Onko näkijöitä "kuulolla"?

Kumppanuuttako

Miten mahtaa käydä tämän nykyisen miesystävän kanssa? Onko suhteella tulevaisuutta tai onko tämä vain lyhyempikestoinen suhde elämänpolullani?

13

372

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Olethan tarkistanut oikean lämpötilan ja hiivan määrän? Ne ovat olennaiset käymisen suhteen. Monilla suhteilla on tulevaisuus, lyhyt tai pitkä. Yleensä ne liittyvät lisääntymistoimenpiteisiin ja sen oheen kuuluviin asioihin. Kun seksuaaliset tarpeesi heikkenevät, et ole kiinnostunut passaamaan miestä enää vaan keskityt mieluummin omaan elämääsi. Koetan tässä kurkistaa kristallipallooni... hrrmmmmm, tulevaisuus alati liikkeessä on, vaikea nähdä sitä tarkasti on.

  • Päässätyhjää

   Jos on niin tyhmä että kyselee tulevaa elämäänsä ennustajilta niin kaikki menee varmasti päin vittua.

   • Tällaistatälläkertaa

    päässätyhjää nimerkille ja myös muille. Olen itse tuon saman huomannut. Olen kysynyt rakkausasiaani ja koskaan se ei ole mennyt kuten on ennustettu. On luvattu sitä sun tätä mutta todellisuudessa sinä itse tunnet kumppanisi ja siihen ei mikään ennustaja pysty sanomaan mitään. Opetus jonka sain: Lopulliset ratkaisut teen itse ja näin onkin parasta. Ehkä et näe tätä asiaa tällä hetkellä näin mutta kun aikaa kuluu ehkä mielesi muuttuu:) Ken onnen saa se onnen kätkeköön<3 Ps. Mutta työasiat ovat osuneet nappiin:)


   • Mesätorpan
    Tällaistatälläkertaa kirjoitti:

    päässätyhjää nimerkille ja myös muille. Olen itse tuon saman huomannut. Olen kysynyt rakkausasiaani ja koskaan se ei ole mennyt kuten on ennustettu. On luvattu sitä sun tätä mutta todellisuudessa sinä itse tunnet kumppanisi ja siihen ei mikään ennustaja pysty sanomaan mitään. Opetus jonka sain: Lopulliset ratkaisut teen itse ja näin onkin parasta. Ehkä et näe tätä asiaa tällä hetkellä näin mutta kun aikaa kuluu ehkä mielesi muuttuu:) Ken onnen saa se onnen kätkeköön<3 Ps. Mutta työasiat ovat osuneet nappiin:)

    Marjatta.
    On sivustolla oikea näkijä Kristalliboltsi, joka katsoo maksutta ja näkee myös oikeasti.
    Viimeksi kysyin häneltä yöllä asunnostani putoilevista esineistä. Hän katsoi ja kertoi syyn tavaroiden putoamiselle johtuvan unessa piereskelystäni, kehoitti käyttämään yöhousuja nukkuessani.
    Epäilin asiaa, mutta päätin varmistaa jutun ja latoin yöksi shampanjapullon korkin peräreikääni tulpaksi. Aamulla kun heräsin niin korkki oli lentänyt peräreijästäni ja osunut makkarin seinällä olevan käkikellon aukinaiseen oveen ja lopettanut käen kukunnan.
    Tästä viisastuneena rupesin käyttämään tenoja yöhousujen lisäksi varmistaakseni, että pieruni eivät lennä valtoimenaan ja riko lisää paikkoja nukkuessani. Ei ole sen jälkeen tavarat pudonneet.
    Kiitos boltsille oikeasta katsannasta.


  • Skanssi

   Oikein hävettää kuinka lapsellisiksi ihmiset kehtaavat heittäytyä aina välillä tällä(kin) palstalla. Huumorilla kannattaa suhtautua ja sivuuttaa kuittailijat...

   Aloittajalla vastaus tässä:
   Paljon mahdollista että tulee kestävä kiintymyssuhde välillenne, kumppanuudesta alkavat pitkäkestoiset suhteet ja hyvät edellytykset on silloin ilmassa, koska tuntee toisen paremmin, eikä vain ihastu "illuusioon" silmänräpäyksessä joka harvoin sitten vastaa todellisuutta.
   Mikäli haluat pysyvää niin panosta väleihinne niin se rakentaa suhdettanne, jos haluat vielä "katsella" rauhassa niin se on ihan okei sitten seurata kaikessa rauhassa tilanteen kehittymistä pitäen samlla oven auki myös muille vaihtoehdoille.
   Kesän kuluessa moni asia selkeentyy ja tuleva kesä on Sinulle ihanaa aikaa...

   • Skönssi

    "Oikein hävettää kuinka lapsellisiksi ihmiset kehtaavat heittäytyä aina välillä tällä(kin) palstalla."

    Sanos muuta, aikuiset ihmiset kyselee tulevaa ennustajilta, kyllä pitää olla yksinkertaisia ihmisiä.


   • tajuutkai
    Skönssi kirjoitti:

    "Oikein hävettää kuinka lapsellisiksi ihmiset kehtaavat heittäytyä aina välillä tällä(kin) palstalla."

    Sanos muuta, aikuiset ihmiset kyselee tulevaa ennustajilta, kyllä pitää olla yksinkertaisia ihmisiä.

    Tämä on ennustuspalsta, eiks niin.
    Täällä ennustellaan.
    Sitten leikitään yllättynyttä ja auotaan päätä vit*uillen kun ei muka tajuta että täällä kysellään ja vastaillaan.


   • Alkuperäinen.kyselijä

    Skanssille kiitos vastauksesta. ☺
    Suhteella on hyvät edellytykset onnistua kunhan rakkaus kasvaisi oikeisiin mittoihinsa. Kiva ja kunnollinen mies, häntä on helppo rakastaa.

    Hyvää kevättä kaikille! ☺


  • selevänakija

   Ihmeen kauan tuo trolli saakin sekoilla täällä ihan puutaheinää,montakohan sivupersoonaa silläkin on? yhtä montaa kuin nimimerkkejäkin...täys pelle ja ylläpito vaan sallii tuon persenaaman keekoilla täällä!Kirjoitustyylistäkin ton pellen erottaa vaikka vaihtelee nimimerkkiä yhtä usein kuin persoonanasa muuttuu.l

   • Minä näen kaiken. Näen äitis lähestyvän, hän seisoo vierelläsi ja hymyilee sinulle. Aaah, nyt kuva kirkastuu . . . . uskomatonta! Hän on nainen!! Eikö vain?


  • yli-ihme

   Eipä muute olekaan,hänhän on se ensimmäinen mies synnyttäjä,kasvoin näes päivässä!

  • Älåä kesele tietäjähengiltä ne haluaa thota sinut. Jumala haluaa pelastaa sinut taivaan valtakuntaan ja se tapahtuu Jeesuksen Kristuksen kautta, kun Hän tulee ihmisen sydämmeen asumaan tämä ihminen uudestisyntyy ja tulee Jumalan lapseksi.
   Jeremia: 23:16 Näin sanoo Herra Sebaot: Älkää kuulko profeettain sanoja, noiden, jotka teille ennustavat täyttäen teidät tyhjillä toiveilla: oman sydämensä näkyjä he puhuvat, mutta eivät sitä, mikä tulee Herran suusta.
   23:21 "Minä en ole lähettänyt noita profeettoja, mutta silti he juoksevat. Minä en ole puhunut heille, mutta kuitenkin he ennustavat.
   23:25 Minä olen kuullut, mitä sanovat nuo profeetat, jotka ennustavat minun nimessäni valhetta sanoen: 'Minä olen nähnyt unta, olen nähnyt unta.'
   23:26 Kuinka kauan? Mitä on mielessä noilla profeetoilla, jotka ennustavat valhetta, ennustavat oman sydämensä petosta?
   23:32 Katso, minä käyn niiden kimppuun, jotka ennustavat valheunia, sanoo Herra, ja kertovat niitä ja eksyttävät minun kansaani valheillansa ja kerskumisellansa, vaikka minä en ole heitä lähettänyt enkä käskenyt ja vaikka heistä ei ole mitään hyötyä tälle kansalle, sanoo Herra.
   23:33 Ja kun tämä kansa tai profeetta tai pappi sinulta kysyy sanoen: 'Mikä on Herran ennustuksen kuorma?' niin sano heille: 'Mikä kuorma? - Teidät minä heitän pois', sanoo Herra.
   25:13 Ja minä tuotan sen maan ylitse kaikki sanani, jotka minä olen puhunut sitä vastaan, kaiken, mitä tähän kirjaan on kirjoitettu, mitä Jeremia on ennustanut kaikkia niitä kansoja vastaan.

  • kokija

   Usko on kaunis asia,mutta uskon työläiset ovat menneet eksyksiin tässä maassa,kirkosta eroamiset yleistyneet juuri näiden homopappien,narstistipappien ja seksijuttujaan tyrkyttävien pappismiesten takia,ei ole aitoa uskoa enää seurakunnissa. Särö on tullut ja kaikenmaailman lesbot ja homot vasten raamatun lauseita vihitään seurakunnissa. Ahneus ja rahanvallanhimo ja kavallutkset ,petokset kuukuvat valitettavasti tähän aikaan joten ei ole ihme että kirkosta erotaan. Miksi jotkut uskovaiset pakkomileteisesti puhuvat ja tutputtavat vain sitä omaa ideologiaansa? Ei osata puhua arkisista asioista vaan manipuloidaan toista puhumalla eikä kuulla toista osapuolta lainkaan? JOTKUT ns sukovaiset ovqt tuollaisia,kohdatessaan alkavat puhua vailla toisen osapuolen kuulemista,ei saa suunvuoroa ja ei osata edes muusta kesksutella kuin uskosta,karseeta. Tuntuu että joillakin usko humalluttaa täysin ihnisen,eikä muista asioista osata tai haluta puhua, ei halua kuulla samaa .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2244
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2013
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1831
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1384
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1352
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1331
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1144
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   990
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   946
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   918
  Aihe