Härkähovi takaisin palvelua Somerolle.

Mihis nyt mennään?
Ei oikein selvänä voi mennä ja alaikäisenä kaljallekaan.
Asiakas kunta antaa mallia ja suuntaa tulevaisuuteen.
Nuoriso kokoontuu keilahallin päässä. Vartuneet opettelee ajamaan autoa joko rannalla, tai kelan päässä, mahdollisesti urheilukentän katsomon takana.
Seurakunta talokin on kiini ja härmää sieläkin on pihassa.
Ilmoita


45 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Nuorissa on tulevaisuus, jos annetaan olla, kohta kaikkoaa kaikki palvelut Lohjalle ja Halikkoon.
Ilmoita
Sinne on kauhean pitkä matka perus palvelujen perässä juosta.
Ilmoita
Ketähän on valittu edustamaan Someroa Osuuskaupan elimiin. Onhan se totta, jos edustajakaan ei käytä kahvila palveluja onhan se tarpeeton. Protesti halukkuutta on listan mukaan ollut viime aikaoina poliitiikassa mukana.
Vieras paikkaiset amlansitkin ovat sielä poikenneet kahville, paikallinen käy keppalilla.
Ilmoita
Aamu kahvi jäi, väliin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilmoita
Vanhaa Finnoilin kaveriakaan ei nää enää, se oli jo tuttu E huolon ajoilta.
Paras Härkähovin myyjä aikoinaan. Sen kaveritkin oli aina kahvilla sielä, muistelemassa menneitä aikoja. Eikös sekin Neste ole jonkun omistuksesssa, Kesoili , Shelli purettiin. Ei kai tätäkin pureta. Shelli syntyi Esson jälkeen.
Ilmoita
Someron kEskusta lamaantu täysin. Ei näy ketään enään liikeellä kello 20.00 jälkeen. Mihis menet ilta kahville ja tuttuja katsomaan illalla. Loiskeen kahvio on auki 21.OO arkisin.
Ilmoita
Seurakunta voisi ja Punanen risti järjestää hätä apua paikkakunnalle olevan hädän torjumiseksi. Yleinen käymälä puuttuu koko Somerolta?
Ilmoita
Se siitä Osuuskaupan koheltamisesta, jäsenet Somerolla voisivat vaatia palvelua Härkähovi takaisin kanpanjalla. Nyt näytää piristyneen ABC tankauslakana puhtosen puhtaalta. Miten SSO selittää muille Osuuskaupan asiakkaille ettei kannata. Muualla palvellaan muitten Osuuskauppojen asiakkaita iloisesti ja palvelua saa kahvilan tuotteistakin ja hyvästä ruuasta. Pahinmassa tapauksessa asiat voivat mennä vielä huonommin.
Ilmoita
Leivo visertää härkähovin katolla Värsyäänsä
3 VASTAUSTA:
Leivo on ihana lintu sellainen Vaalee musta mikä visertää nätisti
6544577 kirjoitti:
Leivo on ihana lintu sellainen Vaalee musta mikä visertää nätisti
Leivo lintu sai pääskyset viserys kaveriksi
Leivo kattoo tisui
+Lisää kommentti
Leivolla perä pukamat hiertää rapsuttelee räystäällä harakka apuna töttimmässä
Ilmoita
Kyllä tänne kaivataan Härkähovia takaisin ja s-bonuksia myös ostoksista!!!
1 VASTAUS:
Mihis kahville aamulla?
+Lisää kommentti
Sale kaupias epäiltävästi varmaan tarjoo ilmaset kahvit, kun tulloo Somerolle.
Vanha kai myös lähtiäis kahvit, eipä sitä ole vuosien varrella paljoa näkynyt. Marketissa on paljon soppia missä voi olla piilossa asiakkailta, kun tili pussikin tulee pankkiin.
1 VASTAUS:
Miekö luulin sen olevan Freston hommissa, sielä se istu päälikön kanssa usein.
+Lisää kommentti
Someron Helmi edelleen kiini, mutta auki olo ajat ovat edelleen näkyvissä?
Ilmoita
Kaput
Ilmoita
Kaput ovat rantautuneet pääkadun varteen, istuvat ja ihmettelevät valoisaan aikaan.
Ilmoita
Somerolla on ollut vahva osuusliike, nyt sekin on menetetty.
Jälki polvi joutuu olemaan taivas alla, valittavat roskaavat. Roskan kerääjäkin käy liikenne myymälän pihalla uuteraan, paremmin se on hoidettu, kuin aikoihin.
Sama tunnit vierivät ja duunari hommissa.
Ilmoita
On se osuuskaupan moka, pitää kiini ravintolaa. Mitenkäs muuten uusia osuuskauppalaisia tulee, jos ei pienenä ole mielihyvää.
Ilmoita
Ei se ole moka vaan säästää melkoisesti, pitämällä ovet kiini. Samalla piristys ruiske muille, ihan hyvä juttu. Nyt ei kuluja tule ollenkaan maksamattomista asiakkaista ja talous piristyy.
Ilmoita
Taitaa auetta epäiltävästi Scan purkenina, kun mainokset ovat tolpassa? Mikä yhtiö sen pulkerin omistaa:
Ilmoita
Joku idea olisi Kangaskauppa ala-
Ilmoita
Voisiko joku tehdä biisin Härkähovin tarinasta. Loppu lähtee jääs keväällä lähtee. Menneestä nyky päivään. Arvon mekin ansaisemme ja hetken istuma paikkaa ei.
1 VASTAUS:
Osuuskaupat maksavat johtajille roimia lisäeläkkeitä – mahdollistaa eläkkeelle jäämisen jo 60-vuotiaana. Hieno homma kuis sattuukin aiheesta oli juttua jossakin uutisoinissa. Oli ihan pikku summista vaan kyse, sen takia täytyy säästää menoja.
+Lisää kommentti
Ei oo editynnyt mitenkään. Poliitiset vaikuttajat ovat saaneet markinavoimat ja suosivat paikallista muuta liiketoimintaa.
Ilmoita
Tuote valikoima pienenee ja aukio aikoja lyhennetään. Ilmankos K kaupalla on parkissa enemän autoja. Se siitä kannattamattomuudesta.
1 VASTAUS:
Nuorilla olisi hyvä olla jokin lämmin paikka istua iltaa. Illalla on aika kylmä ja ankea olla kadulla. Ennen oli lämpöinen ABC:see mihin voi turvautua. Nyt ei ole sitäkään enään. Nuorissa on tulevaisuus ja menestys.
+Lisää kommentti
Osuuskaupaan valitut paikkanunnan edustajat ovat toimineet ihan oikein.
Säästöä tulee ja S markettikin menee kiini aikaisemmin kuin kilpailija. Kilpailija on tyytyväinen nyky suuntaukseen ja paikalliset anniskelu ravintolat ovat saaneet uusia asiakkaita oletettavasti. Asikas kultuurin muutos on piristänyt tavallista Somerolaista elämän tyyliä. Joensuuntielläkin on vaikeuksia toisella puolen tietä kävellä, kun asiakkat ovat jalka käytävällä esteenä.
Ilmoita
Itsenäisyys päivän vietto vanhalla Härkähovilla ei onnistu, koska se on suljettu.
Ilmoita
Siellä niin tarmokas piti parkipaikkaa puhtaana. Olin ihan älikällä lyöty, kun suojatiet olivat Joensuuntiellä hoitamatta.
Ilmoita
Vanhalla ABC:llä on ihan mukavan lämmintä ja tyhjänä odottaa asiakkaita.
Osa on siirtynyt K kaupanan kahvelle, sekä muihin toimiviin pisteisiin.
Ei saa Bomusta, se on huono juttu.
Ilmoita
Tulee jo kohta yksi vuotis synttärit, paikka on kiini-
Ilmoita
Kyllä kaupungissa tarvii olla yksi ABC:seen ravintola, jo osuustoiminnallisen aateen vuoksi. Jos ajatellaan Somero on mitätön paikka, ei kannata pitää avoinna.
Siten suositaan yksityis sektoria asikas palvelussa, tasa arvo ajatteluun.
Ilmoita
Pitääkö olla noin pikkusieluja vai mikä mättää? Siitä MTKlaisen osulan rappusilta näkyy Auranmaan kuppila toisella puolen Turuntietä, traktorin voi jättää parkkiin vaikka osulalle, jos ei pysty kävelemään kadun yli tai perään on jäänyt niin isot sontakärryt, ettei härdelliä saa parkkiin.
Ilmoita
Pysähtyykö Kokoomuksen vaalibussi apsille?
Ilmoita
Osuuskaupan intressissä on saada ovensa sulkeneen Freston paikalle uusi ravintola. Tilat omistavan Osuuskauppan ravintolatoiminnan jatkuminen tavalla tai toisella olisi paras ratkaisu niin Osuuskaupalle kuin Somerollekin. Kiitos hänelle vanhalle johtajalle ja hyvää tulevaisuutta uudelle johtajalle.
Somerolaiset tarvitsevat oman, kuin muuallakin on Osuuskauppa huomannut tarpeeliseksi. Ennen kaikkia palvelua myös myös muiden osuuskauppojen jäsenille paikkakunnalla.
Ilmoita
Menneitä hyviä aikojen muistellen.

Google hakuun: Hesburger tulee Somerolle
Ilmoita
Osuuskauppahan on ilmoittanut, etteivät missään nimessä ala itse pitämään ravintolaa härkähovissa. Mahdoton saada kannattavaksi.
Ilmoita
Se kannattamuus on avain kysymys. Kannattavuutta voisi vähentää työntekijöiden motivoiden asiakas palveluun, sekä hävikin pienentämiseen kontroila ilmaisten ja hävikkiin joutuneriden omaan käytön tarkailua. Ajatus on nyt niin, ei ole mitään kiirettä palka juoksee muutenkin ja on hyväty edut muutenkin.
Asiakas palvelussa on huomioitavaa, jos asiakas tulee tiskiin, ei myyjä lähde tiskistä pois. Se hän tarkoittaa asiakas odottaa, jos myyjä viitsisi palvella.
Ilmoita
Se on oikein kun myyjä lähtee kassan viereltä pois asiakkaan saapuessa. Se voi olla ostamatta mitään, tai se käy vessassa ja istuu pöytään lukemaan päivän lehteä.
Toisinaan yö veijarin juttuja kuuntemassa, miten yö työ on mennyt ja vessaanm on kiire. Se on hyvää odotusta päivän kiireettömyyteen ja hyvä mieli taas on monta minuuttia jo mennyt työ ajasta, pääsee jo kotiin.
Ilmoita
Ongelmana on se, jos asiakas vie kupit pois pöydästä, niin inhottava asiakas.
Idea on siinä kupit jää pöytään, vaikuttaisi ensi silmäykseltä on ollut niin kiire ettei ehtinyt korjata niitä pois.
Ilmoita
On se kumma jos markinajohtaja ei kykkene avaamaan ABC:tä kahvipaikaksi.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Härkähovi takaisin palvelua Somerolle.

Mihis nyt mennään?
Ei oikein selvänä voi mennä ja alaikäisenä kaljallekaan.
Asiakas kunta antaa mallia ja suuntaa tulevaisuuteen.
Nuoriso kokoontuu keilahallin päässä. Vartuneet opettelee ajamaan autoa joko rannalla, tai kelan päässä, mahdollisesti urheilukentän katsomon takana.
Seurakunta talokin on kiini ja härmää sieläkin on pihassa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta