28x tarinoi.

28xEiKirjautua

80- ja 90- luku olivat Pattiksen kulta- aikaa näin vaatimattoman seksimatkaajan kannalta.
Silloin tytöt olivat huomattavasti nuorempia ja siten myöskin nätimpiä kuin keskimäärin nykyisin vai miten sen nyt sanoisin julistautumatta pedofiiliksi.....

Nykyisen laiturialueen kohdalla oli rantakaistale jota nimitimme pikku- biitsiksi. Se oli hurmaava ranta jota piti thai- perhe; mamma keitteli hyvää soppaa ja piteli baaria; pappa hoiti käytännön asioita; haki vanhalla Nortonilla tavaraa, vuokrasi vesiskootteria ja myi hyvää heinää. Todellinen monitoimikeskus oli tämä paikka.

Toki sinne rantamyyjiäkin joskus eksyi. Lierihattumamma huomautti että varpaankynteni kaipaisivat hieman ehostusta..... totta tosiaan ja diilin teimme. Eihän tuo "mummeli" niin vanha ollutkaan, olisiko ollut 30? Noh, ikäloppu kuitenkin sen aikaisen arvostelun mukaisesti.

Olin sinä päivänä poikamies koska entinen suhteeni oli päättynyt määräaikaisena.
Kynsileikkaajatyttelin kutittelut alkoivat vaikuttaa nuoren miehen tsimmareissa ja ujosti ehdotin josko lähtisi käymään hotellihuoneessani?
Lierihatun alta tuli loistava hieman ujo hymy.
"Mammalla" oli mopo jonka päälle hyppäsimme. Asuin silloin Ocean Wievissa joka oli silloin kävelykadun varrella sijaitseva vaatimaton hotelli.

Aivan ihana oli iltapäivähetkemme; tyttö oli pehmoinen, lämpöinen ja luonteva.
Ovi kiinni varovaisesti sulkeutui. Tuuletin räpsähteli laiskasti katossa, levitin raajani ja huokaisin syvään: kyllä Pattayalla on ihanaa!

39

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AasiaViedäänNarussa

      Imukupityyppi omasta mielestään fiksuna heittelee tarinaa 28x:nä ja sitten sporttisena 42x:nä molempien kirjoitusten mielenkiinto ainakin kommenttien osalta täys nolla.

      Imukuppialoitus sen sijaan saa aktiiviseksi imukuppihenkilön sukellusasiantuntijana ja psykologina mutta ei sanaakaan itseimukupista.

      Onkos Pattayan palstan päämielenkiinto Pattayan matkailu vai imukuppihenkilön idiotismi ?

      • Prmn

        Vainoharhainen häirikkökakara on keksinyt uuden nimen keksimälleen hahmolle. Hienoa. Kannattaa kokeilla keskittymistä itse kirjoitukseen eikä salaliittoteorioihin. Militaarieläkeläinen 28x on kirjoittanut täällä aina Pattayn kertomuksiaan ja on rehellinen suomalainen mies. Kirjoitellut jo viime vuosikymmenellä. 42x ja 2010 ovat nuorempia miehiä. Muista en paljoa tiedä. Minua ei huvita täällä enää kirjoitella. Pelkkä vilkaisu riittää kertomaan että olet edelleen täällä yksin äänessä vainoamassa muutamaa harvaa kirjoittajaa. Kirjoittelen sitten kun olet poistunut keskuudestamme.

        PS: Numeromies keksi itselleen sotilasuran 28x:n innoittamana. Numeromiehen kaltainen hyypiö ei ole armeijaa nähnytkään puhumattakaan sotilasurasta ja muusta hölynpölystä.


      • VittuMikäIdiootti
        Prmn kirjoitti:

        Vainoharhainen häirikkökakara on keksinyt uuden nimen keksimälleen hahmolle. Hienoa. Kannattaa kokeilla keskittymistä itse kirjoitukseen eikä salaliittoteorioihin. Militaarieläkeläinen 28x on kirjoittanut täällä aina Pattayn kertomuksiaan ja on rehellinen suomalainen mies. Kirjoitellut jo viime vuosikymmenellä. 42x ja 2010 ovat nuorempia miehiä. Muista en paljoa tiedä. Minua ei huvita täällä enää kirjoitella. Pelkkä vilkaisu riittää kertomaan että olet edelleen täällä yksin äänessä vainoamassa muutamaa harvaa kirjoittajaa. Kirjoittelen sitten kun olet poistunut keskuudestamme.

        PS: Numeromies keksi itselleen sotilasuran 28x:n innoittamana. Numeromiehen kaltainen hyypiö ei ole armeijaa nähnytkään puhumattakaan sotilasurasta ja muusta hölynpölystä.

        Jassoo että jaha silleen nääs taas ihan itse henkilö pukkas palstalle mutta sitten Junttilan päivän edetessä muuttuu henkilön imukuppihenkilöksi.

        Ihan vain muistin virkistämiseksi tämä imukuppihenkilön henkilöhahmo Prmn omaa niin suuren omaisuuden, että voisi ostaa kenet tahansa ja hänen yksi harrastuksistaan on saattaa huoneennlämpöiseksi niitä joita ei ole päättänyt ostaa.

        Itse kirjoitukseen seuraavaa:

        Hän tuntee omat henkilöhahmonsa 28x:n, 42x:n ja Dillen 2010, siis todistetusti nämä on olemassa.

        Katsotaan mitä Junttilan päivä tuo tullessaan kun imukuppihenkilö on puputtanut aamuvellinsä pillereineen.

        😎 Kirjoittelee sitten ...... no mitä vittuu on tähän asti kirjoitellut 🐒


      • Anonyymi

        "Imukupityyppi" ?

        HUOM. Varpaankynnet mainittu aloituksessa ja heti Amalialla kuksa nurin ;)


    • Huomatkaaeroavuus

      Eilisen totuus voi olla tämänpäivän valhe, mutta Aghnetonin luomat asiat ovat pysyviä...kuten 28x:n kirjoitelmat (totesi Mikä Valtarikin).

    • Kiitän lämpimästi lukijoita osoittamastaan kiinnostuksesta tarinoitani kohtaan.
      Ne ovat hieman poikkeavia palstalla totuttuihin. Ne ovat tosia ja siksi vaatimattomia.

      • OotAivokääpiö

        Haloo........katsoppas millä ja koska kiinnostus ilmeni.


      • VitunKiinnostavaTarina

        En minäkään huomaa ainuttakaan kommenttia josta ilmeni kiinnostus aloituksen tarinaan, mutta jos hörhelöntti niin kokee, olkoon ok.


      • Pienessä tarinassa piilee suuri meille, jotka tiedämme mistä puhut. Kiitos 28x taas kerran! <3


      • UfotTuleeHuomenna
        HerraHellakoukku67 kirjoitti:

        Pienessä tarinassa piilee suuri meille, jotka tiedämme mistä puhut. Kiitos 28x taas kerran! <3

        Kirjoittaako Hellis nytte Ranskan asunnostaan katsellen ufoja kaukoputkellaan ?

        Persoonallisuushäiriöt ovat persoonallisuudessa ja käyttäytymistavoissa sekä henkilön vuorovaikutuksessa toisten kanssa esiintyviä vakavia häiriöitä.

        Niihin liittyy lähes aina huomattavaa ahdistusta ja sosiaalista haittaa.

        Persoonallisuushäiriöt vaikuttavat tavallisesti useisiin persoonallisuuden alueisiin.

        Persoonallisuushäiriön oireet riippuvat persoonallisuushäiriön tyypistä, mutta yhteistä oireille on pitkäaikaisuus ja se, että ne aiheuttavat joustamattomia käytöstapoja ja huonontavat toimintakykyä.


      • Hiakkispois
        OotAivokääpiö kirjoitti:

        Haloo........katsoppas millä ja koska kiinnostus ilmeni.

        Kiinnostusta on ilmennyt täällä Hiekkaharjussa oikein runsain mitoin...:-))


      • TiuTauTulkkuHyvinLuistaa

        Oikein mielenkiintoinen ja kaunis , vaikeakin, tarina nimimerkitä 28x.


    • MatkailijaJorkka

      Kylli-setä jaksaa pitää lerpanpäivää yllä, muistaa vastuunsa, että ilman hänen laaja-alaista matkailukirosanojensa esiin tuomista, tulevat sukupolvet saattaisivat unohtaa kokonaan ne, samoin kävisi lähes jokakertaisen isoilla kirjaimilla huutamiselle.
      Kerroppa AviomiessKylli-setä kuinka armaalla vaimollasi siel Hua Hinissä kauppa käy?
      Onko jo viikkolähetykset Suomeen alkaneet?

    • KiinnostuksenIlmentymä

      28x tarinoi aina mukavia. Ei mainitse lerppaa eikä Hiekkaharjua. Ei huomioi myöskään pallomahoja eikä ole kenkkuillut kenellekään.
      Tämä palsta on täynnä toisilleen vittuilevia ääliöitä joten 28x:n tarinat ovat oikein tervetullutta vaihtelua.

    • mä olin kerran hiekkiksen ostarin baarissa kun siihe tuli joku akka nimittelemään mua homoseksuelliksi. Tempasin sitä käsilaukula päähä, korkkarilla sääreen ja revisin tukasta.

      • Anonyymi

        12 minuuttia natsin avauksesta ja jo vain sennsuasikanai vastasi!


      • Anonyymi

        Et sentään levittänyt raajoja, kunen nasu tuossa vuosia sitten?


      • Anonyymi

        Vennäin tyäret tuolla Muonion tykkikisoissa on käressä. Hyvin liikkuu Nebrajeejovin uksi ko käskyttää.


    • Vaikka on jo hieman vanhempi kirjoitus, kyseinen aloitus, niin kommentoin silti hieman.

      Nämä 80- ja 90- luku Pattayallaoli kulta-aikaa ja vastaavat puheet, ovat vähän samanlaisia puheita kuin että "60-luvun amerikkalaiset autot ovat ainoita oikeita autoja" taikka sitten että "1980-luvun Rock on ainoaa hyvää musiikkia, kaikki muu on paskaa",

      Yleensä ne "ainoat oikeat hyvät asiat" löytyvät monasti sieltä omasta nuoruudesta, ja aikuistumisen ensimetreiltä. Ensimmäisistä autoista mitä alettiin harrastamaan ja unelma-autoista joiden tietoja luettiin lehdistä yhä uudelleen ja uudelleen niistä haaveillen, taikka bändeistä/musiikista joiden julisteilla oli sen oman huoneen seinät verhoiltu teini-iässä ja ja jota tuli kuunneltua joka ikinen päivä (vaikka sitten C-kasetilta).

      Sama matkailun kanssa, aika kultaa muistot. Ensimmäiset ulkomaanmatkat ja kokemukset ovat varmasti useimmilla jääneet pysyvästi mieleen kokemuksina joita muistelee kaiholla ja aikana "jolloin kaikki oli paremmin", vaikka asialla ei mitään todellisuuspohjaa olisikaan.
      Nykyään jos voisi "aikamatkata" vaikka 1980-luvun Pattayalle, saattaisi aika moni todeta "vittu mitä paskaa", vähän samalla tavalla kun pääsee ajamaan jotain nuoruuden ihanne-autoa vuosikymmenten jälkeen ja toteaa ajon jälkeen ettei siinä mitään hyvää nykypäivän mittapuun mukaan sitten enään olekkaan.

      • Anonyymi

        Onpahan se vähän noinkin ja toki aika antaa muistoille kultareunukset.
        On ihanaa kun niin on.

        Minäkin olen pitkän linjan Pattayan kävijä ja voin vahvistaa sen että likkaset olivat kyllä taannoin iältään huomattavasti nuorempia ja amatöörin tuntuisia.
        Nykymeno on sanoisinko hieman kovempaa tai suunnitelmallisempaa, miten sen sanoisi?
        Likat ovat rutinoituneita ammattilaisia.


      • Anonyymi

        Santtu vei sanat suustani.

        Ensimmäistä kertaa mitä vaan on aina jännintä. Eka kännit tai ensimmäinen nainen, ensimmäinen mopo, ensimmäinen auto, ensimmäinen oma asunto jne.

        Olen sen tuhannen kertaa jo kertonut ekan kertani Pattayalla. Olin jo Thaimaan konkari harrastuksen puolesta, mutta en koskaan ollut vielä käynyt ns tyttöbaareissa enkä Pattayalla.

        Kaverin mukana kun sitten eronneena (eka exäni ei koskaan olisi päästänyt Pattayalle yksin) ensimmäistä kertaa sinne paineltiin niin olin myytyä miestä. Totesin naama kestovirneessä että miten ne on noin hoikkia ja kauniita kaikki..

        Luonnollisesti otin ensimmäisen joka otti katsekontaktin ja hymyili. Minuuttia myöhemmin olin jo kaverini vastustelusta huolimatta menossa hotellille valintani kanssa. "Älä nyt ekaa ota" sanoi kaveri. Otanpas, totesin, ja vilautin sinistä nappia kieleni päällä.

        Sillä reissulla alkoi mielessä kuumottamaan ajatus Thaimaahan muuttamisesta. Se toteutui sitten vajaan kymmenen vuotta ja yhden exän lisää jälkeen.

        Henkilökohtaisesti ainoa syy Thaimaassa asumiseeni on ihmissuhde. Olen onnellinen kun vaimo on onnellinen ja hänen sukunsa ja koko kylä on ottanut minut osakseen ja sydämellisesti vastaan. Täällä on hyvä olla.

        Ei ole perisuomalaista eripuraa eikä kateutta. On vain toisistaan huolenpitoa ja rentoa yhteiseloa. Aina huumorilla höystettyä, muttei koskaan epäkunnioittavasti tai ivallisesti, ellei autoni kuskin penkillä istunutta jättisammakkoa lasketa sellaiseksi.

        Vaimo väitti luulleensa minuksi mutta suutelun jälkeen se oli kuulema edelleen vain sammakko.

        T 2010


    • Anonyymi

      Onko Hellakoukkua taas tungettu Pääsiäisen kunniaksi ?

    • Anonyymi

      Olin ekaa kertaa Pattayalla, Bangkokissa ja Thaimaassa v 1979. Tunnelma sama kuin nyt - ulkonaliikkumiskielto! Sotilasjuntta piti samaa kuria kun oli paassyt niskan paalle eika halunnut lopettaa hillotolpan nuolemista ja demokratian etenemista. Aivan kuten nyt!

      Ekana iltana jouduin kentalla tapaamani ex Vietnam Jenkki konkarin kanssa putkaan... Olimme menneet ravintolaan jossa yritettiin rosvota ylihintainen alkupala ja "orkesterimaksu" jota emme pyytaneet soittamaan emmeka tykanneet helvetin kovasta jumputuksesta. Olimme paikan ainoat asiakkaat. Sita selvitellessa takapihalla aikaa paloi ja ulkonaliikkumiskielto tuli voimaan. Tilanne oli paha mutta Vietnam Marine ei pelannyt; "Hyokkays on paras puolustus" oli Ralf'in tyyli. Kaski minua piiloon selkansa taakse kun naki etta pelkasin ja en tiennyt miten auttaisin. Mina piilouduin ja han hoiti keittion puukkoarmeijan nayttavilla karatepotkuillaan ja kasi-iskuillaan mm kurkkuun.

      Sitten tulivat miliisi poliisit. En tieda soittiko joku vai nakivatko tappelun. Me kaksi ja kokki (yha puukko kadessa) ja manageri heitettiin samaan vankila Jeeppiin ja vietiin asemalle. Vankila siella oli aika karu; puukepeista kyhatyissa hakeissa avotaivaan alla oli kymmenittain Aasialasia ja muutama Lansimaalainen.

      Ravintolan manageri puhui poliisipomolle kuin "Ruuneperi", omaksi edukseen valehdellen tietysti, ja olin huolestunut kuinka kay. Ralf naytti, taas, kuinka toimitaan; han tonaisi managerin edestaan "Enough of bullshit!", astui poliisipomon eteen ja otti paksun sikarin rintataskustaan ja aseti sen pomon suuhun. Ajattelin "helvetti - mita nyt?"

      Pomon naamalle levisi levea hymy ja pyysi tulta alaiseltaan. Ralf otti myos sikaarin ja siina he kohta polttelivat sikaareita ja puhaltelivat savut ravintolan aijien naamalle. Minullakin helpotti olo...
      Sitten veivat Jeepilla hotelliin ja ravintolan konnat jai asemalle putkaan.

      Hotellin baarissa oli n 10 tyttoa jotka olivat jaaneet jumiin keskiyolla. Pois ei saanut menna ennen klo 6 aamulla. He halukkaasti pyysivat ottamaan huoneeseen yoksi. Otin kaksi pienta ja kaunista, etupaassa sympatiasta, huoneeseeni ja ajattelin etta nukutaan vaan. He olivat toista mielta, halusivat palkita ystavallisyyteni. No, otin toisen sankyyni ja olin vain hanen kanssa vaikka toinenkin tarjoutui miellyttamaan. Aamulla soimme kolmistaan aamiaisen ja erosimme ystavina.

      Ihan kiva alku Thaimaahan alkuvaikeuksien jalkeen!

      • Anonyymi

        Maailma muuttuu koko ajan ja niin myös Pattaya. Virtaava joki ei ole sekuntiakaan samanlainen kuin se oli sekunti sitten.

        Mukava tarina, kiitoksia! Täällä ollaan semieristyksessä ja aikaa on reippaasti. Mummu asuu nyt meillä niin kauan kuin eristysaikaa kestää.

        Aikaa on muistella kaikenlaista ja on tullut juteltua tässä lasten ja kavereiden kanssa sähköisesti yhteisestä ja omasta historiasta. Korona on yhdistellyt vanhojakin tuttavuuksia yllättävällä tavalla, joten ei niin pahaa ettei jotakin hyvää.

        Anoppi on paras osoitus siitä että olen tehnyt jotakin elämässä oikein. Siunaa ja kiittelee joka kerta kun vaihdetaan sanaa tai kohdataan.

        Juttelin tuossa useankin vanhan suomalaisen kaverin kanssa puhelimitse. Monessa keskustelussa tuli ilmi että he pelkäsivät minua aikoinaan. Pelkäsivät että tirvasen jos tulee riitaa.

        Vaikka en koskaan ole tirvaissut naisia, kavereita enkä lapsia, niin silti kaverit pelkäsivät. Pidin kavereiden puolia ja hoidin tiettyjä asioita heidän puolestaan. Kai se oli sitten kuitenkin enemmänkin kunnioitusta eikä vain pelkoa.

        Kavereilta olisin ottanut iskuja vastaan jos he olisi halunneet niin tehdä tekemättä mitään vastaan. Kunnioitan kaikkien oikeutta koskemattomuuteen ja vain öykkärit ja isottelijat joutaa saada opetuksen.

        Nyt pitää mennä mutta kerron aiheeseen liittyen tarinaa jahka palaan.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailma muuttuu koko ajan ja niin myös Pattaya. Virtaava joki ei ole sekuntiakaan samanlainen kuin se oli sekunti sitten.

        Mukava tarina, kiitoksia! Täällä ollaan semieristyksessä ja aikaa on reippaasti. Mummu asuu nyt meillä niin kauan kuin eristysaikaa kestää.

        Aikaa on muistella kaikenlaista ja on tullut juteltua tässä lasten ja kavereiden kanssa sähköisesti yhteisestä ja omasta historiasta. Korona on yhdistellyt vanhojakin tuttavuuksia yllättävällä tavalla, joten ei niin pahaa ettei jotakin hyvää.

        Anoppi on paras osoitus siitä että olen tehnyt jotakin elämässä oikein. Siunaa ja kiittelee joka kerta kun vaihdetaan sanaa tai kohdataan.

        Juttelin tuossa useankin vanhan suomalaisen kaverin kanssa puhelimitse. Monessa keskustelussa tuli ilmi että he pelkäsivät minua aikoinaan. Pelkäsivät että tirvasen jos tulee riitaa.

        Vaikka en koskaan ole tirvaissut naisia, kavereita enkä lapsia, niin silti kaverit pelkäsivät. Pidin kavereiden puolia ja hoidin tiettyjä asioita heidän puolestaan. Kai se oli sitten kuitenkin enemmänkin kunnioitusta eikä vain pelkoa.

        Kavereilta olisin ottanut iskuja vastaan jos he olisi halunneet niin tehdä tekemättä mitään vastaan. Kunnioitan kaikkien oikeutta koskemattomuuteen ja vain öykkärit ja isottelijat joutaa saada opetuksen.

        Nyt pitää mennä mutta kerron aiheeseen liittyen tarinaa jahka palaan.

        T 2010

        Eikös anoppi muuttanutkaan vaimosi rakentamaan entiseen taloon, josta valokuvaakin vuokrapyörästäsi aijailit?

        Tirvaisunarsismin johdosta en viitsi kommentoida muuta.


    • Anonyymi

      se huono puoli 79 thaimaan reissussa ettet enään 2040 ole leikkimässä 2000 luvun tyttöjen kanssa.

    • Anonyymi

      En ole "leikkikaveraita" etsinyt pitkiin aikohin. Aasialainen vaimo on toiveena etten aiheuta sukulaisilleni epasopua suurehkon perinnon vuoksi. :-) Haluan antaa sen vaimolleni Aasiaan vietavaksi, tai minne vain, kun potkaisen tyhjaa. Se voi olla koska vaan ja OK.

    • Anonyymi

      Jokainen esim. 80-luvulta lähtien Pattayalla käynyt ja oleskellut tietää, miten asiat ovat muuttuneet, lähtien jo viisumiasioista, puhumattakaan viranomaistoiminnasta Thaimaassa. Nykyiset uudet kävijät tietysti arvostavat nettiyhteyksiä, hampurilaispaikkoja ja suomibaareja, joita me "konkarit" emme pidä tärkeimpinä seikkoina.

      • Anonyymi

        Tärkein asia jokaikiselle matkalla tai olemassaololla konkarit mukaanlukien on tapaamansa ihmiset. Mitä tekisit yksin tai mitä olisit yksin? Mitä teet rahalla, isolla munalla tai komealla ulkonäöllä yksin? Mitä teet hienolla autolla yksin? Hienolla hotellihuoneella? Mitä virkaa sillä on yksin? Mitä tekisit "paratiisirannalla" yksin?


      • Kiitän jo toista kertaa vaatimattoman tarinani ylösnostoista. Vaatimaton se on siksi koska se on tosi.

        Eräs kirjoittaja totesi aivan oikein että nostagia antaa entisille kokemuksille kultareunukset ja vertasi niitä vanhoihin autoihin.
        Mikä riemun ja onnen tunne valtaakaan mieleni kun aina joskus pääsen vanhan Amerikan- auton rattiin! Näiltä osin voimme siis todellisuudessa palauttaa mieliin vanhoja muistoja.

        Toista se on matkailumuistojen kanssa. Konkretiaa ei enää ole ja ainoa tapa niitä muistella on koputella aivojen seinämistä irti niitä vanhoja muistoja.

        Väitän kuitenkin että nykyinen Pattaya on menettänyt pääosin viehätystään verrattuna entisiin aikoihin. Meno oli paljon vaatimattomampaa eikä kaupallisuus ollut niin päällekäyvän hyökkäävää kuin nyt.

        Konkarit muistavat kuinka rantakatu oli täynnänsä paalujen varaan pystytettyjä, aaltopellillä katettuja ja ilman seiniä olevia baareja. Monissa oli isoja apinoita sisäänrepijöinä.


      • Anonyymi
        nazi kirjoitti:

        Kiitän jo toista kertaa vaatimattoman tarinani ylösnostoista. Vaatimaton se on siksi koska se on tosi.

        Eräs kirjoittaja totesi aivan oikein että nostagia antaa entisille kokemuksille kultareunukset ja vertasi niitä vanhoihin autoihin.
        Mikä riemun ja onnen tunne valtaakaan mieleni kun aina joskus pääsen vanhan Amerikan- auton rattiin! Näiltä osin voimme siis todellisuudessa palauttaa mieliin vanhoja muistoja.

        Toista se on matkailumuistojen kanssa. Konkretiaa ei enää ole ja ainoa tapa niitä muistella on koputella aivojen seinämistä irti niitä vanhoja muistoja.

        Väitän kuitenkin että nykyinen Pattaya on menettänyt pääosin viehätystään verrattuna entisiin aikoihin. Meno oli paljon vaatimattomampaa eikä kaupallisuus ollut niin päällekäyvän hyökkäävää kuin nyt.

        Konkarit muistavat kuinka rantakatu oli täynnänsä paalujen varaan pystytettyjä, aaltopellillä katettuja ja ilman seiniä olevia baareja. Monissa oli isoja apinoita sisäänrepijöinä.

        Aika entinen ei koskaan enää palaa,

        Kohta joutuu Amaliakin torille myymään kalaa,

        Paisi Gambiassaan saa hampilta satasella halaa.


    • Anonyymi

      Vastaus 15.031.

      • Anonyymi

        Hulluimmat ovat jo kieltämässä matkailun kokonaan. Meneekö korunat aivoihinkin vai mahtaako siellä enää olla noilla edes sille tilaa ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hulluimmat ovat jo kieltämässä matkailun kokonaan. Meneekö korunat aivoihinkin vai mahtaako siellä enää olla noilla edes sille tilaa ?

        Muista vastausnumero, se oli sinulla nyt 15.069.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe