Lampaan negaatio

Minälähdenpohjoiskarja

Ja katso! minä näin: oli pellolla lampaan negaatio, jolla oli musta pietarinristi otsassa kuin profeetta: Glen Bentonilla. Ja lampaan sisällä olivat ne kaikki hölmöt ja tyhmeliinit jotka saatanaa palvoivat.

15

240

  Vastaukset

  • Katsele persereikääsi niin näet oman peilikuvasi, paskasilmä anusnaama.

  • En katso paskalinkkejäsi, koska olet huoraava vittupää ja raatosönkkö.

  • Oii <3 ...oletan että sinulla on huumorintajua ja tuo: kolme-neli-viiskymppinen idiootti joka ei ymmärrä että peruskoulun ylä-aste on aikaa sitten loppunut ja elää vieläkin niissä: teinipahissatanisti/saatananpalvoja-elämämkoulukiusaaja maailmoissaan-hahmo, on vain tuollainen hassu rooli. : )

  • Idiootti olet sinä, vitun paskavaunu.

  • Haha xD voi vitun ikiteini!...ootkohan sä joku kalju saatanan-fanipoika

  • Sinä olet räkävittu ja lampaanpanopoika.

  • Melkoista ylistystä, osa noista "solvauksista"..JOS mä olen: VITTU tai VITTUPÄÄ, niin siinätapauksessa olisin itse saatana, teikäläisen filosofian mukaan :D..Pitäähän teikäläiset Shivaa kuitenkin saatanana?? eikö?..no mikä on kuu, ellei: ASTIA/vagina/mandorla AURINGON penikselle.

  • lähdeperseeseen: "Idiootti olet sinä, vitun paskavaunu."..tämäkin kommentti..jos minä olen paskavaunu, niin tarkoittaa tämä sitä että: olen ensinnäkin helvetin hyödyllinen kapine ja sitä että...minä ilmeisesti kannan teikäläistä/teikäläisiä xD..eihän esim. likaviemäriksi toista sanominen kerro kuin käyttötarkoituksen, likaviemäri itsessäänhän ei ole likainen, ennen kuin se otetaan käyttöön..peräreikä taasen on vielä neutraalimpi ilmaus, koska eihän se reikä siinä anuksessa ole likainen..sehän on tyhjää..ne on ne reunat..eli jos haluaisi sanoa toista alhaiseksi/huonoksi, niin puhuisi likaisesta peräsuolesta.

  • Et ole hyödyllinen. Olet huono ja paska ja luuseri ja haisuli ja perä ja suoli ja nolla ja tyhjä.

  • Äitis oli hyeenan ja paviaanin sekasikiö ja spitaalinen vittu ! lukko !

  • Olet spermaorgioiden raatosika ja huorakarnevaalien kusikyrpä. Työnnä lukot perseeseesi.

  • A. Keksitkö ihan itse noita? B. Onko sun äidillä ollut vaikea synnytys? C. Onko susta kiva kun joku pitää sulle tälleen seuraa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleisuus onkin kääntynyt päinvastoin laskuun korona kriisissä

   Kokonaiskuolleisuus kääntyikin koronan vuoksi kovaan laskuun USA:ssa USA:n kokonaiskuolleisuuteen koronaviruksella on sen sijaan ollut päinvastainen
   Pandemiat
   149
   12690
  2. Pitääkö yhteiskunnan elättää 5 lapsinen perhe?

   Kouluttamaton pariskunta, jossa mies käy töissä ja tienaa 2000 euroa kuussa, tekee putkeen 5 lasta ja perheen äiti sitten on kotiäitinä 20 vuotta. O
   Köyhyys
   181
   8187
  3. Stockmann konkurssiin ?

   Korona vei asiakkaat. Ensin kuitenkin hakeudutaan yrityssaneeraukseen. Viimeinen sammuttaa valot.
   Maailman menoa
   202
   6051
  4. Kiuruvesi 12 koronatartuntaa!

   Määrä kasvaa. Kuinka tehokkaasti testaavat?
   Kiuruvesi
   37
   873
  5. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   29
   680