Poksin touhu on perseestä

Kyrpiintynyt

Ihmiset odottaa tuntitolkulla ja kukaan ei tee mitään.
Joutaa lopettaa koko sirkuksen.

17

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janipetter

      Maineensa veroinen kalanperkuulaitos se on.

    • Killeriä

      Kotkalaiset Carean virkanaiset ja luottamushenkilöt haluavat ajaa alas PoKS:n palvelut. Annikki Niiranen taitaa olla ostettu kovalla palkalla kotkalaisten leiriin. Kaupungin alaisuudessa PoKS:ssa pyrittiin turvaamaan vähimmäistaso myös tutkimus- ja hoitovälineiden osalta.

      Kouvolan päättäjiltä oli lyhytnäköistä luovuttaa PoKS:n henkilökunta ja työnjohto Carealle vuoden 2018 alusta. Nyt saadaan siitä tyhmyydestä maksaa.

      • Porvaridemokrartiaa

        Se oli ihan Kouvolan valtuuston oma päätös ajaa Poksi alas. Henkilökunnalle tuli paniikki kun valtuusto päätti lopettaa Poksin ja että sen tilalle rakennetaan tuo surullisen kuuluisa toteuttamiskelvoton sosiaalitoimisto suolle. Vaikka tuo kaiken järjen vastaisesti olisi saatu toteutettua niin tilanne olisi sama sairaala ja terveyspalveluiden osalta kuin nyt. Lähellä kokoomukselaisia paikallisessa lehdessä toimiva toimittaja veti pohjat kun laittoi vastakkain Poksin putkiremontin ja suolle suunnitellun ratamokeskuksen. Saman lehden pääkirjoituksessa miestoimittaja rohkeasti sanoi että Kouvolan Sanomat on sitoutunut ja kannattaa Kouvolan Kokoomuksen Ratamokeskusta.

        Kaikihan ymmärtää kun kaupungin terveys ja sairaalapalvelut päätetään kutistaa kolmasosaan entisestä niin henkilökunta alkaa etsimään uutta työpaikaa ja uusia ei tule. Kaikista surkuhupaisinta on että tätä kaikkea ihmettelee henkilöt jotka itse tekivät tuon päätöksen että uutta Poksin korvaava sairaala ei tehdä. On sitten vielä myös nuo jo omassakin puolueessa sivuun siirretyt kestopellet jotka omia päätöksiään yrittää laittaa julkisesti toisten syyksi.

        Poksi jo rakennuksena todettiin tiettyjen kokoomuspellejen ja niitä lähellä olevien paikallisiin mielipiteiden vaikutuksiin junttauksella yrittävien toimittajien taholta täysin kelvottomaksi ja nyt sinne kuitenkin siirretään muualta kuntoutusosasoja.

        Sille henkilökunalle joka Poksissa toimii ja kaikkensa yritttää vaikka päättäjät ei sitä halua niin pitää nostaa hattua korkealle. Kosarin sivuilla tämä omituisten otusten kerho on sitä mieltä että nyt tilanne on mitä parhain kouvolalaisten osalta ja parasta mitä Kouvolalle on tapahtunut on se että julkiset palvelut on ajettu alas. Äsken luin erään kossua juovan uunon kirjoituksen että kun menee Poskin päivystykseen sunnuntaina niin maksu on sielläkin jotain 40 euroa. Tarkastin pari viikkoa sitten maksetun ja pari viikkoa aikaisemmin sunnuntai iltana päivystyksessä käynnin laskun, summa oli 28,30 euroissa. Melko härskiä niin päätöksissä kuin uutisoinnissa ja mielipidekirjoituksissa tuo Kokoomuksem toiminta yksityisenpuolen puolesta.


      • Lälliä

        Juuri näin.


    • juupat

      Soo soo ei saa suuttua ja sanoa mielipidettään, voi lääkäri tulkita sinut psyykkisesti sairaaksi.

      • Noupatjeepat

        No, eihän siellä Poksissa muuta osatakkaan.


    • Keiden.päätöksiä

      Asia ilmeisesti on oikeasti lähtenyt käsistä kun Kouvolan Sanomat uutisoi siitä päivittäin. Olisiko aika alkaa pohtia keiden ajatus oli lopettaa Poksi ja laittaa rahat Ratamokeskukseen, joka siis todettu jo aikoja sitten toteuttamiskelvottomaksi. Tänään taas uutisoitiin että tänne vaikea saada lääkäreitä, totta kai tänne on ollut jo pitkään vaikea saada lääkäreitä jos päätetään lopettaa heiltä työt. Vaikka ei tietysti ole tuota Ratamokeskusta niin nyt terveys ja sairaalapalvelut on yhtä suuret mikä oli Ratamokeskuksen suunnitelmassakin että sillä ei ole vaikutusta lääkäreiden saantiin onko Ratamokeskusta vai ei. Nyt ilmeisesti viimeistään jokainen ymmärtää että Kouvolan päättäjät itse tyri asian asiantuntijoineen joiden mielestä oli liian kallista Kouvolassa hoitaa potilaita julkisella puolella.

      Sekin jo tullut kaikille selväksi että jo pelkästään tuossa Ratamokeskus asiassa riittä pohdintaa ja ehkä tutkintaakin miksi haluttiin sen kokoinen sosiaalikeskus? Miksi se haluttiin kaikista huonoimpaan paikkaan niin sijainniltaan kuin rakentamisen osalta? Miksi se ei ole saanut yli puolen vuosikymmenen suunnittelun tuloksena edes rakennuslupaa? Nyt kun asia alkaa oikeasti ihmisille selkenee niin kysymyksiä kuulee paljonkin enemmän kun nuo kun ihmiset ihmettelee että miksi Kouvolan kokoiseen kaupunkiin ei rakennettu oikean kokoista sairaalaa. Ei ollut silloin aikanaan noin 10 vuotta sitten mitään sote-uudistusta, eikä ole vieläkään.

    • Pöhinää

      Koko sairaalajuttu on kouvolan suurin kuntapoliittinen katastrofi koskaan.

      Ne valehetelee ja peittelee kun sanovat, että ei sillä olisi merkitystä jos olisimme ehtineet uusia sairaalan. Bullshit, tottakai sillä olisi ollut merkitystä jos meillä olisi ollut täysin uusi/uusittu sairaala ja vankkumaton halu pitää se leikkauksineen, esim sitten vaikka viime kädessä kikkailemalla ulkoistuksilla. Mutta ei ei ei, taas annetaan Kotkan ja isompien viedä, kunei ole munaa puolustaa sitä mikä olisi alueella oikeasti parasta.

      Puolustamisen sijaan on tehty totaalinen mahalasku, rampautettu POKS saattohoitoon vailla tietoa tulevasta. Aivan käsittämätön epäonnistuminen.

      • HarmittaahanTämä

        Kuntaliitoksen aikoihin kun asiaa alettiin miettimään olisi pitänyt heti päättää että rakennetaan uusi asianmukainen tilava sairaala. Järkevintä se olisi ollut rakentaa Sairaalanmäelle jossa oli jo melko uusii psykiatrinen sairaala. Kaikki tämä oli pohdinassa mutta vanhan Kouvolan päättäjien ajatusten ulkopuolella.

        Olisi sitten vaikka rakennettu johonkin muuallekin kun Sairaalanmälelle jota vanhan Kouvolan väki ei hyväksynyt paikkana, mutta jostain ilmestyi tämä suokansa ja jotkut ihmeelliset haamuasiantuntijat. Lopuksi päädyttiin suorakentamiseen ja kotona tapahtuvaan pystyhoitoon, jotka molemmat on todettu huonoiksi vaihtoehdoiksi.

        Kouvolassa kun olisi nyt ollut valmiina tuo uusi tilava sairaalaa ja Kotkassa vanha Koksi niin jokainen ymmärtää miten asiat nyt olisi edenneet. Mutta tämä ei sopinut vanhan entisen pikku Kouvolan kyläpoliitikoille.


      • näinkiin

        En mene lääkäriin,on ollut sydän oireita ym.tyydyn kohtaloon ,mikään ei voi loukta niin ,kuin lääkäri joka vähättelee ja on YLIMIELINEN.voihan sitä omaan hoitotahtoon laitta viestiä,jos haluaa luovuttaa.


    • välilevytjahermopinnassa

      Viimeksi maaliskuun puolessavälissä kun kävin, niin luukulle vuoronumerolla ja siitä ensiapupuolelle petiin odottamaan.

      Kyllähän munkin tapauksessa olisi voitu heti laittaa se oxanest, norflex ja voltaren pakaraa kun oli tuskat, eikä ekaksi ottaa flunssapotilaita jonosta. Varsinkin kun flunssaan lääkäri ei voi tehdä mitään, ellei se ole pitkittynyt tai siihen mahdollisesti liittyy muutakin.

      Muöhemmin vielä pyysin lisää yhden injektion oxanest piikin ja n. 30min niin nousin ylös ja lähdin himaan.

      Vaikka onkin määrätty kotiin oxycontin 40mg 2kpl 2 kertaa/vrk ja oxynorm 10mg 6 tunnin välein, niin silti se välillä piikillä käyntiä vaatii.

      Toki just ja just pääsin sukulaisen autoon kun menin, mutta nopeammin se avun olisin saanut soittamalla ambulanssin ja siellä jo tippa.

      Ei ole kipeän paikka jonotella kylläkään tuolla.

      • Ykä

        Ne oxycontit pärisee hyvin


    • ettäalistusalistus

      Kouvolan Kokoomus on ajanut hyvin näkyvästi terveys ja sairaalapalveluiden alas ajoa Kouvolassa ja ihmisten pakottamista käytttämään yksityisenpuolen palveluita joita ei monikaan pysty käyttämään niiden kalleuden vuoksi.

      Iltasanomat uutisoi viitaten taloussanomiin "Yksityisen sairaanhoidon Kela-korvaukset päättyvät vuoden 2022 alusta, linjasi hallitus kehysriihessä."

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005636855.html

      Onko Kouvolasta tullut jonkilainen Keskustan ja Kokoomuksen koealue siitä että mikä menee läpi ja mikä ei kun tehdään tulonsiirtoja. Maksusta ovat mukaan saaneet nämä sinistä nimikettä käyttävät rahan vuoksi ihan mitä vaan tekevät.

      Hallituksen äänitorvi Kokoomuksen Vartiainen julistaa että tulevaisuudessa kaikki itse vastaa itsestään eikä yhteiskunnalla ole tulevaisuudessa Suomessa mitään velvoitteita auttaa ketään ainakaan kantasuomalaista.

      Aktiivimalli jo nyt sen uudet tulevaisuuden näkymät paikallisen ministerin (niitä sinisiä) ilmoituksen mukaan ovat karseat. Senkin ajatus on kerrannaisvaikutuksineen että työtä tehdää tulevaisuudessa paljon pienemmillä palkoilla kuin nyt.

      Ja kuten huomataan niin paljon on näitä julki tuomassa Vartiainen ja Lindström. Mutta ei Sipilä eikä Orpo ettei puoluiden maine menisi ja ettei tyhmemmät tajuasi.

    • potilas1

      Ihmettelen teitä valittajia, itse olen aina saanut hyvää ja asiallista palvelua ja inhimillisessä ajassa.

    • juupp

      Varmaan on ulkonäöstä kiinni,kuka saa mitäkin palvelua!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe