Jokkez86

        Varmasti lähes kaikilla verkkosivuilla "selviää" mutta en usko että kukaan/mikään yritys pystyy lunastamaan lupauksen jossa oikeasti nyt tehdyt sivut vastaa 2030-luvun tarpeita:)


      • No en tiedä, kun responsiiviset sivut ovat vasta alkaneet yleistyä HTML5-CSS3-versioiden myötä, ja HTML5:kään ei ole valmiiksi määritelty, vaan Jukka Korpelan kirjaa siteeraten lopullinen määrittely HTML5-kieleen tehtäisiin vasta joskus 2020-luvulla. Neloskieltäkin seurasi HTML 4.1 muistaakseni, jote en ihmettelisi, jos tulisi HTML5.1 ja CSS 3.1 kehittyneemmät veersiot vielä. Kuitenkin tämän vuosikymmenen loppuun pärjää, jos nyt ostaa mobile-first-lähestymistekeniikalla suunnitellut responsiiviset sivut.


    • MattiMeikä

      Sama jengi kun vilperissä.

    • Yrittäjähommia

      Agressiivista myyntiä ja markkinointia harrastavat. Pyörittävät hommaa tappiolla ja luottavat että joku ostaa roskan lopulta pois. Oma tuote kehutaan ja haukutaan muita. Sitten lopulta myydään asiakkaat isommalle toimijalle, jota on suoraan myyntitilanteessa juuri haukuttu. Melko kaksinaamaista toimintaa ja itse en näihin kavereihin enää luottaisi.

      • Yrittäjänkloppi

        Juuri näin. Minulle lähetettiin yrityksestä lasku vaikka en ollut heidän kanssaan mistään kaupasta sopinut suullisesti saati kirjallisesti. Ystävällisesti tarjosivat alennusta kun ilmoitin heille asiasta :D


    • riittävä.blogspot

      Google tilillä voi ilmaiseksi luoda nettisivun. Osta domain nearlyfreespeech palvelusta. 11e vuosikulu. Ei kuukausi maksuja eikä lukita sinua sinne. Ei yllättäviä hinnan muutoksia.

      Myös blogin voi tehdä. Voi aloittaa nettisivu asiat ensin sillä. blogspot.com

    • Anonyymi

      Älkää vain ottako näiltä! Istun ja odotan sovittua puhelinpalaveria! Mies vahtii muksuja. Kaksi aikuista kiinni turhaan. Aivan kauhea sählinki ollut kaikesta, laskutuksesta alkaen!

    • Anonyymi

      Laitoin negatiivista palautetta Tagomosta tänne tänään. He korjasivat puutteet nopeasti ja hyvittivät vahingon asiallisesti. Suosittelen Tagomoa. ON luotettava ja vastuullinen yritys.

      • Anonyymi

        Miksi nostat vuosia vanhoja kekusteluita tai omia tröllejäsi?


    • Anonyymi

      Itsellä on huonoja kokemuksia, eivät saaneet mitään aikaiseksi, mutta rahat veivät, no olen käynnistämässä oikeusprosessia.

    • Anonyymi

      Sivuni olleet heillä pari vuotta. Palvelu paskenee jatkuvasti. Olen odottanut sivujeni suurempaanpäivitystä nyt 5kk. Kesäkuun alussa jo maksoin puolet palvelusta jota en siis ole edelleenkään saanut.

      • Anonyymi

        Yritykselläni ja useammalla tutulla firmalla on Tagomolta sekä kotisivut että googlemainontaa ja homma on toiminut kuin junan vessa! Ovat vaihtaneet kotisivualustaa sillä näyttää syntyvän todella kilpailukykyisiä sivuja. Ihmettelen ylläolevia kommentteja mutta usein vain negatiivisista kokemuksista kerrotaan. Alkuun epäilin mutta nyt voin toistaiseksi suositella poikkeuksetta jokaiselle yrittäjälle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritykselläni ja useammalla tutulla firmalla on Tagomolta sekä kotisivut että googlemainontaa ja homma on toiminut kuin junan vessa! Ovat vaihtaneet kotisivualustaa sillä näyttää syntyvän todella kilpailukykyisiä sivuja. Ihmettelen ylläolevia kommentteja mutta usein vain negatiivisista kokemuksista kerrotaan. Alkuun epäilin mutta nyt voin toistaiseksi suositella poikkeuksetta jokaiselle yrittäjälle

        Ai ihan useammalla tutulla? ja ihan poikkeuksetta suosittelet? Miten epätoivoisia trolleja nämä on?


    • Anonyymi

      Tosi huonoja kokemuksia kyseisen firman toiminnasta. En tekisi mitään yhteistyötä. Epäluotettavaa myyntikulttuuria. Perävalo takuu.

    • Anonyymi

      Kokemusta on, en suosittele.

    • Anonyymi

      Sitä samaa se on.

    • Anonyymi

      Täysin tolloja.

      Se on varma

    • Anonyymi

      Tietäen nämä kaksi isompaa perustaja "tirehtööriä" Vilperi ajoilta, niin en IKINÄ tekisi kauppaa heidän kanssaan.

      Halvalla ei hyvää saa ja tuollaisen bulkkifirman sijaan ostaisin palvelut oikeilta asiantuntijoilta.

      Ps. Miksi joka toinen firman työntekijä on "partner" tuolla?

    • Anonyymi

      En suosittele, ylihinnoiteltua ja jätetään asioita kertomatta. Ilmeisesti oletetaan, ettei asiakas tiedä mitään ja näin voidaan huijata. Googletin itse asiasta lisää ja sain selville ettei heidän puheillaan ollut totuusperää ollenkaan. Epäluottamus syntyi heti enkä vastannut enää puheluihin.

    • Anonyymi

      Päädyin kokeilemaan heidän palveluitaan ja yllätyin positiivisesti. Tagomo erottuu selvästi kilpailijoista henkilökohtaisella palvelullaan ja kotisivuillaan. Hinta ei kyllä ollut halvin sivuissa, mutta ei ylihinnoiteltukkaan. Kotisivut sain luvatussa aikataulussa ja lopputulokseen olen hyvin tyytyväinen. Toimii ja on aika simppeli päivittää. Yhteyshenkilöni on ollut myös hyvin tavoitettavissa ja on osannut vastata tyhmiin kysymyksiini, kun sellaisia on tullut.
      Itselle päällimmäisenä on jäänyt fiilis, että he oikeasti haluavat auttaa yritystäni kasvamaan ja löytymään. Ikävää, että monelle on jäänyt huono maku heistä, mutta itsellä kokemus tagomosta on positiivinen.

    • Anonyymi

      Luin aiempia kommentteja nyt liian myöhään. Rahat meni, mitään luvatusta ei pidetty. Näin Porissa vuonna 2023.

      • Anonyymi

        Sama kokemus itsellä ja harmittaa että luin näitä kommentteja vasta nyt. Sivut lopulta ihan ok vaikka valmistumisessa oli monenlaista sekaannusta ja sähläystä. Sen jälkeen ollut monessa kohdassa huijattu olo. Myyty kaikenlaista mistä ei oikein ymmärrä ja lopuksi jäänyt käteen vain kallis lasku. Ostettu mainonta ollut laadultaan kuin pienen lapsen tekemää ja unohduksia ja kaikenlaista sekoilua koko ajan. Reklamaatioita vähätelty eikä taideta oikein ymmärtää että laatu ja tekemisen taso on heikkoa. Jos kestää pienet puutteet prosessissa niin Tagomon kotisivuja voin suositella. Muuten kannattaa kiertää tämä yritys kaukaa.


    • Anonyymi

      Suosittelen välttämään TAGOMOA kuin ruttoa! Tavoite saada ylläpitoasiakkaita joilta ryövätään rahat. Sama malli kun oli aikanaan perustajalla Vilperissä. Toimintakulttuuri on haukkua kaikki alan toimijat ison armeijan voimin. Kun asiakas ei ole täysin tietoinen kaikesta, lankeaa ansaan josta ulospääsy on mahdoton. Tämä vaarassa aina kun alusta ei ole avoin.

    • Anonyymi

      Odotukset olivat hyvin matalalla, mutta silti onnistuivat alittamaan odotukset reilusti. Asiakkaan palaute sivuutetaan, lähetetään väärä/vanha dataraportti, asetetaan mainonnan ajankohta väärin, mainonnan alue väärin, ostopäätöksen jälkeen heistä ei ole oma-aloitteisesti kuulunut jne. Käytännössä maksoin siitä, että näkyvyys huononi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3578
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      197
      1672
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1327
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      146
      1208
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      855
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      52
      821
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      820
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      809
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe