Bo Andersson

Romutusseteli

Ladan tuomista tähän päivään koittanut B.A. istuttiin pois Ladan johdosta. Totesi venäläisten haluavan vallankumouksen ilman muutoksia.

5

156

Vastaukset

 • Itse asiassa Andersson oli pitkään tuomittu, koska hän onnistui suututtamaan lähes kaikki - venäläiset virkamiehet, tavaran toimittajat ja omat työntekijät.

  Ei muutosta saa heti tehdä...

  Itse jääräpää sössi tuotantoa, kun ei kelpuuttanut alihankkijoiden tuottamaa osaa ja linjat pysähtyivät usein.

  Seisokki oli kallista... Porukkaa pihalle ja sitä rataa...

  • Kyllä vika on kulttuurissa, ei Anderssonissa. Sitäpaitsi venäläiset itsekin pitävät Ladaa huonona rimpulana, ja ostavat mieluummin käytettyjä tuontiautoja.


  • Voikait se niinkin olla, kun olen jututtanut Venäläisiä matkoillani Karjalassa.

   Ykskin yritti estää minua ostamasta Grantaa sanoen et se on sontaläjä. Suomen hintaakin ovat kauhistelleet sanoen että täällä (Venäjällä) saisin kolme yhden hinnalla.

   No se on rimpula niille, jotka ovat tulleet kermaperseiksi. Saavat sitten ittensä maksaa kipeiksi länsi hapatuksesta.

   Vaan ne jotka eivät välitä pikku nitinöistä tahi natinoista saavat semmoisen auton jollaisena sen täytyisi pysyä. Eli yksinkertaisena itse huollettavissa olevana perinteisenä autona.

   Toki moni Venäjällä ajattelee myös siten, että kotimaan tuotantoa täytyy tukea.


 • lada on myös kovalle kalastajalle ja luontokuvaajalle toimiva. sen lisäksi että siinä on korkea maavara siinä on samassa myös asuntoauto. takapenkistä lähtee kätevästi pala pois ja kun sen laittaa apukuskin jalkatilaan ja kääntää selkänojan vaakatasoon niin erinomainen retkivuode on siinä. takakontissa on pieni agregaatti ja kaasupullo helloineen. sisätilan lämmitin lämmittää jos tarvitsee. venäläisillä metsästäjillä kovastikkin käytössä. myös minulla.

 • andersson aloitti irtisanomalla tuhansia työntekijöitä ja sitten ihmeteltiin kun työt jää tekemättä. venäläisiä autoja ei enään tehdä venäläisistä osista vaan ostajat keräävät maailmalta osia mistä halvimmalla saavat, niin kuin KAIKKI muutkin autonvalmistajat. tiesittekö että mersujen, bemarien ja datsioiden moottorien osat tulevat samalta liukuhihnalt INTIASTA. siellä ne intianpojat turbaanit päässä viilaa kontillaan lattialla valun jäljiltä purseita pois mersun männistä.. :D

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.