Suzuki räppi

Räp-artisti

Morooh! Oon tehny ite pal räp musaa ja tännekkin muutamille autoille oihan oman räpin. Täs ois teille Suska kuskit iki oma suomi Suzuki räppi.

-Jou jou, jou jou, teikhiit ap, jou, ota kundi susna alle, ei kokemus voi tuntuu paremmalle, jou. Jou jou, teikiit ap, jou. On naapuri melko vajaa, kun ei suostu suskil ajaa, jou. (nyt hyvännäkösist gimmoista koostuva kuoro heittää tarrttuva kertsin tähä) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (ja räp jatkuu) Jou jou teikiit ap, jou. Sanot voihan että, ei susna tarvii paljoo menovettä jou, sun ympäril pyörii hyvännäköst giltsii, ne tietää, et sult löytyy miltsii, jou. ( Nyt loppuun toi tarttuva kertsi kolmeen kertaan)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. ------------------------------------------------------------------------------.

24

533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joujouman22

      Jou jou jou. You know suzukilla kun ajaa ei ole riemulla rajaa. Tsu tsu tsu.

    • ähäkuttiki

      No paa ihmeessä kertzin sanatki:=)

      Mites riimi " jou jou, pitää olla vajaa, ku Suzukilla ajaa. jou jou jou, on se huono ajaa ja kuski vajaa, jou jou.

    • Räppärikake

      Jou jou suzuki alla ku eukko heitti taivasalle. Tsu tsu tsu tsu. Kuski jo kiihtyy kun ratin takana suzukissa viihtyy. Jou jou jou jou. Suzuki kääntyy ilman ratin vääntöö tsu tsu tsu. Suoraa ei
      Mee metriäkään tsu tsu tsu.

    • Räp-artisti

      Täs mageennäkösten gimmojen laulama gertzi. (ja tietysti pelkät biksut gimmoil päällä)

      -Uuuuuuu, uuuuuuu, uuuuuu, ei suzuki kuski saa meilt tussuu, tussuu, jää niillä pöljillä vain käteen luu, luu. Meijän tussut duunaa kundi muu, muu. Joka ei Suzuki kuskin tavoin heti karvotukselle tuu, tuu. Uuuuuuu, uuuuuuu, uuuuuu. Mun piti alkaan juomaan, kun suzukini ei kulje suoraan, suoraan. Liian pieni on koslani akku, tukassa mulla iso takku, takkuuuuuh. Uuuuuu, uuuuu.

    • Räppijoujou

      Jou jou ei seiso mulla enää kun Suzukin menin hävittää jou jou ei pyöri gimmat enää kintereillä jou jou menin tyhmä ostaa 47 tonnin käytetyn koslan ja nyt painaa pankkilaina päälle jou jou korjaamo kiittää valintasi tätä ja kaiken lisäks iski kauhea paskahätä jou jou itkuinen vollottava kertosäe jou jou ou nou

    • faginjoujou

      fagin jou, jou jou fagi fagi, jou. Lisen, jou ei suoraan me Vitarain, soi haikeena kitarain. Vaimo lähti tojokuskin matkaan, jäi muistoksi vain pikku jakku, on tojokuskilla autossaan iso akku. Soittaa pilkka lauluu meidän bändi, ku Suzuki on nii paska brändi. Huonosti koslat suomessa myy, no sehän on selvä pyy. On Suzuki miehillä rumat muijat ja ite tuijottavat seinää, ku nuijat. Jou fagin jou jou jou, fagi fagi faggg, jou jou jou jou. Olispa autoni valmistusmaa Ranska, nyt katon pornoo ja housussain käy vimmatusti hanska. Jou joulisen jou jou jou.

    • Keskenkasvuiselle

      Kyllä lahjakkuutesi viittaa räpin räpistelyn pariin, autoasiat voit jättää täysi-ikäisille.
      Sano isille että ostaa uuden joujoulippalakin.

      • Keskenkasvuiselle

        Niin, otappa vaikka minusta mallia, et tuhlaa moiseen höpöhöpöön aikaani, vaan räplään kikuliani herkeämättä ja huolella.


    • jalba

      - Kyllä on Vitara aika peto, onhan se neliveto.
      - Upea auto S Crossi, senhän tietää naapurin Ossi
      - Kontiin mahtuu lapio ja hakku, konehuoneessa komeilee tehokas Varta akku.

    • jdskfkdfkldjfskl

      Kuuluiko moottoritilasta vain "jou jou" kun käänsit virta-avainta? Ei hätää, uusia akkuja saa varaosaliikkeistä.

    • Lällälääää

      Lällälälläläälää mulaonkii Suzuki sulla eiookkaaa lällälläläälää !!!!!!

    • Räppikake

      Mulla susna biili ku oli niin hyvä diili. Jou jou jou. Ratissa on painikkeet somat, onhan tää auto ihan oma. Jou jou jou. Tyttöjen päät kääntyy kun suzuki pihaan vääntyy. Jou jou jou. Sivutuuli ei menoa haittaa kun meno niin makiasti maittaa. Jou jou jou.

    • Vitara-kuski

      Huojuu tuulessa Vitarain, hajoo takakontissa kitarain. Jou jou, Käsiäin en uskalla irrottaa ratista, viis alle jääneestä katista. Jou jou jou jou, Ei oo Suzukilla brändiä, tää kosla ei kiinnosta meidän bändiä. jou jou. Naista ei tällä merkillä saa, joutuu vaan yksin vemputtaa, jou jou jou.

    • Räppilasse

      Jou hei oon kova vemputtaa heiluu mulla alla joka auto on vemppaus mulla verissäin jou oli sama oli alla suzna tai 47 tonnin käytetty premukaara VW paska tai tai piili jonka otan jossen muuta saa . Jou heiluu mulla esinahka ranteen väljät päässä Pavia jou jou

    • riimiripa

      Yhuu, mix suzuki ei myy, yhhyy, miks suzuki ei myy, yhhyy, mix suzuki ei myy, jou hei jou jou.
      laa la laala, myy hyvin 47 donan VW premukaara. jou laa la laala, myy hyvin 47 donan VW premiun kaara, hei jou jou. On pakko vemputtaa, ku suzuki ei myy jou.

    • Räppikake

      Jou jou jou. Mulla sussu ku vaimo ei anna tussua. Kädet sekoo ku ratista pitää puristaa. Suoraa ei kulje sussu. Jou jou jou. Mun sussussa on pieni akku, söpö kuin soma kakku. Jou jou jou. Brändi täl on nolla mut mä oon miutenkin kuutamolla jou jou jou.

    • Jalba

      Möllein kundi on Jalba, daiju ku yli-malka. Ei tiijä fagin vertaa susuista ja näkee vain unta naisten pusuista. Fagi fagi jou jou, kiemurtelee jalban Vitara , huuta Jalba ou nou. UU fagi fagi, on Jalballa housussa kaki. Jou jou jou jou jou.

    • Jalba

      Jou jou fagin jou. jalba on tän palstan kingi. Laadusta se ei timgi. Vitaralla ajaa ja kimmojen pään kääntää. Kun ratista vääntää pihaan. Jou jou jou. Kitarain soi kun alla on turbo vitara. Fagin jou jou jou.

    • joujoujou-

      Jou jou, hakkaa lapaseen Jalba, seisoo silmät päässä ja järki jou, mikään muu ei seisokkaan jou. Jou jou Jalba , silmässä malka. Dille, ku aasi, jou jou.

    • sanaSeppo_

      Hei jou hei, hei jou hei, hei jou hei, juunou. On susna paska ajaa, on susna kuski vajaa, ei vajaudel oo mitää rajaa, vie kotteroaan kohti pajaa, hei jou hei, hei jou hei, juunou. On susna kuskin muija Marja, ei sii mikään Tarja, se haisee ku karja, on sil haarois tuuhee harja. Hei jou hei, hei jou hei, juunou.

    • Suzu

      Katohan pikku Hitler on kerennyt pilin räpläämiseltä taas kirjoittelemaan

    • Näinon

      Suzukilla voi ajaa rennosti eikä niinkuin kuin tämä lainattu juttu = kopsattu toiselta palstalta olen kyllä huomannut asian pitävän paikkansa VAG konsernin tuotteilla

      Koska on osoittautunut tämmöinenkin psyykkisten paineiden purkautumiskanava tarpeelliseksi Volsuun rahansa tuhlanneiden keskuudessa, niin ajattelin auttaa tälläkin tavalla. Tänne voit omin sanoin , voimakkaillakin kielikuvilla purkautua kertomalla patoutuneista tunteistasi, miltä tuntuu tulla petetyksi ja hyvässä uskossa luultuasi ostaneesi laadukkaan ja vikavapaan auton. Kunnes jo ensimmäisellä viikolla saattoi paljastui karmea totuus Dsg vaihteiston hajottua tai jakohihnan katkettua motarilla voipi turbogin kilahtaa, pikku vioista puhumattakaan. Sitten ei muuta kuin rehellisesti tunnustamaan virhevalinta, koska se on ensimmäinen askel kohti psyykkeen eheytymistä ja negatiivisten tunteiden tuomaa niskajännitystä yms haittaa laukaisemaan. Näin opit tiedostamaan muutenkin kuinka oikea automerkki valitaan järkiperäisesti.

      Ps. Oletteko huomanneet, kuinka Volsu konsernin tuotteella ajavilla on silmissä kiiluva katse ja hartiat eteenpäin kumartuneena, niska köyryssä monesti liikennesäännöistä piittaamatta kanssa autoilijoiden turvallista matkantekoa häiriten kaahataan nopeusrajoituksista piittaamatta. Selitys tähän on; ovat jo psykoosissa.

    • Erimerkki

      Joo komppaan tuota ^lainaustasi,^
      Hyvä , jatka vain samaan malliin. Viimeistään viikon kuluttua näköjään aika pahaksi päässyt masennus alkaa helpottaa. Kaikkein parasta olisi päästä äkkiä eroon siitä ongelmasta nimeltä VW. Sivumennen sanonen YK:n tartuvien tautien luettollon merkitään lähi aikoina VW syndroomaksi nimetty henkinen häiriö. Silloin siihen saa Kelakorvauksen, mikä onkin tarpeellista, koska lähes kaikki VW:n ostajat ovat alempaan tuloluokkaan sijoittuvaa työväestöä. Siistijöitä , apumiehiä yms. kansalaisia. Maahan muutajista, siis elintaso pakolaisista saksanmalliin on tulossa suuri VW:n ostaja ryhmä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2515
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1595
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1548
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      105
      1368
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe