Ymmärsinkö oikein

enosallistu

Mahonkohan ymmärtää oikein lehti-ilmoituksen. Sen mukaan kunta olisi sponssoroimassa yhtä yritystä pääsiäisriehassa Hyrynsalmella ? Onko mahdollisesti muita yrityksiä tuettu samalla mitalla hankkimalla heille asiakkaita ? Onko kyseinen paikka oikein soveliaskaan ajatellen lapsiperheitä ?

Varmaan oikea ja viisas ratkasu, minä en vain pienuuteni vuoksi osaa ymärtää asiaa.

32

3550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaikkiPäreetMärkinäPrkl

      No onhan se ihan hirveää jos hyrynsalmelle jotain tapahtumuia tulee! Miten sitä enää pekankylän peräkammarissa saa rauhassa sätkiä pyöritellä ja tattia hakata, kun tietää, että kylällä voi olla joku TAPAHTUMA? Ja vielä KUNNAN RAHOILLA. Vaikka en ikinä ole kunnalta ollut muuta kun samapuolella niin ei sit nyt sentään kunnan rahoja saa ihan minne tahansa kylvää.

    • Vonk

      Taitaa talkoilla tämäkin tapahtuma nousta pystyyn. Jos yrittäjä tarjoaa puitteet, ei liene väärin, vaikka saa jonkun kahvikupin myydyksi. Hattua nostan niille jotka vielä jaksavat järjestää jotakin kuntalaisten ja ennen kaikkea lapsiperheiden iloksi.

    • AapeliPippuri

      Eräillä on "ammattina" mielensä pahoitus mikä suuresti ja todennäköisyydellä juontaa juurensa vuosikymmenien sukurasitukseen ja sen varjolla ruokkii kansallista kateutta joka ei suvaitse toiselle tapahtuvan minkäänlaista myönteistä asiaa. Maksetaan ennemmin satanen ettei toinen vaan saa viittäkymppiä.

    • Kyllänekyylätkyttää

      Aloittajan mielestä tais sponsorointi mennä väärään yritykseen. Herranenaika sentään! Kauhiaahan se on jos joku jaksaa ja varsinkin viitsii sillä kylällä järjestää talkoohengellä toimintaa kyläläisille. Hattua nostan kaikille muille yrittäjille paitsi en Ukkohallan ja Ukkohallan alueen yrittäjille. Elekää kehatko olla niin katteellisia!

    • valopäät

      Ota vastaan lahja ja tule sinäkin. Yhdessäolo on kivaa.
      Vietetään yhdessä kevään juhlaa.
      Annetaan valon ja ilon virrata sisuksiimme. Pois kaikki katkeruus ja viha.

    • Paikallakäynyt

      Paikalla käynyt miettii että mikä oli kunnan osuus tapahtumassa? Josta aloittaja oli niin näreissään. Tai ylipäätä muiden yhteistyötahojen? Tais yrittäjä pyörittää tapahtuman, pois lukien lasten hiihtokilpailua ja poroajelua. Kiitos Vonkalle tapahtumasta, mukavaa oli ja lapseni tykkäsi. Yhteistyö toimii paikkakunnalla?

      • Peäsiäispupu

        Aprillie?


    • ItäpeäänKeisari

      Alottaja oot ymmärtänä tämän assien just silleen kun katteuvesta vihreä Kaenuun juntti sen ymmärteä elä yhtään kaenostele luulojens kansa se on kansallinen ominnaissuus teällä missä katteus voittaa kiimankin.

    • Kehittämäänjaporupois

      Vonkan ympäristö olisi todella vetovoimainen kohde järjestää kaikenlaista riehaa pilkkikilpailuista valjakkokisoihin yms. virkistystapahtumaa. On lähellä taajamaa ja lapsiperheitä. Ehdottomasti kunnan sekä yhdistysten tulisi olla mukana alueen tapahtumien järjestelyissä, yksityisen yrittäjän rahkeet kun riittävät yleensä siihen kahviin ja pullaan, niin tehtävien jakoa tarvitaan.

      • Paikallakäynyt

        Mutta aatella jos yrittäjä siinä samalla rikastuu. Sehän ois kyläläisille katasrofi. Iso peukku 👍yrittäjälle että jaksaa ja kehtaa yrittää järjestää tapahtumia, vaikka kylän asenne on lievästi sanottuna vähän outo.


    • Senttitasku

      Ja toemitusjohtaja kääri ihan hirveästi senttejä taskuunsa

      • Voipyhäjyssäys

        Toemitusjohtaja, kuka se se on ? Tyhmä kai se semmonen yrittäjä on joka ei yritä edes vähäsen senttejä kerätä. Katteellinenko oot jos muutaman sentin on saanu kulujen maksuun? Vai kuvitteletko ettei kuluja ole jos ei mitään tapahtumia ole? Voi pyhä jyssäys!


    • ittami

      Onhan tuo vuosijen saatossa jo nähty ettei paikka iske kipinää. On ollut paikalla jos niin monelaista yrittäjää, että huomattu on .

      • Niisevaanon

        Ja kyläläiset tekee kaikkensa ettei kukaan yrittäjä pärjäisi. Kateelliset prkeleet!


    • minätuunvonkalle

      Taitaa Vonkka olla ainut paikka siellä hyrsäperällä missä on jotain toimintaa ja asiakkaita,ukkohalla ainakin on ihan kuoleva paikka ,ei ruokaa ei palvelua no jos jotain niin vähän lunta ja sekin on kohta sulanu.

    • ittami

      Ei kylälåiset kateellisia ole påin vastoin surullisia kun yrittäjät yksi toisensa jälkeen pistävät vonkkan portin kiinni konkassa.

      • Josasuisinsiellätanssia

        No miksi kyläläiset ei käytä Vonkan palveluita? Kesälläkin näyttää olevan mainosten mukaan lähes joka viikonloppu tansseja. Ja nytkin viikonloppusin auki. Menkää ihmiset hyvät tanssaamaan, kun on paikka mikä on auki. Turha se sitten on valittaa kun portti kiinni on.


      • Kehätienkingi

        Mutta kun se pitää täällä olla kaikki ilmaista muuten ei "hyvejää".


    • ittami

      Kyllä Vonkalla käydå ja paljon on aivan turhaa valittaa asiakkaiden puutteesta.

      • KallioKalle

        Kun se kaikenlaene valittaminen on teällä ikkäänku ominaeisuus katteuven lisäks.


    • Kunnanranta

      Ei kai sinne oo pakko mennä jos ei yhtään haluta eikä kiinnosta? Vähä kuulostaa että sinne sitä pitää kaikkien euronsa kantaa kun se kerran on olemassa ettei vaan mene nurin. Jokainen käy missä haluaa.

      • Niisevaanon

        Eihän sinne tarvikaan mennä jos ei haluta ja kiinnosta! Ei pidä narista ettei oo omalla kylällä menoja jos ei niitä käytä mitä on.


      • Kunnanranta
        Niisevaanon kirjoitti:

        Eihän sinne tarvikaan mennä jos ei haluta ja kiinnosta! Ei pidä narista ettei oo omalla kylällä menoja jos ei niitä käytä mitä on.

        No oonko narissu?


    • näinseonollutaina

      Näissäkin kommenteissa on tullut selväksi, että ne jotka eivät kykene mihinkään valittavat kaikista eniten. On ihmeellistä, että vain arvostellaan ja syytetään muita kaikesta. Olisi mukava lukea jotain kehittävää ja innovatiivista, josta yrittäjä voisi ottaa opiksi ja ruveta toimimaan niin, että valittajatkin olisivat tyytyväisiä. Hyrynsalmella muistetaan vain epäonnistujat. Onnistujista ei puhuta juuri mitään. Se on hyrynsalmelaisten krooninen tauti, joka ei tunnu paranevan koskaan, Tästä syystä hyvät yrittäjät kiertävät kaukaa Hyrynsalmea. Yrittäjät vaistoavat heti yritysneuvottel uissa mikä on kunnan asenne yritystoimintaan. Myrkyn levittäjiä ja epäilijöitä pilkistelee joka nurkan takaa. Ajatus on, että mikähän se tuokin luulee olevan kun tuollaiseen hommaan ryhtyi. Kohta se kippaa nurin kuitenkin. Eihän täällä mikään kannata. Jos sattuu menestymään ja vaihtaa autoa vähän uudempaan, niin epäillään että ei se ole sitä rehellisesti ostanut. Varmaan on pistänyt liksaa lompsaan ohi kirjanpidon.
      Hyrynsalmi tarvitsisi kunnon tuulettajan, joka muuttaisi yritysilmaston uuteen valoon. Synkkyys ja apatia ei sitä tee.

      • kyllävaltiotukeeaina

        Justiinsa juu ihan jetsulleen. Näin on ollut ja tulee olemaan. Sukulaisilla on mukava pehertää keskenään. Ei anneta kenekään häiritä. Hiljaa hyvä tulee. Hyvin menee mutta menköön. Ihan sama kuka tai ketkä siellä asioita hoitaa, pääasia, että homma pyörii.


    • ittami

      Niinpä kyllä tämå Vonkan nykyinen yrittåjä on aika keskeisesti vaikuttamassa hyrynsalmelaisessa kunnallispolitiikassa, omalta osaltaan.

      • uteliaskai

        Mien se yrittäjä vaikuttaa kunnass?


      • eikunvaikuttamaan

        Kyllä yrittäjä voi vaikuttaa kunnassa. Yrittäjäyhdistys on sitä varten perustettu, että se voi vaikuttaa kunnassa ja muuallakin. Olisihan se aika ihmeellistä, että yrittjät ei voisi vaikuttaa kunnassa, koska nehän ne kunnan pystyssä pitää. Aktiiviset kannattavat yritykset ovat hyvinvoinnin perusta. Jos kunta ei kuuntele yrityksiä, niin kyllä silloin on vaihdettava pikimmiten sekä luottamuhenkilöt ja johtavat viranhaltijat.


    • Justiniaanusvonrib

      Aatelkaapa, jos se keilahalli vaikka ois viritelty Vonkalle, eikä sinne kyhäelmäkylään, niin olisi lastenkin kiva sinne suunnistella harrastamaan. Samalla voisi käydä pilkillä tai jotain ja yrittäjänkin kannattaisi pitää tupa lämpösenä ja mehu kuumana.

    • Sijoit

      Yrittäjät rakentaa keilahallin minne parhaaksi katsovat. Aika kova vaatimus, jos Ukkohallan yrittäjien pitäisi rakentaa keilahalli Vonkalle.

      • Justiniaanusvonribt

        Yhteiskunnan rahoilla sekin viritys sinne saatu, arvaan. Ei vaan palvele ollenkaan intiaaniväestöä.


    • Keilaj

      Kuulun intiaaniväestöön ja käytän Ukkohallan palveluja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe